Hozzászólások
One Piece manga
Severum
Hiei
Ha már Kidounak van beépített embere lásd Apoo, akkor olyan nehéz elképzelni hogy lehetnek nála is mások kémei?
Az mondjuk nekem is tetszene ha Luffy ledurrantana 2 yonkout, csak hát ezt hogy adná be nekünk Oda hihetően azt még nem tudom.
Dragon szerintem inkább védeni akarta luffyt azzal hogy nem találkozik vele, de ettől még simán megmentette Loguetownban.
Wano kemény igaz de Kaidou simán elfoglalta, és mivel Fujitora szerint már nincs szükség a Shichibukaira ezért gondolom lett valami erős fegyvere a világkormánynak. De ha be is avatkoznának akkor azt a 2 yonkou miatt tennék de Akainut ismerve azt is csak miután végeztek egymással a kalózok.
A forradalmár sereget meg azért tudnám elképzelni mert Saboo megmondta ha Luffynak bármikor szüksége van rá akkor félbehagy bármit és megy segíteni, akkor meg már lehet mennek vele a többiek is. A kérdés már csak az hogy van e informátoruk Wanon.
Shankset meg bírom és szívesen látnám, de legkevésbé őt tudom én is elképzelni mint besegítőt.

Ezért is kimondottan tetszik ez az arc, még ha néha húzza is Oda rendesen, mert olyan rejtélyesre sikerült számomra, kb bármi lehet és mindenki mást tart reálisnak. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Paidion
Oda a 2018-as Jump Festán az alábbiakat mondta:

"Hello. Its Oda. Are you enjoying Jump Festa? I am also watching the One Piece Super Stage Event. Its fun. Each year I visit Jump Festa and eat with the voice actors. One Piece will finally go to Wano next year! Some of you may remember I said this last year. I did think that Wano would start in 2017. I have some new information, I will introduce a legend lying dormant in the One Piece world. The strongest enemy the Straw Hats have encountered. It may be related to Whitebeard. The Marineford Arc will seem cute compared to what is coming."

Nem tudom pontosan, mi következik ebből, de talán annyi igen, hogy lesz még egy karakter, aki eléri vagy legalábbis megközelíti a Yonko szintet. Persze Oda ellenségről beszél, de adott esetben alakulhat úgy a történet, hogy Luffyék oldalára áll, főleg, ha a Rocks kapitányáról van szó. Ebben az esetben látva BM és Kaido embertelen viselkedését, átállhat Luffyékhoz, próbálva megállítani a régi legénységének őrültségeit. Ennek kellő drámai súlyt is lehetne adni, visszaemlékezésekkel stb. Azért az elég komoly volna, ha megjelenne a régi kapitánya Kaidonak és BM-nek, ez a két állat pedig félelmet mutatna felé. :lol

Bár egyáltalán nem látom, hogyan hozná be ezt a bizonyos legendát Oda, egyelőre nem mutat erre semmi. Mondjuk szerintem eleve túl lineáris az az út, ami Onigashimára vezet. Majdnem biztos vagyok benne, hogy valami történni fog, mert mégis mi lenne, ha Luffyék megérkeznének? Kaido és BM betakarna mindenkit másodpercek alatt. Azt meg nehogy már eljátssza Oda, hogy BM megint megőrül és egymás ellen fordulnak Kaidoval. Ha most megköttettet ez a szövetség, maradjon is így, túlzás lenne már ezzel játszani és túlbonyolítani.

Viszont azt is túl szimplának érezném, ha Luffy megint pikk-pakk kikapna és megint börtönbe vetnék, borzasztóan unalmas lenne. Megölni meg nem fogják, ez világos. Szóval szerintem lesz még itt egy nagyobb változás.
 
czera
Napok teltek el megint.
Véleményem szerint ha Jinbe oyabun megszökött volna akkor már láttuk volna.
Mamáék hamar ideértek. Szóóval szerintem Jinbe legénységének kampó, őt meg fogságban tartják a hajón vagy a kiskönyvben. Adott lenne ez egy mentőakcióra, illetve egy csapdára.
"Hé szalmakalapos! Van nálunk valaki aki érdekelhet... Gyere egyedül, és akkor talán megkíméljük a szánalmas kis hal életét.. Mamma Mammma"
 
Hiei
Mondom, mikor pont Caesarra kerülne a borító történet, akkor fog betoppani Wanora Jinbe-el. Valami badass belépővel. Már rég késő megölni őt, az meg über gáz lenne, ha Mama elfogta volna a minimum, hogy azért, amit tett megöli. És lóbálja Luffynak a fejét.
 
AFR
Borító: Bege honnan szerványolta azt a hajót?

Szóval Apoo azért ment bele a szövetségbe hogy kémkedjen.
Így érthető hogy miért ment ő Jack-ért.
Mindig furcsálltam hogy egy épphogy most csatlakozóban annyira megbíznak hogy kiengedik egyedül a tengerre.
De fura hogy titokban tudták tartani.
Illetve lehet hogy ő még csak nem is tagja a 6 FF-nek?

A Numbers meg hát elég nagyok. Kissé furák a sziluettjeik de remélem hogy valódi Zoan-ok lesznek (megjelenésük elbizonytalanított)
Viszont a nevük alapján jó esélyt látok arra hogy bejön a tippem és ők lesznek a többi All-Star (2-től 10-ig a póker kártyákból).

Neee
Szövetkeztek?
Ezt kicsit soknak tartom még úgy is hogy az előző fejezetben Tama lenyúlta Kaidou rengeteg Gifter-ét és legalább 8-9 Headliner-jét.
Erről a szövetségről eszembe jutott a régi gondolkozásom hogy milyen lenne a közös gyerekük :D

Law most leverte Hawkins-t vagy kapott segítséget?
Az offscreen-sége már megint felhúzott viszont.
Azonban kíváncsi vagyok ki fogja elverni Apoo-t ezért.

kristof

Én annyira nem vágom ezt a Hawkins Law szálat.
Miben egyeztek meg és hogy alakulhatott úgy hogy harcolnak.
Ráadásul nem lehet szolidan komoly csatát vívni.

Drake egyáltalán nem hűséges típus elvégre a kormányt is elárulta és kalóz lett. Persze illene a hűség ahhoz a kevéshez amit tudunk róla de na. Egyébként én se szeretném hogy Bege 2.0 legyen.

Szerintem nem 10 hanem 9 Numbers lesz.
Ugyebár a Pókerben 2-től 10-ig vannak a lapok.
Az 1 az az Ász ami egyúttal a 14 is. Ezért gondolom hogy az Orochi lesz.
És ebben az esetben inkább ez a legénység felépítése:
Kaidou ---> All-Star (Csapás -> Numbers) --> Headliner (FF --> egyéb)
De ja én se értem miért kell a szövetség.

Ha Apoo FF lenne azt csak írták vagy említették volna.
Én remélem hogy ő nála erősebbek az FF tagok.

Shanks és Dragon tényleg fölös de azt nem tartom kizártnak hogy BM nyílt csatornán hazaszól mire idecsörtet a kormány.

Severum

Igazából nem Ryuuma-tól kapta hanem Brook árnyékától szóval lehet ezért mond le róla mert tényleg úgy érzi hogy Wano-nak több joga van hozzá.

Germa66

Na az a forgatókönyv amit leírtál már bocs de szánalmas lenne.

Urouge eléggé úgy beszélt mint aki nem ismeri Kaidou-t.

Én a szarvak miatt attól tartok hogy SMILE használó lesz mind.

Hiei

A borítón nem arra utalnak hogy már hazafelé tartanak a tanácsról?

Remélem nem ez lesz a Numbers magyarázata.
Scotch eléggé lebőgött a szememben.
 
Germa66
https://thelibrar...-analysis/

Arthur elemzésében említi hogy az eredeti japán szerint, BM és Kaido házassági évfordulóról beszélnek. Lehet a Katakuri féle hármas tényleg Kaido kölke?
 
Severum
AFR

Ez igaz de attól még nem hiszem hogy csak úgy visszaadta volna és 2 karddal megy el Wanoról, még ha úgy is érzi, de ez igencsak megkönnyítette a dolgot.
Na meg meg is érdemli nélküle halott lenne talán Hyori.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
Az előző vagy azaz előtti borítón foglalták el Begéék
 
AFR
Severum

Nem
Szerintem a Shusui Zoro-nál fog maradni méghozzá Wano akaratából és Momo fogja átadni neki.
Elméletem szerint vagy olyasmit fog tenni amivel kiérdemli ezt vagy kiderül hogy anno mikor Ryuuma elhagyta Wano-t nemzett egy gyereket és annak a leszármazottja Zoro.
Ugyebár Ryuuma és Zoro kiköpött másai egymásnak.
Ezáltal pedig egyértelműen Zoro öröksége a Shusui.
Tehát visszaadja Hiori-nak és Momo-nak az apjuk hagyatékát ő pedig megkapja az őse hagyatékát.

Köszi Hiei elfelejtettem
 
Severum
Azt én is el tudom képzelni hogy érdemből neki adják. Erről meg hogy Ryuma leszármazottja lenne nincs véleményem, bár nem is elképzelhetetlen de hogy derülne ki?


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
AFR
Két lehetőség is lenne.
1. Régi festmény amin Ryuuma van és valaki rájön ez alapján. (Nem túl esélyes)
2. Biztos hogy itt van Ryuuma sírja is elvégre a testére illett a leírás ugyanis nem lebomlott hanem mumifikálódott. Megmutatják Zoro-nak a sírját ő meg meglátja ott virítani az egyik általunk nem ismert dolgot a vezetéknevét.
 
Severum
Lehet hülye vagyok de nem Roronoa Zoro?
Vagy esetleg Roronoa Ryuma?
Szerkesztette: Severum - 2019.08.30. 20:59


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
kpatrik98
Egyébként az ki lett mondva a mangában, hogy King Kaido jobbkeze? Csak mert AFR és Paidon írása után eszembe jutott, hogy én nem hiszem, hogy Orochi lenne az ász, hiszen ha 1-et érne, akkor ahhoz harcosnak kéne lennie, és a Numbers borzasztóan gyenge kéne hogy legyen, hiszen ha Orochi ér 1-et, akkor hozzá képest mondjuk a Number 9 csak 9x lenne erősebb, mint Orochi? Az elég gyenge lenne szerintem, legalábbis azok alapján, amit eddig láttunk tőle, márpedig ilyen badass belépő után én kétlem, hogy gyengék lennének. Illetve Orochi ha jól tudom nem is tagja a Beast Kalózoknak, míg a Numbers igen (javítsatok ki ha tévedek). Gondolom ők már Wano elfoglalása előtt is Kaido legénységében voltak, míg Orochi Wanorol származik. A póker alapján Orochi ha csak 1-et ér, akkor is erősebb kéne legyen a Headlinereknél, mert ő kéne legyen a 14. legerősebb tag. Továbbá akkor úgy lenne bemutatva, mint All-star, vagy Number tag. Szerintem nem ő az Ász, hanem szimplán csak egy bábkirály/szövetséges.

Az ász szerintem itt fog képbe jönni, ami lehet a Rocks régi vezére, aki már megöregedett, ezért most már gyengébb mint Kaido, de még mindig erősebb mint King. Őt behozva, jó alkalom lenne arra, hogy Luffy tovább erősödjön, szűküljön a rés közte és egy Yonkou között, és meglenne a "a legend lying dormant in the One Piece world". Ez szerintem azért is lehetséges, mert ha belegondoltok, akkor BM-nek is 4 parancsnoka volt eredetileg, WB-nek is a 4. parancsnokát ölte meg Teach, mind a kettő supernova által lett elintézve, tehát szerintem Kaidonak is 4 fő embere/parancsnoka kell(ett) legyen, akit most Luffyék fognak elintézni. Ha tényleg sokkal véresebb lesz ez az arc, mint Marineford, akkor simán elképzelhető, hogy a 4. parancsnok (aki Jack) itt is meghal a háborúban, főleg amilyen eszetlenül belerohan mindenkibe Jack. Azt is megmagyarázná, hogy Jack miért tűnik ennyire gyengének, és ezzel Shutenmaru, és Inuarashiékat nem kéne felvinni parancsnoki szintre, mert Jack valójában csak a 4. parancsnok. A vérdíja pedig ugyanúgy mint Queen esetében, a brutalitása miatt magasabb, mint más Yonkouk parancsnokáé.

Vagy ha hivatalosan nem is parancsnok, vagy nincs rangja, az ász akkor is szerintem inkább ez az ismeretlen legenda, mintsem Orochi.
Szerkesztette: kpatrik98 - 2019.08.31. 03:18
 
AFR
Severum

Igen elírtam. Ryuuma vezetékneve az ismeretlen.
Bár így jobban belegondolva Kinemon-ék lehet hallották már a vezetéknevét. Nem tudom vagy nem gondoltak rá vagy még az is lehet hogy anyai ágon az őse.

A lényeg hogy sok lehetőség van még hogy miért kapja vissza a Shusui-t.

kpatrik98

Egyáltalán nem azt jelentik a számok hogy az 1-estől a 9-es 9-szer erősebb. Csak azt hogy az 1-es gyengébb mint a 2-es. Hogy mennyivel az nem számít.
Illetve Orochi esetében szerintem indokolt az Ász. Hisz az ász 14-et és 1-et is ér.
14 mivel Orochi-val Kaidou irányítása alatt tartja Wano-t és megkaparintott ezzel rengeteg ninja-t és szamurájt. Gyárak erőforrások stb.
1 mivel Orochi maga harmatgyenge és harcban értéktelen.
Ez az elméletem alapja.
Nincs másik karaktertípus szerintem amire illene az ász kettőssége.

Doffy se volt tagja csak üzlettársa és mégis ő számít a Joker-nek.

Teach soha de soha nem volt Supernova.
Mindkettő a Legrosszabb Generáció egy tagjával lett elintézve (bár Teach akkor még az se volt) de nem Supernova-val.

Egyébként meg most esett le hogy Queen nagy tudományát a nagyszerű Múmia vírusát most szólta le Chopper hogy nem is volt bonyolult egy szer.
 
Severum
Szerintem Orochi csak báb és teljesen Kaidou tulajdona.
Amikor azt mondom Saboo esetleg Shanks is megjelenhet, hisz megjelent Marinefordban is hogy véget vessen a harcnak, itt miért is ne tehetné?
Ehez képest miért is lenne esélyesebb a Rocks egykori kapitánya? Érdekelne miért gondolják ezt páran?

Ez ugyan nem biztos de lehet Kinemonék nem is hallották Zoro teljes nevét persze ez közel sem biztos, Nekem már az is megfordult hogy Oden mindkét kardja hozzákerül a Shushui meg otthon marad.
Az egyetlen amitől biztos hogy nem válik meg az a Wado Ichimonji, tudjuk miért.

Ha így nézzük akkor az ász mondjuk egy Nami mert alapból nem sok harci értéke van de ha védi valaki akkor nagyon tud aprítani, persze ő kis értékű ász mert bizonyos erő felett nem ér sokat, bár ha Zeusz nála marad..., vagy Sugar mert nem tudtak róla sokáig. Nem tudom van e hasonló Orochi tarsolyában de ha nincs akkor tényleg csak egy báb.

Teach érdekes kérdés mert ő régebbi kalóz de a sunyisága miatt ő is akkoriban lett hírhedt mint a legrosszabb generáció, mert biztos nem a koruk miatt.n :)


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Ugrás a fórumra: