Nem spoilereztunk mert 40-50 resszel ezelotti cselekmenyrol beszeltunk.goku5 írta:
Másik a spoillered meg értelmetlen.
Ha spiler-re válaszolsz akkor a válaszod is úgy ird meg rá pls
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Nem spoilereztunk mert 40-50 resszel ezelotti cselekmenyrol beszeltunk.goku5 írta:
Másik a spoillered meg értelmetlen.
Ha spiler-re válaszolsz akkor a válaszod is úgy ird meg rá pls
Köszönöm a munkátokat!
Valahogy én vagyok csak úgy vagy más is úgy gondolja hogy a rész első fele teljesen fölös volt. Mintha csak időhúzás lett volna. Ez pedig itt valahogy nem szokás. Inkább kihagynak dolgokat mint húznák az időt. Szóval megkérdem ez a kis kikapcsolódásos pihenő benne lett volna a novelben?
De nevetni jó volt. Dagi menő akar lenni de soha nem sikerül! De a kis cicalány kezében látni a nagy halat meg még jobb volt. Macska halászik!
Még egy jó kis bevásárlás is belefért a lányok vásárolnak a fiúk meg cipelik a modern bevásárlózacskókat a sok repülő hal között!
Oscar is megkapta a 7. gyűrűjét. Még ezt is gyorsan letudták. De az ő harci avatárját se mutatták, vagy hogy milyen képességet kapott. Talán majd legközelebb.
De a próbához meg aztán tényleg TS-nak van jó pozitív hozzáállása.
Jó kis próba lesz teljes lekorlátozás hatalmasa erős ellenféllel szemben. Amúgy TS meg amit bemutatott gondolom a Tang szekta egyik titkos technikája amit a bácsikájától tanulhatott amikor legutóbb ott járt. Legalábbis ha jól sejtem.
Az előzetes meg nem tudom mennyire értelmeztem jól, de ha tényleg az lesz benne hogy a nagy fehér cápa ember lesz az kicsit érdekes lesz. Mert ha oda vissza tud változni ember és cápa között akkor megint felrúgnak egy korábbi tényt. Mégpedig hogy ha eléri a 100.e évet akkor vagy él még 1000 évig lélekszörnyként vagy ember lesz és elölről kezdi. De nem volt ilyen váltásról szó. (Vagy ember vagy lélekszörny.) Na majd meglátjuk.
Nos, tenyleg pihennek par napot de a varosi kaladtura nincs a regenyben es a kepi abrazolasban is van egy oriasi hiba amit most nem reszletezhetek. A regenyben leginkabb Ao kolbaszain eltek a probak alatt, viszont nem emlekszem erre a technikara. Ha jol emlekszem nem beszelnek Ao avatarjarol sem de a tulajdonsagarol igen.goku5 írta:
Köszönöm a munkátokat!
Valahogy én vagyok csak úgy vagy más is úgy gondolja hogy a rész első fele teljesen fölös volt. Mintha csak időhúzás lett volna. Ez pedig itt valahogy nem szokás. Inkább kihagynak dolgokat mint húznák az időt. Szóval megkérdem ez a kis kikapcsolódásos pihenő benne lett volna a novelben?
De nevetni jó volt. Dagi menő akar lenni de soha nem sikerül! De a kis cicalány kezében látni a nagy halat meg még jobb volt. Macska halászik!
Még egy jó kis bevásárlás is belefért a lányok vásárolnak a fiúk meg cipelik a modern bevásárlózacskókat a sok repülő hal között!
Oscar is megkapta a 7. gyűrűjét. Még ezt is gyorsan letudták. De az ő harci avatárját se mutatták, vagy hogy milyen képességet kapott. Talán majd legközelebb.
De a próbához meg aztán tényleg TS-nak van jó pozitív hozzáállása.
Jó kis próba lesz teljes lekorlátozás hatalmasa erős ellenféllel szemben. Amúgy TS meg amit bemutatott gondolom a Tang szekta egyik titkos technikája amit a bácsikájától tanulhatott amikor legutóbb ott járt. Legalábbis ha jól sejtem.
Az előzetes meg nem tudom mennyire értelmeztem jól, de ha tényleg az lesz benne hogy a nagy fehér cápa ember lesz az kicsit érdekes lesz. Mert ha oda vissza tud változni ember és cápa között akkor megint felrúgnak egy korábbi tényt. Mégpedig hogy ha eléri a 100.e évet akkor vagy él még 1000 évig lélekszörnyként vagy ember lesz és elölről kezdi. De nem volt ilyen váltásról szó. (Vagy ember vagy lélekszörny.) Na majd meglátjuk.
Azt hogy a regény nem következetes az azért így nem teljesen igaz, inkább úgy fogalmaznák hogy sok mindemt mi is a szereplőkkel ismerünk meg. Ezt úgy értem hogy a szerző a szerző később mutat be kivételeket vagy fejt ki bizonxos szabályokat részletesebben.
Ha belegondoltok pl a lélekszörnyek tekintetében is, akik elélnek 100 ezer évet is, hogyan tudnának mindent megvizsgálni, kideríteni pontosan a rövid életű berek.
Köszönöm!
Még a 100000 éves lélekszörnyek se feltétlen tudnak mindent, vagy nem osztanak meg mindent feltétel nélkül, mert amit THtól tudunk az se feltétlenül a teljes igazság. Lehet például, hogy alapvetően az a 2 lehetőség van hogy vagy 101000 év vagy továbbfejlődés, de bizonyos esetekben lehet más utat is választani.
Ezzel a 7 nagy klán választással kapcsolatban eszembe jutott egy édesesség!
Elsőnek is megkérdezném, hogy a szigeten történtek és a választás most párhuzamosan menne? Vagyis kb akkor kezdődik mint hőseink 2. próbája?
Mert hogy elvileg úgy volt régebben mondva hogy amikor is "kiirtották" a két nagy klánt akkor lett kihirdetve hogy 1 év múlva lesz a választás.
Na de most ha párhuzamos vele akkor az nem jó, mert azóta már 2 évnek is el kellet telnie. Merthogy a kihirdetéstől kb amíg megérkeztek a szigetre eltelt egy év. Meg még egy évig tartott az első próba. Na most akkor ez hogy van?
És csak meglépték! De legalább találtak rá jó módot, hogyan is lehet megvalósítani a két dolgot egyszerre.
Nagyon jó lett a heti rész! Csatában és új információkban gazdag.
De még mindig áll a kérdésem, hogy most akkor párhuzamosan folyik a 7 klán választás a második próbával? Mert az egy évből akkor tényleg 2 év lett.
Köszi a múltheti részt,most jutottam oda megnézéshez... és akkor már meglestem a heti részt is és azta,az előzetes alapján akkor most kiváncsi vagyok erre az oda vissza változásra a cápánál+ akkor más lélek szörnyek is képesek lesznek rá? mert akkor megnézném a bálnát is majd..mondjuk a megalodon egy kedves kis csajnak néz ki ,bár akkor az ő lélekgyűrűje is kiesik,mert a kedves szörnyeket nem vadásszák le a szörnyecskék.... és az új előzetes is érdekes lesz,úgylátszik a madárkánk ismét fejlődik majd egy rég várt labdának hála ... emigy a Tang szektás vének nem akarnak elindulni ezen a verseny szerű akármin?
Az hogy a 7 új nagy klánnak hívom őket inkább egy eseményre utal, nem pedig a valós státuszukra. De amúgy tényleg köztük lehetnek a legerősebben. Ha már ott vannak.
DE mint írtam én az esemény időpontja miatt kérdeztem. És azért ha egy nagy szervet bejelent valamit az azért az ő érdemük hogy megtartják-e akkor amikor kitűzték, nem pedig még várnak egy évet vele. Merthogy nem is igen érteném mire is vártak volna eddig. Mert már mikor elpusztították az 2 nagy klánt akkor lehetett (nekik) tudni ki is lesz az a 7 klán. Szóval a várakozást nem értem. Eleve maga a LCS nem is igen csinált az elmúlt 2 évben? Nem a kontinens elfoglalása és a két birodalom megsemmisítése a cél? és semmi látható cselekedet előrelépés nincs? Pláne hogy lényegében mindenki tudja hogy ez csak egy látszat esemény.
Jó tudom a háttérben megy a szervezkedés, meg mivel hogy a 7 szörny is a szigeten van nem kezdődhet nélkülük semmi nagy így húzni kell az időt. De elméletben a LCS már a 2 klán eltüntetése előtt felkészült a dolgokra.
A Tang szektának most nem igen van érdeke elindulni az eseményen. Jobb nekik még úgymond meghúzni magukat és nem megmutatni mire is képesek. Felkészülnek a jövendőbeli harcra.
Valamiről megfeledkeztél, méghozzá arról hogy a birodalom átvételére irányuló terveik megbuktak, így nem annyira meglepő hogy változtattak valamennyit a terveiken.
Szerintem a Tang szekta nem fog semmi feltűnőt csinálni amíg vissza nem térnek a nyolcak. TS is részt akart venni rajta, de ha visszaemlékszel maga Nagymester beszélte le róla és küldte a szigetre, mert szerinte ahhoz még túl kevés volt az erejük, ráadásul a 2 birodalom is támogatja egymást jelenleg. Lcs meg nem az a kapkodós fajta ezt már bizonyította eddig is, mellé még nagyon sunyi is, és minél kevesebb kockázatot vállal. Az miatt meg biztos nem lesznek álmatlan éjszakáik mert nem tartották magukat az eredetileg kitűzött időponthoz.
Ugrás a fórumra: |