Hozzászólások
One Piece manga
Rikiya
Ha Jack-ből kiindulok, akkor kételyeim vannak Queen felől. Ő sem kezdő, még sem volt hasznára a gyümölcse, gyakorlatilag mindvégig ember formában volt. Kaku meg egy zsiráf, azért teljesen más eset a kettő, nem biztos, hogy Queen is tudna olyan légiesen harcolni. Habár akkor hybrid formában volt, szóval ez sem teljes mértékben igaz. Na majd meglássuk.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
AFR
Kaku a legjobb példa jelenleg hogy mit tehet majd hybrid formában
Ugyanúgy egy hosszúnyakú nagytömegő állattá alakul át

Igen ezt már párszor pedzegettem hogy még nem láttuk mire képes valójában hisz Sutenmaru csak az emberi alakjával harcolt nem a hybriddel
 
kristofkristof
A mammut gyümölcsöt egyébként nem mondanám annyira rossznak meg az egyébként tökéletesen is illik Jackhez. Ezenfelül Jacket eddig csak teljesen átalakulva láttuk, oké, hogy akkor sebezhető komolyabb ellenfél ellen, viszont még a hibrid formáját nem láttuk. Plusz még az ébredés is ott van, ha esetleg képes rá.

Ez Queen esetén is elmondható, azonban ő kicsit vesztett a varázsából Big Mom után. Mondjuk belőle még mindig többet láttunk, mint Jackből.

Van egy olyan érzésem, hogy a Flying Six többi tagja is ősi Zoan lesz, bármennyire is szeretnék még látni misztikus Zoant. Két démongyümölcs tippem van. Odát ismerve ha volt Spinosaurus és Allosaurus akkor tuti, hogy nem fogja kihagyni a Tyrannosaurus Rex démongyümölcsöt. Ha egy olyan gyümölcsöt mondani kell, amit még lesz én ezt mondanám a legbiztosabbnak. Tovább az eddigi felhozatal után ha kellene még mondani mi hiányzik, akkor egyértelműen a Triceratops-ot mondanám, tehát szvsz még rá is nagy esély van. Azért még ő is nagyon ikonikus, tehát Oda sablonosságát ismerve ezt a kettőt még láthatjuk nagy valószínűséggel.
A másik kettőhöz már nem nagyon van fogódzkodóm, tehát ergo ők már tényleg bármilyen képességűek lehetnek. Bár az én meglátásom szerint a sima Zoan használókat elintézi a SMILE használókkal, szóval mindenképp (leginkább) ősi vagy esetleg misztikus gyümölcsökre számítok.

AFR: Persze azt nyilván gondoltam, hogy a tűzképessége miatt kapta a jelzőt, de én azt pedzegettem, hogy a tűzképességet hogyan lehetne magyarázni. :D Mert szerintem ez a nagyobb kérdés. Azt meg nem tartom esélyesnek, hogy valami mechanikus dolog áll a háttérben, persze ettől lehet, csak erre adnám a legkevesebb esélyt.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
romen
Sziasztok, a jó múltkor vitatkoztam pár emberrel,hogy a börtönben a skorpió fickó,az katakuri.Már én is belátom ,hogy nem lehet ő.SORRY
Talán reménykedtem benne,hogy ő az,ezért bróbáltam belemagyarázni.:bow
 
Severum
Ha már dinó akkor egy velociraptort szeretnék látni. :)
King tűzképessége lehet akár egy lángdial is


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
AFR
kristof

Tüzet már nem nagyon kell magyarázni.
Pl.: Sanji - Diable Jambe, Zoro - Kék Láng vágása Ryuuma zombia elleHawkoldem - Kamijiro tűzokádása, Luffy - Red Hawk
Egyszerűen képes az testi energiáját tűzzé alakítani

Jack-hez tényleg illik a Mamut gyümi
Tank és ez erősíti ezt az oldalát
Bár azt nem tudom hogy Queen miért mutatott volna tövbet nála.

Illetva ha már mit szeretnénk látni akkor én egy Nitikzs Zoan szeretnék "gyenge" birtokossal hogy Oda érzékeltesse hogy erős gyümi nem egyenlő azzal hogy erőssé válsz Zoan esetében sem
 
Telorolvok
Flying six-nél ha mind ősi zoan lesz szerintem egy kardfogú tigris még simán belefér az is elég "ikonikusˇ" kihalt állat, vagy esetleg egy ankylosaurus .
 
Germa66
AFR

Arra ott van Orochi élő példaként.


Én még reménykedek a skorpiógyümölcsben, plusz rengeteg érdekes dinó is van még (pl. Pachycephalosaurus, Stegosaurus ). De amúgy a Velociraptor, Triceratops, Ankylosaurus mind nagyon jó ötlet szerintem sem fogja Oda ezeket elmulasztani.

A kardfogú tigris is magas labda, szerintem tökéletes lenne egy headlinernek aki nem Flying six, de azért az erősebbek közé tartozik.

Amúgy ha Tenguyama lehet tengu, akkor Kawamatsu miértne lehetne kappa?
Szerkesztette: Germa66 - 2019.07.14. 00:31
 
AFR
Uh
Orochi olyan jelentőségteljes karakter hogy teljesen el is felejtettem hogy létezik :D

Tenguyama egy Tengu? Nem csak egy hosszú orrú ember?

Én azért remélem hogy nem csak dinókból vagy Ősi Zoan-okból fognak állni a jelentősebb tagok.

Egyesítve 2019.07.19 08:01:25:
https://jaiminisb...949/page/1

Ez meg itt egy Gorilla SMILE lenne?
https://jaiminisb...949/page/6

Raizo repül?
https://jaiminisb...949/page/7

Zombi apokalipszis :lol

Luffy legyőzte a betegséget vagy rosszul értelmeztem?

Babanuki elintézése viszont gáz.
Többet vártam. Ráadásul elvileg ezt nem élhetné túl.
Szerkesztette: AFR - 2019.07.19. 08:01
 
Severum
Orochi csak egy báb szerintem, nincs túl sok jelentősége. Raizou nem repül csak nagyokat ugrik :D
Vagy gorilla vagy csak lehetne a 3. majom testvér. :D/Yaja/

Kaidou jelenleg Wanon tartózkodik de az közel sem biztos hogy nincs több erős embere valamelyik más szigetén.
Biztos hogy Luffy le fogja győzni a betegséget, elég erős immunrendszere van hozzá.
Babanukinak amúgy se lett volna semmi esélye, szóval mindegy szerintem.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
AFR
SMILE használó mert rajta vannak a fekete szarvak
Az Jaya

Neki nem csak mérgek ellen alakault ki ellenállása?

Azért Chopper-nek jó lett volna
V legalább Luffy kelj fel Jancsija lehetett volna
De ja mind1 csak oda az egyetlen Gifter aki tőnt valakinek
 
bakod
tetszett az eheti fejezet :D

most már láthatjuk hogy miért is félték a Giftereket. igazából nem erősek, de a technológia ami a kezükben van (vagyis inkább amit a kezükbe adtak) elég félelmetes és embertelen. ez a zombi hadsereg pl egy sakk-katonákon simán működne. vagy azokon a testvéreken akik összegyúrmázzák magukat - a nevük nem ugrik be hirtelen.

Luffy az emberek összefogásában mindig is nagyon jó volt, ezt említették is, hogy a legnagyobb fegyvere tulajdonképp ez. Luffy valóban a mérgekre lett immunis, bár ez a képesség kiterjedhet némiképp a vírusokra is. plusz ott van chopper szóval ami hiányzik az egy nagy adag hús.

A gorilla a 6. oldalon szerintem csak egy gorilla. gondolom hasonló mint amit láttunk Wanora érkezéskor (pont most volt animében az a rész), csak kisebb. smilenak szerintem túl tökéletes lenne.

Raizo meg mindig is nagyokat ugrott, hisz ninja :D

Babanuki ebbe bele kellett hogy haljon. robbant is, jóval nagyobb dózis is volt. amúgy meg 1 hitelte volna Luffy könnyedén, szóval szerintem nem gáz hogy így végződött, inkább badass beállása volt :D
 
kristofkristof
Amennyire érdekesnek tartottam és amilyen nagy potenciált láttam Udonban a végére legalább annyira sikerült megunni és megutálni.

Valamilyen szinten érthető, hogy nincs annyira nagy őrség itt, hiszen kihangsúlyozták, hogy itt tényleg megtörik az embereket, de azért az vicces, hogy az egyik "legkomolyabb emberük" Daifogu. Babanukit igazából nem nagyon tudom hibáztatni, még ha el is bízta magát, akkor sem volt olyan retardált, mint a többi. Azt is tudni lehetett, hogy ilyen szánalmas véget ér. Amúgy logikusan gondolkozva én is azt mondnám, hogy ennyitől meg kellett halnia Babanukinak, de én inkább megvárom, hogy Oda ezt megerősítse, mert van egy tippem, hogy mi fog történni..

Igazából tényleg nem tudok sokat mondani a fejezetről, Luffy szokásos méreg jelenete, még ha ez vírus is, a rabokba végül nagy nehezen sikerült lelket verni. Ezek után tényleg nagyon remélem, hogy nem húzza tovább Udont. Bár arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy a fészkes fenébe fogják eltitkolni 8 napig, hogy bevették Udont. Eléggé hangoztatja ezt az időpontot Oda, szóval biztos vagyok benne, hogy tartani fogja magát ehhez. Egyre jobban félek én is, hogy az emberek csak Kaidotól félnek. Valamiért ez nekem nem túl biztató előjel.

A következő fejezetben remélem már új szállal folytatjuk, tőlem már szinte bármi jöhet. A jövőhéten a borítósztori is folytatódni fog, aminek külön örülök, hiszen arra is nagyon kíváncsi vagyok.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
czera
Szerintem is badass volt, a gift-je (elefánt) okozta végül is a vesztét. :D

Unod? Megutáltad Kristóf? Miért?

Ne felejtsd el hogy Queen elhagyta a börit és vitt pár embert. Rajta kívül még kit szeretnél oda láncolni...? :D Egyértelmű volt hogy eséjük sincs Babáéknak. Ez a múmiás fegyer meg azért eléggé durva, plusz Kaido katonái ezeknél az átlagos fogjoknál mind erősebbek és bátrabbak.
Ráadásul amit még szintén elfelejtettél hogy Luffy és az öreg kivégzésénél is agyonvertek pár átlagosnak nem mondható ellenfelet, szóval Udon rendesen meg lett ritkítva.
 
bakod
ez igaz, és még ezekre jön rá, ami miatt megtörtek: ha ki is jutnak a börtönből, a csapásokkal el nem bírnak nem hogy Kaidoval.

Emiatt féltek lázadni még Raizoék csapatával és Luffyval együtt is.
 
Ugrás a fórumra: