Nah, most már javítva köszi
Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban
Hali.
3 kört futottam az oldal barangolásával, mire észrevettem a letöltés fület középen. Figyelmetlen voltam. Őszintén hiszem, hogy nem egyedül vagyok életlen késként abban a bizonyos fiókban. Az más kérdés mennyien jelzik ezt vissza.
Javaslom, láthatóbb helyre, vagy kiemeltebb színnel tegyétek egyértelművé az egyik, ha nem a legfontosabb fület az adott sorozat lapján.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Srácok, ez az új online manga olvasó szerintem borzalmas lett. A régi sokkal jobb és használhatóbb volt. Így most a képernyőhöz igazítja a képet és túl apróak a betűk, emiatt külön kattintani kell a nagyításhoz feleslegesen pluszban, illetve a lapozásnál is könnyű mellé nyomni aminek hatására bezárul az épp olvasott oldal utána meg kereshetem, hogy hol jártam. A régi megoldásnál csak görgetni kellett meg kattintgatni és egyszerűen, kényelmesen tudta olvasni az ember.
A "sorozataink" szavak a menüsorban lévő "Anime sorozataink" és "Manga sorozataink"-ból külön életet élnek. A görgetésnek megfelelően fel és le mozognak az adott oldalon, átfedve a tartalmat.
A jelenség csak a Dark felületnél fordul elő, a Default-nál és a Light-nál nem.
----------
Megoldódott.
----------
Újfent felütötte a fejét a jelenség...
Csak egy észrevétel, elképzelhető, hogy mondták már, de megoldható lenne, hogy a Mangaolvasónál alul legyen egy komment szekció? Akár értékelési lehetőség..
Vannak mangák amiket jóval később olvasok el, mint ahogyan megjelentek, esetleg újba kezdek stb.
Érdekelne mások véleménye is, hogy az adott fejezetről akár évekkel ezelőtt ki hogyan vélekedett. Illetve jó lenne kifejezni valahogyan, hogy na, ez tetszett.
Tudom, itt a fórum, de itt mindig az éppen aktuális részek vannak megvitatva, arról amiről épp olvastam nem találkozok véleménnyel anélkül, hogy valami általam spoilernek tartott tartalomba belefussak.
Üdv. A Danmachit terveztem újranézni online, viszont az 1. és 2. és 3. évadoknál egy felugró ablak jelenik meg az animem.org-hoz. Próbálni nem próbáltam, hogy letöltöm azt úgy nézem, vagy más oldalt keresvén nézem. [img]https://naruto-kun.hu/infusions/nkwt_adatlap/adatlap.php?page=anime&id=130[/img]
Narrutto A Danmachit folyamatosan törli az inda és a videa is. Még nem jutottunk el oda, hogy újratöltsük máshova, amúgy is BD újraidőzítést és szövegezést terveztünk csinálni hozzá, csak még nem volt rá kapacitás.
Te döntésed, hogy letöltve nézed meg vagy más forrás után nézel, utóbbi esetén megvan rá az esély, hogy összevissza lesznek a nevek és kifejezések, mert kb rajtunk kívül egy csapat se foglalkozott vele elejétől kezdve, csak bele-belekaptak.
Ugrás a fórumra: |