Hozzászólások
One Piece manga
bakod
megint kaptunk egy kis infót, és ahogy írtam korábban és sejteni lehetett, a fegyver hiány is megszűnt egy csapásra.

a visszaemlékezés szép volt, de nekem leginkább az keltette fel a figyelmem, hogy Kaido sebét Oden okozta. ez tényleg meglepett, bár belegondolva a Shogun tuti tudta használni a fejlettebb hakit, amit Luffy még csak próbálgat, és amit nem egy szamuráj képes használni.

nekem az a véleményem, hogy túl babonásak Wanon. a kard azért kerülhetett ki az országból, mert jött Kaido. plusz Zoro egy kalóz. miért engedné el a kardjait, amikor azok a legbecsesebbek számára? szóval lehet tévedek, de szerintem maradnak a kardjai, hacsak el nem töri valamelyiket, amire nagyon rég volt csak példa, ezért erre sem számítok.

Egyesítve 2019.08.23 22:43:56:
Jon írta:
Did you guys realize that the wano samurai who cut dragon is named Ryuma Shimotsuki? The Daimyo in Ringo is a Shimotsuki and Zoro's village is Shimotsuki Village. I guess there's really connection between Zoro, Ryuma, and Shimotsuki daimyo.

Ez sem semmi :O


ez tényleg érdekes infó, köszi :) lehet hogy megtudunk majd valamit Zoro mesteréről is.
 
zackary
Köze van egymáshoz a kardoknak, Ryuma sárkány ölő legendájának, Odennek és Kaidou sebének, szerintem vannak kardok, amikkel könnyebben sebezhetsz meg egy sárkányt, vagyis akár Kaidout.


------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
 
https://www.facebook.com/coolgearsteampunk/
csizi_kun
Jeee, hát érdekes fejezet az biztos :D

https://readms.ne...954/6138/1
 
felixgotrek
Na annak örülök, hogy egy fejezetben ugrottunk 2 napot is, így talán már jöhet lassacskán a csata :D Numbersek kifejezetten jónak tűnnek, remélem erősek is lesznek. Appoo is befutott, tipikus kétszínű kalóz :D

Ami nem jött be az a Law Hawkins offscreen. Miért kell ilyesmiket csinálni Oda? :D

A Big Mom-Kaido szövetség miatt meg tényleg nagy háború lehet itt ami elsöpri Marinefordot a fenébe :D

És persze, hogy most lesz szünet :/


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
DieHardy
Law Hawkins résznél szerintetek ki volt aki segített?
Első képről kapásból Bege ugrott be a "kinézet" alapján, ami ugye lehetetlen a borító miatt(és amúgy is mit keresne ő itt...de tényleg úgy nézett ki na :D), szóval szerintem Kyoshiro vagy Drake lehet, bár inkább az előbbire tippelnék.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
bakod
Úgy néz ki Zoroval kapcsolatban tévedtem, és a kardcserébe belement. viszont az indoka, hogy Ryuma emlékét tiszteletben tartja, már elég.

Lawtól el is várható hogy legyőzze Hawkinst, bár remélem animében ebből láthatunk majd valamit, nem úgy mint itt a mangában :S
Az hogy ki segítette Lawt. hát én talán Kyoshirora tippelnék.

Luffy is halad a tréninggel, kell is neki egy kis powerup Kaido ellen. tulajdonképp ha ezt a hakit elsajátítja, már csak az állóképesség lesz a fő kérdés. talán a sebesség is de ezt majd meglátjuk. ezzel még véletlenül se mondom azt hogy így Kaido szintű lesz Luffy, csak hogy fel tudja majd venni a harcot vele.

az a BM Kaido szövetség eléggé meglepett. bár amennyire Kaido részeg volt, nem tudom mennyire fognak tudni együttműködni. ismét party lesz, amit Luffyék ismét tönkrevágnak majd. én számítok megint egy Mama ragere :'D
 
kasza93
Lehet rosszul értelmeztem de ugye Bm es Kaido arról beszélt hogy a party amit tartanak majd az valaminek az évfordulója. Szóval kíváncsi vagyok hogy még is mi az amit egy ilyen bulival ünnepelnek meg évről évre.
 
Lad
Igazad lett Ban, tényleg két kardja volt Odennek. :D

Rocks megalakulása/felbomlása? Az szerintem mindkettejüknek elég emlékezetes, hogy észben tartsák évekkel később is.
 
kristofkristof
Nagyon csalódott vagyok, hogy Zoro szála így alakul. Kawamatsu nekem az elején teljesen ésszerű volt, hogy nem akarja odaadni Oden kardjait sem. Az egy dolog, hogy Oden kardjaihoz még nem tudunk semmi legendát, de attól még hasonlóan megbecsült és fontos Wano számára, hasonlóan, mint Shusui.

A Law vs Hawkins harcot most megértem, hogy offscreen történt. Azért annyira nem szállhattak el, mert akkor lebuktak volna, szóval csendesebb helyen és szolidabban ment le a meccs.
Oda nagyon jó magyarázatot adott, hogy mit keresett ott Kaido. Ez már régóta foglalkoztatott engem. Mindig azt kapom, hogy ne keressek magyarázatot az ilyenekre, de nekem ettől sokkal kerekebb és érthetőbb lett a történet, szóval ezért jár egy hatalmas piros pont. :D
Nagyon remélem, hogy nem Drake segített Lawnak. Ugye ő ott volt, szóval ésszerű jelölt lehetne arra a titokzatos árnynak. Megmondom őszintén én nem szeretném, ha Drake áruló lenne, ő az a tipikus hűséges fazonnak tűnik. Pláne, hogy nem szeretnék egy Bege 2.0-t belőle. Viszont mivel ő volt ott végig Hawkinssal, így félek, hogy ez a félelmem is beigazolódik... :nee

Örültem én is a pár napos időugrásnak, feleslegesen húzni az időt nem érdemes. Nekomamushi és Jinbe is befutna már ennyi idő után. Szerencsétlen Charlotte gyerekek, meg eddig hajókáznak. Ezek után nyilván nem kell a vízeséssel szórakozniuk, hanem a másik útvonalon felengedik őket.
Az, hogy Denjiroról semmi hír sincs, csak még jobban erősíti azt a teóriát, hogy ő Kyoshiro. :hmm

Bejött a Kaidou-Big Mom szövetséges teóriám, sajnos...
Amúgy a Numberssel kapcsolatban még mindig nem világos ez a dolog. És most hagyjuk az olyan válaszokat, hogy 1-10-ig van a számozás és erre utal, nem ezt nem értem... Az utolsó dupla oldalon akár 8 árny is lehet. Az, amit nem értek, hogy én végig az hittem, hogy a 10 lapos dologba a Flying Six is beleszámít. Tehát nekem most a legénység felépítése nem világos. Ezek szerint akkor:
Csapás > Numbers > Flying Six > Headliner
Mert ez alapján kapunk 10 kemény egyént az ellenfél oldalára. Ezzel amúgy nem is lenne semmi baj, ha szabad így fogalmaznom: ezt akartunk. Így viszont az nem világos miért kellett ez a szövetség? Az az elejétől kezdve világos volt, hogy Kaidou kemény dió és méltó ellenfél, minden kétséget kizárólag. A Csapásokkal sincs eddig gáz, szerintem. A gond a legénység többi részével volt, ugye, hogy kevés a bika ember, míg Luffyék kapják folyamatosan a muníciót. Tehát szerintem a 3 Csapás 10 Numbers és 6 Flying Six az azért már nem rossz. Akkor meg már minden tökéletes lenne, ha a Shogun nem egy gyenge idióta lenne és neki is lennének bikább emberei. A gond most ott van, hogy két Yonko van Luffy ellen, ami félek, hogy fog elsülni. Szívesebben néztem volna egy három félből álló háborút, olyan eddig úgyse nagyon volt. Az viszont ha betoppanna Shanks, Dragon vagy a Tengerészet inkább már poén kategória lenne. A Tengerészet teljesen le van foglalva a Reverie miatt. Shanks sem hiszem, hogy eljönne Wanora, Dragonéknak is meg van most a maguk gondjuk szerintem. Bár persze Kaidou és Big Mom helyzete bármelyik pillanatba változhat, ismerve mekkora észlény az a kettő, szóval ez most érdekes lesz.
Apoo jelenete alapján egy másik félelmemnek is nagyobb a valószínűsége, hogy ő Flying Six tag.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Severum
Csalódtam Apooban, én azt hittem olyan tökös fajta... Sabaodyn legalábbis jó arcnak tűnt.

Arra kíváncsi lennék miért is tartod poén kategóriának ha esetleg jön valami erős segítség? Én inkább azt érezném viccnek ha nem jönne és úgy nyernének a 2 yonkou ellen.
A tengerészet meg nem foglalkozik Wanoval, mert nem a hatásköre, na de ha megtudják hogy szövetséget kötöttek akkor változhat a hozzáállás.
Főleg hogy ha jól emlékszem elkészült Wegapunk fegyvere és nincs szükség a Shichibukaira.

Zoro kardjáról meg az a véleményem, nem mindegy hogy add vissza csak úgy vagy pedig kapsz érte valami egyenértékűt.
meg aztán tényleg elég hihetetlen hogy Ryumatól kapta, pedig de. :D
Oden kardja meg jelenleg nem fontos Wanónak mert ő egy áruló, aki meg akarta nyitni az országot. Én még azt sem tartom kizártnak hogy lesz még ott új kardja Zoronak az emmán kívül is.
Szerkesztette: Severum - 2019.08.30. 13:02


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Germa66
Szerintem csak leakar tudni egy ívben két Yonkot Oda. BM már megkapta a kis felvezetését az előző szálban. Most szerintem a háború alatt ismét átmegy O-Linbe (értitek All-Inbe Ikszdé jó ez szar volt tudom de ha már kártyák :D ) és megcsapkodják egymást Kaidoval amíg Luffy épp kifújja minden búját baját ami a G4 alatt felmerült benne és a hakijában, aztán Luffy befejezi.

Plusz így talán BM elhanyagoltabb gyerekei is tudnak villogni pl Compote, Smoothie, reméljük Snack is valahol a hajón bujkál.

Na most ha Apoo nem volt véletlen akkor szerintem Urouge se az. Nem hiszem hogy csak úgy ilyen random "egyszer látlak ->bírlak" kapcsolatuk van Kaidoval :D

Amúgy nem feltétlen biztos hogy a Numbers tagja a Bestia kalózoknak. Persze ez a legvalószínűbb de külföldön pl mindenki arra veri a nyálát hogy ők Kaido fajtársai. Mert van szarvuk meg isznak és kanabo a fegyverük :D Engem ez perpillanat hidegen hagy mert úgy is megtudjuk de tényleg olyan mintha egy nagy csoport Kaido mászkálna most szabadon :D
 
Hiei
Wano el van szigetelve. Azon nem gondolkoztatok el, hogy az információnak kis is kéne innen szivárognia?
Hiába álmodoztok itt szövetségesekről meg Yonkoukról, ha fogalmuk sincs mi történik Wanon.
Így első körben ezt oldjátok meg. Elvileg itt a Cp 0, de el is kéne menniük innen az infóval már ha megszerzik egyáltalán.
A másik a tengerészet eddig is félt Wanotól egy olyan ország, aminek a lakosai olyan erősek voltak, hogy megmaradtak önállónak a Vk-val szemben is. Így az várható volt, hogy Luffyék oldalán op emberek lesznek. És a tengerészet, aki már Wanotól is tartott nem fog egy Kaidou+Big Mom-al megspékelt országgal kötekedni, mikor megy a Világ Tanács, ahol a forradalmárok megjelentek.
Az egy picit nevetséges lenne.
A numbersből meg szerintem láttunk már egyet, akivel Drake találkozott a havas szigeten. Arra a 18-as szám volt írva.
Én azon gondolkoztam, hogy Kyoshiro nem lehet Denjiro, mert Okiku látta őt és nem reagált rá semmit. Ne ismerné fel őt?
Már Dressrosa tájékán mondtam, hogy Luffy arról híres, hogy olyan dolgokat tesz, amit előtte senki. Hát ő lefogverni két Yonkout egyszerrexD Ha igazam lesz magamhoz nyúlokxD Pedig benne van a pakliban.
És az meg valóban a szánalom a köbön lenne, ha Shanks jönne segíteni. Ő egy erős Luffyval akar találkozni nem egy olyannal, akit menteni kell.
 
kristofkristof
Azért Wano elég szépen fel lett vezetve már régóta, hogy itt lesz a Kaidou elleni küzdelem. Big Mom érkezésére is voltak már annak idején utalások. Nekem valahogy nem lenne hiteles, hogy random betoppan Shanks vagy Dragon, hogy csak segíteni jött. Főleg, hogy Dragon eléggé tojik Luffy fejére eddig. A tengerészet meg biztos, hogy nem segítene Luffyéknak, ők is inkább ellenük lennének kb.

Másrészt meg attól, hogy most elbuliznak jó kedvűen még nem jelenti azt, hogy nem történhet semmi, amivel egymásra haragítják egymást. Komolyan mondom amilyen hangulatváltozásaik vannak még azt is kinézem, hogy Big Mom visszamegy Tottolandra, gondolom nem most azonnal akarják megkezdeni a világmeghódítást. Jó, igaz ez kissé meredek, de ezekből bármit ki lehet nézni.

Shanksra meg Dragonra viszont egyetlen egy utalás sem volt, legalábbis nekem nem rémlik. Pont azért Oda a kedvenc mangakám, mert ő nem operál állandóan légből kapott wtf húzásokkal. Oda mindennek megadja a módját és a legtöbb dolog szépen meg van magyarázva.
Szerkesztette: kristofkristof - 2019.08.30. 14:12


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
felixgotrek
Hát nagyon remélem, hogy nem tagja a numbersnak az a 18-as, mert azt még Caribou is legyőzte :/


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
Germa66
Az Scotch volt, ő csak Kaido egyik szigetét őrizte. Nem hiszem hogy Numbers tag egyrészt mert Caribou one-hitelte, másrészt, mert Udon ív alatt vagy 50 számozott waitert láttunk a börtönben. Biztos majd el lesz magyarázva hogyan működi ka számozós rendszer, de egyelőre nekem az stimmelne a legjobban amit Tapion írt a spoiler szekcióban.

Morgans is pofázhat megint ha épp arra repül egy madara. Nem tudjuk hogy működik az információszerzése. Mondjuk engem ez nem nagyon foglalkoztat. Ha jön más is megint az lesz a vége hogy megint lesznek karakterek elhanyagolva. A sztori ezen a pontján pedig azt már nem kéne.
 
Ugrás a fórumra: