Hozzászólások
One Piece manga
Severum
Ezt az ébredést én se vettem észre, csak a cukorka vízi csigáján megy fel a vízesésen magányosan azt látom.

Hát Zoro szerintem erősebb mint amit eddig láttunk tőle, legalábbis timeskip óta ő nem csinált semmit ami megizzasztotta volna igazán. De Mihawk kardja se egy sima fogpiszkáló, szóval ne sajnáljuk tőle hogy kapott egy másik jó bökőt a Shusui helyett. Na meg Enma is a 21 O Wazamono egyike mint Shusui, míg Mihawké a 12 Saijo O Wazamono egyike, és megmondta Ryuma zombija hogy ő se tudta sose kihozni az igazi erejét. Ezt csak azért mondom mert már most se lehet sok jobb kardforgató Zorónál, Sólyomszemű és Vista biztos az még.
Ja és se neki se Sanjinak nincsen démongyümölcse, szóval belefér egy erősebb felszerelés nekik.

Zeusznak meg szerintem nem lesz különösebben semmi baja, mert hát ő mégiscsak Mama lelke, és tudjuk hogy igazából neki semmi sem fontosabb a finom kajánál. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Rikiya
Itt az a lényeg, hogy még semmit sem látunk tőle TS óta, még csak az erejét sem tudtuk bemérni, erre megint kap egy power upot. Ezért érzem indokolatlannak. Csakhogy az a kard nem csupán színvonalas, hanem sokkal erősebbé teszi a használóját. Persze azért meg kellett tanulnia kontrollálni, de ilyen erővel semmivel sem különb az RS-től. Szóval én úgy látom, hogy azért vetekedett ilyenre Oda, mert különben nem lennének túl esélyesek a legerősebb parancsnokok ellen.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Simán lehet hogy úgy van ahogy mondod, de lehet már előre is tervez Oda ezzel a karddal.
Mert végül is egy nemzeti kincsükről van szó, Zorónak meg mindegy milyen 2 kardot forgat a Wado Ichimonji mellett főleg ha azoknak ugyan olyan jó a minősége mint ami helyett kapja, mert szerintem nem rosszabb kard a Shusui mint Enma, így ezt nem érzem power upnak.
Csak Enma rakoncátlan míg Shusui meg nehezen nyílik meg, mintha külön lelkük lenne ezeknek a kardoknak.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Rikiya
De ettől függetlenül ez egy power up. Hiszen Enma a fordítottja Shusui-nak, nemhogy megnyílik, egyenesen elnyeli a használója összes energiáját. Ezt láthattuk eleinte Zoro-tól is. Szóval igen, erősebbé teszi a használóját. Ellenben írtam előtte is, hogy azért némileg meg kellett tanulnia kontrollálni, de mennyi időbe is telt? Pár nap? Kötve hiszem, hogy pár nappal ezelőtt még megnyomorította a kezét, aztán meg hirtelen a mesterévé vált. Akkor hinném hitelesnek, ha sokkal több időről volna szó. Shusuinak még Ryumának sem sikerült rengetek év alatt kihozni a teljes erejét, ez ellenkező esetben is igaz. Enmának azt a temérdek erejét is ugyanolyan nehéz megtanulni irányítani, mint amennyire Shusui erejét kihozni.

Én úgy vélem, hogy csak a háború után érdemelte volna meg a kardot, mikor láthattuk is volna a 2 évnyi edzésének a gyümölcsét.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
AFR
Rikiya

Nem Ryuma nem tudta kihozni a Shusui-ból a maxot hanem Zombi Ryuma (Ryuma + Brook árnyéka)
Kétségtelen hogy a valódi Ryuma ki tudta használni hisz ő tette Kokutou-vá is.

Ellenben ezt a nyitás dolgot nem igen értem amit a Shusui-ról írtatok.
Elvégre mikor Zoro először használta az energiája felzabálta a másik két kardét.

Egyébként ha már power up akkor a leggyengébb kardját (Sandai Kitetsu - sima egyszerű Wazamono, még csak nem is az 50 Ryou egyike hanem két szinttel rosszabb a többi kardnál) kellene erősebbre cserélni
 
Rikiya
Igaz, kevertem a kettőt. Ettől eltekintve továbbra sem nézek jó szemmel a szituációra.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Hiei
Miért használt ébredést Perosprero? Írtam is, minden, amit látunk cukorrá változott. Az egész víz Onigashima körül. Mi ez, ha nem ébredés?
És én arra gondoltam, hogy mivel Perospero ilyen simán oda rongyolt és megakart küzdeni Marcoval és Kinggel egyedül, valszeg esélye is lenne, különben nem ment volna.

Katakurit meg úgy értettem, hogy a többi parancsnok King és Marco is gyengébb nála. Kiemelkedik közülük.
 
Severum
Szerintem ezt benézted Hiei, nézd meg jobban a képet.
https://readjump....iece/983#2
A Wano és Onigashima közötti hullámzó tengeren megy a csigáján, teljesen mások a hullám és a cukra vonalai.
Amikor Katakuri és Mingó csinálta teljesen egyforma lett minden.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Rikiya
Perospero? King és Marco ellen? Mindezt abból állapítottad meg, mert behisztizett a szövetség és a hajó miatt, ezért volt olyan idióta, hogy egyedül elinduljon Onigashima felé? Nem nézem le az erejét, mert itt az alkalom, hogy megvillantsa az ereje teljét, és biztosan meg is fogja, de hogy az 1. számú parancsnokokkal csak úgy tudna csatázgatni?

Nem azért, de ha így lenne, akkor Katakuri már Yonkou szint volna, és Smoothie és Cracker közelítené meg a Yonkou szintet. Ovenék meg már admirális szinten vannak. Csodálkozom, hogy még nem a Mama a kalózkirály. :D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Ezért nevezem ostobának Oda senseit, mert a lustaság és hype fejezetek miatt az emberek kételyei vannak abban, hogy pár karakter nem lenne képes egy Yonko és admirális felvenni a versenyt.
Szóval még1x ismétlem, egy hype harcot=logikátlan, és lustaság küzdelme .( a manga már régóta rövidít a harcokat)


Amit Hiei írogat, azt már Zou és Totland óta megmondtam, és szerencse a repülő hatos is megerősítette azt a teóriát, amit régen mondtam.
Pero ébredő használó, arról is már írtam, és ott van Doffy egyik embere, aki szintén képes erre . Ovenből is kitudom nézni .

Azért tisztázzuk, hogy Bm sokáig a manipulálta a gyerekeit, és próbálta sakkban tartani őket, hogy véletlenül se csúszon ki a kezéből az irányitás .

Pero képes lenne felvenni versenyt a Yonko jobbkézzel, azt őszintén nem tartom hülyeségnek. Tudjuk, hogy erős, és csak tűzféle technikák tudják megszívatni , de ha képes ez ellen is harcolni, akkor King és Marco megtudja fogni.

Brook és Choppert megerőltetés nélkül megalázta mind2 . Attól, hogy nem hivatalos parancsnok, az még nem azt jelenti, hogy gyengébb lenne.
Nem 1x mondtam, hogy ne egy rank alapján nézzétek le a másikat .
 
Hiei
Egy dolog biztos Perospero nem hülye és az életét is félti, ha nem tudná felvenni a versenyt velük nem indult volna neki. Nekem akkor is úgy tűnik, mintha a hullámok nem mozognának a mellette levő hullám magasabb, mint ő simán bekebelezné őt.
Egyszóval se mondtam ,hogy Oven és Daifuku admirális szinten vannak, de az 500 milla nem Luffy 500 milliós vérdíjának erejét jelenti. Ahogy Perosperotól se várom el, hogy legyőzze Kinget és Marcot, viszont az, hogy így megindult azt a célt szolgálja, hogy ne tudják újra lelökni a hajót. Ébredés vagy sem, ahogy írtam nem hülye, ha nem hinne abban, hogy van keresnivalója nem ment volna oda egyedül.
Katakuri meg minden téren felül múlja Queent. Még egy nyomorult hakit se láttunk attól a dagadéktól, pedig Big Mommal harcolt. Azt nézd meg a vérdíj különbséget. Queen sztem meg se tudná érinteni Katakurit. Már pedig igen úgy beszél Kingel, mint aki egy szinten van vele.

Mama meg bármennyire lehet erős, amíg nem tudja hol az utolsó vörös Poneglyphe, addig nem lesz belőle semmi :D Még a Zou-n lévőről se valószínű, hogy tud :D A kalózkirályt nem az erő dönti el, hanem az, hogy megtalálja One Piecet illetve eléri a Laugh Talet, mert Roger esetében ezt tette azzá. Xebec erősebb volt, mint Roger mégse volt kalózkirály.
Szerkesztette: Hiei - 2020.06.20. 12:28
 
Rikiya
2x végig nézte, ahogyan a hajójukat egy madár fajzat letaszítja a vízesésen. Szóval már nem azért, én kinézem, hogy a keményfejűsége végett és az ellenszenve hajtja előre Onigashima felé.

Ahogy azt sem állítottam, hogy teljesen esélytelen volna ellenük, de ahogy azt sem, hogy komolyabb problémát tudna nekik okozni. Egyszerűen szerintem ez messzemenő következtetés.

Ovent és Daifukut csak képletesen írtam le.

Se Queen-től, se King-től nem láttunk semmit. A Mama megszívatta, várható volt. Azért, mert nem használt hakit, még nem jelenti azt, hogy nem tud. Személy szerint nem szimpatizálok Queen-vel, mert egy hatalmas balfasz, de ne írjuk már le az erejét, amit még nem is láttunk.

Vérdíj különbség? De hát én is írtam, hogy nem számít, végképp nem. :D Kaidounak is nagyobb a vérdíja a Mamáénál, aztán nem tudott vele mit kezdeni.

A kalózkirály részét pedig úgy értettem, hogy ha tényleg akkora az erőkülönbség az emberei és más Yonkouk beosztottjai közt, akkor nem értem, miért nem próbálja őket legyűrni? Ha legyűri őket, beszerzi teszem azt Kaidou poneglyphét, a Zoun találhatót, illetve a negyediket, aminek helye ismeretlen, akkor simán működhet. Xebec pedig a világ királya akart lenni, nem a kalózoké. Nem tudhatjuk, hogy azon belül mik voltak az ambíciói.

Persze nem tud a Zoun lévőről, ez csak egy feltevés. De nem lehetetlen, hogy megtudja.
Mama maga mondta, hogy ha meg lett volna az óriás hadserege, legyőzi a kollégáit, aztán kalózkirállyá válik. Természetesen még nem ennyiből áll, de ha eltakarítja őket az útjából, akkor nincs kinek őt megakadályozni.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.06.20. 12:45


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Hiei
Big Mom is ott volt a hajón, akkor King erősebb, mint Mama? A logikád szerint igen. Egyébként én írtam is, ohgy, mait King és Marco tett az abszurdum és szégyen a Big Mom kalózokra és pont az ilyenek miatt hívják Big Memének őket. Láttuk Queent átváltozva felment a hegytetejére és ráugrott Mama fejére mindezt haki nélkül. Akkor csak ennyire hülye? :D Mondjuk abból ítélve, ahogy Luffyval beszélt és bánt a börtönben azt kell mondjam ennyire. Legyőzte Katakurit és Crackert, erre a szellemileg sérült selejtekkel akarta legyőzetni :D És eljátsza ezt még egyszer :D
Btw Jacktől se láttunk hakit, pedig harcolt már kétszer is :D Lehet tiltja a vallásuk. Amúgy én is kizártnak tartom, hogy ne tudnának használni, de ha tudnak is sztem akkor se közelítik meg azt a szintet, amit Katakuri. Jack és Queen biztosan nem, mind a kettő szellemileg gyenge hozzáxD.
 
abel08
Az, hogy Xebec erősebb volt e mint Roger, azt egyenlőre semmiből nem tudjuk. Én pont azt gondolnám, hogy Roger volt erősebb, elvégre ha csak azt nézzük, hogy ők ketten voltak Garppal a BM, Xebec, Kaidou és WB négyes ellen, akkor inkább tenném a voksom Rogerre. (nyílván több ember is bent volt, de most csak a főszereplőkről van szó).

Szerintem inkább azért volt nagyon nagy név, mert iszonyatosan erős beosztottjai voltak. Persze nyílván a semmire nem állnak be hozzá, szóval feltételezem erős volt. Úgy emlegetik őket, mint a világ legerősebb kalózcsapata, és nem "Xebec a világpusztító".
Szerkesztette: abel08 - 2020.06.20. 12:59
 
Rikiya
Igen, Queen hülye. De a hülye túl enyhe megfogalmazás, maradjunk a retardáltnál.

Nem erősebb, mint a Mama, de mindnyájan figyelemmel kísérték, ahogyan a saját hajójukat, amivel bevonulni készültek az országba, letaszítják. KÉTSZER.

Ebből következik Peros ellenszenve, emellett kezdettől fogva ellenezte bárminemű szövetség megkötését a Bestia kalózokkal. Szóval megindult Kaidou bázisa felé, és van ott helye, de nem feltétlenül a legerősebb parancsnokok ellen. Nekem ez kevés indoknak, neked már elegendő.

Mindenesetre meglássuk Hiei, lehet neked lesz igazad, de akkor a Mama kalózcsapatát nevezném Bestiáknak. Ikszdé

abel08

És azt honnan tudhatjuk, hogy mind négyen kettőjük ellen harcoltak? Meglátásom szerint arra is bőven van esély, hogy Mamáék a parancsnokokkal harcolgattak, míg Xebec a Roger & Garp duó ellen. Még arra is meglehet az esély, hogy WB nem is Xebec oldalán harcolt, vagy ilyesmi. Mondjuk megnéznék egy Mama vs WB-t abból az időszakból. :D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Ugrás a fórumra: