Hozzászólások
One Piece manga
papi93
Skacok, mennyire lehetetlen felvetés, hogy az a bizonyos Rock/Locks banda kapitánya esetleg Joy Boy?
Vagy ha nem, akkor akár ő is lehet a kalóz, akiről Shanks beszélni akar?(Olvastam a korábbi spekulációkat a lehetséges kalózokról, de ő még nem volt rajta)
 
Jon
Oké Hiei, de ettől függetlenül, Law már lenyomott vele egy-két kört, és Trébolt amúgy is 90%-ban dísznek volt ott XD


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Lad
papi
Joy Boy 800 éve élt, a Rocks/Locks pedig 40 éve uralta a tengereket.
 
Germa66
Dungeon: És elmondanád nekem hogy mitől kezdene el Katakuri most rohamosan fejlődni?

Azért hajtogatod ezt egyszer túlszárnyalja majd BM-et mert menőbb neked. És ennyi. Ugyanaz a nóta mint a forradalmár parancsnokoknál. Szar design, retardált szokások -> máris nem lehet kulcsfigura, vagy olyan borzasztó erős. Ez a gondolatmeneted.
Big Momból eddig kb semmit nem láttunk de megnézném hogy hárít egy Ikokut vagy egy Hahaba-t Katakuri..... vagy egyéb hasonló kaliberű támadást. Lehet kerülgetné a támadásait, de BM a nagysága miatt nehezebb ellenfél mint Luffy és Napoleon valamint Prometheus is asszisztálna a harchoz. Pláne ha BM olyan támadást tol rá ami az egész testét érinti akkor aztán formálgathatja a testét nem ér vele semmit.

Katakuri már 48 éves, tehát még csak az se lehet mondani hogy fiatal és nem volt ideje kiteljesedni. Pont ezért írtam hogy elképesztő a csávó milyen sokoldalú. De ennél erősebb a sztoriban már nem lesz. És kitől fejlődne amúgy? A világ 99%nál erősebb. Akinél viszont nem az megölné vagy elfogná.

Nem fogta vissza magát csak retardált módon nyert Luffy. Úgy harcolt ahogy harcolna bárki ellen mert olyan mint Luffy. Ha nyerni akar, tisztességesen akar nyerni. Plusz mindenképp Luffyt kellett kihozni győztesnek.
 
dungeonlord
Hidd el barátom, hogy Big Mom még betegen is komolyabb harcolt, mint Katakuri az egész arc alatt.
Haddjuk már ezt az olcsó kifogást, hogy ha valamit jobban szeretek azt jobban értékelem.
Ezzel most azt akarod mondani, hogy igaza van .
Tudod mit csinált Katakuri az egész arc alatt? Játszotta a tökéletes testvért , aki testileg szép és legjobb harcos az egész családban. Mint pl. folyamatosan takarta az arcát vagy nem akarta, hogy senki se lássa fekve stbstb...

Katakuri saját maga ellen vívott párbajt és Luffy pedig csak felébresztette a valódi énjét .

Yonkoknál nem számít a kor, de Katakurinál már igen? Ha Garp 60-70.évesen még szörnyeteg, akkor még van ideje fejlődni.De ezúttal nem tökéletes testvérként fejlődik...
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.06.12. 21:21
 
Germa66
Tudod én nem kezdek el egy vitát valaminek a kizárására ha látok benne rációt. De a te gondolatmenetedről ordít a véleményed a karakterekről. Katakurit szereted, BM-et nem. Átkozhatsz, nevethets,z engem nem érdekel, bárki megmondhatja itt a fórumon rajtam kívül aki olvasta a hszeid.

Senki nem mondta hogy Garp ereje teljében van. A vele egyidős Chinjao pedig meg is roggyant egészségileg. Akárcsak Fehérbajusz.

Olcsó kifogás? Olvasd vissza a kommentjeidet. Az az olcsó kifogás hogy ilyen mondatokkal próbálod a saját igazadat bizonyítani pedig egy vitában az ilyennek nincs szerepe. Az észérveknek van.

És még mindig beleképzelsz karakterekbe dolgokat. Nem játszott meg semmit, sokat jelentenek neki a testvérei és tudja hogy felnéznek rá. Ezzel is növeli a csapat morálját és támaszt nyújt nekik. Smoothie na ő nem volt komoly. De attól hogy nem csinál semmit még ő is lehet erős. Az hogy te mást látsz bele a karakterbe attól még nem lesz az.

Big Mom azt csinálta mindig ami eszébe jutott hogy a torta közelébe érjen. A környezetet támadta elsősorban, nem az szalmakalaposokat. Ha rájuk céloz már egyikse élne. Baum király és a Sunny viszont kapott jócskán. Mert az útjában voltak.

Nincsen valódi énje Luffynak ahogy Sanjinak se. Ismét beleképzelősdi. El lett mondva hogy a haki úgy fejlődik hogy ha erősebb hakihasználokkal edzel/harcolsz.
 
Jon
dungeonlord írta:
Ha Garp 60-70.évesen még szörnyeteg, akkor még van ideje fejlődni.


Biztos, hogy Garp nem lett erősebb öreg korára. Az más kérdés, hogy tartja magát.

És nem értem, hogy attól még, hogy meg akart felelni, miért lenne gyengébb. Semmiben nem hátráltatta, sőt, valószínűleg a testvérei iránt érzett érzelmei csak dobtak rajta, hiszen meg akarta őket védeni (és ez így is marad).


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
dungeonlord

De a te gondolatmenetedről ordít a véleményed a karakterekről. Katakurit szereted, BM-et nem.

Mint a beképzelt 1vs1 Kaido harc? Hadjuk már...
(Ha Oda valóban 1vs1 Yonko akarna, akkor Luffynak egyedül kelet volna legyőznie Crackert)
De ha a ti gondolatmeneteket követem akkor Katakurinak is lenne esélye 1Yonkon ellen Független attól, hogy Kaido elött Luffy harcol még valakivel vagy nem.


Big Mom azt csinálta mindig ami eszébe jutott hogy a torta közelébe érjen. A környezetet támadta elsősorban, nem az szalmakalaposokat. Ha rájuk céloz már egyikse élne. Baum király és a Sunny viszont kapott jócskán. Mert az útjában voltak.

Tessék? Perospero rafinált húzásával Big Mom minden erejével megakarta ölni a szalmakalposokat .
Big Mom ugyanis egy kicsit sem fogta vissza magát és keményen támadta a szalmakalaposokat:
Pl itt http://naruto-kun...ece/880/18 és http://naruto-kun...iece/874/7.
Megállíthatatlan gyilkoló géptél követe a hajót és itt http://naruto-kun...ece/891/17majdnem megölte Namiékat.
Tehát ja, Big Mom sokkal komolyabb harcolt, mint Katakuri .
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.06.13. 10:53
 
Germa66
Csak amíg a többiek egy Odától való kijelentésre hivatkozva mondanak valamit te a saját gondolatod alapján, és nem felveted hanem tényként jelented ki.
És amúgy esetemben pont belebuktál mert én sose mondtam hogy Luffy 1v1ezni fog Kaidoval. Örülnék neki, de jelenleg nem látok rá esélyt ezért sose folytam bele ezekve a vitákba. De amit Oda mondott amelett sem szabad elmenni.

Ha a szalmakalaposokra megy akkor már halott lenne mindenki. A sunny volt a cél. Azt nem mondtam sehol hogy nem harcolt komolyan azt mondtam hogy nem rájuk célzott. Az egyedüli kivétel Jinbe de ő konkrétan beállt elé. Ettől függetlenül Katakuri is teljesen komolyan harcolt. Mindent bedobott. Az uccsó támadása a legerősebbje. Még a hakija is olyan lett tőle mint Luffynak g4ben meg BMnek.
 
Giovanna
dungeonlord írta:[quote]
Mint a beképzelt 1vs1 Kaido harc? Hadjuk már...
(Ha Oda valóban 1vs1 Yonko akarna, akkor Luffynak egyedül kelet volna legyőznie Crackert)
De ha a ti gondolatmeneteket követem akkor Katakurinak is lenne esélye 1Yonkon ellen Független attól, hogy Kaido elött Luffy harcol még valakivel vagy nem.


Luffy egyedül győzte le Katakurit aki a legerősebb parancsnok ( hogy ilyen csata volt azt hagyjuk az nem ide tartozik ) tehát 1 vs 1-ben veri le Luffy azt a beastiát.

Plusz Luffy szinte biztos, hogy még harcol valakivel Kaidou előtt.
Mikor legközelebb harcol szerintem a jövőbe-látó hatalma eléri Katakuri szintjét, plusza Gear4-nak lesz egy olyan formája, ami olyan erős mint a Gear4th: Bounde-man, és olyan gyors, mint Gear4th: Snakeman, ami azért eléggé durva lenne ( lesz )...
 
kristofkristof
Katakuri volt a legelső, aki elismerte őket fenyegetésként, szóval ha valaki, akkor pont ő nem fogta magát vissza. Ha nagyon kéne valakit mondani, aki visszafogta magát az Big Mom. Eszméletlen, hogy a történtek után nem vette őket komolyan. Luffy legyőzte Crackert, összetörték Caramel képét, széttrollkodták a teapartit, megsemmisült a kastélya, lemásolták a Road Poneglyphet (bár erről valószínűleg pont nem tud még) és még sorolhatnám. Van egy olyan érzésem, hogy még most sem igazán ismeri el Luffyékat fenyegetésnek, hiszen csak annyi jött le neki, hogyha nem ő végez vele, akkor az mekkora szégyen lenne. Szóval ezzel csak azt akarom kihangsúlyozni, amit előttem is leírtak, Katakuri végig komolyan kezelte a helyzetet, szóval kizárt, hogy amiatt kapott volna ki, hogy visszafogta magát vagy valami hasonló. Még ő figyelmeztette a többieket, hogy Luffy potenciális veszély lehet majd Big Momra. Ezek után Tamago meg max 1-2 gyerek látta át a helyzetet. Bár abban talán egyetérthetek, hogy Katakurin most lehet végbement egy kis belső lelki változás, de kizárt, hogy amiatt kapott volna ki, amit írtál Dungeon.
 
Gather
Minden fő harc előtt Luffy úgy is harcol és biztos hogy itt is fog ahol kifárasztják majd azzal az erővel veri le a az arc boss-t. :'D
 
Hiei
Pár megjegyzés. Big Mom a tea partytól szinte végig agyhalott módban volt és csak a torta volt a fejében. Szóval hiába is akarta volna komolyan venni őket. Cracker után elkapták Luffy-t arról nem tehetett, hogy Opera hazudott. Nem is tudta, hogy megszökött.

Crackert valóban 2v1-ben nyomta le, de utána Katakurit 1v1-ben legyőzte. Szóval, akkor Cracker erősebb, mint Katakuri? Nem, egyértelműen nem az. Ennyit arról, hogy nem mehet le 1v1-ben egy Yonkou.
Sőt Oda jól betrollkdott, mert nem hogy egy Yonkou, de lehet egyszerre kettő lefog menni.

"Befogok mutatni egyet a legendák közül, aki elbújt eddig a One Piece világában. (lurking legend) Ő lesz a legerősebb ellenfél, akikkel eddig valaha taláűlkoztak a Szalmakalapos kalózok. Elhiszitek, ha azt mondom a legnagyobbak háborúja csak aranyosnak fog tűnni ehhez képest. "
Ez egy hivatalosan megerősített Odától származó szöveg.
És elnézést a múltkor azt mondtam, hogy nem írta Oda, hogy melyik harc lesz ez, de tévedtem. Most újra előkerestem és most látom. hogy tévedtem. Bár azt nem tudjuk ez Wanon lesz-e.

Eleinte Weevilt vizionáltuk, de ő igazából nem lehet hiszen nem legenda. Mitől is lenne az? Most fény derült erre a "Rock-ra", de elvileg halott. Én azon gondolkoztam, hogy Oda szerintetek lehet, akkora troll, hogy Garp-ra gondolt?
Ha elküldi őt Wanora mondván ő állította meg annak idején is ezt a Rockot, illetve Kaidout és Big Mom-ot.
Mi van, ha Luffynak tényleg őt kell legyőznie?:D
Ez most pont Dungeon miatt jutott eszembe, mert emlegette Garpot.
Tudjuk, hogy még most is erős.
Itt:
https://www.youtu...nnuvHTRDk4

Sengoku arca őszintén elárulja, hogy ha Garp megakarja ölni Akainut, akkor megöli.

Ebben:
https://www.youtu...DwNGzu0oAQ

Marcot gyakorlatilag elküldi egy ütéssel nyaralni. És mikor MArco oda megy Shirohige arca már előre elárulja, hogy nem fűz sok reményt a sikerhez.

Elég érdekes harc és helyzet lenne és kiváló alkalom lenne megismerni Garp történetét. Ha valakiben biztos vagyok, hogy még most is erősebb egy admirálisnál az ő.
Mi a véleményetek?

Azért nem a teória témába írtam, mert aktuálisnak érzem.
 
Giovanna
Luffyék ellenfele szerintem egy teljesen ismeretlen személy lesz, és talán tényleg a Rocks kalózbandából.

Garp még most is biztosan piszkosul erős lehet, és mégis mennyire?
Fiatal korában simán lehetett Yonko szinten ( lehet még egy kicsit erősebb is ), most így öreg korában szerintem még mindig van olyan erős, hogy akár Katakurit is legyőzze.
Szerintem Garp egy Cracker-Doflamingo duóval lenne egálba, a harc végén ő is és a Team is meghalna, tehát kb. két parancsnok szintjén van szerintem.
 
Zuki
Hiei írta:

Pár megjegyzés. Big Mom a tea partytól szinte végig agyhalott módban volt és csak a torta volt a fejében. Szóval hiába is akarta volna komolyan venni őket. Cracker után elkapták Luffy-t arról nem tehetett, hogy Opera hazudott. Nem is tudta, hogy megszökött.

Crackert valóban 2v1-ben nyomta le, de utána Katakurit 1v1-ben legyőzte. Szóval, akkor Cracker erősebb, mint Katakuri? Nem, egyértelműen nem az. Ennyit arról, hogy nem mehet le 1v1-ben egy Yonkou.
Sőt Oda jól betrollkdott, mert nem hogy egy Yonkou, de lehet egyszerre kettő lefog menni.

"Befogok mutatni egyet a legendák közül, aki elbújt eddig a One Piece világában. (lurking legend) Ő lesz a legerősebb ellenfél, akikkel eddig valaha taláűlkoztak a Szalmakalapos kalózok. Elhiszitek, ha azt mondom a legnagyobbak háborúja csak aranyosnak fog tűnni ehhez képest. "
Ez egy hivatalosan megerősített Odától származó szöveg.
És elnézést a múltkor azt mondtam, hogy nem írta Oda, hogy melyik harc lesz ez, de tévedtem. Most újra előkerestem és most látom. hogy tévedtem. Bár azt nem tudjuk ez Wanon lesz-e.

Eleinte Weevilt vizionáltuk, de ő igazából nem lehet hiszen nem legenda. Mitől is lenne az? Most fény derült erre a "Rock-ra", de elvileg halott. Én azon gondolkoztam, hogy Oda szerintetek lehet, akkora troll, hogy Garp-ra gondolt?
Ha elküldi őt Wanora mondván ő állította meg annak idején is ezt a Rockot, illetve Kaidout és Big Mom-ot.
Mi van, ha Luffynak tényleg őt kell legyőznie?:D
Ez most pont Dungeon miatt jutott eszembe, mert emlegette Garpot.
Tudjuk, hogy még most is erős.
Itt:
https://www.youtu...nnuvHTRDk4

Sengoku arca őszintén elárulja, hogy ha Garp megakarja ölni Akainut, akkor megöli.

Ebben:
https://www.youtu...DwNGzu0oAQ

Marcot gyakorlatilag elküldi egy ütéssel nyaralni. És mikor MArco oda megy Shirohige arca már előre elárulja, hogy nem fűz sok reményt a sikerhez.

Elég érdekes harc és helyzet lenne és kiváló alkalom lenne megismerni Garp történetét. Ha valakiben biztos vagyok, hogy még most is erősebb egy admirálisnál az ő.
Mi a véleményetek?

Azért nem a teória témába írtam, mert aktuálisnak érzem.Itt a fórumon nem átbeszéltük már ezerszer ,hogy Marinefordot figyelmen kívül kell hagyni , erőszintek szempontjából?

Nagyon nagyon max 1 dontetlent hozhatott volna ki Akanui ellen anno.

Harcolni meg úgyse fognak egymás ellen komolyan , ezt mindenki tudja és már volt köztük "harc"
 
Ugrás a fórumra: