Hozzászólások
One Piece manga
Germa66
Szerintem Caribou több időt töltött a csapattal mint Aokiji meg Hancock együttvéve :D
 
Severum
Luffyról beszélünk, ami volt elmúlt egy csirkecombbal kiengesztelné.


Ebben mondjuk lehet valami! XD
De még így sem igazán tudom elképzelni mert, Nami is megmondta Luffy száámra azok a leggyűlöletesebb emberek akik a társaikat bántják, és ezt már bizonyította is.
De fene tudja ha valami nagyon extra fenomenális és nagy mennyiségű húsról lenne szó.... XD
Az a minimum hogy hússá változnának a szemei miközben Nami, Chopper és Usopp vadul tiltakoznak a felvétele ellen. :)


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
AFR írta:

Hiei

https://naruto-ku...ece/664/15
Itt mondja el Barnaszakáll hogy akiket nem ölt meg a mérges gáz azok lebénultak.
Tehát voltak áldozatai a gáznak.
Arról nem is beszélve hogy kiirtotta a teljes élővilágot.


Akkor nem szóltam bár még mindig nem értem miért hívja mindenki CC társainak. Neki ezek szerintem senkik voltak. Akiket kihasznált utána. A lényegen érdemben nem változtat megakarta őket ölni és gonosz, de az élet már csak ilyen. Nem lehet mindig mindenki jó.
Amazon Lilly-n találkoztak megismertük a szomorú múltjának egy részét az ellenségeit. Elvitte Amazon Lillyről az Impel Downba és Marinfordon újra találkoztak, majd a Time skip alatt még ha nem is sokat, de ő gondoskodott róla. Elég jól megismertük és egyértelműen több időt töltött Luffyval, mint Caribou.
Nekem ő a kedvenc One Piece karakterem, de isten igazából Smoothie megismeréséig soha nem tudtam volna elképzelni a csapatban és őszintén nem is akartam, hogy csatlakozzon, mert unalmassá válhat a karaktere, de most úgy vélem kell egy erős nő ráadásul Haoshoku használó.
 
Germa66
Ezért írtam hogy a csapattal. Egyértelmű melyiket választaná Luffy, de több köze volt az egész bandához mint Hancocknak.

Kár hogy nem tudja uralni a Haoshokuját, de amúgy tényleg jól mutatna a csapatban. Habár előre irritáló amit egy Brook-Sanji duó leművelne előtte. Valamint lehet elérné a lebutítás a képességét mint Robinnak anno. Szal kétoldalú a dolog.
Szerkesztette: Germa66 - 2019.08.07. 00:36
 
Hiei
Ezt honnan veszed?
 
Germa66
Igazad van, retard voltam. valamiért úgy emlékeztem hogy Amazon lilyn mondja amikor Luffy először csinálta, de visszanéztem és Luffyról beszélt, nem magáról. My Bad.
 
czera
Tetszik az okfejtés amit levezettetek. Kár, hogy nincs a héten fejezet, de legalább beszédtéma van. :)

A világkormány és Im sama nem csak Hancock miatt lenne motiváló ok a csatlakozásra, hanem Aokijinek is. Egyedül amúgy sem tud mit kezdeni, hacsak nem embereket toboroz.
Érdekes lenne hogy ha összehozna egy törvényen kívüli bandát, viszont nem lenne elég erős ahhoz, hogy bármit is tudjon kezdeni. Negatív szereplőkkel kétlem, hogy összeállna..
Hancock kénytelen lesz csatlakozni, hogy ha bármit akar kezdeni a szerelmével mert az elképzelhetetlen, hogy Luffy ott éldegéljen vele és kezelje a nőket.. :D Ergó el kell hagynia a szigetet és valaki olyat kinevezni utódnak aki erős. Bááááár, egy szalmakalapos logó is elég lenne lehet. Nem tudom elképzelni Hancockról hogy ő is ott öregedjen meg a szigeten.
Caesar meg hát igen... Viccet félretéve én örülnék neki ha csatlakozna, nincs más útja annak hogy 'jó' útra térhessen.. Ne felejtsük el, hogy ő elsősorban nem azért ölt, kutatott és embereken kísérletezett, mert annyira akarta. A popója végig veszélyben volt, hogy vagy Kaido vagy Big Mom rúgja szét. :D Azért ez szerintem elég motiváció arra, hogy rossz dolgokat csináljon. Emlékezzetek, amikor kapott lóvét és azt csinált amit akart, akkor mit csinált? Ölt, meg rosszalkodott? Nem, csak szórta a pénzt csajokat hívott át Punk Hazardra és élvezte az életet. - Ez igazából Caesar szerintem, ő csak nyugodtságot akar. Ha Luffy kalózkirály lesz, akkor ezt simán megkaphatja cserébe egy kis kutatásért. :D Bár Kaidoék után nem tudom, hogy milyen szerepe lehet, de Chopperrel együtt azért érdekes harmóniát alkotnak az tuti. Pl Zoun amikor ketten kotyvasztottak elég jó volt.
 
AFR
BM pénzét költötte nőkre.
Szóval nem azért kísérletezett embereken mert félt BM-tól
V más
Már akkor embereken kísérletezett amikor a kormánynak dolgozott
A társai mondták neki hogy ne
Ő meg győzködte Vegapunk-ot hogy raboljanak gyerekeket az óriásosításhoz
Mindent önszántából a saját kedvére tett
Senki nem kényszerítette akkoriban
 
Severum
Igen én is így gondolom, ezért nem tudom elképzelni hogy valaha meghívják.
Ellenben nem zavarna igazán ha megtörténik, mert vicces ahogy szórakoznak vele. :D
De nincsenek illúzióim mert ha valaki ekkora kalóz akkor biztos lesznek gonosz társai is.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
AFR írta:

BM pénzét költötte nőkre.
Szóval nem azért kísérletezett embereken mert félt BM-tól
V más
Már akkor embereken kísérletezett amikor a kormánynak dolgozott
A társai mondták neki hogy ne
Ő meg győzködte Vegapunk-ot hogy raboljanak gyerekeket az óriásosításhoz
Mindent önszántából a saját kedvére tett
Senki nem kényszerítette akkoriban


Ez így van, de azt is tudjuk, hogy amikor rájött, hogy lehetetlen a dolog felhagyott a kísérletekkel a gyerekeken és a pénz elkurvázta. Ami nem teszi szebbé a dolgot, de amikor rájött, hogy esélytelen már csak tessék lássék módjára csinálta.
Ő tudós ráadásul őrült is, szóval ez nem meglepő a tudományért mindent.
Az meg, hogy kényszerítették-e még korai kijelentés, mert a Gorseit és Imu-samát nem hiszem, hogy meghatotta volna a dolog. Mikor kineveztek Admirálisnak majd Főparacsnoknak egy olyan embert, aki megölt 200 civilt csak azért, mert lehet köztük pár Oharai tudós.
Azt meg mindenki elfelejti, hogy Vegapunk se szent. Simán Cyborgot majd sima gépet csinált Kumából. A Px sorozatok szintén fegyverek, amik embereket ölnek, de mivel a tengerészet használja így "jók". Már egyszer elmondtam, de Tom-san szavai jutnak erről eszembe. Ha Sirályt raksz rá Tengerész, ha Koponyát, akkor kalózhajó lesz.
Nyilván CC eddigi ismereteink alapján jóval drasztikusabb és szélsőségesebb tudós, de még róla és a többiekről se tudunk semmit. Lehet Judge és Vp is elkövették már ezeket a hibákat ki tudja. Judge a saját vérével így bánt, akkor mi lehet a véleménye egyéb emberekről, ha mondjuk kísérletezni kell rajtuk, de ez megint csak nem mentség CC tetteire.
És igazából nem is kell mentegetni hiszen ő így tökéletes. És nem is akarom, hogy megváltozzon, ahogy jóvá se fog tudni tenni semmit, mert ez nem olyasmi, amit jóvá lehet tenni. Ettől független a jövőben simán használhatják jobbra a képességeit. Nami kezei biztos terelgetnék a helyesiránybaxD
A világ nem csak fekete és fehér van, hogy az ember fekete dolgokat tesz és utána hiába akarja eltüntetni azt csak szürkévé válnak a dolgok, de soha nem lesznek igazán fehérek.
 
Severum
Mondjuk ha tippelnem kellene akkor valamiért úgy érzem Carrot lesz a legénység 10. tagja, nő is mink is, nyakra megy. :)
Hancockot azért nem gondolom mert ahhoz szerintem ki kellene halni a Kuja kalózoknak, max amikor megszűnik a shichibukai rang akkor csatlakozik a flottához.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
AFR
Hiei

Igen feladta. De tudjuk hogy nem fejezte be.
Továbbra is raboltak gyerekeket és továbbra is drogozta őket.
Momo is egy ilyen szállító hajóra keveredett fel.
Ez talán még rosszabb. Mert úgy folytatta és mérgezte a gyerekeket hogy tudta az eredmény bukás és halál lesz. És csak hozták és hozták a gyerekeket.

Kijelenthető tekintve hogy a közvetlen felettese szólította fel és rúgatta ki emiatt.
Akainu esetében meg bár kegyetlen de volt logikája. A parancs az össze s tudós megölése volt.
Mint mondta is ha egy is kijut akkor újabb sziget juthat Ohara sorsára.
Igazából feláldozta a hajón lévőket hogy megmentsen más szigetek lakóit.
Ettől nem lesz Akainu jó ember de legalább jó oka volt.

Kuma esete kérdéses. Ki tudja mi volt Kuma oka hogy belement. Lehet haldoklott pl.
Persze nem szent és tudjuk őt a VK pórázon tartja hisz eredetileg lecsukták.
Nem szent de nem is sz__ rágó mint CC

Ez a vége nagyon költői volt :bow

De a helyzet hogy eddig semmi "fehéret" nem akart tenni.
Romlott és eszében se volt soha mást tenni eddig.
 
Hiei
Vagy legalább is nem tudsz róla, hogy szarrágó-e. Szóval, ha Caesar fegyverét úgy használják, hogy megölnek 1 millió ember cserébe megmentenek 10 milliót az rendben van? Akkor már remek ember és volt oka kísérletezni bárkin igaz? Ez volt Spandam mottója is elvégre.
Egyébként senki nem volt a hajón. Szóval Akainu pusztán tömeggyilkos.
 
Severum
Teljesen egyetértek Akainu egy rohadt tömeg gyilkos, mert hát kalózok közti csatában mindent ér, ezt ugye simán überelte a tengerészeti admirális, persze csak az igazság nevében. :)


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
Amúgy Akainu egy rohadtul eltalált karakter, mert annak ellenére, hogy ilyen a badass stílusa miatt előszeretettel elfelejtik neki, meg nem véletlen hypeolják túl az erejét. Btw a tengerészt sokkal érdekesebb lett a kinevezésével és jól mutatja, hogy sötét az az oldal is rendesen. Oda egyszerűen zseniális, hogyan képes manipulálni az embereket.
Simán eléri, hogy úgy érezz a karakterrel kapcsolatban ahogy akarja. Robin is jó példa erre vagy Crocodile. Caesar csapatba kerülése sátántól való, de Crocodile simán rendben lenne, mert azt mondta már nem érdekel Arabasta, az a múlt.
Szóval kb ennyit jelent Caesar tette is. Ha Oda azt akarja, hogy az emberek elfogadják úgyis elfogja még akkor is, ha megölte Luffy anyját kbxD
Elég ha kap pár badass kockát és hirtelen mindenki elkezd felejteni.
 
Ugrás a fórumra: