Hozzászólások
One Piece manga
Csibe
dungeonlord írta:

Law képességét is kreatívan kitalálta Oda , ezért nem féltem Kid képességét, akit képes bákmit le fegyverzi . Talán még a lövéseket is képes megálltani , amit nem csak kardforgatót, de egy lövész is megtudna szívatni .

Kid ereje mennyire marad alul Luffytól, azt nem lehet tudni, de a jelenlegi infok alapján Kid szinte semmivel sincs lemaradva Luffytól . Legnagyobb kérdés, hogy Kid mit tanult Shanks leckéjéből , talán a hóditó hakit ?

Abban vitában most nem szállok bele, hogy Kid reálisabban fejlődik .
Mert minden akciójának megvolt a tétje, amit a főszereplő sose fognak megtapasztalni .Legyen az a karja , vagy Hawkins büntetése.

Shanks vs Kid visszavágót várok, mert Kid eredeti célja Shanks leverése .Eddig Oda 2 dologban tudott meglepni ,de az egyiket még nem akarok elkiabálni .

HA majd vége lesz Wanonak, akkor remélem Kid célja nem fog változni .Luffynak sok ellensége van , de nincs riválisa . Erre lenne jó Kid ,aki Luffy legnagyobb riválissa lehetne.


Jah, de nem lesznek mindig a közelében különféle fémből készült fegyverek, és eszközök, amiket felhasználhat, és ezzel meg is fogalmaztam egy végzetes gyenge pontot, amivel Luffy gumigyümölcse nem rendelkezik...

Shanks vs. Kid visszavágó lehetőségét Oda szerintem Punk Hazard-on kilőtte, akkor ugyanis elhangzott, hogy Luffynak szándékában áll legyőzni mind a 4 Yonkout, persze azok személye változhat, ahogyan az meg is történt már Marineford-nál, de kétlem, hogy Shanks esetében ez bekövetkezne...

Persze Oda okozhat még meglepetéseket, de sajnos a sokéves tapasztalat az, hogy mindig a kiszámíthatóbb utat választja....
Szerkesztette: Csibe - 2020.08.03. 07:55
 
dungeonlord
Ez igaz , de megnézted miket hord magával Kid ? Kardot, fegyvert és egyéb cuccokat,amiket még nem látuk .
Gondolj bele, mint pl Pain vs Kakashi, amikor szöggel fejbe találta Kakashit , vagy amikor Ray kisebb ágyúgolyó szétszedett nagyobb ágyúgolyókat , és hajókat ?

Én abban reménykedem, ha vége lesz Wanonak, akkor Luffy követi BB , és Kid pedig Shankset . Wano együtt, Wano után külön 1-1 Yonko elvernek .

BB sose tekintettem Luffy riválisának, se Zorot .Mivel Kid is a one piece érdekli, és ha elveri Shankset, azzal kialakulhatna egy rivalizálás köztük .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.08.02. 12:48
 
narutoforever
dungeonlord írta:

Ez igaz , de megnézted miket hord magával Kid ? Kardot, fegyvert és egyéb cuccokat,amiket még nem látuk .
Gondolj bele, mint pl Pain vs Kakashi, amikor szöggel fejbe találta Kakashit , vagy amikor Ray kisebb ágyúgolyó szétszedett nagyobb ágyúgolyókat , és hajókat ?

Én abban reménykedem, ha vége lesz Wanonak, akkor Luffy követi BB , és Kid pedig Shankset . Wano együtt, Wano után külön 1-1 Yonko elvernek .

BB sose tekintettem Luffy riválisának, se Zorot .Mivel Kid is a one piece érdekli, és ha elveri Shankset, azzal kialakulhatna egy rivalizálás köztük .


:DDD. Nem hiszem hogy az armament hakit áttörné egy koszos szög. Luffy miért követné BB-t? Sokkal inkább a forradalmárokkal lesz balhéja Feketeszakállnak. (már van).
Senkinek nincsen halvány fogalma se hogy BB hol van (itt megjegyzem lehet csak nem emlékszem rá) meg hogy mire készül. Talán róla beszélt Shanks a Gorosei-el. Amúgy tényleg úgy gondolod hogy Eustass Kid és kis csapata elég lenne Akagami és a parancsnokai ellen? Konkrétan fogalmunk sincsen hogy hol helyezkednek el erőben vörösék de valószínűleg se Mama se Kaido nem bírt volna el vele ezért is szövetkeztek. Máskülönben mi értelme lenne? Szerintem itt egyébként sem Raftel elérése lesz terítéken végső célként. Oda annyi mindent elhintett már hogy nagyon csodálkoznék ha megtalálnák a kincset aztán kész. Hogyan nem jutott el oda semelyikük? Itt valami lesz.
 
Rikiya
Konkrétan fogalmunk sincsen hogy hol helyezkednek el erőben vörösék de valószínűleg se Mama se Kaido nem bírt volna el vele ezért is szövetkeztek.


A One Piece közösségének bizonyos része képtelen felbecsülni az erőviszonyokat. Ez a jelenség leginkább a külföldiekre jellemző, náluk figyelhetőek meg igazán ezek a megalapozatlan ténymegállapítások. De, van fogalmunk arról, hogy Shanks és a bandája kb. hol helyezkedhet el erőben. Hiszen Yonkou, akárcsak a kollégatársai. Mamáék Shanks végett szövetkeztek? Ez új. Kérlek, linkeld be az alábbi oldalt, ahol ez bármelyikőjüktől elhangzik. Még ha így is lenne, Shanks ugyanannyira nem bírna el Big Mom-val/Kaidou-val és a seregükkel, mint ahogy fordítva. A Császárok nem is fognak háborúzgatni egymással. Gondolj bele, egy háború következménye hatalmas veszteségekkel járna mindkét félnek, egy harmadik félnek (legyen az egy másik Yonkou, vagy a Tengerészet) már-már ezüst tálcán kínálnák az életüket. Legfeljebb abban az esetben vetemednének erre, ha biztosak a győzelmükben, azaz a mostani szituációhoz hasonlóan ketten szövetséget kötnek, esetleg valamivel, bármivel megnövelik a haderejüket. Példának okáért: Mama és az óriás hadsereg, amivel sikertelenül járt.

Valójában nem volt más választásuk. Vagyis nem, háborúba is állhattak volna egymással, biztosan logikus lépés lett volna. A céljaik közel azonosak, mindkettőjüknek fáj a foga Luffyékra, valamint elszeretnék tulajdonítani az OP-t. Nem mellesleg horrorba taszítanák a világukat, ami számomra kifejezetten ellentmondásos, Big Mom részéről. Elvileg az ő álma egy világ, ahol a különböző fajok boldogan élhetnek egymás társaságában. Persze eddig is bemocskolta a kezét, ellenben mindezt az álma megvalósulásának érdekében tette. Cél szentesíti az eszközt, ugyebár. Erre Kaidou-val végtelen háborúkba sodornák az emberiséget. Ez az abszurdság a Sütemény-sziget történetív alatt is jócskán érezhető volt, már csak abból kiindulva, hogy a városlakóknak az életéveikkel kellett fizetniük ahhoz, hogy ott éljenek. Most a Mama szimplán ennyire retardált, avagy nem gondolja komolyan az "álmát"? Azt hiszem, az első opció a helytálló. Big Mom kattant, oké. A módja annak, ahogyan végre hajtaná a terveit, bestiális. Na de Kaidou elképzelése pont az ellenkezője az övéjének. Természetesen belemagyarázható, hogy őrült, ezért nem kellene készpénznek venni a "békés világ" koncepcióját, azonban ettől még mindig ez az álma gyerekkora óta, elég furcsa. :S

Kid-nek tényleg villantania kellene. Elvárásaim vannak felé, s remélem többnyire teljesíti is azokat, különben csak egy karakter marad, akinek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A gyümölcse alapvetően a mágnesességre épül, szerintem a jelenleginél mindenképpen kihozható belőle még több. Viszont egyetértek azokkal is, akiknek nem elég megnyerő a gyümölcsereje.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Morauze
Rikiya írta:
Kid-nek tényleg villantania kellene. Elvárásaim vannak felé, s remélem többnyire teljesíti is azokat, különben csak egy karakter marad, akinek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A gyümölcse alapvetően a mágnesességre épül, szerintem a jelenleginél mindenképpen kihozható belőle még több. Viszont egyetértek azokkal is, akiknek nem elég megnyerő a gyümölcsereje.


Ezt a mágnesességet amúgy jó hogy így megfogalmaztad, mert talán pont ettől lesz b@szó a karaktere csak mivel eleve keveset szerepelt ezért nem is láttunk tőle semmit. De ha az xmennél bevált hogy kb 3. legbrutálabb karakter erő a saját univerzumában akkor a one piece vmit szintén kitudna hozni belőle.
 
Ban
Kid lehet nem sokkal erősebb Hawkinsnál vagy Apoonál, de ami lényegesen több a karakterében, az a törhetetlen akaratereje, ami Luffyéhoz hasonlítható. Amíg Apoonak az a célja, hogy bekerüljön a Repülő Hatosba, addig annak a hatnak, vagyis legalább kettőnek az a célja, hogy parancsnokok legyenek. Whos Who konkrétan Queen fejére pájázik. Ameddig Luffy, Law, Kid trió Kaidót akarják legyőzni. Itt már kialakultak az erőviszonyok. Hawkins lehet máris bevégezte, az animében majd pontosabban fogjuk látni, milyen volt az offscreen harca Law-al. Apoo meg amilyen köcsög, szinte várom, hogy valaki kinyírja őt. Apoo akár Brook-al is harcolhata, amolyan zenészek közötti leszámolás. Brook már akkor megmutatta mennyire menő, mikor kiállt mama ellen.
 
Bastian
Számomra nem egyértelmű a Who's Who - Queen dolog.
Addig rendben van, hogy specifikusan Queen nevét mondta egy olyan eshetőség kapcsán, hogy életét veszítené a Sztár. De a kontextus alapján merénylet szaga volt a felvetésének. Szóval ha már játszik a gondolattal, akkor miért akarná becsületesen megszerezni egy Sztár kihívásának jogát azzal, hogy teljesíti a Yamatós megbízást? Még ezt is ki lehet magyarázni, de akkor ott van a sejtelmes fogalmazása. Queen ki akar csinálni egy tagot a Repülő Hatos-ból. Who's Who erre annyit mond, hogy ő is el akar tenni valakit láb alól, Queenhez hasonlóan. Az, hogy eleget hallgatta Queent sem mérvadó, mert ugyanúgy panaszkodott a Repülő Hatos pofázására. Azt is mondhatta volna, hogy "Meg akar ölni valakit? Nos, csak nehogy őt öljék meg..."

Drake, mint beépített ember adhatna okot mindkét félnek, hogy kinyírják. Főleg úgy, hogy Drake kényelmesen meghúzta magát, neki teljesen mindegy, hogy mi történik, nem akar feltűnést kelteni, mások ambícióinak útjába állni.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
dungeonlord
Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy Kaido megemlítette Luffy és Kid hóditó hakiját .
Luffynál akkor említettem, amikor kiütötte az embereit, de Kidnél mi a helyzet? Ha nem Apo említette, akkor Kaido és Kid között egy haki clash lehetett .
Amíg ezekre nem tudjuk a választ,, addig nem kezelném Apooval egy szinten. Lawról se feledkezünk meg, aki csak tapasztaltként van lemaradva.


narutoforever írta:

:DDD. Nem hiszem hogy az armament hakit áttörné egy koszos szög.

Arra a jelenetre emlékszel, amikor Katakuri egy cukorkával akarta megölni Sanjit? ^^ Ha egy cukorkával megy, akkor szöggel nem ? ^^
 
Ban
Megerősítették, Wano után jön a Final Arc.
 
felixgotrek
Ban írta:

Megerősítették, Wano után jön a Final Arc.


Tudtommal ez csak egy félreértelmezés/fordítás és utolsó Saga jön nem? Azok alapján amennyi dolog még visszavan ezt logikusabbnak is tartom.


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
vegel2014
Én is logikusabbnak tartom, hogy egy Saga még hátravan. Rengeteg elváratlan szál van még.

Még el kell jutni Elbafra
Még meg kell találni a maradék útvonal Ponegrifet
Még meg kell találni a One Piece-t
A maradék császárral is kell kezdeni valamit
A forradalmárokkal is kell kezdeni valamit
A tengerészettel, és a világkormánnyal is kezdeni kell még valamit.

Én ugy vélem, hogy kelleni fog még 3-4 történetszál a befejezésig. Egy tőrténetben ennyi ellenfelet, és történést nem lehet normálisan lezárni.
 
Bastian
Innen származik az információ:
https://i.imgur.c...6a8Zlk.png
A soron következő "utolsó szakasz" felé haladva újraolvasást javasol. Fehérrel van az "utolsó szakasz" kiemelve, viszont eltörpül mellette az "ÚJRAOLVASÁS IDEJE". :ehh
Az Ace novelek mangás adaptációja is kezdetét fogja venni Boichi által a magazin 10. számában.

2012-ben 60%-nál járt a befejezettség, 2016-ban 65%-nál, 2018-ban 80%-nál.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Ban
vegel2014 írta:

Én is logikusabbnak tartom, hogy egy Saga még hátravan. Rengeteg elváratlan szál van még.

Még el kell jutni Elbafra
Még meg kell találni a maradék útvonal Ponegrifet
Még meg kell találni a One Piece-t
A maradék császárral is kell kezdeni valamit
A forradalmárokkal is kell kezdeni valamit
A tengerészettel, és a világkormánnyal is kezdeni kell még valamit.

Én ugy vélem, hogy kelleni fog még 3-4 történetszál a befejezésig. Egy tőrténetben ennyi ellenfelet, és történést nem lehet normálisan lezárni.


Még el kell jutni Elbafra -> Elbaf mamához lett hozzá kötve, Wano pedig Kaidóhoz
Még meg kell találni a maradék útvonal Ponegrifet -> ha Fehérbajuszéknál van, akkor már megvan az összes
Még meg kell találni a One Piece-t -> Final Arc
A maradék császárral is kell kezdeni valamit -> Final Arc
A forradalmárokkal is kell kezdeni valamit -> off screen
A tengerészettel, és a világkormánnyal is kezdeni kell még valamit. -> Final Arc

Oda 2019-ben mondta, hogy 5 éven belül be szeretné fejezni. Wano után még marad 3 év a Final Arc-ra. Szerintem is ez a reális. Plusz már érezhető a vég, most húzták elő a live action + Ace spin-off manga kártyákat, addig üsd a vasat, míg forró elven.
 
NyMRooD
vegel2014 írta:

Én is logikusabbnak tartom, hogy egy Saga még hátravan. Rengeteg elváratlan szál van még.

Még el kell jutni Elbafra
Még meg kell találni a maradék útvonal Ponegrifet
Még meg kell találni a One Piece-t
A maradék császárral is kell kezdeni valamit
A forradalmárokkal is kell kezdeni valamit
A tengerészettel, és a világkormánnyal is kezdeni kell még valamit.

Én ugy vélem, hogy kelleni fog még 3-4 történetszál a befejezésig. Egy tőrténetben ennyi ellenfelet, és történést nem lehet normálisan lezárni.


Még el kell jutni Elbafra -> Kövi arc szerintem az lesz és csak ott lesz leverve a Mama
Még meg kell találni a maradék útvonal Ponegrifet -> Szerintem Elbafon lesz, hasonlóan elzárkózott mint Wano, valszeg azért nem tudnak róla
Még meg kell találni a One Piece-t -> Raftel arc, Elbaf utáni arc
A maradék császárral is kell kezdeni valamit -> Shanks-al Luffy-nak még találkoznia kell (Elbaf - Raftel vagy Raftel - Világkormány arc-ok alatt vagy között), de valszeg Fekete Szakál fogja leverni off-screen, fekete szakáll lesz az utolsó arc
A forradalmárokkal is kell kezdeni valamit -> a Világkormány arc és Fekete Szakáll arc
A tengerészettel, és a világkormánnyal is kezdeni kell még valamit. -> Raftel arc után

Szóval én tippre azt mondanám, hogy lesz egy Elbaf, egy Raftel, egy világkormány/forradalmárok és egy Fekete Szakál arc + lezárás 1-2 manga. Talán a Világkormány/Forradalmárok arc egyben lesz a Fekete Szakáll arc-al, szóval azt mondom, hogy 3-4 arc maradt, időbe viszont nem tudom, hogy hogy férhet bele.
 
Lacika
Szerintem meg a Tündérek földjén lesz az utolsó Road Poneglphy. Skypián említette Enel, hogy az igazi isten ott létezik stb. Szóval szerintem jobb hely lenne mint Elbaf.
 
Ugrás a fórumra: