Hozzászólások
One Piece manga
AFR
Igen mivel a Vivre enyhén szólva is kérdéses.
A manga és az SBS az amit Oda 100%-ra felügyel.
Azok szerint Vivi és Carrot soha nem volt másodpercig se tag.
Ellenben Jinbe... (nem akarom ismételgetni)

Ja mert a hat sebből vérző tradíciós elméleted reálisabb
Nálam Nami-nál vérzett el a mondandód
De ja én is meguntam hogy ugyanazt kell ismételgetni folyamatosan

Ha úgy gondolod hogy Luffy és Jinbe meg minden ott jelenlévő tévedésben él szíved joga :D
De ezt ne folytassuk szerintem
 
Severum
Én nagyon remélem hogy tag marad, és nem hal meg mielőtt igazán tag lesz, persze van aki nem szeretné. Én pl Caesart nem tudnám elképzelni mint tag, ettől még lehet másképp. Robint meg már akkor tagnak gondoltam amikor megmentette Luffyt a homokcsapdából, persze nem volt még az valójában.
Hivatalosan lehet hogy még nem tag de én is annak tekintem Jinbeit, mióta kilépett BM-től.
Vivi az meg nekem amolyan tiszteletbeli tag, aki bármikor beléphet közéjük, és ez a helyzet Kinemonékkal vagy akár Carrottal is.
Ettől persze nem tagok hivatalosan.
Szerkesztette: Severum - 2019.08.03. 18:25


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
A magyar részt lektorálva vettem észre, hogy King fajára azt mondja Mama, hogy kiirtották. Ezen az angolban valahogy elsiklottam.
Szóval, akkor gondolom nem lehet Magellán fajtája, mert ő elég ismert és Mama lehet már szét verte volna Impel Downt érte:D Skypieai se lehet, mert az Őrült papot is könyvbe pakoltatta volna Crackerrel vagy leglaább is nem ölette volna meg vele. Még ha mi tudjuk is, hogy nem halt meg ők látszólag halottnak hiszik.
 
bakod
magyarul átolvasva ez az infó nekem is feltűnt. így mégnagyobb kérdés hogy mi is King. eddig nem volt szó semmilyen másik fajról amit kiirtottak volna.
 
Hiei
És ez megint kicsit bemutatja a Vk gonosz oldalát, mert legyen bármilyen barbár is King faja azért kiirtani őket elég durva dolog. Még akkor is, ha tényleg ennyire kezelhetetlenek. Mondjuk azért elég nagy csavar lenne, ha tényleg kiderülne, hogy undorítóan durvák voltak és nem volt más megoldás.
 
AFR
Így magyarul is elolvasva egyre biztosabbnak gondolom hogy az elveszett királyság lakói tartoztak ebbe a fajba és azért mondja BM hogy ki lettek törölve a történelemből.

Bár a D-k is valószínűleg onnan származnak.
Passz
Remélem később kitér majd rá valószínűleg egy King flashback-ben.

Egyébként az is kiderült hogy Napoleon teljesen képben volt míg BM amnéziás volt. Fura hogy semmivel se próbálkozott.
 
Telorolvok
Kingről ha jól emlékszem azt mondta Queen hogy egy szadista . Lehet hogy tényleg valami olyan kegyetlen és brutális faj tagja hogy a VK nem látott más megoldást mint kiírtani őket .
 
Hiei
AFR írta:

Egyébként az is kiderült hogy Napoleon teljesen képben volt míg BM amnéziás volt. Fura hogy semmivel se próbálkozott.


Szerintem a tökéletes példa arra, hogy nem kell túlgondolni semmit egy egyszerű frappáns megoldás is elég. Hihető is, mert szerintem őt ismertük meg Totlanden is utoljára a lelkei közül és ott se volt túl beszédes. Szóval szerintem vicces, hogy azért nem beszélt, mert szégyenlős :D
 
AFR
Egyébként jobban belegondolva King gyümijét is pazarlásnak érzem King kezében.
Elég nagy szárnyai vannak ahhoz hogy ember alakban is röpképes legyen
Vagy szerintetek nem fog tudni alapból repülni?
BM gyereke tud igaz?
 
kristofkristof
Nekem először az volt fura, hogy Big Mom tudta, hogy kiírtották őket, bár ez magyarázható pár dologgal. Amúgy tényleg nem akarok szőrszálhasogató lenni, de nekem kezdettől fogva gyanús ez a három faj. Oké, kettőt már tudunk. De ha a például a kappa külön fajnak számít valahogy nem hiszem, hogy lenne kappa Big Mom országában. És most nem azt akarom mondani, hogy a kappa a harmadik, de tényleg kétlem, hogy lenne Totto land-on kappa. Szerintem a három faj, akit mindenképpen akart megnevezés reálisabb lett volna.

Ha már flashback, én valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Csapások komoly visszaemlékezést kapjanak, csak Kingről tudom elképzelni.

Big Mom gyerekéről szerintem kb nem tudunk semmit, pár képkockán volt rajta elvileg, ha jól emlékszem. Ha King tud repülni, akkor kétlem, hogy Magellan fajából lenne, hiszen ennyi erővel Magellán Luffyék után repült volna, amikor megszerezték a hajót.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
AFR
Magellán "szárnya" nem tollas meg pici szóval alapból kizárnám az egy fajt

BM gyereke meg tudom hogy csak pár kockán szerepelt de mintha az egyiken repült volna nem?

Visszaemlékezést én is csak King-ről tudom elképzelni a kiírtós storyról
Azt nem hinném hogy az egész faja szadista lett volna
Inkább ő lett az a szomi múltja miazt

Jack-ről és Queen-ről nem igen tudom mit lehetne
Queen-nél max hogy hogy vesztette el a karját de az is csak akkor ha releváns lesz tehát ha a 20 évvel ezelőtti Wano elfoglalás alatt vesztette el

Jack-ről meg max a Zou-n folytetott harc lehet de az már nem valami érdekes
Esetleg ha bejön az a poénból írt teóriám hogy ő Kaidou fia
 
Germa66
Egyedül Tenguyama szárnyai pont olyanok mint King-é szóval ha valaki, akit ismerünk, szerintem max ő az, aki ugyanabból a fajból származik.

Ellenben ettől még nem kizárt hogy Magellan-ék az ő leszármazottaik/ hybridjeik. Bár lehet inkább külön faj, viszont jóval gyakoribbnak tűnnek a sztoriban ( ha van közös eredet akkor ők megúszták a mészárlást), összehasonlítva Dacquoise szárnyai is Magellan-ére hajaz leginkább.

A Skypiea eléggé a ilyen Mennyország stílusúra volt felépítve ( angyalszerű szárnyas emberek, arany város, a vezetőt istennek hívják stb stb) tehát magas labda ez Odának hogy ne csinálja az ellenkezőjét és legyen olyan fajok és helyek amik a Pokolra hajaznak. Lehet azoknak a régióknak az őslakosai a Kingék és Magellan-ék népe.
Szerkesztette: Germa66 - 2019.08.05. 19:39
 
Ban
Jack és Queen karaktere elég egyszerű, King meg csupa rejtély. Most mindenki csak rá kíváncsi. Bár BM kalózoknál is Katakuri kitűnt a többi parancsnok közül. Az is felvet néhány kérdést, hogy King faját mostanában írtották ki (vagyis szemtanúja volt), vagy régen és ő egy leszármazott. Alig várom, hogy láthassam az arcát. Biztos meg fogunk rajta lepődni. Jobban, mint Katakurin.
 
Telorolvok
Kinggel kapcsolatban külföldi fórumon olvastam egy érdekes teóriát . Elvileg Oda azt mondta hogy egy leendő szalmakalapos tag először ellenség lesz . Páran meg felvetették hogy ez lehetne King . Az indokok közt van hogy shichibukai alárendeltből már lett tag (Robin) és hogy yonko alárendeltből is kerülhete ki egy valamint ahoyg Crocodileuralta Alabasta-t Úgy KaidoWano-t és Croco boy ellen is kikapott először Luffy . A másik meg hogy kiírtották a népét ( ez is egybevág Robinnal ) és hogy a szalmakalaposok egy részének szintén voltak már problémái a világkormánnyal . A csatlakozás okának olyanokat soroltak fel hogy Kaidohoz azért csatlakozott hogy ha kalózkirály lesz a népéét újra felvirágoztassa stb. de Luffy győzelme utánrájön hogy vele erre több lehetősége lenne . Dióhéjban ennyi:D

Nekem ezzel annyi fentartásom van hogy jelenlegi tudomásunk szerint ő Kaidou után az egyik legerősebb a Beast kalózok közt és a szalmakalaposok közti erőegyensújt igencsak megborítaná . A másik hogy elvileg egy szadista amivel szintén nem illene nagyon oda (kivéve ha ebből valami poén faktor lesz ). Egyelőre én ezt nem látom esélyesnek de hogy Kingről még túl kevés információnk van messzemenő következtetéseket levonni .

Kíváncsi vagyok ti hogyan vélekedtek erről :D
Szerkesztette: Telorolvok - 2019.08.05. 22:17
 
Severum
Hát, ezt nagyon légből kapottnak érzem, elvégre Kingről még semmit nem tudunk.
Korábbi ellenségek közül én Katakurit, Crocodilet, Bellamyt Esetleg Caribout tudnám elképzelni. Caesar meg túl nagy gonoszságokat csinált, nem trudom mivel tudna változtatni rajta.
Ha meg mégis King lenne az akkor meg inkább emelné a Szalmakalaposok erejét mintsem megborítaná az egyensúlyát.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Ugrás a fórumra: