Hozzászólások
Bleach - Szereplők
Chakra
A szereplők történetének és személyiségének kibeszélése.
A képességeiknek van külön témája.
 
https://naruto-kun.hu/
Kurohi-kun
Na, két nap alatt eljutottam a Bleach 167. részéig (fillerek nélkül természetesen. :D), így legalább valamennyire tudok nyilatkozni a témában. Ott van Ichigo karaktere, ami nekem tökre bejön, mert hogy is fogalmazzak... valamennyivel egyedibb, mint a többi shounen-főhős. Mind ismerjük a "tipikust", az egy kaptafára menő harcos animék főszereplőit, pl. Narutót, a Dragon Ball-ból a nemtomki, Natsu a FT-ből... teljesen ugyanolyanok. Nekem az tetszett Ichigóban, hogy van egyedisége, alapvetően nem akar hősködni, sem feltűnősködni, ráadásul nem szívja fel magát minden szarságon, aztán megy fejjel a falnak. :roll
A másik Rukia. Nekem elsőre baromi szimpatikus volt, de aztán ahogy haladt a történet előre, egyszerűen elkezdett idegesíteni, hogy milyen akaratgyenge, és igen, jól mondta az egyik kritikus, hogy a "tehetetlensége irritáló volt ahhoz képest, milyen erős szereplő volt a sorozat elején" stb. Nem tudom, hogy ezzel mennyien vannak még így, attól függetlenül nagyon szeretem Rukiát is, de ez eléggé zavar a személyiségében.
Ja, és nem bánnám, ha Renji és Hitsugaya többet szerepelne. Haláli páros. :D
 
mac001
Sztem valamilyen szinten egy kaptafa minden főhős, mert alapvetően főhős, szóval tőlük várjuk a megoldásokat :)

Rukiát egyszerűen nem szeretem és kész. Akkor már inkább Rangiku :)
Rukia számomra olyan jelentéktelen mint Sakura a Narutoból, bár Sakura a történet végére legalább fejlődött, igaz hogy több száz rész kellett hozzá...

Akiket nagyon csípek az Renji, Byakuya, Kon, Ikkaku, Toshiro, Kyoraku meg Kenpachi
 
G3ri
Én Kenpachit bírom a legjobban :D Az "állatias" ösztönével meg a lazasággal nálam betette a kaput xDDD
 
Kurohi-kun
És elmondanád, miért nem szereted? Nem piszkálódni akarok, csak szeretem mélyen kivesézni a dolgokat. :D
Én azt bírtam legjobban, mikor az arrancarok megjelenése előtt Toshiro csapata bemasírozott az iskolába: Ikkaku, Matsumoto, Hitsugaya, Renji, még valaki akinek nemtom a nevét + Rukia. Na azon nagyon röhögtem. XD
Kenpachi már igazán írhatna egy önéletrajzot. :D
 
mac001
Kenpachi nagy arc... Állatias és fejjel megy a falnak (meg az ellenségnek) De gondoljunk bele ha ő a 11. Kenpachi, akkor Unohana milyen erős lehet??
 
Tilon
Kurohi-kun írta:
és igen, jól mondta az egyik kritikus, hogy a "tehetetlensége irritáló volt ahhoz képest, milyen erős szereplő volt a sorozat elején"

Az elején? Mikor le volt gyengülve a gigai miatt és még a Shikaiját sem tudta használni? Vagy mikor Grimmjow hirtelen one shottolta? Amúgy még mindig nem fogom, fel, hogy miért nem szeretitek. xd
 
Kurohi-kun
Tilon írta:

Kurohi-kun írta:
és igen, jól mondta az egyik kritikus, hogy a "tehetetlensége irritáló volt ahhoz képest, milyen erős szereplő volt a sorozat elején"

Az elején? Mikor le volt gyengülve a gigai miatt és még a Shikaiját sem tudta használni? Vagy mikor Grimmjow hirtelen one shottolta? Amúgy még mindig nem fogom, fel, hogy miért nem szeretitek. xd


Direkt le is írtam, hogy bírom Rukiát, csak ez zavar benne. :D De én nem a halálisteni erejére értettem, hanem úgy általában a viseledésére. Titeket komolyan nem zavart, hogy Rukia csak úgy ült és semmit nem tett azért, hogy esetleg ne végezzék ki? Mert én úgy egy idő után eléggé furcsálltam.

Tényleg, amúgy már meg akartam kérdezni: szerintetek barátság vagy szerelem volt Kaien és Rukia között? (Vagy ahogy a magyar szinkron mondja: RÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚKIA)
 
mac001
Rukia engem baromira idegesít. Jó karakternek indult (kb az első 2-3 részig), de semmit sem fejlődött (csak mert muszáj volt már fejleszteni ezért a többiekkel együtt szintet lépett, de még mindig jelentéktelen maradt) Nem látom értelmét annak, hogy VAN. Az elején nagyobb szereplőnek indult, de aztán annyira SEMMILYEN lett, hogy csak tölteléknek való.

Egyébként kb minden női karakter hasonló a shonen mangákban, ezért sem csípem őket. Látványos eredményt a férfiak érnek el mindig. xD
 
Kurohi-kun
mac001 írta:
Egyébként kb minden női karakter hasonló a shonen mangákban, ezért sem csípem őket. Látványos eredményt a férfiak érnek el mindig. xD


Na hogy ez mennyire igaz. XD Nem vagyok férfigyűlölő, de örülnék már egy shounennek, amiben nemcsak megmentik a nőnemű karaktereket.

Amúgy valamennyire meg tudom érteni az érzéseid, én Sakurával érzek így pontosan a Narutóban. T___T
 
mac001
Na igen, Sakura... Azt is írtam már, h egy fokkal jobb helyzetben van nálam, mint Rukia, mert a sztori végére fejlődött. Gyógyít ezerrel meg benne lakozik Tsunade erejének egy része is xD Szal ennyivel pozitívabb. Ő valahogy RÁJÖTT, hogy mindig csak Naruto és Sasuke után kullogott és ezért döntött úgy, h nem marad le mögöttük.
Viszont Rukia?! Semmi. Tényleg csak várja h megmentsék, mintha csak belenyugodna, h "ennyi vagyok, úgysem tudom megtenni".

Hmmm a shounen a pasikról szól a pasiknak. A benne lévő csajok mindig is alacsonyabb szinten lesznek náluk. De nem mind csak ül a seggén... Van aki hatalmas melleket növeszt van aki meg legalább egy kis karakterfejlődésen esik át :)
 
Kurohi-kun
Mikor segítettek a hatalmas mellek az élet-halál harcban? :D Amúgy meg kicsit abszurd , hogy pl. Orihime vagy Matsumoto ilyen idomokkal rendelkezik, miközben a japán melltartók ilyen kis gyerekméretűek. :F
 
mac001
Te figy, lehet h segítettek vagy fognak: figyelemelterelésnek jók, nem? :D
 
G3ri
Ne mondjatok ilyeneket.. a női karakterek igenis teljes mellbedobással segítik a történet teljes kibontakozását xDD
 
Kurohi-kun
Ja, Orihime odamegy, az ellenségnek meg mindkét szeme kigurul, aztán már gyorsan ki lehet nyírni. XD DE most komolyan, Matsumoto hogy tud egyáltalán futni azokkal a kosárlabdákkal? Sőt, hogy tud sétálni...?
 
Ugrás a fórumra: