Hozzászólások
One Piece manga
dungeonlord
AFR írta:

Én mindkettőben látok igazságot.
Abban is hogy Luffy érdeme és abban is hogy nem Luffy győzte le Katakuri-t hanem Katakuri veszítette el a harcot.

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy Katakuri nem önmagát adta .
És ezért nem fogok tudni egyetérteni Hiei-vel,aki szerint Katakuri ki maxolta magát .Aki egy illúzió szerepet játszik, az sose maxolta ki magát ,mert ezzel csak korlátokat szab a fejlődésnek.
Tény, hogy az állóképessége nem a legjobb, de még van ideje erősödnie .Mert nem csak Luffy, de Katakuri is sokat tanult a harcból .
 
Germa66
Katakuri 48 éves, ergo volt ideje eddig is kibontakozni, és ezután inkább kopni fog az ereje, fejlődés max a mentalitásában fog bekövetkezni bár én azt sem hiszem. Elmondtam anno, a világ 99%nál erősebb jelenleg is, viszont az az 1 meg megölné ha harcolnának. Nincs kitől fejlődnie konkrétan.

Az meg hogy nem önmagát adta, nevetséges, pont hogy önmagát adta amikor felcseszte az agyát Flampe-n és átszúrta magát. Csak te ezt nem bírod elfogadni.
 
dungeonlord
Germa66 írta:
Az meg hogy nem önmagát adta, nevetséges, pont hogy önmagát adta amikor felcseszte az agyát Flampe-n és átszúrta magát. Csak te ezt nem bírod elfogadni.

Egy szóval se mondtam, hogy a harc végiég nem önmagát adta. De előtte baromi sok évig megjátszotta a hátas , szájas dolgot, amivel nem tudott rendesen fejlődni. Brulee sérülésétől egészen Gear Snake-ig.

48? és? Big Mom, Ray, Garp és Kaido 70+ felett is jól tartják magukat. Wb még betegen is a legerősebb Yonko volt .

Nem csak mentálisan, de még fizikailag is változhat.Ha Katakuri folytatja azt utat, ami Luffy Gear 4 Snake kezdet el .

Katakuri maga mondta, hogy https://naruto-ku...ece/884/10jó ideje senki se ütötte meg. Ez lehet 10 .éve vagy még több.
Ha ezt a 2 dolgot figyelembe veszünk, akkor még tud fejlődni .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.02.14. 17:02
 
Germa66
Az miért tartotta volna vissza hogy lemészárolt mindenkit aki veszélyes volt a családjára? Egyedül a száját rejtegette, nem az erejét.

Ja csak egy 50-es vagy fiatalabb Fehérbajusz győztesen távozott volna Marinefordból. Ez a különbség.

Az hogy jól tartják magukat nem kérdéses hiszen rendkívüli személyeket soroltál fel. De szerinted mikor voltak erősebbek? Fénykorukban 20-30 éve, nem most. Most max tapasztaltabbak. De pl Marco is mondta hogy Wb egy olyan csapást be se kapott volna néhány éve mint amit Squard produkált.

Biztos fejlődnek mert tény hogy az OP-ben az 40-50es évek még középkornak számítanak kb, de nem fognak olyan új dolgokat produkálni mint Luffy vagy más fiatal tehetség. Ők már azt megtették és úgy jutottak el ide, ahol vannak.
 
bakod
Katakuri tényleg csak fejben válhat erősebbé, mert a 48 az 48 év.

Garp rég kiöregedett - ettől még erősebb mint az átlag, de tudjuk említésekből hogy jóóóóóval erősebb volt, hisz Gol D Rogerrel harcolgatott. és csak az utóbbi halála után mertek megjelenni a Yonkok... ez azért elgondolkodtató. nem azt mondom hogy erősebb volt mint a Yonkok, de kb az a szint lehetett.

WB hol volt az ereje tejétől? oxigéncsőre volt kötve az idő legnagyobb részében. Marinfordból semmi nem maradt volna az első 5 perc után ha az ereje tejében lévő WB egyedül is megy oda a 3 admirálissal szemben. Még most is könnyedén félkézzel hárította Akainu támadását. Képzelheted hogy úgy érzem fölé lőttem az 5 perccel :D

Ray hasonló a fentiekhez, Kaido elvilegnem is ember, BM meg az de a franc tudja milyen génjei lehetnek. de tuti hogy ő se a régi már.
 
zackary
új fejezet:
https://readms.ne...933/5675/1


------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
 
https://www.facebook.com/coolgearsteampunk/
czera
9 nap... Megkezdődött a visszaszámlálás a nagy harcig, O-Lin szerepe pedig jobb lett így mint gondoltam.
Ok egy feldühödött Big Mom is érdekes lett volna de szerintem így jobban lehet majd csavarni a történetet. :D
Nami & Zeus pedig nagyon ütős, jó kis fejezet volt..
Az a kis lapka pedig feltűnt, nem is akár kinél szóval nem csalódtam most sem. :)
Robin és a kurtizán rajzolása néha viszont annyira tök ugyanolyan volt nekem hogy nem tudtam megkülönböztetni hogy ki kicsoda. :'D
 
felixgotrek
Ez a One piece. Komurasaki köszöni teljes mértékben jól van. :D De ez a Kyoshiro egy kifejezetten érdekes karakter.
Azért remélem,hogy ez a 9 nap nem lesz a végtelenségig elnyújtva.A Dressrosás 10 perc pihi=legalább 8 fejezet után kicsit félek ettől :D
Amúgy ez a Toko engem kifejezetten idegesít.


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
Gerigo
Nem biztos hogy Komorusaki túlélte, Oda mostanában elég keményen elkezte éreztetni velünk az Új Világ komolyságát, Pound-ból és Pedro-ból kiindulva.
Kezdek átálni a Zoro vs Kyoshiro álláspontra, mert Kyoshoro tényleg nagyon bad-ass és méltó ellenfele lenne Zoronak és talán ez lehetne az a lépés hogy Zoro lesz a szamurájok vezetője ha sikerülne Kyoshirot legyőznie. Luffynak ígért egy olyat hogy felsorakoztatja neki Wano ország szamurájait. Ehez szerintem pedig Kyoshiro legyőzése kell.
 
Hiei
Na nem mintha tudnánk, hogy Pound és Pedro meghaltak-e.
Azt is megvárnám, hogy milyen Katana van Kyoshironál, mert még Zoro katanája gyilkolni szeret, Kyoshiroé teheti az ellenkezőjét.
Én még mindig nem látom szerepét és helyét. Sőt szerintem ő Komarusaki oldalán áll.
 
zackary
Én vártam volna hogy Zeus az olyan legyen mint Napoleon, vagyis kótyagos és ne tudja mi van a amnézia miatt. Sőt, tetszene ha most mutatnák, hogy az egész Totto landon atom káosz van, mert senki nem tudj aki ő, de úgy látszik a lelkecskékre nem hat az amnézia (de akkor Napoleon miért k.o.? )


------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
 
https://www.facebook.com/coolgearsteampunk/
dungeonlord
Katakuri témához majd később visszatérek, de nem itt, hanem másik topicnál.

Új fejezett:
Most nem tudom eldönteni, hogy az anime hatása alatt vagy tényleg korrekt fejezetet lett. Leszámítva Big Momos részt.
Mert az menthetetlen, mint Sanji .
Pont nem rég említettem, hogy Luffy után Nami fejlődött a legtöbbet.
Ez már nem az a Nami, aki Ussoppal együtt fosott mindentől .Oda teljesen elbaszta Sanjit, de cserében kaptunk egy fejlődő és nem tökölő Namit.B rook és Robin megmozdulássa is tetszett.
Harc rövidke, de nagyon tetszett .Majd az anime kibővíti ^˘

Kyoshiro eredményeivel is megvagyok elégedve. Második értékelhető szamuráj, akit Wanoban látam .
Kyoshiro vs Zoro jobban tetszik, mint egy King vs Zoro,
 
Adues
Lehet, hogy Nami sokat fejlődött Zeus által, de nem tudom mivel jobb ez a power up, mint a raid suit. Inkább nevetséges, hogy egy Yonko lélekdarabkája ilyen idétlen és köpönyegforgató. Szóval értitek, elvileg ezek a képességek tették a világ 4 legerősebb kalózának egyikévé Big Momot.
 
kristofkristof
Ez nekem most elég vegyes fejezet volt. Eddig egyedül Kyoshirot tudom komolyan venni, pedig azért eddig nem csinált ő se sok mindent. Orochi viselkedése nevetséges, a démongyümölcséről még mindig nem tudom eldönteni, hogy erős-e vagy sem. Az Oniwabanshut elég könnyen sikerült kizökkenteni, Fukurokuju is eléggé eltűnt, ennél azért többet vártam tőlük. Másrészről pedig a Szalmakalaposok jól teljesítettek, Robin nem töketlenkedett, Brook kicsit idétlen volt, de sikeres, és Nami is hasznos volt.

https://jaiminisb...33/page/11
https://jaiminisb...33/page/12
Erről meg nekem üvölt a színjáték. Nagyon remélem, hogy most nem az lesz beadva végül, hogy Kyoshiro jó lesz, de most ezzel eléggé ezt sugallta Oda. Azok után, amit Kyoshiroból láttunk, majd pont a Shogun miatt levágja Komurasakit, ezt nem veszem be.

A végén nagyon tetszett a Big Momos rész. Előre várom már Luffy és Kid fejét, bár szerintem a többiekét is öröm lesz majd nézni. Azonban két dolog mellett nem tudok elmenni.
1. Köztudott, hogy Big Mom mentálisan gyenge, azonban erre elvárnék valami magyarázatot. Mondanám, hogy Pudding műve is lehet simán, de egyrészt nem tudjuk ő eljött-e, másrészt meg kérdéses, hogy abban a helyzetben képes volt-e valamit tenni.
2. Remélem azért nem így lesz kivonva Big Mom a forgalomból, ergó azért remélhetőleg nemsoká visszatér az emlékezete.

Sanji miatt csak nekem van rossz előérzetem? Az utolsó oldalon már reggel van, szóval ezek alapján ne nagyon reménykedjünk egy győzelemben? Kizártnak tartom, hogy a valakit a 6 legerősebb headliner közül offscreen intézzenek el. Már előre félek, hogy mi lesz. Azt hittem Lawék sem ússzák meg és belefutnak Drakebe vagy Hawkinsba, de akkor ebbe se nagyon éljem bele magam.

A végén az a kiírás érdekes volt. Oda nagyon tartja magát ehhez a 9 naphoz, azonban nekem lenne két kérdésem. Mit csinálnak addig? Illetve miért hagyná Kaido őket 9 napig békén?

Amúgy örülök, hogy más is megemlítette Nami power upját. Szerintem sincs sok különbség aközött meg a Raid suit között. Nami sem nagyon dolgozott meg ezért, azért legyünk őszinték. Igazából nincs bajom ezzel, örülök, hogy kapott, csak azért na, legyünk őszinték.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
dungeonlord
Zeus kapcsán nem látok problémát, mert Brook keze van a dologban.

Az igazi kérdés tehát inkább az, hogy mennyi élet évet kapott Big Momtól .Ez csak egy ideiglenes power up marad. Talán Wano-ig vagy BB-ig.
 
Ugrás a fórumra: