Hozzászólások
One Piece manga
czera
Jaja, én is ezt mondom. Bár gondolom ha látta is előre tenni már nem tudott semmit mert a Gear 2-tőt nem tudja olyan gyorsan aktiválni.

Hiába látod hogy ha nem tudsz ellene tenni semmit. Báááár belegondolva Hakival bevonhatta volna a testét.

Fura.
 
kristofkristof
Mit ne mondjak, ez elég ergya belépő volt.

Eléggé szürreális fejezet volt. Nyilván nem voltak illúzióim, hogy Luffy végig kitart, de ez olyan szinten indokolatlan volt számomra.. pláne Zoro, aki nagyban megakarta állítani Luffyt. Tudom, hogy mindketten vonzzák a bajt és mindig lebuknak, de ez nekem elég olcsó és sietős húzás volt.

Nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de Kid sokkal menőbb volt. Ő is annyira be van pöccenve Kaidoura, mint Luffy, de mégsem megy egyből fejjel a falnak. Az is egyértelmű volt, hogy ha még Kid nem is fogja kiütni még most teljesen Apoot, de azért bemos majd neki egyet. Máshogy is parkolópályára kerülhetett volna Luffy és Zoro, azért csalódott vagyok, hogy így kifogott rajtuk a tatakau music. Még ha legalább mutatott volna újat Apoo, ezeket viszont láttuk a timeskip előtt is. Amúgy azért később megnéznék egy Apoo vs Brook harcot.

Csak nekem tűnik úgy, mintha most Oda hypeolná a Girfterseket? Ettől függetlenül csalódott vagyok, hogy nincs sok eredeti démongyümölcshasználó, mégis csak egy Yonko csapata ez.

Nehéz lesz kibírni, hogy minden fejezet után szünet van. Nem akarok vészmadárkodni, de ez minimum pár hónapig tuti eltart majd. A fejezetek is egyre pörgösebbek lesznek innentől, tehát még az is tesz rá egy lapáttal, hogy olyan, mintha alig történt volna valami.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Severum
Természetes volt hogy támadott, nekem az lett volna fura ha nyugton marad.

Na ne legyetek olyan szigorúak mert Apoo meg tudta sebezni őket, hisz Kizarut is szétkapta anno egy pillanatra, esélye mégse volt ellene. XD Na meg hogy kerülsz ki egy hangtámadást még ha látod is az érzékelés színével, arrébb állsz?
Fura figura ez az Apoo de tökös az biztos, mondjuk nem tudnak róla semmit és meglepte őket a támadása de ha folytatják le lesz verve mint a huzat.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Rikiya
Lehet velem van a baj, de valami irtózatosan lassan haladunk, a szünet meg még rátesz egy lapáttal.

Én azért bevallom, hogy vártam volna egy kis komolyságot a két tökfejtől, főleg Zoro-tól, aki igazából nem autista, mint Luffy, képes a racionális gondolkozásra. Természetesen nem lepődtem meg, viszont egy ellenséges területen, ahol két Yonkou és a bandájuk tanyázik, a szamurájokról nem is beszélve, miközben ellenük készülnek a háborúra.... Mit ne mondjak, tipikus One Piece féle olcsó húzás.

Apoo támadása nyilván nem ér el a végtelenségig. Mint minden technikának, minden bizonnyal ennek is lett volna gyenge pontja. Még ha a jövőbelátást képtelen volt használni, a megfigyelés hakija bőven van olyan erős, hogy elkerüli a támadást. Ami engem irritál, hogy meg sem moccant, állt ott, mint egy idióta, szinte magához vonzotta a támadást.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
AFR
Én még azt is megérteném hogy bekapta a csapást Luffy.
Elvégre még ha a jövőbe is nézett akkor is csak annyit láthatott hogy robban a feje.
Ők meg nem ismerik Apoo képességét így értetlenül állt előtte.
Inkább az zavar hogy látszólag az az egy csapás elég volt hogy ideiglenesen eszméletét veszítse Luffy.

Olyan fölöslegesnek és logikátlannak érzem az egészet.

Mintha Buggy bázisára mennének be.
 
beeng
Nekem is az ugrott be amikor Kizarut kettévágta. Ezt azért ne felejtsük el.
https://www.youtu...jQrA0usWMk
De ő ugyebár Logia volt. Luffy és Zoro pedig nem volt felkészülve a támadásra, fegyverzet színét sem használtak szerintem.
Katakuri pedig konkrétan kimondta:
https://naruto-ku...ece/884/10
Az egész balhé azért alakult ki mivel, Luffy fellkapta a vizet. Szóval szerintem felesleges feszegetni (hogyan sebezhette meg őket.

Inkább azt látom a fejezetbe, hogy Oda, Kid et akarja hájpolni. Aki hiába Luffy riválisa, mondhatjuk azt, hogy most egy oldalon harcolnak. A "közös cél" még nem fogja meggyőzni az olvasót, hogy Kid "átállt a jó oldalra".
A későbbi harcoknál, pedig meg kell lennie úgymond a szurkolás érzésnek. A szövetségesek érvényesülése egyértelműen pozitív. Hiszen ha belegondolunk azért szövetkeztek(persze Kiddel nem lett kijelentve szóban), mert egyedül nem lenne esélyük Kaido ellen.
Még egy példával, ha Usopp nem üti ki Sugart akkor Law és Luffy (két D. egyszerre :O )megy a levesbe.
Usopp is hasonló módon érvényesült.

A raid elstartolt az előző fejezetben, szóval én inkább örülök, hogy elkezdődtek a harcok. Lesz bőven.
 
M1sHo
Hiei nek írom & kérdem tőle!!

Szerinted Appo gyümilyének ugyan az lesz a gyengéje, mint ami Rando technikájának is volt Yusuke ellen ??

Szerinted van rá esély?
 
Hiei
Nehéz megmondani. Én rengeteg gyenge pontot látok benne. Én kizártnak tartom, hogy ezeket a támadás formákat fegyverzettel kombinálja.
Ami igazán félelmetessé tenné Apoo-t egy erős megfigyelés vagy jövőbelátás, de esélytelen, hogy ő idáig fejlessze magát.
Távolsági harcosnak tűnik. Ráadásul a disznók is elkergették tehát, ha valaki tankos nem hiszem, hogy sok esélye lenne ellene. Ahogy azt se tudom elképzelni ezzel a képességgel fizikai támadásokat hogyan védene ki.
Most így badassnek tűnik meg erősnek, de én legalább annyi hátrányt látok a képességének, mint amekkora előnye is van.
Szóval szerintem sok gyengéje lesz. Persze nagyon nehéz bármit mondani, mert alig láttunk tőle valamit ezeket a támadásokat is már láttuk kb.
 
AFR
Hiei

A Fegyverzet ezekkel is kombinálható lehet akárcsak pl.: Zoro távolsági vágásaival vagy a Pound Ho technikáknál.

A fizikai támadások ellen meg lehet hogy dobbá alakítja a testét így az őt ért csapás visszahatna a támadóra is.
Elvégre a Luffy-t ért robbanás is abból indult hogy megütötte önmagát.

Legalábbis szerintem.
Nem látok sok esélyt rá de talán ha nem szakad meg rögtön a Kid vs Apoo akkor 2 hét múlva többet fogunk tudni.
 
benchan
Lehet rosszul tudom, de sztem a gumi elég jól elnyeli a hangot, akkor viszont, Luffyra Apoo minden ilyen támása sokkal veszélyesebb, mint bárki másra.
 
dungeonlord
Ne kerestek logikákat a mangában , ráadásul a hakival képes befolyásolni azt, ami ellen immunis lennél .
Enel kis hakival képes lenne Luffyt megsebezni, bár ez haki nélkül is ment neki, hisz volt olyan támadása, amit Luffy gumi teste se tudta volna megvédeni.
Nem terveztem véleményt írni, de már készülök arc végi pezsgő nyitásra, amikor az utolsó ember is ráébred, hogy ez a manga, már régóta nem önmaga.
Nincs karakterfejlődések, és ha nem lenne Kid reális fejlődése, és a szamurájok elhatározása , akkor épp egy paródiás háborút olvasnák, hisz nincs kockázat, és folyamatosan csinálják a baromságot.
Egyszerűen lehetetlen komolyan venni a Yonkok birodalmat, mert tele nyomkodják hülyeségekkel.

Néha már nem tudom eldönteni, hogy ez a manga 7.éveseknek van kitalálva, vagy felnőtteknek ?Mert a visszaemlékezéseknél sokkal többet tudok izgulni, mint a jelenben.
Eddig azt vártam, hogy térjen vissza Akainu , hogy verje laposra Luffyt, de most , inkább ne, mert bárki küzd meg Luffyval, abból egy idiótát csinálnak.

Jaj, és szünetek se javítanak a manga színvonalán XD

Egyetlen egy dolgot tudtam értékelni a fejezetben, az pedig a reális fejlődő Kid-et.Remélem jó laposra veri Apot, Kaido vagy Bm elött .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.05.23. 14:21
 
Severum
Hát találtam 11 és 13 éves limitet is rá, szóval már túl nőtted ezt a történetet.
Nekem így tetszik, könnyed nyomokban komolyságot tartalmaz. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Ugrás a fórumra: