Hozzászólások
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Hiei
Oda utálja Sanjit és úgy tűnik Daninak lesz igazaXD RElmarad az Oven vs Sanji harc:D
 
KRISZhun69
Úgy tűnik Redditre kikerült az új fejezet spoilere: https://www.reddi..._spoilers/
 
Csilla1050
Nagyon várom a Carrot-os részt...Pont ahogy gondoltam, az egy elég kemény rage mode.
 
Hiei
Miből gondolod? A spoilerből nem derült ki semmi. Lehet random csicskákat vert agyon.
Még mindig kizártnak tartom, hogy Daifuku kaliberű embert megverjen miatta. Gondolj bele, akkor Inurashi és Nekomushi yonkou szintre emelkedik teliholdkor? Kizárt.
Ez nem Dragon ball és remélem nem is lesz az.
 
Csilla1050
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: As Carrot transforms into her Suron form, she defeats Big Mom’s underlings one after another. She also destroys the ship’s steering wheel.)

Ez az aprólék csak, erre gondoltam. Úgy képzelem el, mint mikor a Narutoban Madara rendezett egy apróbb tömegmészárlást a ninja háborúban :D
Szerkesztette: Csilla1050 - 2017.12.06. 23:38
 
AFR
És mit jelent a Suron szó?
Mióta olvastam a spoilert ezen gondolkodom.
 
Shi
Képek:
https://i.imgur.c...ZZVdeB.jpg
https://i.imgur.c...zrE9pN.jpg

AFR, elvileg ezt:(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: When the Mink tribe makes eye contact with full moon, they transform into a form called "Suron" (Lion of the Moon))
Szerkesztette: Shi - 2017.12.07. 11:27
 
dungeonlord
Azt a ku...
[img]http://www.kephost.com/images/2017/12/07/1512641743176.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Most már nagyon várom Carrot epic jelenetét Xd.
 
AFR
Vagyis akkor a Suron = Lion of the Moon = A Hold oroszlánja ?

Kíváncsi leszek mi is ez pontosan. A kép alapján olyan mintha felnőne. De a fekete szemeknek is lesz jelentősége sejtem én.
 
Ban
Szerintem nem csak Chopper az, aki köpni nyelni nem tud Carrott új formája láttán, hanem azok is, akik eddig az ellen voltak, hogy Carrott csapattag legyen. Az meg hogy csak teliholdkor képes használni ezt a formát, azt a későbbiekben könnyen meg lehet oldani, hiszen Chopper képes elkészíteni olyan energia golyókat, ami előhozza a monstert a minkekből. Carrott kap majd belőle egy külön neki készített répaízű golyócskákat. Hát ha még Chopper is elsajátítja ezt a Suron nevű technikát, főleg ha még a Monster formájával kombinálja... Chopper a végén nagyon tápos lesz.
 
kristofkristof
Nem tudom, én ettől nem várom jobban, hogy csapattag legyen, egyáltalán nem. Nagyon remélem, hogy Oda nem fogja túltolni a minkek power upját. Ettől még én kizártnak tartom, hogy Carrot verjen Daifuku meg Perospero szintű egyéneket, ezáltal teljesen borulna az erőegyensúly. Amúgy nincs semmi bajom ezzel a húzással, csak remélem nem történik semmilyen irreális dolog.
 
Gather
De ne keresünk Logikát ez Shounen. Ha egy karakter először átváltozik akkor mindig erősebb lesz a többinél.
 
Csilla1050
Az biztos, hogy izzasztó ellenfél lesz így Carrot, ha nem is ver Perospero szintű embereket, arra bőven elég lesz, hogy letudja foglalni a kemény legényeket...Ennyit azért minimum el lehet várni tőle, a Mink törsz eleve nagyon erős, ez el lett mondva korábban is és amúgy sem mutattak még semmi extrát, ez bőven belefér, és jól is néz ki.
Illetve korábban is meg lett említve ez a teliholdas dolog, csak vártam a végkifejletre, nagyon adja :D
 
Ban
Viszont ha most Pedro változna át, akkor ő azért szét tudna kapni egy Perosperót, ha Katakurit nem is. Akkor most megint jönnek azok az elméletek, hogy Pedro mégse halt meg.
 
jasek89
Carrot már elég régóta titkos kedvencem egyike, hát még ezek után. :D
Nem véletlen Pedro utalása is, hogy Carrot nem egy átlagos mink, sokkal erősebb mint gondolná bárki.
 
Ugrás a fórumra: