Hozzászólások
One Piece manga
Tapion-sama
Jelenleg dolgozunk a fejezetek magyar változatán, idén már egész biztosan folytatjuk a publikálásukat is. Úgyhogy magyarul... hamarosan fogod tudni olvasni, még egy kis türelmet kérünk. ^^


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
Hiei
Na végre én is eljutottam addig, hogy elolvassam a fejezetet.
Engem Orochi nem lepett meg, benne volt a pakliban, hogy Spandam kaliber lesz.
Drake és a másik viszont elég badass lett. Örülök, hogy így előkerült végre 6 értelmes kaliber.
Ezt a Kaidou csapata már most erősebb baromságot pedig hagyjátok már abba. Fogalmunk sincs milyen erősek Kaidou és Mama csapata. És ha lenne se változtatna a tényen, hogy Kaidou és Mama két Yonkou, aki évtizedek alatt se volt képes legyőzni a másikat. Ami igen csak egyértelművé teszi, hogy rohadtul egy szintet képviselnek.
 
dungeonlord
Tévedsz Hiei. Nem erről van szó. Egyáltalán nincs egyenlőség a Yonko között, mert ezt tapasztaltuk az admirálisok között.
Nem az erővel van a probléma, hanem egy harmadik féllel.
Igazából egyik oldal se mer lépni. Mert hiába nyerne, ha a harmadik fél legyőzné a győztes Yonkot.
Ezért is van minimális béke a One piecenál .

Erről is szólt részben a Wb vs Marineford harc. Mi történik a világgal, ha az egyik Yonko bukik és mi lesz a területével .
(Ezért nem akarja megölni a TEngerészet a Yonkokat,mert felborulna a jelenlegi Béke)
Mi a legnagyobb probléma a Yonkoknál? Mindengyik kapcsolatban áll az alvilágban. Ha 2 Yonko összecsapna, akkor azt hamar megtudják.(Ezt látuk most BBnél, aki készülget a fosztogatásra )

One piecenál ritka az egyenlőség .Mindig van egy nagyobb hal.
 
Rikiya
Hiei,ez csak az én személyes véleményem,hogy Kaidou csapata valamivel jobb lesz és ezért sem kezdtem rajta vitázni,hogy mindenkire ráerőltessem a véleményemet.Ennyi.Az én szavam nem szentírás,aki egyetért velem az egyetért,aki nem az nem.

Tény,hogy a Yonkok között van minimális erőkülönbség.Tehát szerintem sincs olyan,hogy az egyik meg a másik yonko pontosan ugyanolyan erős.Azért valami ütőkártyája van amivel felülmúlhatná a másikat.Big Mom támadóereje a lelkekkel Kaido fizikai erejéhez, vagy a Rengésgyümölcs és Sötétséggyümölcs erejéhez mérhető. Nem azt mondom, hogy egyenlő erősek a Yonkok, de az erejük nagyon közel van egymáshoz.

Erről is szólt részben a Wb vs Marineford harc. Mi történik a világgal, ha az egyik Yonko bukik és mi lesz a területével .
(Ezért nem akarja megölni a TEngerészet a Yonkokat,mert felborulna a jelenlegi Béke)


Szerinted erről szólt a háború?:D
Nagyon szűk látókörű vagy.Ez a "mi lesz a területével" dolog már csak a háború után a Gorosei hozta fel,hogy Feketeszakáll mindent tud WB területeiről és megakarja majd szerezni.Tehát szerintem magához a háborúhoz ennek semmi közze nem volt.

Meg mi az megint,hogy a Tengerészet ezért nem öli meg a yonkokat?
Tehát szerinted WB-t is könnyedén,sőt a már a harc elején megölhették volna,ha nem lettek volna területei amik majd szétszóródnak? Vicces vagy...
Lehet,hogy WB elveszítette a háborút,de számomra a csatát ő nyerte meg.Lepipálta félhalottan az összes admirálist és elpusztította szinte egész Marinefordot.
És ha már ezért nem ölik meg a yonkokat,akkor miért sokkoltak be attól,hogy Shanks és Fehérbajusz netalán szövetségre lépnek vagy valami hasonló?Tehát ezekszerint esélyük sem lett volna akkor két yonko ellen.
 
bakod
A Yonkok közt vannak különbségek ez tény, de a hadseregeik erejét kell nézni és azok közt bizony nagyon minimális a különbség. a 4 Yonko azért jött létre mert egyikük se tudott a másik fölé kerekedni egyértelműen. ez ki is lett mondva amikor tudomást szereztünk a létezésükről. Én Odának hiszek ha ő mondja :)

Marinefordban rádöbbenhettünk hogy mennyire tehetetlenek az admirálisok. Akainu is csak orvul tudta megölni Acet aki parancsnok volt. Közel se volt egy Yonko erejéhez. WB simán végig haladt a csatamezőn, nem volt ellenfele.
Arról nem is beszélve, hogy 10 emberrel megjelent Shanks és összevizelték azonnal magukat :D na EZÉRT nem támad a Tengerészet egy Yonkora sem. lehet hogy a parancsnokaiknál elvéreznének és a Yonkoig el se jutnának. bár van pár új admirálisunk is, majd kiderül ők mit tudnak.
 
Rikiya
Bakod,csak az Akainu fanok gondolják,hogy a time skip után simán van egy yonko szintjén...
Egyébként teljesmértékben egyetértek veled.
 
dungeonlord
... a regényem helyett . Én szidom a mangát, de mégis jobban a vágom témát -.- .Hidjétek el, hogy óriási tévedésben éltek a jelenlegi One piece világ kapcsán .
Olvassátok újra az egész mangát! Ha majd nem rajóngoi szemüveggel írtok, akkor válaszolok .
 
Rikiya
Dungeon,írd le nekünk,hogy miben tévedünk,kérlek szépen :hmm
Egyébként nem veszed magad észre,hogy bármilyen témánál nem adunk neked igazat azt nem vagy képes elfogadni és másokat nevezel elvakultnak?
Számodra mindenki elvakult csak te nem.Te tökéletes vagy,te mindig pontos válaszokat adsz,te mindig jobban tudsz mindent...
Épp fordítva: Sosem adsz egyértelmű,pontos válaszokat,hülyeségeket írsz és mindig félreérted a dolgokat.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.02. 17:01
 
AFR
Rikiya
Hagyd ennyiben ha mázlink van akkor amit utoljára írt azt jelenti hogy nem fog hülyeségeket se írni többet.
Ez jó mert legalább nem lesz ugyanazzal az értelmetlen elvakult dolgokkal teledobálva 5-10 oldal a fórumon pár hetente.

Na de hogy visszatérjünk a manga-ra.
Kíváncsi leszek hogy ennek a 6-osnak mindegyik tagja Ősi Zoan lesz-e (esetleg mind dínó) vagy 2 Ősi, 2 Ragadozó és 2 Sima.

Egyébként elvesztettem a fonalat.
Mikor lesz legközelebb fejezet?
 
Rikiya
Érdekes,hogy a "Repülő Harcosok" nevet kapták.Nem tudom,hogy a nevük kötődnek-e a Zoan gyümi képességükhöz,de ha igen akkor valami repülő állatkákra lehet számítani.Bár,Drake sem tud repülni,tehát ezekszerint nincs nagyon közze hozzá.
Egyébként talán Január 18-21 körül érkezik az 930.fejezet.
 
Gokudera
2019. január első hetében érkezik, a magyar változat pedig az azt követő hétvégén várható.

De tavaly még kiadtak egyet így elvileg,hétvégén kijön a magyar változat és pénteken kijön a következő rész angolul utána ahogy szokót.

Lehet rosszul gondolom előre is elnézést ha tévedek
 
Rikiya
Nem is...
14-én jön az új fejezet.Igazából fogalmam nincs,hogy pontosan mikor jön,mert az egyik 18-át a másik 21-ét,a harmadik pedig 14-ét ír.Mind1,majd jön amikor jön.
 
AFR
Köszi a válaszokat.

Hát a nevükből akartam én is kiindulni elsőre csak hát a 6-ből kettő nem repülő képességgel rendelkezik.

Lehet inkább valami olyasmi lehet mint az All-Star
Tehát Repülő -> Szárnyaló ->Tehetséges
De lehet túlkomplikálom.
 
Tapion-sama
Nyilván mindenki szűk látókörű, meg elvakult, és teljesen rosszul értelmezzük a mangát, hiszen dungeon mindent tud. Valójában ő Oda-sensei, hiszen megmondta, hogy Jinbe már tag, és ez így is... ja, nem. Még a 929. fejezet color spreadjén sincs rajta a Szalmakalaposokkal. Miért is? Ha tag, akkor miért is nincs ott? Mi akadályozza ebben Odát? Nem fér rá a képre? Na, mindegy, hagyjuk is. Ezzel már egyszer érveltem, és akkor is dőlt belőle az értelem.

A Yonkou-k tudomásunk szerint elég ritkán csapnak össze, nem céljuk a másik kiiktatása. A céljuk a One Piece megtalálása, vagy épp annak megakadályozása, hogy a másik megtalálja. Közel egyenlő erőt képviselnek, a Tengerészet pedig jelenleg a közelükben sincs. Lehet, hogy van egy-két erős admirális, sőt, felőlem akár mind a 3+1 az lehet, de pont azért nem támadják meg a Yonkou egyik tagját sem, mert sebzett, menekülő vadként mocsok mód könnyű préda lennének egy másik Yonkou számára, aki kapna a lehetőségen, hogy végleg eltöröljék a Tengerészetet. A Yonkou tagjai (akárhogy is nézem) tisztelik egymás erejét, és közös ellenséggel szemben (már akit annak néznek, már pedig a Tengerészetet semmibe veszik, lsd. Mama és Kaidou beszélgetése) szövetségre fognak lépni, ahogy Shanks is Fehérbajusz "segítségére" sietett.
A Yonkou-k valószínűleg szintén ezért nem háborúznak egymással, mert két sérült felet könnyebben meghódítana egy harmadik fél, és máris esélyesebb a One Piece megszerzésére, mint bármelyik másik. Mindemellett Feketeszakáll talán az egyetlen Yonkou, aki nem tiszteli a többit, és ezt gyanítom érzi Shanks, a Mama és Kaidou is. De nem tesznek ellene, amíg nem zavarja az ő vizeiket.

Be kell látni, hogy a marinefordi háborúban a Tengerészet csak azért húzta sokáig, mert velük volt néhány Shichibukai tag, valamint hazai pályán játszottak. Nyílt vizeken, vagy egy Yonkou területére merészkedve már közel sem biztos, sőt, inkább kizárt, hogy ép bőrrel megússzák, és ez Akainura is vonatkozik. Nem azért nem mernek megtámadni (vagy... megölni XDDD jézusom, ilyet feltételezni... pfff...) egy Yonkou-t, mert felborul az egyensúly, hanem azért, mert bármelyik Yonkou eltiporná őket semleges területen, vagy a saját területén.

Dungeon: közben újraolvastam az egész mangát, és belátom: igazam van. :)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
dungeonlord
Tapion-sama írta:

Nyilván mindenki szűk látókörű, meg elvakult, és teljesen rosszul értelmezzük a mangát, hiszen dungeon mindent tud. Valójában ő Oda-sensei, hiszen megmondta, hogy Jinbe már tag, és ez így is... ja, nem. Még a 929. fejezet color spreadjén sincs rajta a Szalmakalaposokkal. Miért is? Ha tag, akkor miért is nincs ott? Mi akadályozza ebben Odát? Nem fér rá a képre? Na, mindegy, hagyjuk is. Ezzel már egyszer érveltem, és akkor is dőlt belőle az értelem.


Inkább az a szánalom,hogy kritikusként jobban odafigyelek a dolgoknak. Mindent a manga szempontjából írtam .
Tessék:
https://naruto-ku...
Innentől, azt hiszem, felesleges bármit is mondanom. Ha véletlenül meghalna, ami kizárt a One piecenál,akkor is tagként szerepelt Luffy legénységénél .Ezen kívül csak Vivi lett meghívva,aki ideiglenes nemet mondott,mert az országát akarta újjáépíteni .(még tag jelölt)
Tapion-sama írta:

Be kell látni, hogy a marinefordi háborúban a Tengerészet csak azért húzta sokáig, mert velük volt néhány Shichibukai tag, valamint hazai pályán játszottak. Nyílt vizeken, vagy egy Yonkou területére merészkedve már közel sem biztos, sőt, inkább kizárt, hogy ép bőrrel megússzák, és ez Akainura is vonatkozik. Nem azért nem mernek megtámadni (vagy... megölni XDDD jézusom, ilyet feltételezni... pfff...) egy Yonkou-t, mert felborul az egyensúly, hanem azért, mert bármelyik Yonkou eltiporná őket semleges területen, vagy a saját területén.


Erről már írtam egy regényt .Keres utána a részletesebb válaszért.
Csupán 2 dolgot mondok .
AZ egyik a Shichibukairól.
Áruld el, kérlek! Melyik Shichibukai támogatta a tengerészet? Elárulom, hogy egyik se harcolt komolyan.

Mihawnk csak félig harcolt, mert kerülte a Vista és Croco elleni harcokat .

Moria volt az egyetlen, aki segített a tengerészetnek, de hamar legyőzték .
Ezen kívül Kuma volt a másik félig hűséges Shichibukai, aki támogatta a tengerészetet. Csak nem élőként,hanem robotként.

Doffy leszarta az egészet, aki mozizott.


Jinbei,Hancock,Croco ,BB pedig elárulta a tengerészetet és Wb ,Luffyt támogatta.

A másik, nem Wb volt az egyetlen, aki harcolt a Tengerészet ellen.

Mert ott voltak Wb kalóz szövetségesei(40-60hajó),akkor ott Luffy és impel down harcosai+forradalmárok, akkor több mint a fél Shichibukai a tengerészet ellen harcolt és végül BB, aki impel down rabjaival küzdöttek .

Lószart se olvasstál,mert a történet elején elhangoztt,hogy a jelenlegi Yonko/kormány/Shichibukai tartja fent a álcabékét.
Ezért félt a kormány Shichibukai a tagok elvesztésével ,mert ezzel gyengült a jelenlegi béke lehetőség .

Továbbá látuk,hogy egyetlen Yonko bukása milyen háborút eredményezett, amit a tengerészet próbált helyreállítani a Marinefordi háborút után.
Káoszban volt az egész világ.
https://naruto-ku...ece/908/15
Ezért készülgetnek a Gorosei tagok, mert nem akarnak újabb káósz, amit Wb után megtapasztaltuk.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.01.02. 19:34
 
Ugrás a fórumra: