Hozzászólások
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Rikiya
A Teória szerint tényleg nő lesz az egyik csapás akit Queennek neveznek.De nem hiszem,hogy sanji vele küzdene meg.Bármilyen erős is legyen vagy bármilyen gonosz is legyen,sanji nem képes egy lányt megütni...
Egyébként én azt sem hiszem el,hogy zoro és sanji képes megküzdeni a csapásokkal,főleg,hogy az a 2 kettő még Jack-nél is erősebb (állítólag)...
Csapások=édességparancsnokok,vagyis szerintem így van,de ha jack lenne a leggyengébb csapás és már neki 1 milliárd a vérdíja,akkor még azis valószínű,hogy a másik 2 erősebb mint katakuri és smoothie
Igazából én így gondolom el ezt az egészet.
 
Borsotomi
Rengeteg lehetoseg van a Suke Suke no Mi gyumolcsbe. Tokeletes kepesseg lesz Shiryu-nak.
 
Hiei
Én nem hiszem, hogy a Kenbonshoku mellette ez a képesség annyira erős lenne. Egy jó érzékeléssel simán lehet ellene harcolni. Fujitora ellen kb olyan, mintha nem is lenne gyümi használóxD
Queen, pedig a spoiler szerint férfi. Szóval Sanji nem nővel harcolna :D Meg elég furcsa lenne, ha kopasz nő lenne. Sajnos tényleg sanszos, hogy valami Okama vagy szimplán valami melegbáró:D
Btw Peronát most miért érdekli így hirtelen Moria?
 
Rikiya
Teach vérdíjára azért többre gondoltam...
Azért szerintem BM és Kaidou vérdíja sokkal több,már csak abból kiiundulva,hogy ők már roger idejében is nagykutyák voltak...
 
Borsotomi
A legtobb karakter hakija nem eleg hozza hogy erzekeljek vagy "megfeleloen" erzekeljek. Amellett nagyon eros es gyors. Fujitora mar kepessege altal is elonyt elvez igy biztosan mas ellenfelet kap.
A kepessegevel nem csak magat de masokat is elrejthet, akar komplett csapatot, hajot, fegvereket. Ebredessel ez meg bovitheto is. Kivalo ovgyilkos kepesseg es egyben tamogato kepesseg. Sok trukkot kilehet talalni akar csak reszleges eltuntetessel. Egesszen biztos, hogy Oda kitalal par erdekes megoldast neki. Azt se gondolta volna senki se, hogy ezt a kepesseget kapja.

Ékezet használata kötelező.
Szerkesztette: Hiei - 2018.11.21. 20:43
 
kristofkristof
Egyetértek Hieivel, pontosan erre gondoltam. Szerintem nem kell hardcore megfigyelés színe ahhoz, hogy elkerüld egy láthatatlan ellenfél támadását. Katakuri féle jövőbelátás biztosan nem kell. Igazából kb azok nem tudnak ellene mit csinálni, akiknek nincs megfigyelés színe. Ergo a gyenge ellenfelek ellen szívatós, akiket enélkül is le tudna győzni. Amit írtál elrejtéssel kapcsolatban érdekes lenne, de szintén komolyabb ellenfelek eszén nem hiszem, hogy túl lehetne járni. Lásd Big Mom területén lévő érzékelők. Apropó Catarina képessége érdekesnek tűnik.

Ha Queen valóban férfi akkor gond nélkül kiállhat vele Sanji. Egyedül vagy segítséggel, de tuti küzdeni fognak Csapások ellen. A jelenlegi tudásunk szerintem csak a 3 szamuráj meg talán Inu-Neko páros lehet ezen a szinten.

Peronát én sem értem igazából. Ha jól emlékszem tudta, hogy a háborúban nem halt meg Moria. Nem elég, hogy elég nagy valószínűséggel 2 évig a tájára sem nézett, de még azóta is Mihawknál van, szóval érdekes.

Noha nem tudjuk mennyi volt Teach vérdíja a háború előtt azonban ő inkább most toborzással, területszerzéssel lehetett elfoglalva. Persze lehet mondani, hogy így Luffy után nem olyan nagy az a vérdíj, de szerintem az elmúlt két évben Teach nem másik Yonko vagy a Tengerészet bajuszát húzogatta. Ahogy elnézem ő is most készül a nagy dobásra.

Amúgy én még azt nem értem miért olyan fontos Moria. Oké, hogy van zombi hadsereg, de ha jól rémlik egy kis víz és annyi. Szerintem a legénységében bárki simán verné.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
Giovanna
Na igen Moria, tényleg furcsa, hogy csak így feltűnik hirtelen a semmiből...
Még a gyengébb kalózok is elvernék...
Mondjuk lehet, hogy a gyümölcse felébredett, és ezért egy háborúban nagyon nagy haszna lenne :D
 
Rikiya
Egyébként melyik 3 szamurájra gondoltok,akik még talán egyenlő szintűek mint a 3 csapás?
 
dungeonlord
Rikiya írta:

Egyébként melyik 3 szamurájra gondoltok,akik még talán egyenlő szintűek mint a 3 csapás?


Ez a 3 https://naruto-ku...ece/921/11
 
Rikiya
Igen,így már világos.
A fejezetben érződik,hogy ezek a fickók nem akárkik,de képesek lennének kiállni a csapásokkal?Igen,Shutenmaru tehát Ashura Douji megvágta jacket,viszont attól függetlenül nem biztos,hogy egy komoly harcban győzött volna...
Na mind1,szerintem csak segítség lesz luffyék számára,viszont számomra a legbadasabb harc lesz a Zoro vs King és Queen vs Sanji,már aligvárom :)

Egyesítve 2018.11.21 23:01:15:
Egyébként kristof,több mint valószínű,hogy november 23.-ra,tehát pénteken fog kijönni a 925.fejezet.
 
Hiei
Pár érdekesség a képek után. Két év alatt jól felhízlalta magát Kurohige. Lett vagy 4-5 méter sztem ő is egy csaj egy combját teszi ki kb:D
Queen egy kopasz bajszos alak nem tudom eldönteni, hogy az férfi-e egyáltalánxD Elég gázul néz ki.
A Király még szódával elmegy de badassnek őt se nevezném. A kinézetük mindenesetre nem keltette fel az érdeklődésemet. Bízom benne, hogy ez azért van, mert Zoanok és a gyümijük a badass erőben és kinézetben is.
Jah és a Dámának robot karja van.
 
DieHardy
Csak nekem tűnik úgy, hogy a Queen nő?(egyedül a bajusz ami... :D ) A szemei mintha nőiesen lennének megrajzolva, meg a szája mintha ki lenne rúzsozva.. Felsőtestét a kezétől nem látjuk, de a vállán az akár ilyen melltartópánt szerű ruha is lehetne... (mangasail-os spoiler képeket néztem). De lehet tényleg egy okama lesz ismét..

Amúgy nem kopasz, van haja csak hátravan fonva.

Amúgy a Kingnek jól látom szárnyai vannak? Akkor ő valami madár zoan típus lehet? vagy esetleg valami szárnyas mítikus zoan?


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Rikiya
Rengetek teória van king-ről és queenről,mármint,hogy milyen típusú zoan gyümölcs erejének vannak a birtokába.

Itt egy példa:King egy pterodactyl(Ősi Zoan),Queen egy Baziliszkusz

Ugye a pterodactyl azért lenne jellemző king-re,hiszen szárnyai vannak és ennek a kihalt állatnak is szintén ez van...

Egyesítve 2018.11.22 10:06:44:
Egyébként King és Queen vérdíjáról még semmit nem tudunk?
Szerkesztette: Rikiya - 2018.11.22. 10:06
 
hgabi
Nekem abszolút férfinak néz ki Queen, az egész felépítése férfias. Ez a Queen és King dolog lehet olyan, mint Doffynál volt a 4 fő embere (treff, kőr, káró, pikk.) Szóval ez lehet csak ilyen rangbeli elnevezés. King feje engem valamiért Pica és Gladius keverékére emlékeztet. Egyébként tetszik a kinézetük.

Jelenleg nagyon meg vagyok elégedve Kurohige csapatával. Igazi hidegvérű és kegyetlen kalózbanda. Catarina Devon megszólalása is Moriának, hogy visszaadják a hullát, ha akarja. Persze értem, hogy azért mondta, mert Moria hasznát veheti még a testnek, de ez akkor is igazi kegyetlen megnyilvánulás.

Végül pedig szerintem Kurohige vérdíja jó helyre lett belőve. Ha azt nézzük, hogy két éve a háború előtt még konkrétan nem volt vérdíj a fején akkor ez most elég szép teljesítmény. Lehet Big Mam és Kaido védíja nagyobb, de már évtizedek óta Yonkuként vannak a köztudatban. Jah és tetszett, hogy még maga Kurohige is szörnyetegként hivatkozik Kaidora.
 
Rikiya
Sanji és Zoro vérdíja is igen megfog nőni,ha letudják győzni kinget és queent.

Bár valamiért nem vagyok biztos,hogy egyedül képesek lesznek rá,több mint valószínű,hogy fognak nekik segíteni,de a dicsősség úgyis zoronak és sanjinak fog járni,tehát mind1 :)

Van egy teóriám: Jack-nél erősebb king és queen.Tehát a vérdíjuknak is többnek kellene lennie,valószínüleg.Legyen Queen vérdíja mondjuk 1,2 milliárd king vérdíja annyi mint most luffyé,tehát 1,5.Én erre tippelnék,sőt sokan gondolják így.Nekem nagy csalódás lenne ha Jack lenne a legerősebb csapás,ezért persze,hogy mindenki king-re szavaz legerősebb csapásként.
 
Ugrás a fórumra: