Hozzászólások
One Piece manga
AFR
Hiei
Direkt oda írtam hogy attól hogy jó okkal és parancs miatt tette még nem lesz jó ember.
Csak annyival jobb CC-től hogy ő "jó" ok miatt tette.
Ugyanúgy egy undorító szarrágó csak egy hajszállal kevésbé mint CC.

Nem tudjuk hogy volt-e és ugyanazzal az erővel lehetett volna is.
De ismétlem. Ettől még egy féreg marad.
Főleg hogy saját társait ölte meg. Meg Coby-t megölte volna akit egy Kalóznak kellett megmentenie.
Egyébként ez a jelenet talán az egész One Piece legnagyobb One Piece társadalom társadalomkritikája.
Tengerészet a jó? Kalóz a rossz? Mégis egy Kalóz ment meg egy Tengerész egy másik Tengerésztől.
Egy képkockán ott van a teljes One Piece társadalom kifordultsága vagy hogy mondjam

Croco-t én továbbra se akarnám.
Tehet bármit.

CC karaktere meg undorító, megvetem. Lehet vannak jó poénok vele WCI-n de ezen nem változtathat.

Pl.: Akainu ha kap múltat. Felőlem benne lehet hogy egy kalóz megölte a kiscicáját akkor is Tengerészeket ölt.
 
kristofkristof
Azért Crocodile nem csak annyit csinált, hogy azt mondta, hogy nem érdekli többé Arabasta, az a múlt. Marinefordon is alkotott azért rendesen. Caesarból ilyen szintű megmozdulást nem tudok elképzelni eddig. :ehh Ikszdé
Azon gondolkozok, hogy jöhet a képbe Caesar. A Raid Suitos teóriának már lőttek, azt is kétlem, hogy a Sunnyn dekkolna ennyi ideig. Továbbá, ha Big Mom elkapta volna, akkor sem értem miért hozná el Wanora. Saját magától tuti nem jönne el, tehát én már csak azt a lehetőséget látom, hogy valaki miatt idekerül.

A tagokról, meg én is azon a véleményen vagyok, hogy Jinben kívül még hárman csatlakoznak, csak nem azok, akiket írtatok
Carottot elengedném, ő nagyon eltűnt a minkekkel már régóta. Neki az volt a vágya, hogy lássa a tengert, meg legyen egy ki kalandja. Ez már megtörtént, meg amúgy sem mutatja semmi jelét sem annak, hogy Szalmakalapos lenne.
Hancock csatlakozásában sem hiszek, bár azt muszáj megemlíteni, hogy neki még biztos marha nagy szerepe lesz. Ha beszüntetik a Shichibukai rendszert és rájönnek, hogy ő vitte Luffyt Impel Downba, segítette Marinefordon, bújtatta két évig, ezeket nagyon csúnyán be fogja nyelni.
Kövezzetek meg, de én simán benne vagyok, hogy egy új szereplő csatlakozzon, annak simán adhat bárhogy varázst Oda, szerintem ha valaki, ő ezt meg tudná oldani rendesen.
Egy valamit meg kizártnak tartok, hogy csak bika emberek csatlakoznak, az szerintem teljesen kizárt.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Severum
Én semmivel se tartom kevésbé ocsmánynak Crocodilet, gyerekek is haltak meg miatta még ha nem is ő ölte meg őket személyesen, a vége ugyanaz.
A tettei miatt tudnám elképzelni, mert megmentette egyszer Ace, egyszer meg Luffy életét is Marinefordon, ha jól emlékszem. Lehet belemagyarázom de a világkormány elleni csatában megint ott lesz Luffy mögött, persze a saját érdekében is. Bár addigra könnyen lehet hogy minden megmaradt kalóz a Szalmakalapos flottában lesz. :)


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
AFR
Arra még mondjuk maradt esély hogy CC Kaidou-hoz menekül védelemér mondván hogy cserébe gyárt SMILE-t. Vagyis S.A.D.-et és Kaidou kertészkedhet majd mint Thanos.

Carrot tényleg nagyon eltűnt és visszaolvadt a Mink-ek közé. Konkrétan csak egy két panelen szúrtam ki amolyan mellékesen hogy ott álldogál.

Hancock vagy Flottatag lesz vagy a Kalózkirály mellett a Kalózkirálynő :D

De tény hogy kéne egy Mink a csapatba.

Én is el tudnám fogadni egy idegent ha ebben az arc-ban jelenik meg.
Bár tény hogy Brook-nál is volt fura érzés de talán mert amint csatlakozott szét is esett a csapat.
Nem annyira éreztem még a kötődését akkor.
 
Severum
Mondjuk én bárkit elfogadok akit Luffy bevesz, nem mintha tudnék mást csinálni. De ez nem is gond mert mindenki azt képzeli jövőbeli tagnak akit el tud képzelni, azt milyen jó lesz annak aki beletalált. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
vegel2014
Én Puddingot tudnám elképzelni a csapatban, ha BM valami úton módon életét vesztené ebben az arcban. Már csak Sanji miatt is. Szerintem a kettejük története még közel sincs lezárva.

Amúgy ha valami nagy csavar lenne akkor Perona is szoba jöhet. Azért gondolom ezt mert Oda őt sose csinálta full gonosz karakternek, hanem inkább egy lánynak aki rossz társaságba keveredett. Valamint tudatosan szerepeltette jó karakterekkel. Szerintem nem véletlen, hogy ott volt végig Zoro 2 éves edzésénél. Már csak a nevetése miatt is szeretném :)
 
Hiei
Ez már a Yonkou saga olyan emberek kellenek, akiknek a csatlakozása sokkolja a világot, mert ez ad egyre nagyobb hypeot a csapatnak lásd Jinbo. Akik erősek, mert már nem nokedlikkel kell harcolni.
És szerintetek mikorra érne véget a manga, ha ismeretlenek lennének teljesen? Még Nami, Franky és Zoro múltjából is csak foszlányokat ismerünk egy-egy elköpést. Hol lenne még idő újakat megismerni. Sehol. Az a hajó már elúszott.
 
AFR
Egyébként a héten lesz fejezet?
Mert nem rémlik hogy írták volna a múlt heti fejezetben hogy szünet lesz.
 
Germa66
Valóban nem írták hogy szünet lesz, azonban ezen a héten nemhogy One Piece de semmilyen SJ manga nem jön ki elvileg, mert a héten nem jelenik meg új Shonen Jump.
 
Severum
Fene tudja a közvetlen legénységbe nem kell feltétlen bika embereket találni, mert ha a nagy emberek a flottához csatlakoznak az is nagy hype már a Szalmakalaposoknak.
Például szerintem elő fognak itt még kerülni Fehérbajusz megmaradt emberei is, mert hát az utolsó parancsa is az volt hogy támogassák Luffyt.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Tapion-sama
Severum írta:
Például szerintem elő fognak itt még kerülni Fehérbajusz megmaradt emberei is, mert hát az utolsó parancsa is az volt hogy támogassák Luffyt.


Tévedés. Nem ez volt az utolsó parancsa, hanem az, hogy a Fehérbajusz kalózok vonuljanak vissza, aztán egyesüljenek az Újvilágban.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Severum
Tudtam hogy oda kellett volna írnom hogy a menekülési parancson kívül.
De szerintem úgy lesz, mert támogassátok Szalmakalapost minden erőtökkel. Utána mondta amit te is írsz. Ebből gondolom hogy a kettő valamiért összejön a végén. Persze ez csak az én elméletem.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
Azt arra mondta, hogy segítsenek neki Ace megmentésében, mert benne látta a lehetőséget.
 
Severum
Igen, pont ezért képzelem bele hogy majd mellé fognak állni valamikor.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
bakod
Hancock aligha lesz mugiwara tag, viszont szövetséges mint Kuuja kalózok szinte előre látható (főleg ha Fujitora sikerrel jár a shichibukai eltörlésével).

Egy mink tényleg jó ötlet lenne, de szerintem ők is inkább szövetséges kalózbandaként fognak csatlakozni Luffyékhoz.

Pudding potenciális tag, én is remélem hogy Sanjival való kapcsolatuk nem zárult le, sőt ezután jön még a java. bár azt hogy BM meghalna nehéz elképzelni. mármint lehet hogy Oda kiírja a Yonkoukat a sztoriból, de jelenleg ez nekem nem tűnik reálisnak most még.

Fehérbajusz legénysége is lehet szövetséges a jövőben akár. ez attól is függ hogy hogyan alakulnak az események. ettől még nem feltétlenül azért mert anno segítettek Luffynak.
 
Ugrás a fórumra: