Hozzászólások
One Piece manga
Avaren
Újabb jó kis fejezet, lehet egyeseknek már unalmas, de én elvagyok ezekkel. :D
 
Germa66
Nem biztos hogy baki, lehetnek ikertestvérek és akkor Pudding is 15. Ha meg baki akkor a kötetre ki lesz javítva.

Én is Avaren véleményét osztom. Persze hogy a japánok nem kárognak ők tudnak várni és élvezni tudják az apró örömöket is.

A külföldiek szerint Franpe jelenti a kulcsot Luffy győzelméhez. Ugyanis ő lesz szerintük a kövi zavaró tényező Katakuri számára, amitől KO lesz megint az Observationje. Mert mostmár Katakurinak kb nincs zavaró tényező, de ha veszélyben lenne a kishúga, akiért lehet épp annyira rajong mint ő érte, akkor megint nem tuja majd kikerülni Luffy támadásait. Sztem van az ötletben ráció.

Franpenak vmi rágógumi gyümije lehet vajon? :D
 
kristofkristof
Logikusnak tűnik az ötlet, feltéve ha Katakuri is rajong érte. Azonban számomra a karakterén esne egy újabb hatalmas csorba, ha megint egy ilyen idióta vakfoltja lenne szerencsétlennek. Inkább kapjon ki szerintem normális küzdelemben, minthogy így, de ez csak az én véleményem.
 
Hiei
Luffy vs Katakuri harc még annál is szánalmasabb, mint amit vártam. Ez a közös kép és kijelentés badass kellett volna legyen? A bucira vert Luffy és Sanji a legendás torta bajnok. Ez nem a Shokugeki no soma. Full égő volt bakker:D
Az egyetlen pozitívum, hogy végre közeledik a vége az arcnak. Már nagyon ideje lesz, mert ez lassan kritikán aluli.
Ritka pillanatok egyike, mikor imádkozni fogok, hogy off screen harcban győzze le Katakurit, mert ezt nézni is fáj.
Ráadásul ezek a kijelentések már borítékolták a végeredményt. Adja az ég, hogy valaki Japánban közli Odával, hogy ez így gáz és inkább elmenekítteti Luffy-t.
 
Giovanna
Germa66 írta:
A külföldiek szerint Franpe jelenti a kulcsot Luffy győzelméhez. Ugyanis ő lesz szerintük a kövi zavaró tényező Katakuri számára, amitől KO lesz megint az Observationje. Mert mostmár Katakurinak kb nincs zavaró tényező, de ha veszélyben lenne a kishúga, akiért lehet épp annyira rajong mint ő érte, akkor megint nem tuja majd kikerülni Luffy támadásait. Sztem van az ötletben ráció.


Szerintem ez hatalmas hiba lenne Odatól, mert ez azt fejezné ki, hogy Luffy még csak nem is súrolja egy hardcore főparancsnok szintjét, nagyon unfair lenne, mivel ennek ugyanannyi értelme van, mintha egy Boxolót úgy győzne le egy másik, hogy tökön rúgja Ikszdé Ikszdé Ikszdé

Például nem bánnám, hogy a megfélemlítés Hakiját fejlesztené Luffy, és ki derülne róla, hogy valami különleges ereje lenne e hakinak...
 
Hiei
Ezek után teljesen mindegy, hogyan győzi le, blődség lesz. Napnál világosabb, hogy égés föld van köztük és még ha Luffy fel is veszi a versenyt a megfigyelésszínében Katakurival, akkor is gyengébb nála minden másban. A képességük egyszerűen nincs egy szinten. Erősebb az érzékelése és még ha le is küzdi ezt a különbséget a tapasztalat, akkor is Katakuri mellet áll. A fegyverzete is erősebb Luffyénál, ráadásul ő Ébredést is használ.
Arról nem is beszélve, hogy erőltetett és már-már seggből előrántottnak tűnik a dolog.
Én itt már tényleg szinte csak a D. akaratának képességétben látok menekülőt. Minden más komolytalan itt már.
Ezt a szakadékot hakival, de még ébredéssel se képes áthidalni. Túl nagy a különbség, hogy elfogadható módon megoldja.
 
abel08
Most nézem, azt írják már megint nincs fejezet a következő héten? Ennek igy mi értelme van? Egyszerűen nem értem miért jó ezt csinálni, hogy várunk heteket a fejezetre, és semmi olyan dolog nem történik, amire azt mondom, hogy "ajha, akkor ezt most elolvassuk még párszor, mert nem tudom felfogni"..

Arról már nem is beszélve, hogy a csütörtöki általalános megjelenés helyett mostmár szinte mindig pénteken van.. Ez nem is lenne gáz, de mi lesz a következő? két hetente lesz fejezet? Mert lassan már tényleg az történik..
 
Giovanna
Sajnos Oda beteg ezért nem tud minden héten fejezetet írni :(
Viszont igen igazad van, hogy történhetne már valami elképesztő...

Igaszság szerint még az lenne a hatalmas nagy pofára esés ( rossz értelemben ) ha Luffy a Gear4 nélkül ( ! ) győzné le Katakurit, na akkor aztán tényleg azt mondanám én is, hogy ez valami elképesztő epic fail.
 
Jaeger
Mi igy is mindig 1 héttel előre kapjuk meg szóval kár ezen felháborodni. Ahogy Oda sensei mondaná a jó munkához idő kell. Végül is elsőre a spoilerek alapján nem tűnt egy nagy fejezetnek, de a végére még is kialakult valami érdekes.

Nem sokan emelték ki, de a végén Sanji meg Luffy panele szerintem elég jól sikerült :D

Remélem a végén nem lesz ebből a harcból egy Luffy vs Lucci, hogy csak azért is de nyerni fog. Én annak örülnék ha konkrétan nem nyerne csak egyfajta lélektani győzelmet aratna.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
hgabi
A spoiler topicban már mondtam, hogy nálam is Katakuri felé billen a mérleg. A mostani fejezet után már kb teljesen így vagyok a dologgal. Még mindig nem zavarna, ha Luffy győzne, de kétségtelen, hogy a mai fejezet után furán venné ki magát. Luffy állapota ránézésre nem erre enged következtetni, de a szavai mégis mást sejtetnek. Nem nagyon hagyom, hogy ez elvegye a kedvem, amíg nem látjuk a harc végét. Oda még mindig megoldhatja valamilyen módon, hogy az erőegyensúly se boruljon, de Luffy megmeneküljön. Ha pedig nem így lesz akkor na bumm semmi sem tökéletes és az arc eddigi része túl jó volt ahhoz, hogy ez lehúzza.
Más kérdés, hogy mi lesz ezután, mert az oké, hogy most mindenki azt várja, hogy Katakuri veszít. De ahhoz Luffynak minimum megint a G4-et kell előhúznia. Mert hiába lát bele majd Luffy a jövőbe, ha nem tud olyan támadást bevinni, ami hatásos is Katakuri ellen.
 
demandred
Elég jó fejezet volt ez. Puddingról pedig a végén még kiderül, hogy ő Big Mom 35. fia.:D
 
Giovanna
A helyzet az, hogyha Luffy kb. ugyanolyan szinten nyomatná az észlelés Hakiját, mint Katakuri, és KORLÁTLAN ideig tudná alkalmazni a Gear4-t, akkor semmi gond nem lenne a győzelmével, mert nem lenne benne logikai baki ( hiszen jövőbe látás + Unlimited Gear4-t nagyon ütős kombináció )...
 
bakod
Nem is tudom... amikor bekapott Luffytól pár ütést elég meglepődött. Katakuri azért legyőzhetetlen eddig mert a megfigyelés nála hatalmas szinten van. persze kell a gyümi ereje is, de láthattuk ha elveszti a fejét már nem sokat ér.
 
Hiei
Valóban? Abban a pillanatban fokozatot váltott és simán újra ledominálta Luffy-t egy jóval erősebb Bushoshokuval.
Nem tudom te mit olvastál Bakod, de abban, amit én olvastam Luffy mindenben gyengébb Katakurinál ezidáig.
 
bakod
Igen mert akkorra visszaszerezte az önuralmát.
 
Ugrás a fórumra: