Hozzászólások
One Piece manga
Rikiya
Illetve ilyet sehol nem mondtak, hogy az a vagya, hogy valaki megolje...


Pediglen az egyik hobbija az öngyilkosság. Szóval valami folytán megszeretne halni, ezek szerint.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
benedekpepe
Rikiya írta:

Illetve ilyet sehol nem mondtak, hogy az a vagya, hogy valaki megolje...


Pediglen az egyik hobbija az öngyilkosság. Szóval valami folytán megszeretne halni, ezek szerint.


Igaz, hobbijai kozott van az ongyilkossag... De ezt egy olyan embernel nehez komolyan venni, aki elvileg keptelen meghalni, az is lehet, hogy csak feszegeti a hatarait vagy csak szimplan unatkozik.. viszont ha a vilagot akarja uralni (ami a 954. fejezetben tole hangzik el), nem tudja megtenni, ha kozben meghal... :ehh
En csak azt mondom, hogy szerintem nem kene olyan dolgokat tenykent kozolni ami nem is ugy volt leirva a mangaban...
Szerkesztette: benedekpepe - 2019.09.22. 09:19
 
Ban
Olyan érdekes most az animében Okiku. A manga miatt tudjuk, hogy igazából fiú, vagyis trap, ezért ahányszor csak megszólal, vagy nőként kezelik, végigröhögöm az egészet. Ha a mangát nem olvasnám, fel se tűnne, az eddigi legjobb csajnak tartanám Wanón. Tehát így eddig a Wano Arc legjobb csajszija eddig Komurasaki nálam, de ha megjelenne Kuina, nálam Komurasakit simán leelőzné.
 
Giovanna
Jó fejezet volt, örülök, hogy kitekintést nyerhettünk a világban folyó eseményekre.

A Schibikui-tagok elfogása nem fog megvalósulni :D Mihawk ellen teljesen esélytelenek mivel ha nem is Yonkou szint, (de legalábbis közel áll hozzá), szétalázza az ellene küldött sereget.
Weevillel ugyanez a helyzet, mivel szerintem ő egy parancsnok és egy admirális között van valahol.
Hancock meg úgy Doflamingo szintje körül lehet szerintem.

Szerintem most láthatjuk majd Dr. Vegapunk találmányát. Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet az. Remélem valami kreatív dolgot eszelt ki Oda:)

Viszont egy kérdés: A Hakit amit luffy elsajátított, nem tudja használni maga Kaidou is? Vagy lehet, hogy ez olyan képesség, amit csak bizonyos emberek sajátíthatnak el?
Mert akkor Luffy győzelme Kaidou ellen (ha csak kevesen tudják ezt valami oknál kifolyólag elsajátítani) akkor sokkal reálisabbá válik.
 
jasek89
Hancock megragadta a lényeget, azért lettek Schibikui tagok, mert erősek , kicsit féltem Kobyt, azért ne kínozza meg nagyon Hancock... :D Mihawk meg ha jól látom még élvezi is ezt a helyzetet.
A tengerészet kicsit meggondolatlan, ha azt hiszik admirálisok nélkül eltudják őket fogni.
 
barn
Giovanna írta:


Viszont egy kérdés: A Hakit amit luffy elsajátított, nem tudja használni maga Kaidou is? Vagy lehet, hogy ez olyan képesség, amit csak bizonyos emberek sajátíthatnak el?
Mert akkor Luffy győzelme Kaidou ellen (ha csak kevesen tudják ezt valami oknál kifolyólag elsajátítani) akkor sokkal reálisabbá válik.


Ez csak a saját véleményem nem tudom jól értem-e de nem az van, hogy Luffy Kaidou pikkelyeinek keménységén akar átjutni és azért tanulja ezt a fejlettebb fegyverzet hakit? Lehet Kidou is tudja használni viszont Luffyt már a normál hakival is meglehet sebezni, így számára ez nem változtat azon, hogy mekkora sebzést képez okozni.
 
fream
Én is gondolnám, hogy képes rá csak szerintem mivel első körben nem kinyírni akarta Luffy-t hanem alattvalójává tenni ezért nem érezte szükségét arra, hogy használja ezt a hakit. Vagy tudja a fene ténylegesen, hogy is van de én így gondolom :) lehet csak ittas volt és elfelejtette használni :D
 
Hiei
https://jaiminisb...957/page/1

Csak két gyors megjegyzésre van időm. Rocks nekem úgy tűnik Ace gyümölcsével rendelkezett.
Akainu pedig tud a kardról, szóval, ha Aokiji Kard a főparancsnok hazudik a Goroseinek. Ez később igen érdekes lehet.
A fejezet az maga finoman szólva is kibaszott durva voltxD
 
jasek89
Francba, megnéztem volna Dragon vérdíját is.. :D

Jó és tartalmas fejezet volt!
 
felixgotrek
Jönnek itt a nagy számok rendesen :D Kíváncsi vagyok mennyire viszik fel az ex shichibukai vérdíját. Az mondjuk érdekes,hogy Thriller barkról az a zombi Captain John is tagja volt a bandának.Meg még 2 tag,remélem róluk is megtudunk majd valamit.
Jó hír,hogy úgy tűnik jövő héten sincs szünet,talán még Wano se folytatódik és kapunk mégegy hasonló fejezetet. :D
Szerkesztette: felixgotrek - 2019.09.27. 10:03


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
czera
Engem még a hideg is kirázott. :D

Am a különkiadás (academy) is tetszett, főleg Aokiji és a végén Zoro. :D
 
Germa66
Szerintem egyáltalán nem biztos hogy a tűzgyümi volt nála. Weevilt is így mutatta be, szerintem csak szimplán szeret ilyeneket rajzolni. Persze ettőlmég lehet tényleg az övé volt Ace előtt.

Amugy szerintem a maradék 2 tag Bakkint meg Shakkyt jelöli. Habár Bakkin nem valószínű de szerintem az Ochouko az tuti Shakky, elvégre ezek jelzők, Ochouko meg egy híres kínai kalóznő volt Shakkyhoz hasonló külsővel. Persze az is lehet hogy teljesen más személyek és Bakkin meg Shakky csak gyalogok voltak, hiszen Kaido is mégcsak tanítvány volt akkor.

Vajon Rocks még él? Sengoku azt mondta hogy TALÁN már nincs köztünk. Lehet ő lesz az a bizonyos legenda?
Szerkesztette: Germa66 - 2019.09.27. 10:39
 
Tapion-sama
Ööö nincs semmilyen "talán" abban, amit Sengoku mond. Legalábbis a jaimini angoljában. Ott azt mondja: "Meglehet, Rocks már nincs közöttünk.... de ő azon kevesek egyike, akiknek D. rövidítés van a nevében, és időről-időre felbukkannak."

Szóval az angol fordításban nincs utalás arra, hogy életben lenne. A japánt nem láttam, de nem is tudnám megmondani az alapján.

Ha viszont életben van, akkor talán az sem kizárt hogy maga Im-sama lesz Rocks, bár az enyhe Kaguya (Naruto) szájízt hagyna maga után, mert kb. s*ggből előrántott karakter. De egyébként Fairy Tail (és Harry Potter xD) szagú is lenne, hiszem Im=Rocks -> I'm Rocks :D
Ezeket sosem bocsátanám meg Odának. Nem teheti ezt velünk.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
benedekpepe
Germa66 írta:

Amugy szerintem a maradék 2 tag Bakkint meg Shakkyt jelöli. Habár Bakkin nem valószínű de szerintem az Ochouko az tuti Shakky, elvégre ezek jelzők, Ochouko meg egy híres kínai kalóznő volt Shakkyhoz hasonló külsővel.


Annyit pontosítanék, hogy Ou Choku egy férfi kalóz volt, legalábbis a manga is azt írja hogy "lord", és a keresőkben is férfiként hivatkoznak rá. Illetve nagyon nem tudom elképzelni Bakkint "Silver Axe"-ként, nekem erről valami keményebb arc jutna eszembe..:D Viszont szerintem is volt közük a Rockshoz, Bakkins elvileg kb 40 éve volt Shirohigével egy fedélzeten (ez kb pont ide tehető), illetve Shakkyt is kb ekkor üldözte Garp.

A fejezethez annyit, hogy Kurohige pont azt a Beehive-t foglalta el, ahol megalakult a Rocks, és az egyik hajójának a neve Saber of Xebec, ezek tuti nem véletlenek... :D

Illetve ha már ekkora hypeot kapott Rocks, furcsállom, hogy nem tett szert akkora vérdíjra, mint Shirohige, főként, ha tényleg világuralomra tört... Ha él még, nagyon öreg kell, hogy legyen, gondolom már meg sem közelíti a régi erejét.

A God Valleyra viszont nagyon kíváncsi lennék, a neve alapján és a leírtak alapján arra tippelnék, hogy ott (is) éltek korábban égi sárkányok (legalábbis sok közük volt hozzá), elképzelni nem tudom, hogy tüntethette el a teljes szigetet a WG, illetve hogy a Rocks vereségén kívül még mik történhettek ott, hogy teljesen ki kellett írni a történelemből... :D
 
Ban
Amikor megláttam Rocks kapitányt, egyből az ugrott a gondolataim közé, hogy mennyire hasonlít Dragonra. Mi van akkor, ha Dragon igazából Rocks fia, Luffy pedig anyai ágon Garp unokája? Tehát Garp befogadta Dragont, mint nevelt fiát. De Garpnak volt egy lánya, aki összejött Dragonnal, így Luffynak egyszerre vérszerinti nagyapja Garp és Rocks is. Tehát ha Rocks megjelenne Wanón, és Luffy mellé állna, mint nagyapja, edzené őt, átadná a tudását, azzal meglenne Luffynak az erő, amivel legyőzhet 1, akár 2 yonkout is. Ezzel ki lehetne építeni azt, Dragon miért lett forradalmár, miért nem tudunk még semmit Luffy anyjáról.
 
Ugrás a fórumra: