Hozzászólások
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Severum
Ezekkel én is tisztában vagyok, csak azt mondom hogy van egy képessége a sötét gyümölcsnek, amivel oda tudja vonzani az ellenfeleit.
Mondjuk mivel lehetett volna ő is hadosztály parancsnok elképzelhető hogy képes rá, de amit eddig láttam tőle az csak sunnyogás meg sötétség gyümi volt. Ezeken kívül meg tök bénának tűnt, ami magát a harcot illeti, Fehérbajusztól egyenesen kikönyökölt az arcára a félelem, kicsit szánalmasnak éreztem akkor.
De ha tudja a hakit is, meg keményebb mint az átlag és ha még a 2 gyümölcsöt is nézem, akkor vagy nagyon gyenge lesz az a haki vagy nem tudom hogy lesz leverve. :)


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
king1987
Következő részek várható címei:

918 Start of the Action - The Great Plan to Overthrow Kaido
January 19

919 Great Riot! Prisoner Luffy and Kid!
January 26

920 Great Reputation! Sanji's Specialty Soba!
February 2

921 Magnificent - The Most Beautiful Woman of Wano, Komurasaki
February 9
 
burn3000
Durvának érzem én ezt a Feketeszakáll poweruppot. Az elején mikor találkoztak nagyjából egy szinten lehettek Luffyval (lehet én beszélek hülyeséget) ,de most elég távolinak érzem . Az viszont tény ,hogy jelenleg még szerintem mindig Teach a leggyengébb Yonko . Mint az előttem szólók is írták a veteránoknak gondolok itt Shanks ,Kaido meg BM -re , nagyon erős a fegyverzet színe ebből gondolok arra ,hogy még most el tudnák verni mind a hárman Teachet (egy darabig ami valószínűleg hamar itt is lesz) . A találkozásuknál úgy képzeltem el ,hogy egyszerre fognak fejlődni és versengeni a Yonko címért de végül az lett belőle ,hogy jelenleg a legnagyobb riválisnak Kid -et érzem hiába keveset látjuk . Meg hát nagyon gyanús nekem ez a Kid , tuti valakinek a rokona lesz ahogy az OP-t ismerem tesznek az ő hátterébe is egy kis érdekes csavart .
 
jasek89
Egyszerű a történet, Teach azért múlta felül Luffy-t fejlődésben, mert megszerezte a két legerősebb gyümit. Lássuk be, Luffy gyümije messze nem a legjobb, csak Luffy találékony, kreatív tulajdonságának köszönhetően tűnik egyre jobbnak, kiaknázza a gumiban rejlő potenciált.
 
Rikiya
Szerintem meg pont, hogy a saját gyümölcsei fogják a vesztét okozni. Túl magabiztos. Nagyon elhiszi, hogy csak mert megszerzett 2 intenzív gyümölcsöt, az eget rengető dolog. Igen, az is, csakhogy elfelejti az OP világ egyik legrelevánsabb tényezőjét, hogy a gyümölcs akkor lesz igazán rohadt erős, ha edz a használója, fejleszti azt. WB sem azért lett a világ legerősebb embere, mert megette a rengés gyümit, aztán henyélt, mint Marci a hevesen.

Persze nem zárhatjuk ki annak sem a lehetőségét, hogy már 2-nél is több gyümije van, azonban ez sem változtat a fentebb leírt dolgokon. Ugyanis ha azokra sem gyúrt rá, akkor ugyanott van, ahol a part szakad.

Teach pedig rendelkezik a Haki-val, de csak TS után tett rá szert. Ha emlékeztek Impel Downra, ott találkozott Crocodile-val, és valami olyasmit mondott neki, hogy: "Te erősebb vagy, mert elsajátítottad a hakit." Magyarán nem mondott volna ilyet, ha ő is tudná. Konkrétan megfigyelés/fegyverzeti hakival rendelkezik, de a király akarata nincs megerősítve. Erről az egyik databookban olvashattam, ez esetben természetesen nem muszáj kulcsfontosságú dologként kezelni.

Tegyük fel, ha valóban így van, akkor még sem húzta a lóbőrt 2 éven át. Noha akkor sem hiszem el, hogy kemény edzéseken ment keresztül, mint Luffy, sőt az én meglátásom szerint, csak megtanulta a hakit épphogy használni, aztán bye... Nem fejlesztette tovább és tovább, mint ahogy Luffy esetében láthattuk.

Értelemszerűen ezek az én gondolataim, tehát egyáltalán nem biztos, hogy így is fog történni.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Hiei
Én az ellenkezője vagyok, nem tudom elképzelni, hogy Teach miért jelent majd kihívást. Öntelt és gyáva nem tudom róla elképzelni, hogy Haki használó legyen.
A képességeinek már szinte most ellenáll Luffy. A rengés gyümölcs Luffy ellen nem működik, hiszen gumi. Ha talajt akarja mozgatni se okoz neki túl sok kárt, mivel már tud repülni.
A sötétség gyümölccsel meg kell érintenie Luffy vagy oda húznia, de ha elkezdi magához húzni Luffy olyat bebasz a képébe, hogy ott helyben meghal. Teach tudjuk, hogy nem bírja a fájdalmat. Szóval lehet kilehet ütni, mint Crackert.
Ráadásul, ha Luffy nagyon akarja simán a jövőbe lát és kitér minden elől.
Teachnek rengeteget kell fejlődnie, mert szerintem Luffy a természetes ellensége, akár csak Enelnek volt.
 
Rikiya
Egyet értek. Teachnek valóban fejlődnie kellene ahhoz, hogy komoly fenyegetést jelentsen Luffyékra, illetve hogy az ember is komolyan tekintsen rá. De pontosan ez a kivetnivaló benne, hogy nem edzik, nem fejleszti a képességeit. Legalábbis nagyon nem úgy tűnik. És szerintem annál az oknál fogva nem acélozza meg magát, mert ahogy előbb is írtam, túlságosan is ragaszkodik a gyümölcseihez, mert azok a legerősebbek, így ő a legerősebb és kész. Mindenesetre ezt csak ő gondolja.

Talán még van valami az arzenáljában, ugyanis még mindig rejtély, hogy hogyan volt képes megsebezni egy olyan kaliberű személyt, mint Shankset.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Hát tény hogy Teach személyisége nos, öhm, hagy némi kívánnivalót maga után, de azt azért nem tudom elképzelni hogy semmit se csinálna.
Valahogy eljutott ugyanis arra a szintre hogy parancsnok lehetett volna Fehérbajusz flottájában, tudjuk hogy nem akarta, azt is tudjuk miért.
Igaz amióta megszerezte a 2. gyümölcsöt, azon kívül hogy bekebelezte FB régi területeit nem sok mindent csinált amiről tudunk, de nem biztos hogy így is van.
Én valamiért úgy érzem nem lesz hakija, ha lesz is annyit se fog érni mint Vergóé ellen Smokeré, de valamiért úgy érzem a gyümölcsökkel gyakorol rendesen.
Végül is hogy nézne már ki ha a főellenség, csak azért kapna ki mert nem gyakorolt, csak felhenyélte magát a fő gonosz szerepébe? :D

Shankset sunyin sebezte meg, amikor Fehérbajusz hajóján voltak akkor említette.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Rikiya
Valahogy eljutott ugyanis arra a szintre hogy parancsnok lehetett volna Fehérbajusz flottájában, tudjuk hogy nem akarta, azt is tudjuk miért.


Én azt gondolom, hogy Fehérbajusz nem az erő által döntött afelett, kiből lesz parancsnok és kiből nem. Vagyis nem igazán az erő vezényelte. Csupán elég belegondolni abba, hogy Ace szinte csak újonc volt, de már 2. számú parancsnok lett belőle. Csakhogy említsek két példát: Jozut és Vistát. Egyikőjük a világ legjobb kardforgatói között helyezkedik el, a másik meg magáért beszél. Szóval ők ugyanannyira megkaphatták volna ezt a posztot, amit egykor Ace töltött be, de ugye tudjuk, hogy Fehérbajusz Ace-t akarta kalózkirállyá tenni, úgyhogy nem lepődtem meg, hogy őt választotta.

Igaz amióta megszerezte a 2. gyümölcsöt, azon kívül hogy bekebelezte FB régi területeit nem sok mindent csinált amiről tudunk, de nem biztos hogy így is van.
Én valamiért úgy érzem nem lesz hakija, ha lesz is annyit se fog érni mint Vergóé ellen Smokeré, de valamiért úgy érzem a gyümölcsökkel gyakorol rendesen.


Persze, hogy nem biztos. Viszont a személyiségéből kiindulva, illetve az, hogy TS óta csak henyélni láttuk, nem vall edzésre. Talán egyet s mást tanulhatott, de azt képtelen vagyok elhinni, hogy olyan keményen edzett volna, mint Zoro vagy Luffy 2 éven át.

Végül is hogy nézne már ki ha a főellenség, csak azért kapna ki mert nem gyakorolt, csak felhenyélte magát a fő gonosz szerepébe?


Biztos vagyok benne, hogy Oda feltápolja addigra őt, mire Luffyék készen állnának a velük való harcra, de nem igazán gondolom keményebb diónak, mint Kaidout vagy Big Momot. Az meg, hogy ő a "főgonosz"... Hát ki tudja, jelentős szerepet játszik, de azért annyira nem biztos, hogy ő lesz a sorozat fő-fő gonosza. Bármi megeshet.

Shankset sunyin sebezte meg, amikor Fehérbajusz hajóján voltak akkor említette.


De ez még nem változtat azon, hogy megsebezte, akár sunyi volt, akár nem. Shanksnek vagy észre kellett volna vennie, esetleg kivédenie, vagy mit tudom én...
Shanks konkrétan ezért figyelmeztette Fehérbajuszt Ace-vel kapcsolatban, hogy nem lett volna jó ötlet engedni, hogy Teach-vel harcoljon, mert erősebb annál, mint amennyire annak látszik. Ezt követően felhozta a sebhelyét, amit ő okozott.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Néha komoly kételyeim vannak, hogy Luffy gumi teste immunis lenne a rengés gümi ellen.
Wb képessége úgy lett bemutatva, hogy képes bármit megsebezni , és szétzúzni vagy szét aprítani .Ez alatt a levegő se kivétel. BB nem tud hakit használni? Hülyeség, okkal is említettem az impel down incidest.

Ezt később Sentomaru is megerősítette, amikor timeskip után találkozott Luffyval.

BB jelenleg a legerősebb támadó , és védelmi képességel rendelkezik ,és ha ez nem lenne elég, akkor erős tank is .
BB ellen a haki lesz a kulcs .
 
Severum
Itt most csak az a lényeg hogy eljutott arra a szintre, tehát nem gyenge semmiképp, de nem is akarta azt a rangot soha mert más tervei voltak eleve.

Igen sokszor kiderül a fő gonoszról hogy igazából nem is ő az, hanem becsapták, átverték, vagy csak azt hittük.
Itt is az lesz valószínűleg hogy valami kormányhoz köthető szervezet lesz a fő-fő gonosz, de azon majd akkor vitázok. :)

A személyiségéről meg nekem az jött le hogy ő igen is mindent meg tesz a céljaiért amit kell, az már más kérdés hogy amíg Luffy berúgja a főbejáratot, addig Teach inkább besunnyog a hátsó ajtón hogy hátba szúrjon. Esetleg azt is megvárja míg megpuhítják az ellenfelét.

Kaidou és Linlin összevetésében meg én is úgy érzem hogy egyenlőre el kenné a száját mindkettő, mert hiába is kapcsolja ki a képességüket, pusztán nyers fizikai erővel szétcsapnák az arcát.

De lehet nem véletlen hogy mi így kapjuk az infókat, így mégis izgalmasabb mintha épp azt mutatnák ahogy Teach keményen gyakorol, meg nem is lenne miről vitáznunk. XD

Imple Downban Luffy olyat bevert neki hogy csak nézett https://www.youtu...HUhwnUV6bQ
hol használt itt hakit BB?
Szerkesztette: Severum - 2020.01.18. 13:17


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Rikiya
A gumi nagy mennyiségű kinetikus energiát képes elnyelni, ez egyszerre jó és rossz is lehet a BB-vel folytatott küzdelemben. Ez természetesen nagyon hipotetikus, de ha BB elég nagy remegést hoz létre, akkor az energia legnagyobb részét Luffy elnyelné, amíg a teste el nem éri azt a törési pontot, ahol a teste szó szerint szétszakad. Ha azonban Luffy addigra képes lesz az ébredésre, már elég nagy lenne a gumi tömege, amely könnyen eltüntetheti a nagyobb remegéseket is.


Teach legnagyobb hátránya, hogy nem bírja a fájdalmat. Tehát még véletlenül sem nevezhető erős tanknak. Az Kaidou és Big Mom :D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Severum írta:

Imple Downban Luffy olyat bevert neki hogy csak nézett https://www.youtu...HUhwnUV6bQ
hol használt itt hakit BB?


https://www.youtu...8cuzG4d_sc
2:57 BB hakit mond .
 
fream
dungeonlord írta:

Severum írta:

Imple Downban Luffy olyat bevert neki hogy csak nézett https://www.youtu...HUhwnUV6bQ
hol használt itt hakit BB?


https://www.youtu...8cuzG4d_sc
2:57 BB hakit mond .


Azt Luffyra mondja, hogy "erősebb vagy, mint gondoltam. És a hakid is növekedett/erősödött."
 
Rikiya
Egyrészt, ahogy fream is írta, azt Luffyra érti. Másrészt szó sincs haki-ról. Mangában is megnéztem. Az akaratról beszélt, nem a haki-ról.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Ugrás a fórumra: