Wow köszi a részletes infót én ezt így nem tudtam, pedig nagy Bleach rajongó voltam/vagyok még mindig De legalább már értem az eredetét Idővel biztosan megszokom majd, de nem biztos
Bleach anime
Ismét köszönöm mindkét fordító csapat munkáját ^^
Nah ez a rész igen ilyen egy jó szezon közbeni lezárás :3 és még a Bővítést is meg kaptuk amit az előző részben hiányoltam . És nem gondoltam volna hogy még a mangás nézőknek is fognak ujatt mutatni vagy legalább is nekem nem rémlett hogy lett volna bárhol meg említve hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Unohana tagja volt az eredeti Goteinek)
Ichigo jelenetei és harca is nagyon jól meg lett csinálva viszont én egészen eddig azt hittem hogy Ichigo Blurtje fekete lesz mondjuk így kéken menőben nézet ki .
Egyesítve 2022.11.23 16:55:36:
batai15 írta:
Csak engem zavar az animáció ? A régi bleachbe nem tudtam bele kötni de a mostani harcok annyira el vannak sietve sötétek és túl vannak effektezve hogy alig látni belőlük valamit.
Köszönöm a csapatnak a munkát.
Ichigo próbálkozott keményen, de sajnos csak rész sikert ért el. Úgy járt igazából mint Kenpachi nagyon elhanyagolta Zangetsut. Aki figyelj láthatja, hogy már az ikonikus utolsó jelenet előtt és elég rossz állapotban volt a kardja.
Amit az UraharaShopon kiírtak, az egy félreértés volt: egy bizonyos csatornán nem játszák 2 hétig, hanem majd csak december 12-én. Ettől még a sorozat megy tovább, hivatalos teljes körű szünetről nincs tudomásunk. US-en is törölve lett a hír.
Ugrás a fórumra: |