Hozzászólások
One Piece manga
Tapion-sama
dungeonlord írta:

Nem 7,hanem 9 tudatlan ember van itt fórumon, aki csak dislikolni tudnak, de választ nem tudnak írni.GG nekik.


Talán mert értelmezhetetlen minden 2. mondatod; most már nemcsak a logikának és a One Piece szabályainak, hanem saját magadnak is ellentmondasz; és mindemellett förtelmes baromságokat kezelsz tényként, és széthurrogod a másikat, ha ő nem úgy gondolja. Erre minek válaszoljon egyáltalán bárki bármit? (nem mellesleg, én reagáltam, de sebaj, hozzászoktam, hogy szájtépés az, amit neked ír az ember)

Az se érdekel, ha Hiei törli ezt a hozzászólást, de remélem, még elolvasod előtte: elindult a vadászidény, és minden egyes hozzászólásodat vizsgálni fogom, hátha vétesz olyan szabályt, ami miatt hosszabb-rövidebb pihenőre küldhetlek. Jogosan! Már az OP témák fórumozóinak bizonyított elüldözése is 250-re növelte a vérnyomásomat, úgyhogy nincs túl sok dobásod, öreg. De azért húzogasd csak az oroszlán bajszát.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
Csilla1050
@Dung
Már nem emlékszem, ki írta ,de valaki említette, hogy a Yonko fegyverzet hakija miatt változott vissza Luffy


Én írtam nem sokkal fölötted, és ez nem elmélet és nem is teória, ez bizonyított tény, hogy egy 100%-os Luffy azonnal kifullt G4-ből és elájult miután a Mama hakis kezével érintkezett.

Ez az "apróság" engem nem hagy nyugodni, és ezt gyanítom most is a Kaido elleni ütközetnél, hogy nem a kifejtett nyers erő miatt ájult el Luffy, hanem a hakis buzogány a hunyó.

Az általad linkelt oldalnál pedig csak szimplán arról van szó, hogy miután Katakuri említette az időkorlátot, Luffy szándékosan kieresztette a levegőt és gondolom ezért tudta folytatni a menekülést...Ez a mangában nem derült ki, de az animében miután Katakuri megemlítette a G4 időkorlátját, Luffy hangosan gondolkodva felszólalt, hogy "Óh, igaz is!" majd a következő pillanatban kieresztette a levegőt. Ebből gondolom, hogy nem végkimerülésig nyomatta a Bound Man-t, ezért tudott továbbra is talpon maradni és futni tovább.
 
AFR
Hohó Csilla
Azért az a Luffy elég messze volt a 100%-tól. De minimum nem tudjuk mennyire volt rendben de nem hiszem hogy rendben lehetett a korábbiak után. Ráadásul az érintkezést követően és a kifúlás között úgy rémlik beszélt is.

Sőt ha igaz lenne hogy egy Yonkou Haki-jának mindössze érintésétől is kifullad akkor Luffy dimenziókra kerülne egy Yonkou legyőzésétől. Most sincs közel de úgy...

A manga-ból az derült ki hogy Katakuri látta a jövőben (tehát nem sok ideje volt hátra csak mp-ei) hogy kifullad. Ezt kimondta majd Luffy menekülőre fogta G4-ben és pár mp múlva menekülés közben ki is fulladt. A leeresztés módja és időzítése alapján illetve hogy azt mondta hogy semmi Haki-ja elég valószínű hogy menekülés közben teljesen kifogyott és nem szándékosan eresztett le. Anime-ben nem tudom mire módosították de a manga-ban így történt és ez alapján szerintem ez a logikus következmény. De lehet tévedek.

Egyébként másnak erről amit Kaidou-ról kérdeztem nincs véleménye?
 
Zadona-1
Szerintem Luffy egyre jobban szokja a Gear 4t. Mint régebben a 3. Fokozatnál leeresztett. A másik meg sztem azért alakult vissza Luffy ,mert szimplán kiütötték. Tudatosan kell fent tartania a Gear 4et. Elájult szóval nem tudta tovább tartani. Big momosra őszintén nem emlékszem. És lusta vagyon megkeresni :D. Amúgy Kaido (remélem jól irtam) jelentően erősebb mint Luffy bármelyik ellenfele eddig..... egy ember akit nemtudtak kivégezni.... aki lazán ,részegen városokat pusztít.... Luffynak power upra van szüksége. Szóval nem csodálkoznék ha Wano lenne az eddigi leghosszabb kaland.
 
bettike940
Mintha valaki említett volna 2 hetet, azt mire alapozzátok? Valami spoiler oldalon volt róla szó? Ha igen, szerintem van benne esély hisz ilyenkor mindig elviszik hogy összeszedje magát. Bár eléggé lehetetlennek tűnik, hogy legyőzze Kaidot, még az is lehet az egészből, hogy a sziget elpusztul a lakókat meg Kinemon egy másik helyre viszi Oden nevében, és nem történik meg a nagy győzelem. Nagy harcot mondtak, Luffy után mindig minden romokban van, pláne egy ekkora ellenféllel szemben... 19 évesen.... ebből nem reális a győzelem. Nem ez lenne az első eset.


(Még új vagyok a fórumon, mint hozzászóló, de 2007 óta vagyok a rajongótok, és köszönök mindent, főleg, hogy általatok megismerhetem ezt a csodálatos történetet. )
 
AFR
A 2 hetet arra alapoztuk hogy akkorra tervezték Kinemon-ék a támadást.

A legtöbb shounen manga-ban kölykök vernek le felnőtteket szóval ez itt se irreális.

Sziget pusztulást meg valahogy nem tartom esélyesnek főleg hogy több szigetből áll Wano.
 
Tapion-sama
Minden nem témába vágó, vagy legalább 51%-ban értelmetlen hozzászólást törölni fogunk, dungeon. Nem a mangát védem, hanem a Fórumot.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
Hiei
Két hszt én töröltem tőled. Ahogy az is az én ötletem volt, hogy ha nincs értelme annak, amit írsz töröljük.
Már évek óta elnéztük, de te nem hogy fejlődtél volna, egyre értelmetlenebbek lettek a hszeid.
Ha a hozzászólás fele értelmezhetetlen, akkor törölni fogom.
Az pedig nem fog előfordulni, hogy egy hszedet igazságtalanul törli valaki, amíg én moderátor vagyok.
És a jogtalan kitiltástól se kell tartanod, mert amíg Moderátor és Admin vagyok ez nem fog megtörténni. Különben már megtörtént volna.
 
kazekagesama
Katakuri kérdezte tőle meddig lát a jövőbe... Nem volt válasz nem lepődnék meg ha csak egy vízió lenne a fejezet...
 
AFR
Az túl sok lenne.
Max az utolsó oldalra van esély.
 
dungeonlord
Nem ígérek , de azért igyekszek.

Csilla1050 írta:
Lehetséges volna, hogy Kaido fegyvere bevolt vonva hakival, és amikor Luffy ezzel érintkezett azonnal kifullt? Ugyanez volt Big Momnál is, amikor összecsaptak...Azonnal kifullt a G4-ből és eszméletét vesztette még ha csak rövid ideig is, emlékszem Sanji cipelte utána.De lehet tévedek,

Nem csak Kaido és Big Momnál fordult elő, hanem Wbnél is:
https://www.youtu...RO74kuOJ34
Ezt a támadást csak a 3admirális tudta megállítani.

Talán tudjátok, mert már nem egyszer írtam, hogy a Marinefordot arcot érdemes tanulmányozni.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.11.08. 17:21
 
bakod
kazekagesama írta:

Katakuri kérdezte tőle meddig lát a jövőbe... Nem volt válasz nem lepődnék meg ha csak egy vízió lenne a fejezet...


a fejezet lehetetlen. az utolsó oldal viszont simán benne van.

Kaidou hakija magasabb szinten van jóval Luffyénál. fegyverzet színére biztosan igaz ez. a megfigyelésre Kaidou aligha hiszem hogy adott volna bármit is hisz amúgy se tudták megölni eddig.
Rayleigh mondta Luffynak még közvetlen a timeskip előtt, hogy a Hakira edzettek ugyan, de ez egy olyan valami, ami akkor fejlődik robbanásszerűen, ha erősebbek ellen harcolsz.

Tulajdonképp erre kellett Katakuri, hogy a megfigyelés színét felhozza kb az ő szintjére. az előző bekezdésem alapján akár az is feltételezhető, hogy nem csak elérte, valamennyivel most már jobb is Luffy megfigyelése, mint Katakurié. Ezt nem tudjuk még, de holnap lehet kiderül - ha tényleg csak látomás az utolsó oldal. ha nem az, akkor minek lett volna a harc a tükörvilágban?

Ettől függetlenül a fegyverzet színét is fejlesztette Luffy abban a csatában, hisz előtte szenvedett a hasonló, csak jóval nagyobb méretű támadásoktól, majd a végén sikerült legyőznie Luffynak. Tetszik vagy sem, Rayleigh szavai alapján Luffy már Katakuri szinten áll, plusz lehet még egy kicsi benne. Ez azonban nem módosítja a tényt, hogy egy parancsnok - még ha az a legerősebb is - közelében nincs egy Yonkounak. Innentől 2 lehetséges irány van szerintem:
1) vagy eljátszuk az Alabasta-Crocodile verziót, és Luffy addig megy neki annyiszor Kaidounak, míg nem nyer - minden alkalommal fejlesztve a hakiján.
2) lesz még valaki vagy valakik (én a mostani 1shot miatt már lassan a többes számban hiszek) aki(k) mint egy ugródeszka lesz Luffynak. nyilván fontos hogy erősebbek legyenek nála, vagy legalább is a fegyverzetük sokkal erősebb, hogy a csatában Luffy hakija is nagyot ugorjon. az igazság viszont az, hogy ebből nem ismerünk túl sok karaktert, és itt is bőven játszik hogy elsőre tuti nem lesz meg Kaidou leverése még 2 hét után sem.
 
bettike940
Jah értem a két hetet, arra már nem is emlékeztem, köszi.
Igaz Katakuri harc óta lehetnek meglepetések, hisz BM- ál nem akart belemenni semmi komolyba. Nekem olyan lenne ez az előre látásos vízió az utolsó lapon, mintha a képembe hazudnának, rendesen rosszul esne (persze kicsit örülnék). Ha tényleg ugrott fejlődésben, felkapja magát és előhúzza a gumizsebéből a Gear 5-ot, legalábbis remélem, az a crocodile-os folyton neki ugrálás, már kicsit eltépett lenne. A te 2. elméleted alapján az a Shutenmaru kapná fel, ha mégse kelne magától. Belőle lehet még kulcsfigura. A Kaidou leverése szerintem sem lesz meg 2 héten belül, nem vallana Luffyra, de basszus már várom azt a 2 hetet, ami a mangákhoz hűen nekünk akár fél év is lehet, ahogy a harcok szoktak tartani, a minkek teliholdas áradata tuti lesokkolja majd Kaidout, kíváncsi vagyok Inura és Nekora abban az állapotban, tuti darálnak pár végtag nélkül is. Ohhohoho ez nagy lesz :D
 
Hiei
https://jaiminisb...924/page/1

Itta fejezet.
Ha nem moderálnám a témát, akkor nekem most jönne egy jó pár hónapos vagy egy éves szünet.
Ez egyszerűen csak szánalmas volt.
Ki a rák az a Kid, hogy itt egy szinten mutogassák nekem Luffyval? A hányinger elkapott.
Arról nem is beszélve, hogy Kaidou simán a vállára csapja a feltehetőleg tényleg Kairousekis buzogányt. Vagy nem tudom miért kellett kiemelni a buzogány szót. De gondolom különleges fegyverről van szó.
És innentől csak zuhanni fog a színvonal, mert ezek után Kaidout legyőzni az arcon belül szánalmas lesz. Semmi hitelesség nem lesz benne. Ha pedig neki mennek többen és úgy nyomják le is gáz lesz, mert milyen kalóz király akar az lenni, aki nem képes egymaga legyőzni egy Yonkout.
Oda nem tudom mirét tette ilyen magasra a lécet már Mamánál is éreztem, hogy ebből baj lehet hiszen már Katakuri is iszonyatosan op volt. De ez... valaki Madarához hasonlította, de ez már inkább Kaguya kaliber.
 
Tapion-sama
Nos, én egy kicsit másképp értékelném ezt. Mindenki oda meg vissza volt 1-2 éve, hogy "áhh Luffy hogy győzne már le egy Yonkout meg hogy szorongatná már meg, ugyan már!" Most meg Kaidou leveri, és most ezen puffogtok...

1) Kaidou a vállára teszi a buzogányát, de a tüskék nem érnek hozzá. A karján lévő karpereceken egyébiránt ugyanilyen tüskék vannak, és hasonló árnyalattal van ábrázolva, mint a kairouseki szög. Mivel csak sejtéseink vannak, konkrétumok híján kár előre ítélkezni.
2) Kidd attól van egy szinten, hogy ő is böriben van? Akkor Nami, Shiliew, és még Big Mom egyszarvúja is egy szinten van Luffyval, ők is jártak már Yonkou kóterban. Nem tudjuk, Kidd hogyan került oda. Mivel csak sejtéseink vannak, konkrétumok híján kár előre ítélkezni.
3) Ha a Haoshoku miatt tartja valaki úgy, hogy mit képzel Oda, hogy egy szintre helyezi őket, akkor emlékeztetek mindenkit, hogy szinte semmit nem tudunk még Kiddről (kivéve azt, hogy eddig csak fémeket manipulált, most meg már porcokat (?) is képes). Mivel még csak sejtéseink sincsenek, konkrétumok híján kár előre ítélkezni.

Persze, lehet szidni a mangát össze vissza. Nekem az a bajom, hogy mindenki azzal jön hogy ez így nem jó meg úgy nem jó, meg ennek így kellett volna történnie annak meg úgy... holott mindezt senki sem tudhatja Odán kívül. A legtöbb esetben (indokolatlan) sértődöttséget érzek a hozzászólásokból, mert éppen nem az történt, amit az adott személy (indokolatlanul) elvárt.

Aki nem akarja, ne olvassa. Én ezt tettem ~600 fejezet Naruto után, és ~20 fejezet Fairy Tail után. De amiatt szerintem felesleges telefröcsögni a fórumot, mert szabályosan meg vagyunk sértődve, hogy nem úgy lett, ahogy mi akartuk... hanem úgy, ahogy Oda akarta ^^


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
Ugrás a fórumra: