A szereplők történetének és személyiségének kibeszélése.
A képességeiknek van külön témája.
Bleach - Szereplők
Na, két nap alatt eljutottam a Bleach 167. részéig (fillerek nélkül természetesen. ), így legalább valamennyire tudok nyilatkozni a témában. Ott van Ichigo karaktere, ami nekem tökre bejön, mert hogy is fogalmazzak... valamennyivel egyedibb, mint a többi shounen-főhős. Mind ismerjük a "tipikust", az egy kaptafára menő harcos animék főszereplőit, pl. Narutót, a Dragon Ball-ból a nemtomki, Natsu a FT-ből... teljesen ugyanolyanok. Nekem az tetszett Ichigóban, hogy van egyedisége, alapvetően nem akar hősködni, sem feltűnősködni, ráadásul nem szívja fel magát minden szarságon, aztán megy fejjel a falnak. :roll
A másik Rukia. Nekem elsőre baromi szimpatikus volt, de aztán ahogy haladt a történet előre, egyszerűen elkezdett idegesíteni, hogy milyen akaratgyenge, és igen, jól mondta az egyik kritikus, hogy a "tehetetlensége irritáló volt ahhoz képest, milyen erős szereplő volt a sorozat elején" stb. Nem tudom, hogy ezzel mennyien vannak még így, attól függetlenül nagyon szeretem Rukiát is, de ez eléggé zavar a személyiségében.
Ja, és nem bánnám, ha Renji és Hitsugaya többet szerepelne. Haláli páros.
Sztem valamilyen szinten egy kaptafa minden főhős, mert alapvetően főhős, szóval tőlük várjuk a megoldásokat
Rukiát egyszerűen nem szeretem és kész. Akkor már inkább Rangiku
Rukia számomra olyan jelentéktelen mint Sakura a Narutoból, bár Sakura a történet végére legalább fejlődött, igaz hogy több száz rész kellett hozzá...
Akiket nagyon csípek az Renji, Byakuya, Kon, Ikkaku, Toshiro, Kyoraku meg Kenpachi
És elmondanád, miért nem szereted? Nem piszkálódni akarok, csak szeretem mélyen kivesézni a dolgokat.
Én azt bírtam legjobban, mikor az arrancarok megjelenése előtt Toshiro csapata bemasírozott az iskolába: Ikkaku, Matsumoto, Hitsugaya, Renji, még valaki akinek nemtom a nevét + Rukia. Na azon nagyon röhögtem. XD
Kenpachi már igazán írhatna egy önéletrajzot.
Kurohi-kun írta:
és igen, jól mondta az egyik kritikus, hogy a "tehetetlensége irritáló volt ahhoz képest, milyen erős szereplő volt a sorozat elején"
Kurohi-kun írta:
és igen, jól mondta az egyik kritikus, hogy a "tehetetlensége irritáló volt ahhoz képest, milyen erős szereplő volt a sorozat elején"
Az elején? Mikor le volt gyengülve a gigai miatt és még a Shikaiját sem tudta használni? Vagy mikor Grimmjow hirtelen one shottolta? Amúgy még mindig nem fogom, fel, hogy miért nem szeretitek. xd
Rukia engem baromira idegesít. Jó karakternek indult (kb az első 2-3 részig), de semmit sem fejlődött (csak mert muszáj volt már fejleszteni ezért a többiekkel együtt szintet lépett, de még mindig jelentéktelen maradt) Nem látom értelmét annak, hogy VAN. Az elején nagyobb szereplőnek indult, de aztán annyira SEMMILYEN lett, hogy csak tölteléknek való.
Egyébként kb minden női karakter hasonló a shonen mangákban, ezért sem csípem őket. Látványos eredményt a férfiak érnek el mindig. xD
mac001 írta:
Egyébként kb minden női karakter hasonló a shonen mangákban, ezért sem csípem őket. Látványos eredményt a férfiak érnek el mindig. xD
Na igen, Sakura... Azt is írtam már, h egy fokkal jobb helyzetben van nálam, mint Rukia, mert a sztori végére fejlődött. Gyógyít ezerrel meg benne lakozik Tsunade erejének egy része is xD Szal ennyivel pozitívabb. Ő valahogy RÁJÖTT, hogy mindig csak Naruto és Sasuke után kullogott és ezért döntött úgy, h nem marad le mögöttük.
Viszont Rukia?! Semmi. Tényleg csak várja h megmentsék, mintha csak belenyugodna, h "ennyi vagyok, úgysem tudom megtenni".
Hmmm a shounen a pasikról szól a pasiknak. A benne lévő csajok mindig is alacsonyabb szinten lesznek náluk. De nem mind csak ül a seggén... Van aki hatalmas melleket növeszt van aki meg legalább egy kis karakterfejlődésen esik át
Ugrás a fórumra: |