Hozzászólások
One Piece manga
AFR
Oké bár akkor nem tudom hogy látom az írásaid :D
 
dungeonlord
Hiei írta:

Luffy keze fekete. Tisztán látni.
https://c1.static...f232_b.jpg

AFR írta:

Hiei
Itt Luffy keze amivel üt nem is látni nincs lerajzolva

AFR írta:
dungeonlord
Vakok nevében köszönöm a képet aminek semmi köze a beszélgetéshez :bow :bye

Csak ezt szeretem volna tisztázni .2x gondolkodj és szívesen...

Azonban Hiei én megmerem kockáztatni, hogy Luffy hakis Red hawkal onesholta Holdemet .Hogy miért?
Azért, mert Luffy dühében ütötte meg az ellenfelét. Amikor düdös, akkor mindig hakival támad Luffy.
Ez láttuk Ceaser ellen vagy Gyojinnál.
 
FeketeDani
Nincs haki.
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/09/14/172Luffy_haki_tn.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.

És ha már úgyis print screenelgettem...
AFR írta:
Nem Kamijiro okádta a tüzet. Rendesen látni.

[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/09/14/663Luffy_t_369_z_tn.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.

Szóval irány az a szemvizsgálat, bástya.


A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
 
http://www.szelesmosoly.hu
Hiei
Az oroszlán mobilról engem is megtréfált először. Mert a bubiban ott van, hogy nézd ez a chaseing sword képessége. Azt utána láttam, hogy azt épp akkor akarja használni. Szóval valóban az oroszlán lőtt.
 
AFR
FeketeDani
Ok kösz
Belinkelted hogy az oroszlán okádja a tüzet és én is ezt mondtam tehát miért is mennék szemészhez? :bye

Ja és asszem összekeversz Bege-vel mert ő a bástya én nem vagyok :ehh
 
Csilla1050
Nem akarok hülyeséget írni, de a Holdemhez hasonló emberek még mindig csak tölteléknek tűnnek...Ez tipikus arc start, adott egy sziget, falu, város ami elnyomás alatt van vagy csak szimplán megvannak félemlítve az emberek, majd jön a hős (Luffy) aki jó alaposan ellátja a baját az aktuális terroristának (Holdem)

Majd később jön egy enemy aki megint Luffy előtt lesz erőszintben és megint láthatjuk majd ahogy hősünk minden eddigi támadását végigpróbálgatja rajta sikertelenül. Én egyébként örülök, hogy One hiteli ezeket, nem többek egyszerű terroristáknál tipikus OP dizájnnal.
 
Hiei
Totlanden már Brüléével meggyűlt a bajuk. Szóval miről beszélsz? Ez egy tiszt a Yonkou csapatából. Abból következtetve, hogy Sheepheadnek adta Jack az utasításokat Zounál és mindent rábízott a headlinerek (elöljárók) lehetnek a legmagasabb rangúak a csapások után.
Ráadásul sok fejezetet elpazaroltunk rájuk. Teljesen kiábrándítók mind erőben, mind kinézetben. Teljesen szánalmasak még viselkedésre is.
Az is mindent elmond Kaidou intelligenciájáról, hogy az elöljárója olyan tájékozatlan a világról, hogy elmondhatatlan.

Azt legalább megtudtuk, hogy Wano nagy hely, mint Arabasta. Szóval még talán van némi remény, hogy nem Hawkins és Drake a legerősebb elöljáró. Bár ha azt vezsem, hogy Holdem védi a kaja farmot, ami ellátja Wanot...
Szerkesztette: Hiei - 2018.09.15. 06:00
 
AFR
Hiei
Abban teljesen egyetértek hogy Holdem képességei kiábrándítóak. Legalább látnia kellene Luffy-t G2-nélkül ha harcolni nem is tud ellene.
De azért Brülée-t összehasonlítani velük? Oké hogy hasonló erőszinten lehetnek de Brülée képessége szívatós. Ha nem érted a működését óriási előnyt jelent a használójának. Ha belegondolsz miután megértették Brülée se ért semmit csak beszélő kulcs volt a tükrökhöz.
Illetve az információ hiányra rá lehet mondani hogy Wano-ra semmi külső infó nem jut el. Ráadásul ha 1-2 éve Wano-n vannak külső infó nélkül akkor érthető hogy nem ismeri fel Luffy-t hisz egy Yonkou és emberei miért foglalkoznának egy eltűnt kalózzal. Szerintem Punk Hazard-ig sőt inkább Doffy leveréséig azt se tudták ki az a Szalmakalapos. De lehet csak belemagyarázom :hmm
 
Hiei
Azért Kaidou tájékozódik a dolgokról. Jack is láttuk, hogy olvassa az újságot. Nem, egyszerűen ennyire nem fél senkitől Kaidou és úgy gondolja Wano bevehetetlen, így szükségtelen foglalkozni az ott lévőknek a dolgokkal.
Vagy szimplán tényleg ennyire buta.

Brüléé pedig semmivel nem jelentősebb karakter, mint Holdem és mégis ezerszer hasznosabbnak érzed. Nem egy haszontalan nagyszájú sz*rkupacnak.

Jah és valaki kérdezte Caesar melyik gázáról beszélünk. Arra akartam válaszolni még. Koro volt a gáz neve azt hiszem azt vetette be Jack a Minkek ellen.
Könnyen lehet, hogy azt vetették be. A környezetre is magyarázatot adna. Mert gyár ide vagy oda azért az ennyire nem pusztítja ki a környezetet. De majd kiderül.
 
AFR
Erre céloztam én is hogy amíg nem köpnek a levesébe addig nem érdekli őt senki. Yonkou, Shichibukai kb ezek azok a kalózok akikkel foglalkozhat raktuk kívül max egykét nagy névvel az Újvilágból de inkább csak olyanokkal akikkel volt már dolga. Legalábbis szerintem

Igen de csak a gyümije miatt. Gondolj bele ha egy ilyen gyümije lett volna mint Holdem-nek az egész karaktere annyi lett volna hogy elmondja mennyire senkik a Supernova-k majd One Shot-olják és többet nem hallunk róla. Csak a gyümije ért bármit is és ezért tűnt hasznosabbnak.

Ha a Koro-t vetik be akkor Wano-n most semmi se élne meg hisz az 48 óra után végez a megmérgezettel tehát Wano-n mindenki halott lenne nem? Illetve a Koro a környezetre nincs hatással tudtommal. Legalábbis Zou-n nem volt.
Környezetet esélyes hogy tényleg csak a gyár tette tönkre. Egyébként milyen gyár is ez?
 
Minatoya-chan
Valószínűleg a fegyvergyár, ahonnan a Doflamingonál lévő fegyverek is származtak. Koala említette, hogy egy nagyon ritka fémet tartalmaz, ami csak néhány szigeten található meg az egész világban. Legalábbis, ha jól emlékszem ezt mondta. Nem lennék meglepve, ha itt Wano-n bányásznák a fémet, tehát valószínűleg kohó is van.
 
Hiei
Viszont még mindig Kaidoura nézve szégyen, hogy egy ilyen gyümölccsel Holdem tiszt lehet.
Ha nem használtak gázt, akkor meg nem értem mire fel volt a nagy hypeja Wanonak, amitől még a tengerészet is tartott.
Kaidounak is a mostani Shogun árulása kellett, hogy bevegye. Nekem ez nem fér össze Holdemet és Speedet elnézve.
 
AFR
Igaz tekintve hogy Brülée BM-nál nem volt tiszt (nem hangzott el hogy az lenne az pedig biztos hogy nem volt Miniszter). Szóval igen ha a Headliner a legmagasabb rang a Csapás után akkor gáz hogy Holdem rangot kapott.

A túlzott hype-ra ott van amit mondtam hogy Wano-ról csak annyit tudtak amit azokról megtudtak akik elhagyták az országot. Akik gondolom mind erősek voltak így az terjedhetett el hogy minden szamuráj erős és Wano-n rengetegen vannak.

De hogy Kaidou-nak miért kellett a Shogun az elfoglalásához?
Lehet előtte nem tudtak volna partra se szállni?
Passz
Ezt nem hiszem hogy megtudjuk.
 
alf0
Elnézést hogy ide írom de én most tartok impel down-nál a oné piece-be. És a 430. részt néztem éppen ( nálatok töltöm le az összes részt). És amit nálatok töltöttem le ott még mindig csak a 9. opening van.(azt írja az internet hogy ez a 9. Viszont a One Piece Wikián megnéztem hogy melyik opening mettől-meddig tart és ott ha jól emlékszem azt írta hogy már 11. Openingnél kéne lennie a sorozatnak. Ez miért van?

Egyesítve 2018.09.16 17:20:15:
Link: http://onepiece.w...iece_Music
Szerkesztette: alf0 - 2018.09.16. 17:20
 
http://indavideo.hu/profile/dragonballnaruto
kristofkristof
Nekem eddig csak két bajom van.
1. Eddig csak idétlen és komolytalan embereket láttunk Kaidou bandájából.
2. Csak Luffyékat látjuk harcolni.
Egyébként örülök neki, hogy nem adott be Oda semmilyen zsarolásos meg elfogásos történetet így egy Katakuri után. A másik meg jó nézni, hogy nem szerencsétlenkedik Luffy a gyenge ellenfelet ellen.

Az, hogy Jack a képbe jön örülök is meg nem is. Igazából az előbbit nem kell annyira részletezni szerintem, de utóbbi miatt félek, hogy a Shogun egy bohóc lesz. Igazából simán lehet ez még egy rohadt jó arc, ha Jack hoz komolyabb figurákat és a Shogun tényleg olyan nagy kulcsfigura, aminek beadják pár bika szamurájjal.

Egyébként a napokban néztem egy teóriát, nem tudom ez mennyire köztudott én ekkor olvastam erről először. Utánaolvastam még egy kicsit és láttam, hogy már régóta észrevették ezt, csak én voltam lemaradva. A következőről van szó: Oda lehet régóta utalgat a Zoro vs Jack küzdelemre.

https://www.manga...-piece/401
Emlékszem még régen valaki belinkelte ezt a mamutos borítót. Ugye az látható rajta, hogy egyedül Zoro van támadóállásban és Luffy Zorora mutat.

https://www.manga...-piece/741
Itt ugye Zoro karján lévő betűk elég beszédesek, annyi tisztán kivehető, hogy "ACK", innen meg már könnyen képbe jöhet Jack.

http://www.onepie...shadow.jpg
Volt még egy kép, őszintén nem tudom, hogy ez hol szerepelt, nem találtam a teljes képet.

Engem teljesen felcsigázott és ez a tipikus több, mint véletlen érzés. Igazából én megnézném ezt a küzdelmet, Zorotól sem láttunk még timeskip óta olyan harcot, amiben a végletekig elmegy. Azért írtam ide inkább, mert valamennyire aktuálisnak gondoltam, szóval úgy voltam vele, hogy ide még belefér.
 
Ugrás a fórumra: