Hozzászólások
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
felixgotrek
A legnagyobb probléma a fejezettel, hogy jövő héten már megint szünet :/

Amúgy meg most,hogy Big Mom megérkezett durva dolgok lesznek itt :D


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
Gather
Ennyit arról hogy Big Mom megérkezik
http://www.manga9...Peice/930/
 
Lacika
Nem hiszem, hogy ennyi lett volna Big MOM valahogy fell fog jönni
 
felixgotrek
Hát igen nem valószínű hogy Big Mom megfullad itt és ennyi volt a karaktere :D


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
Rikiya
Meg nem hiszem,hogy pont King miatt halna meg Big Mom.Azért az elég durva lenne.
 
Giovanna
Semmi kép nem itt ér véget a Mama pályafutása :D Amúgy nagyon jó fejezetnek tűnik, végre megérkeztek Mamá-ék :D Na ezután mi lesz. :ehh
 
Sanji
Ezt komolyan nem hiszem el... Így is elásta már Sanji karakterét Oda az időugrás óta, WCI arcal pedig még mélyebbre taposta, amikor hypeolnia kellett volna, most megint azt próbálja, de csak mélyebbre süllyeszti... már ez a tény, hogy ilyen hamar használnia kell a ruhát, a külföldi oldalon is kiakadtak rendesen, lassan én is feladom a karaktert.
 
Rikiya
Igazából nem is tudjuk pontosan,hogy mi történt ott.Most abból a jelenetből (én legalábbis) semmit nem tudtam meg,hogy most King hogyan lökte le BM-t,kik vannak még BM-n kívül azon a hajón meg stb...
 
dungeonlord
Sanji írta:

Ezt komolyan nem hiszem el... Így is elásta már Sanji karakterét Oda az időugrás óta, WCI arcal pedig még mélyebbre taposta, amikor hypeolnia kellett volna, most megint azt próbálja, de csak mélyebbre süllyeszti... már ez a tény, hogy ilyen hamar használnia kell a ruhát, a külföldi oldalon is kiakadtak rendesen, lassan én is feladom a karaktert.


Asszem te is ott voltál a dislikok között.Én csak annyit mondok nektek, hogy most egyétek azt a szart, amit védtetek.

Előre megmondtam, hogy megismétlődik a Totland 2,ahol mindenki dislikol engem és próbálja védeni ,majd később mindenki azt írja, amit féléve megjósoltam .

Big Mom a mai napig nem Yonko résszemről ,és ezek után remélem holtan végzi. Mert a Totlandnál megalázták a karakterét, és az új fejezetnél pedig hivatalosan kiherélték .
99,99999%esélytelen a halál, de ha Oda nem akarja tovább égetni, akkor remélem ennyi volt.

Big Mom tipikus az a karakter,aki múltban nagy ász volt, de a jelenben lószart se ér.

Úgy tűnik, hogy a 2019 évet is erős kritikákkal fogom kezdeni.
Ja és ez volt reakcióm:
https://www.youtu...hckuhUxcgA
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.01.17. 21:42
 
Sanji
Nemigen szokásom dislikeolni, vagy likeolni, egyszer kétszer előfordul, de eleve nagyon ritkán nyilvánulok meg, a vitátokból pedig kimaradtam, szóval ez nem nyert. Ha dislikeoltam is egy kommentedet valamikor, üsse kavics, de nem védtem semmit, Sanji karakterét illetően tisztában voltam vele, hogy épül lefele elég szépen.
 
Rikiya
Nem tudom,hogy félévvel ezelőtt miért vitáztatok,de most kivételesen egyettértek nagyjából majdnem mindenben Dungeon-al.
Nekem sem tetszik,hogy Sanji használná azt a dobozt.Különösen azért,mert egyáltalán nem az ő stílusa és mert pont azt az erőt használni amelyeket azok az emberek használják akikkel elvágtat véglegesen a kapcsolatodat,na ez teszi igazából szánalmassá.

Azt is megértem Dungeon felől,hogy miért nem tartja "igazi" Yonkonak BM-t.Totlanden még jó is volt,mert nem volt annyira megalázva a karaktere,sőt szerintem sehogy sem volt,de ez a fejezet nagyon leégette őt.Azért ne már skacok,de ha tényleg az a helyzet,hogy King letaszította a tengerbe,na akkor tényleg beszélhetünk arról,hogy milyen Yonko az ilyen.

Big Mom még most is nagy ász.A Tengerészeten kijelentették,hogy ha ők ketten visszatérnének Kaidou-val (gondolom mint szövetségesek),akkor elképzelhetetlen incidens fog bekövetkezni,"minden képzeletüket felülmúlná".Tehát még sokat fog mutatni BM az erejéből,de van néhány fejezet amiben különösen legyengítik őt,pedig a hakija is elképesztő és a gyümölcs képessége is nagyon jó.

Viszont senki nem mondhatja azt,hogy ez az Arc-nak nincs értelme,mert nagyon is sok értelme van,sőt már túl sok.Ez az arc hihetetlenül epic lesz,badass és kreatív emberek,maga Wano ország is nagyon szépen van lerajzolva a történet is hihetetlenül kreatív és szépen megdolgozott eseményeket látok csak.Mindig lesz 1-2 dolog ami romboló lesz egy bizonyos szemszögből,de ezeket ne vegyük már fel olyan nagy dologként,mintha valami olyan történt volna ami egy egész történetszálat elrontana.Sanji karaktere lecsúszott,de ez még nem jelenti azt,hogy az arc nem lesz jó.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.17. 21:37
 
fream
Én nem teljesen értem miért is vannak az emberek kiakadva erre, hogy esetlegesen már most használni fogja a ruhát Sanji. Elvégre egy yonko emberei ellen fognak küzdeni, persze az kérdéses hogy milyen ellenfele lesz konkrétan, de remélem értitek mire akarnék kilyukadni.
 
Rikiya
fream,én annak sem örülnék,hogy ha bármikor használná.Megvan a saját ereje.Maga kijelentette,hogy ő ilyen erőt nem fog vagy inkább nem akar használni,nincs rá szügséke és pont,hogy azt az erőt használja amit a "volt" családja...Ez eléggé lesúlytja a karakterét.
 
fream
Persze ez tiszta sor, illetve én is hasonlóan gondolom. Viszont mikor először megláttuk, hogy hozzá került a ruha eléggé egyértelmű lett, hogy előbb vagy utóbb de használni fogja/kell majd. Úgy néz ki sajnos előbb mint sokan szerették volna. :D Lehet erős kifejezés, hogy egyértelmű lett de nem is lepődtem meg vagy akadtam ki emiatt.
 
Rikiya
Az a ruha csak a töltelék ellen lesz jó,már erősebb tisztek és parancsnokok ellen már sokat nem használ.Ott van Katakuri.Egy pillanat alatt kiütötte az egyik Germa srácot.
 
Ugrás a fórumra: