Amúgy hova tűnt az a lány a királyi családból akivel akkor találkozot TS mikor nagynénje segitet a Gyilkos aura kontrollálásában ? Arra azért kiváncsi lenék
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Hát ha már az angyalnagypapi aki 99 szintű tart Bibi nénitől akkor annak is 99 szinten kell lennie.
Jövőbeni ellenfeleknek én csak Bibi nénit és lányát tartom. Mert ők azok akik szintén isteni próbákat tesznek. Nem hinném hogy más igen ellenfele lehet a jövőben mint egy másik isten.
Kicsi rókalányunk szerintem eddig lehet zseni volt de már őt is elküldték a süllyesztőbe ahogy a többi elődjét. (kis kígyólányt, meg a tüzes lédit) kezdetben mind ellenfelei voltak TS-nak meg mind beleszerettek aztán TS lehagyta őket és jött egy új. Most a rókalányon van sajna a sor. Jött helyette a kicsi angyalka. Gondolom az elődökhöz hasonlóan ő is belefog szeretni TS-ba. Valahogy túl sok ilyen egyértelmű lány ellenfél volt és mind ilyen sorsra jutott.
A kis hercegnő meg biztos éldegél a palotában várva hercegét. Szerintem ő csak egy szükséges mellékszereplő volt. (ja meg ő is beleszeretett TS-na) Utolsónak a koronaherceg megválasztásánál szúrtam ki. És lehet többet nem is látjuk.
Én is félek amúgy hogy 2 részes lesz a pórba. Elsőben felérnek a 108 és RR-got valahogy TS húzza fel viszi fel a 136-ra. Második részben meg TS és XW nehézségei ahogy elérik a 333. lépcsőt.
Köszönöm!
Én már az elején is tudtam hogy nem ezek lesznek a kedvenc részeim, persze érdekességeket tartalmaz. De elég lett volna 3 részben összefoglalva, hogy edzettek nagyon kemények lettek, meglettek jutalmazva, aztán leléptek a szigetről.
Szerintem nem került süllyesztőbe a Rókalány, különben miért ne egyezett volna bele a megölésébe a kamuherceg, hogy mellé álljon TS?
Ki tudja miért tartaná életben. Csak hogy valami haszna legyen belőle.
De mivel anya és lánya utálják egymást, megölnék egymást keresik hogyan ártsanak a másiknak. Bibi meg igencsak (házi kedvencnek), örökösének nevelné! Szóval kihasználhatja vagy mert hivatalosan ő a LCS örököse.
De a lényeg mint aktuális jövőbeni ellenfélként került a süllyesztőbe. Jócskán lemarad majd TS-tól. A kis szerelni csalódása meg még esetleg őt magát is megtörte. Lényeg hogy erőben nem fenyegeti szerintem már TS-t a jövőben. Ő nem kapott isteni próbákat.
Szerintem meg kellenek a részek a próbákhoz hogy jobban megértsük és hogy mutassák mit fejlődnek. Meg hogy miért! Pl pont most kellet a 7. lélekgyűrű miatt. Bemutatni azt és a képességeit. Amúgy megnézném a Tiszta ég avatárját is. Remélem a közeljövőben látjuk azt is.
De megint csak megkérdeném! Nem maradt ki valami a részből azzal kapcsolatban hogy nem lepődik meg Bo néni hogy TS-nak 2 harci lelke van, 4 lélekcsontja és hogy ez már a 2. vörös gyűrűje. Sőt eleve hogy ez is vörös lett!? Semmi meglepetés nem volt sőt mintha várta is volna, hogy ez lesz.
Miután el bukták a nyúlvadászatot, mondta is neki a pápa, hogy ha nem ő lenne az örököse akkor meghalna ez a hiba miatt, ebből az jött le hogy nem változtatott a pozícióján a büntetés.
Bár az érdekesé teszi a dolgot hogy most a kamuherceg(nem jegyeztem meg még a csaj nevét ) is húzott 9 jó lapot, így még jogosultabb is lehet Lcs vezetésre mint a rókalány. Igaz ő belépett valami elitegységbe, ami lehet inkább harci dolgokért a felelős, és nem az irányításért, de ez majd kiderül pontosan.
Nem hülyék a lélekcsarnoknál sem, és még ha hibázott is, és tehetségesebb is nála a kamuherceg, akkor is a második legnagyobb potenciállal rendelkező fiatalja a Lcsnak, ezért azt gondolom látni fogjuk mi még őt.
Tényleg akik harcoltak az arénában Dagi és Xiangxiang ellen azok is ott felvételiztek pont, remélem összefutnak majd Dagival, megnézném az arcukat amikor meglátják a fekete jelet a homlokán.
Persze de erre a lépcsőzésre, elég lett volna 3 rész, és inkább kalandozhattak volna útközben, akár az újdonsült kalózlegénységgel is, meg edzhette volna az új tanítványát kicsit TS.
Szerintem nem olyan furcsa hogy nem lepődött meg Bo néni, hiszen a tenger isten örököséről van szó, aki olyat húzott, mint előtte még senki.
Szerintem is 99 Bibi néni...A vicc persze az,h TH amikor lesujtott rájuk akkor lazán egymagának is ki kellett volna védenie az avatarját,igaz gondolom a történések végett lett így megírva...azért arra kiváncsi vagyok,h milyen erős gyűrűk a második lelkén Bibi néninek... meg hány piros gyürüje is lehet,mert tuti van neki XW anyján kivül is.mert mikor megszerezte XW anyától a gyűrűt akkor már pápa volt ugye,és nem hiszem,h akkor még 80as szintell pápa lehetett volna... így mivel láttuk,h egyik lelkén a 9es gyürű a vörös,így szerintem az a másik lelkére ment XW anyjának a gyűrűje...na de remélem kiderül ez is majd egyszer.
És Róka lány is TD gyanús,csak az a kérdés,h az ő történetét is végig viszik-e a sherk szörnyekkel, vagy ő is megy a sülyesztöbe.
Hát szerintem akkor is furcsa hogy Bo néni semmin nem lepődött meg.
Kicsi rókánk még elérheti a TD szintet de nem azért de akkor se lesz ellenfele egy istennek. A 100 szintet nem véletlenül nem érik el az emberek. Ja meg pláne hogy lemarad most TS-hoz képest.
Azt amit TH művelt a torna végén én már akkor és utána is felvetettem, hogy igen furcsa mert hiába erős lélekeszköz meg TD szint azért rengeteg van 1-1 szint között is nemhogy még több TD összefogása keljen. Kicsit túlzás volt szerintem az. DE nagyon jó és látványos. Pont ez kellet a nézőknek.
Bibi néni meg szerinte akkor érte le a 90 szintet mielőtt elnyelte XW anyját. A mutatott 9 gyűrűje (persze hogy nem a póké) akkor került rá vörös. Másikon nem hinném hogy van. Emlékezzünk pont ezt akarták TS esetében is hogy egyik gyűrűjét edze majd miután elég erős ahhoz mérten pakoljon a kalapácsra is gyűrűket. Szóval Bibi mutatott 9 gyűrűje mondhatni a szokásos. Így a másikon lehetnek csak fekete gyűrűk az elsőtől. Párhuzamosan gyűjtve amint elég erős volt. Így az első vörös csak a mutatottra megy nem a másikra. (amelyiken elvileg gyengébbek a gyűrűk) Így a másikra mehetnek majd ugyan olyanok.
Hát nem tudom mert ha úgy nézzük az egyik lelkén 9 gyűrű van amiből csak az egyik vörös ami azt mutatja hogy ő már szerintem 80 felet elkezte rakni a gyűrűket a másikra mert szerintem a másik lelkén legalább 5-6 vagy akár 7 lélek gyűrű is van abból kb 5 fekete lehet max 1 vagy 2 vörös van neki de ugye mondta egyszer hogy majd el megy a titán majom és a bika pitonért is szóval tényleg lehet neki még vagy 3 4 helye.
A kérdés hogy illenek e rá a gyűrűik, bár van már szerintem annyi gyilkos képessége, hogy jobb 2 100000 éves gyűrű lélekerő növelő hatása, mint 2 jó képességet adó 10000 évesé. Nem tudom mennyi gyűrűje lehet a másik lelkén, de szerintem biztos van már rajta néhány, mert XW anyjéá a 9. a póklelkén ha jól vettem le. Utána meg biztos szerzett már párat a másikra is.
Ha TSt nézem akkor rá tökéletes lenne mindkét Ming, a piton a KEfűre, a majom pedig a kalapácsra.
Vajon milyen próbák lesznek még ha ennek a lépcsőzésnek vége? Remélem nem egy másik lépcsősor.
Mondjuk nekem van egy elméletem hogy ugye TS 9 próbát kel teljesiteni de abban tuti hogy segiteni fognak neki a társai is szóval az a lényeg hogy már most az 1 próbán kaptak páran gyűrűt én azt gondolom hogy minden egye próbán kapni fognak ha nem is mindeki de TS biztos és valószinüleg mind vörös lesz neki azzon keztem gondolkodni hogy 9 próba van abból TS már csak 3 kel a kék ezüst füre ha 100 szinten is rak rá egy 10 dik gyürüt ugye akkor még ott van 5 próba mivan ha a többi 5 gyűrűt társainak akkarja addni mondjuk akkor pont mindenki kapna 1 vörös gyűrűt van bene azért valami nem?
Amikor harcolt Bibi XW anyjával használta a pók 6. gyűrűjét. Szóval oda már max 3 férhet.
De őszintén gondoljuk már végig. Kultiválás szempontjából mi a legjobb egy embernek. Minél előbb animé idősebb gyűrűt felvenni. Szóval nem hinném hogy Bibi még ne töltötte volna fel mindkét harci lelkét. Mert mondta hogy elmegy levadászni a 2 minget, de miért is várna erre? Nehogy ne legyen már erre ideje. Pláne TS és társai még jó pár évig nem jönnek vissza és csak azután menne levadászni őket miután visszajöttek? Miért várna addig.Szóval szerintem csak fel van már töltve mindkettő. Őket meg csak hogy ne legyenek útban zavaró tényezőként vadászná le. Na meg a lélekcsontjukért.
Amúgy ezeket a gyűrűket akkor adják amikor is áttörés van. Pl TS és Mu Bai esetében a 70 Daginál meg a 60 szintné. A többieknél is a 70 szintnél. De ez csak egyszer adható gyűrű! Többet ilyet nem hiszem hogy kapnak. Legalábbis így volt eddig említve. Ezt nem a próbáért kapják hanem hogy segítség teljesíteni a próbákat egyszeri segítség.
Amúgy nekem meg az jutott eszembe hogy az első próba mindenkinél lépcsőzés csak külön fokokkal, de vajon a többi is ugyan az lesz mindenkinek? Mert szerintem nem. Ez gondolom az erősítés miatt később meg egyénre szabottabb.
Hát lehet igazad van nagyon kiváncsi vagyok hogy ezzek a próbák hány részig fognak tartani meg úgy az egász anime hogy hány részes lesz arra is kiváncsi vagyok remélem még sok lesz.
És abban is reménykedek hogy nem csak TS fogja elérni a 100 szintet és nem csak neki lesz vörös gyűrűi hanem egy két társának is pl Dai mubai ban meg van a lehetőség hogy elérje meg szerintem az összes társának meg van rá a tehetsége lehet hogy Dagi kicsit le maradt az elején mikor külön váltak 5 évre de azért most nagyon bele huzot a tenger isten szigeten én nagyon örülnék neki ha mind legalább a 96 szintöl nagyobb lenének majd bár lehet hogy ez kicsit sok de szerintem nagyon állat lene
Ugrás a fórumra: |