Legújabb anime projektünk témája.
Mangában megtörtént események spoilernek számítanak.
Az anime 2. évadjának eseményei a felirat kiadását követő 24 óráig spoilernek számítanak.
TILOS A SPOILER!
[Naruto-Kun Projekt] Yakusoku no Neverland anime (Tilos a spoiler!)
Legújabb anime projektünk témája.
Mangában megtörtént események spoilernek számítanak.
Az anime 2. évadjának eseményei a felirat kiadását követő 24 óráig spoilernek számítanak.
TILOS A SPOILER!
Elképesztően király volt az első résztől kezdve...
Egyedi, hátborzongató mégis szórakoztató! Kár hogy csak 12 rész volt az első évad!
Egyik váratlan dolog a másik után..remélem a 2. évad is legalább ilyen minőségű lesz!
Lehet tudni hogy kb hány évados lesz? Illetve hogy a 2.évad is csak 12 fejezetes lesz e vagy azért már több?
A manga 181 fejezetes, az 1. évad ebből feldolgozott 37-et.
A következő történetszál kizártnak tartom, hogy beleférjen 12 részbe. Ha mégis, akkor rohanni fognak ezerrel. Tételezzük fel, hogy nem, 24 részes lesz a 2. évad, vagy osztott évados módszerrel 2x12. Még azt követően is kellene 24 rész, ha a teljes mangát fel szeretnék dolgozni. Szóval 48 rész összesen. Hogy ez meg is valósul-e, az mára jövő zenéje.
Valóban, az 1. évad nem tökéletes. Nem tudom, hogy a Death Note-nak tulajdonítsam-e, de a hasonló elmejátékok és gondolatok a karakterek között több helyen kivágásra kerültek, mert bele kellett férniük 12 részbe.
A noitaminA televíziós sávban futott, ami arról híres, hogy előre be van táblázva. Ennek következménye, hogy inkább gyakoriak a sávban a 11 és 22 részes animék, mintsem 12 és 24. A 12 már ráadás volt, de mivel a sáv diktálja az epizódszámot bizonyos esetekben, ahhoz kellett itt alkalmazkodni.
hát akkor legalább érdemes olvasni a mangát is! az első évad végén meg eldöntöm hogy továbbolvassam e vagy várjak...
elolvastam a mangát végig! Jó ki story volt sok csavarral bár én kicsit más irányt képzeltem az anime nézése után..talán a mangában nem jött nekem át az a borzongás mint anime-ben!
Lesz valami anime eredeti tartalom a 2. évadban, amit a szerző felügyelt. Remélem, nem arról van szó, hogy nem volt képük elmondani előre, hogy anime eredeti befejezést terveznek...
https://www.anime...me/.168029
Ugrás a fórumra: |