Új projektünk kibeszélő topikja.
Adatlap: https://www.narut...age_id=261
[Naruto-Kun Projekt] Hoshi no Samidare anime
Új projektünk kibeszélő topikja.
Adatlap: https://www.narut...age_id=261
Azta, ez volt az első nem tradícionális shónen manga, amit elolvastam nektek köszönhetően, mert le volt fordítva. Nagyon régen volt, de emlékszem, hogy nagyon tetszett. Nem is tudtam, hogy jön belőle anime. Kicsit félek tőle, hogy csak elrontja az emléket, ha nem lesz jó, de talán belenézek akkor
Indul a nosztalgiavonat, kérem fejezzék be a felszállást!
Anno, egy élettel ezelőtt Exkirion ajánlotta nekem nagyon a mangát (asszem ez volt az első projektje az oldalon ) azóta is nagyon hálás vagyok neki, mert roppant szerethető kis sztorija van.
A karakter dizájnok tetszenek, bár mintha lenne minimális eltérés, mondjuk már nagyon rég olvastam a mangát. A színek is tetszetősek, a hangok pedig eddig passzolnak:bellsmile. Szóval eddig király.
Ja és az op ed sem spoileres.
Az ost-k meg ,majd látjuk, remélem tartani fogják ezt a keményebb, rockosabb hangszerelést.
Hihetetlen! A mangát itt olvastam végig és voltak fejezetek ahol valami belement a szemembe erre tisztán emlékszem! Soha nem gondoltam volna hogy egy ilyen "régi" mangát előszednek és animét csinálnak belőle! Remélem egybe letolják az egészet mint a Sámán királyt! Várom a kövi részt! Köszi! Köszi! Köszi!
Hát, hosszú idő után először kommentelek ide én is.
Ugyan én már nem vagyok aktívan csapattag ilyen-olyan nézeteltérések miatt, de örülök, hogy ennyien olvastátok a fordtásomat, Chakra lektorságát és persze Rikan korai szerkesztését és az abszolút mágiát, amit Szanisz művelt a késöbbi fejezetek feltúrbózásával és szerkesztésvel.
Amikor megláttam, hogy Chakra viszi az animét nagyon megörültem, mert nála tudom, hogy jó kezekben lesz.
Sajnos sem a stúdió sem az animáció nem a legjobb, amit kaphatott volna a manga, de ez van. Én már azon is csodálkozom, hoyg 12 év után valaki elvállalta.
A manga írója is a produkciós csapat tagja és állítása szerint végig fog menni. Az eddigi tempó nagyon jó, nem rohannak vele és a szinkronhangok mind elsőrendűek. Csak bár ne a NAZ animálná... (sóhaj)
Én mondjuk mindenképp követni fogom és biztos vagyok benne, hogy nektek is tetszeni fog Chakra és Alf0 munkája.
A külön köszöneten egy picit megkönnyeztem. Köszönöm szépen.
Ugrás a fórumra: |