Hozzászólások
One Piece manga
Severum
"ha jól emlékszemre" alapozom. :)
De ha csak az a szabály hogy előre, akkor meg még könnyebb dolga lett volna, akkor még az sem lehet a mentsége hogy félt hogy nem él még 20 évig, majd elolvasom újra valamikor az egészet. De lehet csak azért mert Kinemonékat annyira küldte előre.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
AFR
Úgy értettem hogy hogy emlékszel hol volt róla szó. :)

Egyébként szerintem amiatt küldte 20 évvel előre Kin-éket amit a Gyoujin szigeten hallott.
 
Germa66
Én írtam korábban ezt a 20 éves dolgot, tényleg nem volt róla szó sehol de az biztos hogy valamilyen limit van a gyümölcsön/Toki nem jött rá hogy kell olyan kicsit/nagyot ugrani. Mert ennyi erővel addig ugrálhattak volna amíg Kaido meg Semimaru is kihalt volna Orochi ülepe alól.
 
dungeonlord
Oden és Kaido harcról már nem nyilatkozok, de Toki kapcsán azért tisztázzuk valamit.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Toki nem volt tisztábban a gyümölcse erejének .
Ez már látszott itt :https://naruto-ku...ece/964/11ahol pánikot egy kicsit.
Sőt!
Nekem úgy tűnik, hogy Toki nem rég szerezte a gümi erejét, és mivel Wanoról beszélünk, ami elzárt a többi szigetről , igy nem igazán tudott információt szerezni a gyümi erejéről, és annak működéséről. Azt se tudta ,hogy mitől kapott képességet.
Ez a 800.éves utazás is véletlen műve , mert nem tudta, hogyan kell használni , és hiába volt Wb hajóján, ha nem osztotta meg senkivel a képességét, csak annyi mondott,hogy 800.évről jött, de azt gondolom mindenki viccnek hitte.

Időutazás már alapból félelmentes dolog, hisz vissza már nem tudsz menni , és hiába mész előre,ha nem tudod mi vár rád.
Toki döntéseit nem tudom hibáztatni, mert ő alapból csak visszaakart menni Wanohoz, ahol született.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.02.09. 12:14
 
Severum
Az ok de Toki nem volt Wanón, pont oda akart menni tehát 800 éve nem volt zárt valószínűleg az ország.
De a legtöbb baromságot még mindig tőled olvasom, főleg hogy ahány ember annyiféle értelmezést adnak ugyan annak a dolognak, és te ezt nem fogadod el.
Néha tény hogy túl dislikeolnak de ez inkább a stílusnak szól nem pedig a véleményednek. Van aki meg sértődésből csinálja, azok gyerekek nem kell velük foglalkozni. :)


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Remélem kapni fogunk valami morzsát a 800.évvel ezelőtti világról .Akkor élt Jonboy, akkor készültek a poneglyph kövek ,és hátha kapunk valami infót a démon gyömölcsről is .Ami biztos,hogy Roger idejében már létezett, de Luffy kalandja kezdésénél ritkának számított.
Van olyan érzésem, hogy a világutazás nem Tokival fog záródni .https://www.youtu...ZPcy-5V6UI
 
Tapion-sama
dungeonlord írta:
hisz dislike bajnokok majd okosan ismét kimagyarázzák a saját hülyeségüket,


Hasonlókért egyszer már kényszerszünetre küldtelek. Ne kelljen még egyszer átélned azt a traumát.
Továbbá örülnék, ha egy kicsit megerőltetnéd magad, és megpróbálnál magyarul fogalmazni, mert a hozzászólásaid háromnegyedét értelmezni sem lehet.A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ban
Most jutott eszembe, hogy Toki a képességével Odent meg tudta volna menteni a kivégzésekor. Mindenki azt hitte, megfőtt és meghalt, de mi van akkor ha előre lett küldve ő is az időben? Mármint Oden volt akkora tank, hogy a forró vizet egy ideig bírni tudta, szóval Tokinak lett volna alkalma rá, hogy használja rajta a képességét, mivel elvileg Orochiék nem tudtak a gyümijéről. Arról már korábban is volt szó, hogy Oden helyett valaki mást végeztek ki, de ez mostanra már nem valószínű, mivel a másoló gyümi Orochiéknál volt. Azért ha Oden életben lenne, az megmagyarázná, hogy Fehérbajusz miért nem rontott neki Kaidónak. Oden is lehet az a legenda, akivel Luffy találkozni fog. Bár tudom, hogy sokan Rocks kapitányt akarják, de szerintem Oden sem lenne rossz.
 
Tapion-sama
Ban írta:

Tokinak lett volna alkalma rá, hogy használja rajta a képességét,


A Virágfőváros és az Oden Kastély között van egy egész szép kis távolság ^^ Kin'emonék korábbi visszaemlékezéséből pedig tudjuk, hogy Toki és a pulyák és kastélyban voltak, míg Odent a fővárosban végezték ki.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
bakod
Oden tuti meghalt a fővárosban, Toki meg ott lett volna Raizoékkal az ugrás után, szóval szerintem ő is meghalt. Meg hát ő mondta is hogy annyit ugrált, hogy Odenbe teljesen belezúgott és nem akart tovább menni. Neki Oden volt a minden és ha ő meghal, akkor neki sincs értelme élnie.
 
benedekpepe
Az "Oden egy nagy nulla, gyáva féreg" témához kapcsolódóan én csak annyit mondok: szerintem addig fölösleges bármilyen csapnivaló alaknak beállítani Odent, amíg nem derül ki, pontosan mit mondtak neki. Shinobu hallotta az egész beszélgetést, gondolom majd általa derül ki, mi volt ez az egész nonszensz tánc, mindenesetre értelmetlennek látom addig kritizálni Odent, mivel nem tudjuk, pontosan mi áll az egész hátterében.
 
Severum
Nem hiszem hogy változott az a dolog, ami miatt meghunyászkodott, de ostoba volt mert azonnal kellett volna cselekednie nem 5 év múlva Hyo papi miatt.
Emlékeim szerint meg senki sem gyávázta meg nullázta, inkább ostobázták, mert igen rossz döntéseket hozott.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
kristofkristof
Itt egy kis érdekesség még a Kanjuuro az áruló teóriához. Alapvetően én annyira nem vagyok rápörögve erre, csak azért keltette fel az érdeklődésemet mert én anno nem vettem észre itt semmit és nem rémlik, hogy más is írt volna róla, ezért gondoltam, hogy megosztom ezt.

https://naruto-ku...ece/920/11
Itt amikor 20 évet utaznak az időben láthatunk két elég ronda madarat Kanjuuroék felett.
1. Elég rondának tűnnek, szóval ezek Kanjuuro művei lehetnek.
2. Épp, hogy megérkeznek, de Kanjuuro már rajzol két kis madarat. Őszintén, miért?
3. Elég sanszos, hogy ez valamiféle jelzés lehetett.

Őszintén én nem szeretném, ha a 9 hüvely közül lenne valaki az áruló vagy Shinobu. Viszont más nagyon nem lehet, ha csak meg nem lep minket Oda valakivel. Azonban sajnos nagyon rossz előérzetem van ezzel a szállal kapcsolatban.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Ban
Én Kanjuuro-ra soha sem gyanakodtam, de bevallom Shinobura azért egy kicsit igen. De a legújabb fejezetig bezárólag tisztázódott a szememben, hogy Shinobu is hűséges Odenhez. Szóval szerintem nincs közöttük áruló. Nekem inkább az nem tetszik, hogy Hiyori miért nem csatlakozott Momóékhoz, ráadásul jelenleg egyedül van, még a kappa sem védi. Orochi tudja, hogy életben van és hol bujkál. És ott van még a boszorkány órák fiúja, akiről szintén nem tudunk még semmit. Itt olyan dolgok lehetnek a háttérben, amit nem is gondolnánk.
 
Germa66
Nem beszélve arról hogy Kyoshiro még mindig egy kérdőjel, és Denjiroról sincs infónk.
 
Ugrás a fórumra: