Hozzászólások
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
dungeonlord
kristofkristof írta:
https://onepiecet...3-PM-2.png
Vajon miért nem vagyok meglepve?


Mire gondolsz?
 
kristofkristof
Arra, hogy Zoro konkrétan ugyanoda juthatott vissza, ahonnan elindult.
https://naruto-ku...iece/920/6
Kíváncsi vagyok mit akar az ő szálából is kihozni Oda. Udon környékén eddig csak a börtön és a gyárak vannak az ismereteink alapján, az meg fura lenne, ha már megint belefutna Luffyba.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
dungeonlord
Lol, jó a szemed barátom . Mi lesz Zoroval? Szerintem találkozni fog az egyik szövetséges szamurájjal.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.12.24. 15:17
 
kristofkristof
https://www.reddi..._spoilers/
Talán kapunk még egy fejezetet idén. Biztos érdekes fejezet lesz a spoilerek alapján, szóval nagyon várom.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
Giovanna
Hm érdekes fejezet lesz, Orochi és a CPO, meg 6 Zoan használó mutatkozik be, és Sanji-t vették célba. Jól hangzik :D
 
kristofkristof
Igen, remélem Sanji nem fog töketlenkedni és kap egy rendes kis harcot. Nyilván kap ezeknél erősebb ellenfelet, de egy rendes harc kijárna már neki.

Flying Six Brothers... hát én felültem a hype vonatra. Elvileg ők nem SMILE használók, szóval remélhetőleg nem retardáltakból áll ez a csoport. És akkor ezek szerint Drake Queen alatt szolgálhat. 6+1 ember akarja már Sanjiék fejét, szóval lehet nem csak Sanjinak és Lawnak jut ki a jóból. Ez a szál eddig nagyon biztató nekem.

Inuarashi húzása meg zseniális, bár ezt inkább Kin'emonból néztem volna ki. Talán az egyetlen negatívum, amit mondani tudok, az a Shogun kinézete (márha ő van azon a képen). Bár igazából sokkal retardáltabban is kinézhetett volna. Na mindegy, a lényeg az, hogy legyen erős.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
Rikiya
Szerintem simán van egy csapás szintjén,sőt Jack-nél erősebb is lehet.
 
Germa66
Ugyanazt a mangát olvassuk? Vergot nem tudta leverni, Doffy ellen meg momentuma nem volt :D Hogy a viharba verné le Jacket? Napokig harcolt Inuék ellen akik jóval erősebbek Sanjinál, és úgy is feltartották kb egymást mert nem bírt az egyik a másik fölé kerekedni.

kristof: 'ezeknél' <- ezek valszeg a legerősebb headlinerek akiket eddig láttunk.
 
kristofkristof
Ha már a kötekedésnél tartunk, akkor kicsit furcsa, hogy még mindig azon a szinten tartod. Kb eddig csak a Doflamingo elleni megmozdulásból lehet következtetni Sanji erejére, na ott tényleg tehetetlen volt. Ha már itt tartunk Vergo se verte szét Sanjit, azért messze nem tűnt úgy, mint aki ki van ütve. Vergo is kb ugyanannyit kapott Sanjitól, meg amúgy is Vergo volt az, aki lelépett. Ezt is ki lehetne sarkítani. Abból a harcból nekem az égvilágon semmi nem következik. Tottolandi harcok sem az erőszint belövéséről szóltak. Zoronál is ugyanúgy lelehetne sarkítani mindent. Mennyit szenvedett Pica ellen, és az sem az erőszint miatt volt, csupán amiatt, hogy Pica gyáva volt és állandóan bujkált. Szemtől szemben sokkal hamarabb leverte volna Zoro.

És nem, nem Sanji a kedvenc Szalmakalaposom. Csak már tényleg vicc kategória, hogy egye elszólalások miatt felkoncolják kb a manga topicban. Zoronak és Luffynak is voltak olyan mondatai, ami miatt ennyire ki lehetne forgatni.

Azért nem nagy teljesítmény rájönni, hogy valószínűleg erősebbek a többi headlinernél, hiszen eddig vagy SMILE használókat láttunk (akiknél mindenképp), vagy Supernovákat, akik szinten lehetnek erősebbek. Én ennyit fűztem hozzá, engem már nem érdekel. Nem ülök fel még egyszer a kötözködéseidre és nem offolom szét emiatt a topicot. Legrosszabb esetben kevesebbet járok fel ide, engem az sem zavar. Boldog új évet!


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
Germa66
Én nem emlékszem hogy Zoron bármi nyomot hagyott volna Pica legyőzése. Sanjinak elrepedt a sípcsontja Vergo rúgásától.

Persze hogy elment Vergo, mert más dolga volt, hidd el nem Sanjitől ijedt meg :D Még a bambuszt se kapta elő vagy kezdett el nekivetkőzni az egész testes hakinak.

Mitől fejlődött volna azóta? Csak menekült. Azok mellett pontosan láttuk hogy Sanji mit tud. Amikor kihisztizte magát Luffyn. Na pont annyit tud. Kiütni 1 fogát.

Ki mondta hogy nagy teljesítmény? De ahhoz képest előre leírod őket és Sanji alá sorolod őket holott mégegy Sanji vs Supernovát sem láttunk.

Nem kötözködök, hanem objektív véleményt írok. Mindig személyes támadásnak veszed de ezzel én nem tudom mit csinálni.
 
Sanji
Ha jól emlékszem, mielőtt Vergoval harcolt, elszenvedett a teste egy robbanást vagy mit, és mikor visszakerült a testébe, akkor ha jól emlékszem meg is jegyezte, hogy elég ramaty állapotban van a teste, talán mert elfogult vagyok, talán mert nem, de nekem ez bőven elég indok arra, hogy Doffy egyik legerősebb embere eltöri a lábát... Doflamingo elleni harcát pedig hagyjuk, Doffy akkora tank mint ide a Mars, Luffy ütőerejét a maximumra hozva volt csak esélye kiütni, és akkor sem egyedül csinálta, plusz még tartsa fent a kalitkát, meg regenerálja magát folyamatosan... szerencsétlen szakácsunk, az ellenfele gyümölcsének a tudta nélkül, és úgy, hogy inkább gyorsaságra specializálódott, mintsem ütőerőre, jó hogy nem tudott mit kezdeni vele... kb a legerősebb ellenfelek ellen eresztette össze oda... semmit nem tudunk Sanji igazi erejéről, pláne hogy a rohamruhában mit fog produkálni. Bocsi az offért.
 
dungeonlord
Germa66 írta:

Sanjinak elrepedt a sípcsontja Vergo rúgásától.

Óriásit tévedsz!Ezt már 10x írom. Ezért rövidre fogom:
https://www.youtu...CB6mPmbaeo
Sanji nem Vergotól, hanem az óriás gyerekek maitt sérült meg .Sanji súlyos testi állapotban küzdött meg Vergo ellen, aki az egyik legjobb fegyverzet hakis volt. Súlyos sérülések ellenére Sanji még ígyis egyenlőként küzdött meg Vergoval.


Pontosan ezért is akadtam ki a manga fórumnál....

Sanji a legnagyobb visszafogottabb karakter a mangában. Oda kedvenc karaktere Zoro ,és pontosan ezért nem kap olyan pofonokat, mint Sanji .Ezzel a illúzióval próbálja beetetni a rajongóknak, hogy Zoro erősebb Sanjinál.Ez nem igaz.
&#8230;.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.12.29. 18:46
 
Germa66
Dungeon: Miért ne lenne igaz? Oda mangája ő tudja ki erősebb kinél :D Amúgy én most nem Zoro fankodni akarok mert őszintén szólva kicsitse kedvelem a karaktert de egyértelműen erősebb Sanjinál. Pl Pica ellen Sanji tehetetlen lenne.

Dungeon és Sanji: Zoro átélte kb ugyanezt (jah várjunk kicsit többet) a Thriller Barkon. Ez még nem vesz el sokat Vergo érdemeiből tekintv hogy fingunk sincs hogy használt e hakit vagy nem.

Sanji: Látom te objektívabban látod a karaktert mint a legtöbben itt és látod hogy felfogja venni a raid suitot. Igen, azzal erősebb lesz, ez nem vitás. De nélküle annyit tud amit Luffyn leművelt Tottlandon. Ja és Doffyt azért hoztam fel csak mert itt egyesek már csapás magasságokba emelték, akik nem hiszem hogy Doffynál gyengébbek.

Énis befejezem az offot srry minden moditól.
 
dungeonlord
Őszinte leszek.Ki a jobb? A válaszom :Egyik sem jobb a másiknál.
Több mint 10.éve követem a One piecet. Egyszer se jutott eszembe, hogy az egyiket erősebbnek látom.
Minden arcban ezt tapasztaltam .Ha véletlenül az egyik nyerne, akkor a kövi harcban a másik nyer. Kb így érzem,látom és tapasztalom a rivalizálásokat .
Sanji vs Zoro olyan, mint Naruto vs Sasuke .
 
david56
Én Zoro fan vagyok elismerem, de mivel Zoro az első tiszt egyértelműen ő az erősebb. Sanjinál sztem Nico Robin is erősebb. Verg&#242;nál Sanji nem volt toppon azt a harcot nem is &#232;rdemes felhozni,mert Nami leamorizálta Sanji test&#232;t.Ha j&#242;l r&#232;mlik akkor Hodyt is megszorongatta Zoro a vízben, egy gyojint. Sima győzelmet aratna Sanji összes ellenfel&#232;n. A jelenlegi lehet hogy, úgy is ha mind egyszerre menne &#128514;


Winter is coming....oh its here !!!
 
Ugrás a fórumra: