Hozzászólások
One Piece manga
Germa66
Ez azért van Dungeon mert lenézed a Yonkoukat, mert nem olyanok mint amilyennek képzelted őket, helyette van egy sor karakter akik olyanok (Doffy, Katakuri, Oden)

Az 1v1-ekkel kapcsolatban egyet értek, de a másik oldal véleménye is megérthető, hiszen ha itt nem kapnak 1v1-et a szalmakalaposok, akkor hol?

Szerintem Marco és Weevil valamilyen módon belefolyik majd a háborúba, de Shanksnél inkább Hiei nézetét osztom, főleg Oden visszaemlékezése miatt.

BB szerintem is a leggyengébb négyük közül, de ha tényleg ő Rocks örköse/utódja/reinkarnációja/Luffy korabeli megfelelője (mindenki válassza ki azt amelyik neki bejön) akkor valószínűleg ő lesz az utolsó ellenfél Luffy útjában.
 
jasek89
Valami ilyesmit érzek én is, BB kinyírja Shanks-et is és Luffy-nak Ace után Shanks halála lenne utolsó csepp a pohárban, bekattan és olyan durva erőre tesz szert, amivel királlyá fogják avanzsálni. Természetesen BB legyőzése után.

(Ne felejtsük el, h Oda nagy DBZ fan, nem lennék meglepve, ha hasonló power up lenne mint Goku vs Dermesztő eseténél, mikor leölte Krillint.)

Aztán mint király hadat üzen a kormánynak.

Hupsz kicsit elkalandoztam :D
 
dungeonlord
Germa66 írta:

Ez azért van Dungeon mert lenézed a Yonkoukat, mert nem olyanok mint amilyennek képzelted őket, helyette van egy sor karakter akik olyanok (Doffy, Katakuri, Oden)


Ha Oda megalázta, és sebezhetőnek mutatta őket, akkor semmivel se érzem egyedi véleménynek, és ezt késöbb Oden visszaemlékezés gyönyörűen összefoglalta, hogy Kaido és Bm sose lesznek Wb,Garp, Kaido szinten.
Ez a oldal is sajnos istenként kezelik, miközben az egyik Yonko már 3 alkalommal is halott lenne .

Az biztos, hogy mutatni fognak valamit, de közel se annyit, amit Wb mutatott .

Germa66 írta:
Az 1v1-ekkel kapcsolatban egyet értek, de a másik oldal véleménye is megérthető, hiszen ha itt nem kapnak 1v1-et a szalmakalaposok, akkor hol?

Blackbeard csapata ellen.
Germa66 írta:
Szerintem Marco és Weevil valamilyen módon belefolyik majd a háborúba, de Shanksnél inkább Hiei nézetét osztom, főleg Oden visszaemlékezése miatt.

Marconak van egyedi feladata, ami Wb szülőháza megvédése .Weevil egy darabig a tengerészettel van elfoglalva, de vajon meddig .
Marco is kezd egy RAy féle nyugdíjas életet leélni , hisz majdnem mindent elvesztett . Kapitányát, szigeteket , és sok ismerősét .

Amit Shanks mondott régen, az már múlté . Buggyval az útjai külön váltak., és bizonyos okok miatt nem érdekli a kincs.
Shanks szó szerint Luffyra bízta az álmát .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.04.27. 23:11
 
Germa66
Nem értem hogy az hogy pl. WB benyalta Squard támadását mivel jobb, mint amit BM meg Kaido csinált. Mindenki sebezhető.
 
Adues
Elég furcsa azt olvasni, hogy lenézitek Kaidot, azok után hogy Luffy gyakorlatilag minden erejét ráengedte, egy karcolás nem lett rajta és utána egy ütéssel elintézte. Ja, és közben romrészeg is volt :D
 
dungeonlord
Germa66 írta:

Nem értem hogy az hogy pl. WB benyalta Squard támadását mivel jobb, mint amit BM meg Kaido csinált. Mindenki sebezhető.

dungeonlord írta:

Germa:
Nekem valahogy úgy tünt, mintha azt szándékos hagyta volna . Mert tudta, hogy Sengoku és Akainu becsapta Squardt,sőt majdnem minden szövetségét, és Wb azzal sérüléssel akarta bizonyitani, hogy nem árulja el őket .Még Acért se .

Marineford több okból is a a legjobb arc , ahol nem csak az erőviszonyok működtek tökéletesen, de egy stratégiaii háború zajlott.
 
Germa66
Ennyi erővel Oden meg ostobább mint BM. Megint csak egy feltételezésed állítod tényként.

Minek kellett volna bizonyítania bármit is? Addig a pontig fel sem merült rajta kívül egy szövetséges kapitányban sem. Sőt mi több neki se fordult meg afejében amíg Akainu be nem hálózta.
 
dungeonlord
Az elején én is azt hittem, hogy nem figyelt oda , de ha figyelemben veszem a körülményeket, akkor itt többről van szó.
Croco is hasonlóan akarta megtámadni Wb, de őt látta, szóval kizártnak tartom, Squardt támadását nem látta .(Elhagyta a pozícióját,ami alapból gyanús volt neki)

Mint mondtam, Wb és Sengoku sakkoztak az egész háború alatt .
Wb említette SEngoku mocskos húzását , amikor Squardt leszúrta .
Mert Sengoku ismerte Squardt hátterét, és szerintem azt is tudta, hogy Wb nem árulta el neki .Wb azzal a sérüléssel akart elnézést kérni tőle, hogy nem árulta el az igazságot , és ezzel egyűt visszavágott Sengokunak .
 
benedekpepe
Én Hiei-el értek egyet a Shanksos szituációban... Nem értem, miért akarja mindenki kikapatni/megöletni Shanksot BB-vel...Bármennyire szeretem a mangát, nekem ettől a pontnál menne el a kedvem az egésztől, és nem azért, mert bírom Shanksot, egyszerűen annyira sablonos és olcsó húzás lenne, hogy hihetetlen...
 
Hiei
Én Mihawkkal vagyok így. Ha nem lesz Zoro vs Mihawk ott abba hagyom a mangát, pedig nem vagyok Zoro fanboy és még csak nem is különösebben szimpatizálok a karakterével.
Az olyan lenne, mintha évtizedek után leköpne Oda.
 
Rikiya
Hiei

Én ugyanígy vagyok a Shanks vs Luffy harccal kapcsolatban. Pláne a Punk Hazardos kijelentése után, miszerint mindegyik Császárt leakarja verni.

Ezúttal szándékosan kilógnék a sorból, komoly csatát szeretnék látni köztük. Azok az érvek, hogy Luffy apjaként tekint rá, avagy Shanks tekint Luffyra fiaként, messzemenőek. Merthogy valójában nem ismerjük őt. Ezzel nem arra akarok utalni, hogy gonosz volna meg egyéb hülyeségek, de biztosan megvan a saját ambíciója, céljai, indítékai, bármi... Oka van annak, hogy kalózként egészen a Yonkou pozícióig jutott. Persze azt is lehet állítani, hogy Luffyért mindezt eldobná, de honnan tudhatjuk? Értem én, kialakult köztük egy kötelék. Nyilván nem véletlenül adta neki a kalapot. Viszont véleményem szerint ezek még mindig nem adnak arra magyarázatot, hogy Shanks áldott és szent, és amint Luffy színre lép előtte, megadja magát és boldogan éli a saját életét.

Mindenesetre én jobban örülnék valami ilyesminek. Ennek ellenére lehet pont az ellentettje fog történni, Shanks és a társai csupán kalandozás céljából szálltak a tengerre. Nincsenek különösebb céljaik.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.04.28. 16:58


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Érdekes, nem akartok sablont, miközben egy sablon harcot vártok. -.-
Kicsit se tetszene, ha csak Zoro lenne az egyetlen, aki eltudná verni . Ráadásul még mindig reménykedek Shanks vs Kid visszavágót , na az , lenne az egyik legérdekesebb húzás Odától .
 
saurs
Én Shanks-Luffy kapcsolatba, inkább egy nagybácsi-unokaöccs kapcsolatot látok. A nagybácsi, aki játszik a gyerekkel, majd elmegy évekre egy ígérettel. Ha úgy vesszük ez is klisés. Vagy az is, hogy a végén megtalálja a Onepiecet és kalózkirály lesz. Egy neverendingshounenbe nem lehet mindig új dolgokat tenni. Valamilyen eseményeknek be kell következni, mert nem lesz értelme a cselekménynek.
Itt inkább azért lehet klisés pl a BBmegöliShanksot theory, mert mióta megjelent BB, mint antagonista (kb Marineford), ez a theory létezik és már annyiszor hallottuk, hogy megunta mindenki.
Mondjuk az is igaz, hogy Oda tud tenni olyan fordulatokat a történetbe, hogy tetszene mindenhogyan :D
Időkérdése és úgyis kiderül!
 
M1sHo
Skacok!! Hírtelen az jutott eszembe, hogy ez a Repülő hatos csoport.. nem lehet, hogy itt minden egyes tag egy-egy vérengzős, ragadozó dinó gyümölcsöt birtokol??
Nekem tetszene ha így lenne!!
Véleményetek az elgondolásról??

...de amúgy úgy is meglátjuk majd!
 
kristofkristof
Számomra az elég nagy csalódás lenne, ha mindegyik ősi Zoan lenne. Mindenesetre Sasaki szerintem triceratops lesz. Oda sablonjai miatt meg Black Maria gyümölcsére meg erős a gyanúm, hogy fekete özvegy. Bár örülnék ha meglepne és valami misztikus Zoant is kapnánk.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Ugrás a fórumra: