Hozzászólások
One Piece manga
Jon
1. Szerintem fölösleges erősorrendeken vitatkozni, csak végtelen vitákhoz vezet. De az egészen biztos, hogy a szörny trióhoz nem ér fel senki a csapatból (tehát Luffy, Zoro és Sanji).
2. Azért ne túlozzunk Dungeon :D Hol lenne már erősebb Chopper monster formája, mint Luffy G4-e? :D Ez irreális. Akkor lazán lecsapta volna Doflamingot, meg kb. bárkit, aki szembejött vele. Az, hogy anno Santomaru meglepődött az erején, még nem jelenti azt, hogy akár csak az akkori Luffynál is erősebb lenne. Hát még a mostaninál, aki ellen Santomaru köpni-nyelni nem tudna.
3. Miért kéne begyorsuljon a tempó? Ennél gyorsabb tempó a a One Piece-ben nagyon ritkán van. Szó szerint rohanunk előre az információ áradatban.
És még mindig, rengeteg az elvarratlan szál, a kérdés, és csak egyre több lesz. De nem kell aggódni. Olyan csomóba fognak összefutni, hogy majd keresgélhetjük az állunkat a padlón :)))
 
dungeonlord
Jon97 írta:
12. Azért ne túlozzunk Dungeon :D Hol lenne már erősebb Chopper monster formája, mint Luffy G4-e? :D Ez irreális. Akkor lazán lecsapta volna Doflamingot, meg kb. bárkit, aki szembejött vele. Az, hogy anno Santomaru meglepődött az erején, még nem jelenti azt, hogy akár csak az akkori Luffynál is erősebb lenne. Hát még a mostaninál, aki ellen Santomaru köpni-nyelni nem tudna.

Meg merem kockáztatni azt Jon,hogy Chopper monster formája van olyan erős,mint Luffynak a G4.Okés,egy kicsit egyetértek,mert a haki miatt változott az erőviszony a szalmakalosok között. De timeskip előtt Choppert monster formája volt az egyetlen,aki képes volt Sentomaruval felvenni a versenyt.(Aki az egyik legjobb haki használó volt)
Luffyt kinevette ,Choppert elismerte. Mind2 technika hasonló előnye van és hátránya. Lényegébben mind2 a végső ütökáryájuk.
Arról se feledkezünk meg,hogy a valódi erejét,még nem látok.
Nekem már az büzlik,hogy Oda eddig nem adót egy erős ellenfelet Choppernek .Dressrosa harctól pedig elküldte. Véletlen lenne? Nem hinném!
www.youtube.com/w...Xegjy3oAhI
(Mikor lesz Youtube link?) :D
Szerintem Chopper végső ütökáryája túl erős lett. Majd Yonko harcnál visszatér a régi szörny :D .
 
DIGLI22
Én inkább Jonnal értek egyet. Lehetséges, hogy Chopper pusztító ereje megközelíti Luffyt G4-ben, de sokkal-sokkal lassabb. Még Sentomarut sem tudta eltalálni, akkor mit ért volna DD ellen? Vagy ugy igazából bármelyik nagy ellenfél ellen itt az Új világban? Nagyjából semmit.
+ Ezt honnan vetted, hogy Sentomaru az egyik legjobb Haki használó volt? Ez nagyon random, én ilyenre nem emlékszem.


HALA MADRID
 
vincentlll
DIGLI22 írta:

Én inkább Jonnal értek egyet. Lehetséges, hogy Chopper pusztító ereje megközelíti Luffyt G4-ben, de sokkal-sokkal lassabb. Még Sentomarut sem tudta eltalálni, akkor mit ért volna DD ellen? Vagy ugy igazából bármelyik nagy ellenfél ellen itt az Új világban? Nagyjából semmit.
+ Ezt honnan vetted, hogy Sentomaru az egyik legjobb Haki használó volt? Ez nagyon random, én ilyenre nem emlékszem.

mivel azzal vagánykodot hogy neki van legerősebb védelme hakival és így elég erős is lehet
 
kristofkristof
Kizártnak tartom, hogy Chopper monster formában képes lenne olyan pusztításra mint Luffy a Gear Fourthban. Szerintetek képes lenne Chopper valakit egy ütéssel a város másik felébe repíteni így?
http://naruto-kun...ece/784/12
Ilyen erős csapásokat se tudna bevinni még ha teljes erőből eltalálná Doflamingot
http://naruto-kun...ece/784/16
Pláne ezeket:
http://naruto-kun...ece/785/19
http://naruto-kun...ece/790/19
És akkor ezek után nézzétek meg ezt:
http://naruto-kun...ece/646/10
Azért nem igazán repítette annyira messzire. Az azért egy dolog, hogy egy olyan gyenge ellenfelet, mint Dosun meg ilyenek így bealázott, de még ő ellenük se tudott, olyan pusztító csapást mérni, mint pl. Luffy Doflamingo ellen. Az most másik dolog, hogy például ő is tudna épületeket közvetlen közelről romba dönteni, de erre Franky is képes lenne, sőt ennyi erővel a csapat nagyobbik része is rendelkezne ilyen pusztító erővel. Plusz ha megnézzük a Sabaodyn is mit művelt Chopper, azért az ütéseivel se hagyott krátereket. Egyébként szerintem Sentomaru is azért lepődött meg inkább, mert ők Choppert házi állatnak tekintették, és ahhoz képest tényleg nagy pusztítást tudott okozni. Szerintem minden forrást felhoztam, hogy lássuk a különbségeket kettejük pusztító ereje között. Most ezzel tényleg nem akartam kötekedni, de azért legyünk már egy kicsit reálisak.
 
DIGLI22
Hát szerintem maximum annak erős védelem, aki nem használ hakit. Nehezemre esik őt 1 lapon kezelni a legjobb haki használókkal... Azért ha megemlítjük a nagy neveket, mint Garp, Rayleigh, Shanks, stb.. és akkor Sentomaru?


HALA MADRID
 
kristofkristof
Már kint is van angolul. :)
http://www.mangam...-piece-818
 
Duuu
Viszont várni kell egy jobb fordításra, illete minimum egy oldal fordítása hiányzik a raw-hoz viszonyíta.
 
kristofkristof
Lent a kommenteknél belinkelte valaki az eredeti oldalt, ahol fent van minden oldalt. Az viszont tényleg igaz, hogy nem a legjobb a fordítás.
 
gabor96
Fent van: http://readms.com...818/3273/1

Jól veszem ki akkor kaido wano shougun-ja?
 
Jon
Nem, Kaidou egyfajta szövetséges a shougunnal, együtt végezték ki Momo apját. Habár ugye azt mondja Kinemon, hogy Kaidou most megszállás alatt tartja Wano-t...
És...FŰHA, EZ NEM VOLT SEMMI. Négy poneglyph, amik Raftel helyét határozzák meg, ebből az egyik Big Mom-nál van, a másik Kaidounal, a harmadik most már Luffynál, a negyedik meg ki tudja.
Momo apja együtt utazott Rogerrel, és ezért Kaidou-ék kivégezték...FŰHA.
Ezt el kell olvasnom még egyszer :D Annyi információt zúdított ránk most Oda, mint általában 100 fejezet alatt összesen.
Kicsit furcsa is, nem volt éppen One Piece hangulata.
És akkor most tényleg az jön, hogy Luffy elmegy Pekomsal Big Mom-hoz, a többiek meg mennek Wano-ra? Fűha. Alakulnak a dolgok. Most először érzem azt, hogy belátható közelségben a vége a történetnek...
Szerkesztette: Jon - 2016.03.03. 19:11


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
Hát ez nagyon durva és infó dús fejezet volt. Egyre jobban bonyolódnak a szálak.
 
hgabi
Én inkább úgy vettem ki, hogy Kaido elfoglalta Wano országot, mert annak az ura járt Raftelen? Lehet totál félreértettem, de tényleg nem a legjobb a fordítás. De az tuti, hogy nagyon fontos titkot őriz/őrzött ezzel kapcsolatban Momonosuke apja. Azért írtam múlt időt is, mert most nem tudom eldönteni, hogy kivégezték avagy sem.
Az mindenesetre tuti, hogy nagyon fontos infókat tudtunk most meg és sokat tisztult a kép.
Hiszen ez a 4 Poneghlyph rejti a Raftelre való eljutás titkát. 2 ezekből pedig Big Mom és Kaido birtokában van szóval így most már azt hiszem elkerülhetetlen lesz a csata.
Tetszett mikor Robin mondta, hogy nem fél, ha el akarják kapni, mert vannak társai akik megvédik. Erre mindenki nagy pironkodva helyeselt. :D Ha azt vesszük egyszer már mint mentek keresztül érte ez abszolút érthető.

Még egy dolog, ami érdekes lehet a későbbiekben. Luffyék a szokásos naivitásukkal fecsegnek ki mindenfélét, azonban Law előtt nem biztos, hogy ezt az infót meg kellett volna osztani. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem ha a One Piece után fog menni majd a hajsza Law újra ellenség lesz sőt azt is kinézem belőle, hogy hátba szúrja Luffyékat. Nem utálom Law-ot sőt nagyon szimpatikus, de ne felejtsük el, hogy nagyon fondorlatos és sosem tudni egészen pontosan mit tervez. Egy olyan embert, mint Luffy meg azért nem nehéz az orránál fogva vezetni.
 
Jon
Az, hogy Law elárulja őket, egészen Doflamingo legyőzéséig volt elképzelhető. Szerintem mindenki láthatta, hogy mennyire Luffy-ra bízott mindent, és rá hagyatkozott. Neki köszönheti az életét, és az álmának a beteljesülését.
Kizárt, hogy elárulja, nem tudom elképzelni. Pláne, hogy nem úgy tűnik, mintha nagyon érdekelné a kalózkirályság.
Nyilván nem lesz mugiwara, sőt, még csak Luffy alá sem fog tartozni soha, legalábbis úgy nem, mint most már Bartolomeo meg a többiek, de biztos vagyok benne, hogy még egy ideig együtt lesznek, és a végén is segíteni fog Luffynak. Nem pedig ellene lesz.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
kristofkristof
Eléggé megosztó volt ez a fejezet számomra. Még mindig nem nagyon haladtunk előre, de cserébe rengeteg információt kaptunk. Amikor megláttam, hogy Raftel...hát először azt gondoltam ez még korai egy kicsit.

Akkor Luffynak nem csak Sanjit kell megmentenie, hanem még csinálnia egy olyan másolatot a Poneglyphs-ről. Durva, hogy majd miután lelépnek Sanjival és majd aztán miután legyőzik Kaidout, már a négyből három tartalmát már ismerni fogják.

Egyedül ezek a szamurájok és Raizo idegesítenek. Miért van az, hogy minden egyes alkalommal, amikor Luffy veszekszik azzal a kis takony Momonosukével, egyre jobban visszafejlődik a szememben.. Nem is baj, hogy ő inkább Sanjiért megy.

Remélem ezután már elindulnak lassan, mert tényleg nincs miért tovább itt maradniuk. Bár félek egy kicsit, hogy most kapjuk a szamurájok flashback-jét, mert már ezek után már nagyon érik, de jó lenne, ha nem most lenne, hanem útközben Wano felé, vagy ott a szigeten.

Akkor nagyjából bejött amire gondoltam, hogy átvették Wano felett az uralmat egy Kaidouval szimpatizáló szamuráj áll az ország élén, vagyis gondolom, hogy ez a Shogun szamuráj vagy ninja. Akkor jól gondoltam én, hogy Zoronak nem Jack-et kell legyőzni, hanem majd ezt a Shogunt.

Már igazán ránézhetnénk Sanjira, vagy pl. hogy mi történik az Újvilágban, gondolok itt Kidékre, Big Momra, Feketeszakállékra és a Forradalmárokra vagy bárkire, csak ne topogjunk tovább Zoun.
 
Ugrás a fórumra: