Hozzászólások
Bleach anime
sacsu
Az espadák 1 kivételével mind adjuchas szintűek voltak.Aizen kereste a Vasto Lordokat hogy megalkossa a tökéletes espádát.Azok után kutatott Nnoitra és Nelliel amikor visszaemlékezik Nelliel.És igen Kubo kihagyta ezt a ziccert nem tért ki rájuk.Ez is a sok elhalasztott lehetőség egyike volt amiket Kubo elszurt.A hollow ami elintézte Ulquiorrát sokkal erősebb volt annál amivel az Vaizardok vagy Kageroza harcolt. Az már mondhatjuk úgy is hogy tovább fejlődött
 
Nioh
Szerintetek folytatják még valaha az anime-t?
 
batai15
Ki van zárva sajnos.
 
bakod
Nos anno mikor megszakították mondták hogy majd folytatják ha a mangát befejezték (akkor örültem mert még 1 fillert megelőzvén gondolták igy)... Az nem is tudom min. 1 éve volt. Én se látok rá sok esélyt.
 
Nioh
Kár akkor pedig nem lett volna rossz, ha folytatják :(
 
Jaeger
Soha ne mond, hogy soha. Van rá esély, hogy folytatják bármikor. Lehet 5 év múlva lehet 10 év múlva ha egyszer egy stúdió majd lát benne pénzt :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Luna
Annyira nullán van a népszerűsége körülbelül, hogy esetleg akkor érné meg, ha az egészet újraanimálnák és az elejétől kezdve szép lenne. A manga után kiadtak egy regényt, ki akartak adni még egyet, de mivel az előzővel nem kerestek eleget, ezért egyelőre csak online jelenik meg a másik regény, nyomtatásban nem. Ez is bizonyítja mennyire a süllyesztőbe került. A remény hal meg utoljára, én is szívesen látnám a végét anime formában, mert egy csomó jó harc volt benne. Szóval elszomorít, hogy anyagi vonatkozás miatt kevés esély van rá, hogy folytassák. :/ Kár érte...
 
bakod
A vége már - mangában - marha izgalmasra sikerült kb mint a legeslegelső részeknél :) a népszerűség esés egyértelműen a 80-20%-os filler arány miatt volt. Narutot is majdnem abbahagytam emiatt.

Ettől függetlenül egy fillermentes verzióban én is szívesen látnám viszont :)
 
Jaeger
Luna az a könyv, hol lesz elérhető?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Asuma76
Erre én is kíváncsi vagyok :) de remélem, hogy egyszer majd folytatják imádtam :) Kár volt érte :(
 
Naruto1234
Öhm, van-e annak különösebb oka, hogy a Bleach anime a "Hamarosan újrainduló projektek" alatt van? Ugyanis ha jól látom minden epizód és felirat föl van töltve.
 
Jaeger
Lehetséges de ez csak tipp, hogy kiakarnak cserélni pár részt Blu-ray minőségűre.

Mivel talán 1 éve? Elkezdték a bleach részeket japánban BD minőségre felkonvertálni ami még hiányzott főleg az elején.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Naruto1234
Rendben. :) Volt egy olyan sanda gondolatom, hogy hátha újraindítják az animét a közeljövőben és emiatt van ott. :hmm (Nem követtem a Bleach-es híreket már 1-2 éve, így nem tudtam eltalálni mi van. :ehh )
 
Bastian
Ha figyelmesen megnézed, akkor két nagyobb kihagyást láthatsz a feliratoknál, mégpedig a 42-85. és a 201-303. részekét. Ezeknek a pótlására indultak munkálatok.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
pruzsi
Mint az eddigi években most is felröppent hogy,jön a folytatás...
Fan animatorok pénzt gyüjtenek hogy elkészítsék a részeket.
Itt volna egy trailer is: https://www.youtu...cx-0yO9PhA

Állítólag az eredeti stúdiónak 100-300 ezer dollar elkészíteni egy rész.

Valaki hallott olvasott valami infót? Kubo mit csinál? Mennyi ideig vannak a vállalatnál a jogok? Illetve most jön egy élőszereplős film,amit kubo sosem akart leglábbis ezt nyilatkozta.
 
Ugrás a fórumra: