Hozzászólások
One Piece manga
kasza93
Kövezzetek meg ha túl nagy hülyeségnek gondoljátok, de bennem már elég régen elkezdett kapizsgálni ez a gondolat.

Na szóval lehet én emlékszem rosszul de hivatalosan még nem lett megerősítve hogy Kaido démongyümölcs használó( nem emlékszem arra, hogy a kis képkockában megnevezésre kerülz volna a gyümölcs). Na szóval innen jönaz ötlet hogy mi van ha nem is démongyümölcse van, hanem igazából egy sárkány, aki emberi alakot tud ölteni.

Nekem ezt támasztja alá azbis hogy az eddig látottak alapjáb yamatónak is sárkányhoz kapcsolódó dolgai vannak. Lásd az alból emberfelettti ereje, a szarvai, amiket eddig csak smile használókon láttunk (gondolom kaidó nem adna a saját vérének egy ennyire selejtes dolgot, meg egyéb elváltozást sem láttunk rajta. Sőt most hogy belegondolok mintha már a gyerek yamatónak is lett volna szarva akkor meg nem volt Smile.)

Na szóval igazi sárkány, akinek akár még a kitörölt évsz!zadhoz is köze lehet, bár ehhez még túl keveset tudunk
 
dungeonlord
Nem szeretnék ismét teóriákat rombolni , de a one piece történetben már találkoztuk sárkányokkal , fillérként, és cannonként is, de azt a filler is nyugodtan lehet kezelni cannonak ,ami legalább a teóriádat erősíthetné, hisz ott örök élet titkáról volt szó .

A másik probléma , hogy Choppernél van az a gyümölcs, aki állatból lett egy fél ember . Viszont vannak olyan gyümölcsök, amik hasonlóan működnek . Ezen kívül az a szarv egy faj, mint pl Gyojin , Jacknek is van, de nem sárkány .

Ha már teóriát akartok épiteni, akkor szerintem Kaidonak is köze lesz VEgapunk egyik kísérleti eredményéhez , amit mr Ceaser coppy igyekezett lemásolni . Amit Bm és Vegapunkról írtam, azt tudom mondani Kaido és Vegapunk között .Csak az egyik Smiley , a másik óriás project egyetlen majdnem sikeres példányai .

Kb csak ennyit mondanák ehhez a teóriához .
 
AFR
kasza93

Nem rossz gondolat. Azt hiszem tényleg nem volt még róla szó hogy gyümi használó lenne.
Ha jól emlékszem a One Piece-hez kapcsolt Ryuuma történetben is egy olyan sárkány szerepelt aki emberi alakot tudott ölteni. (Lehet rosszul emlékszem)

A szerv nem mérvadó mert vannak nem SMILE használó szarvas emberek (Blak Maria, Sasaki csak hogy ne menjünk messze de az ősi Óriások és a Numbers is)

De mi ez a Yamato sárkányhoz kapcsolódó dolgai dolog?
Ez honnan jött?
 
kristofkristof
AFR: mivel spoiler itt nem szívesen írnám le, de a spoilerben és a spoiler kibeszélő topicban szerepel.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
kasza93
Igen az majd az eheti fejezetben lesz, de még ezzel se leszünk kisegítve. Még mindig túl kevés a fix adat
 
AFR
És elmondaná nekem valaki hogy mi a péknek kell a manga topicban a spoilerre hivatkozni és az abból kiderülő dolgok alapján teóirákat írni?
Hmm? Arra ott van a Spoiler topic.
Nem véletlenül létezik. Van aki nem akar magának Spoiler és csak a fejezet kijöttekor akarja megtudni a dolgokat.
Ez már nem az első ilyen.
És le se esik gondolom hogy mit csinálsz. Nem tudod értelmezni a topicok nevét?
 
kasza93
Már megbocsájs de te kérdeztél rá arra az egy fél sorra. De lehet nem volt jó alapból a megfogalmazás. Amúgy meg nem kell kifakadni és eljátszani itt a mártírhalált.
Szerkesztette: kasza93 - 2020.11.18. 18:56
 
AFR
Ja végtére is csak úgy leírod hogy Yamato-nak köze van a sárkányokhoz ami mivel nem rémlett még szép hogy rákérdezek hisz lehet átsiklottam valamin. De nem csak épp spoilerezni volt kedved.
Én kérek bocsánatot amiért felhúz hogy lelősz valamit amiről én balga nem akarok tudni a fejezet előtt.
Elnézést nyugodtan írj csak le mindent amit a Spoilerben olvastál. Én vagyok a hibás igazad van :nee
 
kasza93
Csak így mellékesen megjegyzem bár már tök felesleges. Mielőtt ezt az egészet leírtam, akkor nem olvastam az e heti spoilereket. Az hogy akkor nem egy értelműen fogalmaztam az az én hibám. Utólag meg már nem akartam átírogatni. Amit én fentebb írtam az mind a kor!bbi fejezeteken alapuló elgondolás volt.

Egyesítve 2020.11.18 19:09:09:
A Yamatós rész nekem onan jött hogy furcsáltam a szarvakat. Kaido biztos hogy nem adna smilet a saját gyerekének mert az selejtes. Tehát valahonnan máshonnan kellet örökölnie. De akkor már ugye milyenbe? Ott van ugye az ember feletti ereje, a szarvai amelyek egy keleti sárkány szarvai is lehetnek .Plusz a papa ugye egy keleti silusú sárkánnyá tud változni. Sárkányos dolgokat személy szerint erre érttem először.

Sajnos az anyjáról még semmit nem tudunk, ott is biztos vannak befolyásoló tényezők.
Szerkesztette: kasza93 - 2020.11.18. 19:10
 
Tapion-sama
dungeonlord írta:
de azt a filler is nyugodtan lehet kezelni cannonak


Köszönjük szépen az engedélyt, de majd Oda eldönti, hogy mit lehet canonnak kezelni és mit nem. Amúgy hogy jön ide az ágyú (cannon)?

AFR, kasza93: egy idézet '18-ból :)

AFR írta:

Hiei-nél a pont.
Bár jelenleg azt mondhatnánk hogy ember aki Sárkány Misztikus Zoan-t evett de a Creature megnevezés okán nem kizárható hogy Sárkány aki valamilyen Embergyümi-t evett.


Tapion-sama írta:

Embergyümölcs: Óriás Forma simán játszhat szerintem.A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
kasza93
AFR, kasza93: egy idézet '18-ból :)

AFR írta:

Hiei-nél a pont.
Bár jelenleg azt mondhatnánk hogy ember aki Sárkány Misztikus Zoan-t evett de a Creature megnevezés okán nem kizárható hogy Sárkány aki valamilyen Embergyümi-t evett.


Tapion-sama írta:

Embergyümölcs: Óriás Forma simán játszhat szerintem.
[/quote]

Ez se most volt akkor még nem követtem a fórumot.
 
Kavax
A szarvakkal kapcsolatban: a giftersek szarva fekete, Yamatoé pedig a színes borító óta tudjuk, hogy inkább piros, szóval nem valószínű, hogy a smile-tól nőtt volna neki oda.


Elég nekem a kevés. Elég az egy is. Elég, ha senki sincs.

Ha az ördöggel táncolsz, az ördög a régi marad. Téged formál a képére!
 
Ban
Azért én is eljátszottam a gondolattal, hogy mi van akkor, ha Kaido egy sárkány, aki ősember gyümit evett. Ebben az esetben Chopper embergyümije is okés, mivel gondolom csak egy embergyümi létezik. Az ősember gyümit meg csak itt hozhatja elő Oda, ha már van mamut meg a többi ősi típus. És akkor már csak a kardfogú tigris hiányzik a pakliból. Ezt a sárkány dolgot meg lehet mégtovább ragozni. Yamato egy félsárkány akkor. Mama beszólása, aki nem emberi lényként hivatkozott Kaidóra. Aztán ott van a sárkány, akit Ryouma vágott le, az lehetne akkor Kaido apja, és lényegében őt jött megbosszulni Wanóra. Kaido indítéka is meglenne, amiért tönkretette Wanót.
 
jasek89
De tudtam, hogy már korábban mintha olvastam volna ezt a sárkányos teóriát Kaidoról (én szerettem volna hivatkozni, de sajnos nem találtam meg, köszönet Tapionnak hogy megtalálta :D), ez megmagyarázná az embertelen állóképességét is. Már nagyon várok egy flashbacket Kaido-ról, nagyon kíváncsi vagyok a múltjára kicsoda is ő pontosan, honnan származik stb.
 
Tapion-sama
Annyiban kijavítanálak, hogy nem csak egy Embergyümölcs van: Sengoku is azt evett, csak a Buddha altípust. De ha már altípusok, akkor inkább Oni ^^
Ennek még a fegyvere és a ruhája is olyasmi, mint Kaidou-é: https://yokai.fan...m/wiki/Oni


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ugrás a fórumra: