Új projektünk kibeszélő témája. TILOS a spoiler! Minden spoilernek számít, ami nem történt meg az általunk publikált fejezetekben.
A manga adatlapja: https://naruto-ku...amp;id=390
12
|
[Naruto-Kun Projekt] Versus manga
Új projektünk kibeszélő témája. TILOS a spoiler! Minden spoilernek számít, ami nem történt meg az általunk publikált fejezetekben.
A manga adatlapja: https://naruto-ku...amp;id=390
Én is szeretnék csatlakozni az előttem szolokhoz. Köszönöm, hogy elindítottátok eme remek projektet, hát nekem is leesett az állam mikor az utolsó oldalakra értünk. Megvoltam győződve ez egy szokványos történet amit számtalan alkalommal láthattunk már, de csalódnom kellett, szerencsére pozitívan. Most izgatottam (és persze türelmesen) várom, hogy végre kiderüljön miként fognak reagálni szereplőink a kialakult helyzetre. Akár mi is lesz idáig számomra idáig 5/5 szóval nagyon szépen köszönöm.
Egyesítve 2023.06.18 19:09:38:
Hát mit is mondhatnék? Az egyik szemem nevet a másik meg, nem még nem sír de közel áll hozzá. Vitathatatlan, hogy nagyszerűen indult ez a két fejezet és jó pár dolgot megtudhattunk belőle, de attól tartok, hogy ez első pár fejezetben ellövik a legjobb ötleteiket későbbre pedig jönnek a kevésbé jók. (Mint például a csillám pónik támadása. ) Reménykedem benne, hogy jó szokásomhoz híven most is tévedek.
Úgy látom szép lassan kezd körvonalazódni kinek milyen szerep jut a csapatban. Van egy beképzelt szépfiúnk, egy hallgatag megfontolt emberkénk és egy lovagunk aki tűzőn vízen keresztül megy csak hogy betarthassa adott szavát.
Tizenkettő egy tucat mindenkinek csak ajánlani tudom eme remek művet a fordítóknak meg ezer hála és köszönet a kitűnő, gyors és nem utolsó sorban precíz munkájukért.
Finoman fogalmazva főszereplőink nyakig vannak a guanóban. Üdítő látni, hogy milyen nagy kulimászban vannak nem pedig a történet elejétől olyan erőt birtokolnak a hősök amivel a démon nagyurat egy tüsszentéssel kiiktatják (elég gyakori). Kíváncsian várom, hogyan fogják vagy legalább próbálják azt a rengeteg katasztrófa helyzetet megoldani. A fordítóknak köszönet (ismét) a remek munkájukért.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szerintem is lesz itt egy-két piszkos húzás ahogyan az egyik szereplő is elkezdett gyanakodni. Csak azt hiányoltam, hogy nem hangzott el az ikonilkussá vált mondat "csak még egy kérdés." Mitől a bűnösök a végén már a falra másztak.
Nem tudom gondolat olvasok vagytok vagy csak simán megfigyelitek az olvasóitokat (mondjuk gyanús is volt az ablak előtt az a galamb ), mert már nagyon hiányzott ez a mű. Nagyon szépen köszönöm a kemény munkátokat.
(Ui: Amúgy az utolsó képnek bizonyára lesz lehetősége. Az a csillag nekem feketének tűnik pedig ha jól tudom pirosnak kéne lennie. De nem bizonyára tolták az orrunk elé, tehát nagy eséllyel ezzel akarnak félre vezetni. )
Egyesítve 2024.01.27 11:53:22:
Először is szeretném megköszönni a legújabb (Versus 07) fejezetet. Szélsebesen száguldanak a történések amik még most sem vesztettek minőségükből. Legutóbb sikerült túl dimenzionálnom a dolgokat és végül a legegyszerűbb megoldás jött be mi olyan egyszerű, hogy nem is mertem említeni. Ez a jó ebben mármint számomra, hogy még mindig sikerül egy váratlan csavart vinni a történetben. Lehet, hogy ez nem a manga érdeme hanem az én ostobaságomé.
Érdekes volt látni a másik oldalt és érdekel, hogy később mikor megannyi fordulaton és csavaron leszünk túl ők egyszerűen előjönnek az árnyékból és szerényen közlik: Előre tudták, hogy ez fog történni.
Még egyszer köszönöm, hogy élvezhetem eme remek történetet (aranyat az ötletgazda kezére meg a csapat többi tagjáéra is)
Ui: Remélem egyszer betekintést nyerünk a főellenségek hétköznapjaiba is.
"De a törpök élete nem csak játék és mese hallottál már a gonoszról a csúf, kopasz Hókuszpókról?"
Szerintem ez az idézet teljesen leírja a nyolcadik fejezetet, méghozzá nagyon találóan. Lefogadom a mamlaszok között van egy Hokuszpok akinek kedvence a pörkölt törp ördögökből.
Köszönöm a nyolcadik fejezetet.
Köszönöm a 9.1. fejezetet.
Mindenki magával ragad a látvány majd a következő fejezetben érdeklődnek, hogy második számként nyulat fog kihúzni a kalapjából.
Minnél több fejezet jön annál inkább érzem úgy, hogy az emberiségnek semmi esélye és a halál sokkal jobb mint a természetes ellenségek karmai közé kerülni.
Én ajánlom ha már választani lehet a szalonnás rántottát mert ugye a magas koleszterin is "veszélyes", de a rántotta meg finom.
Egyesítve 2024.04.26 20:34:59:
9.2 fejezet
Hálás köszönet.
-
Ragyogó. Egyszerűen ragyogó. Most regéljétek el szépen mi a tervetek ővelük. -
Sajnos nem találtam Raiden mintájú fejecskét.
Még egyszer nagyon nagyon szépen köszönöm.
Ugrás a fórumra: |