köszi szépen az új rész fordítását!
Bleach anime
Hát előszőr is Köszi a fordítást mindkét csapatnak Istenek vagytok :3 Másodszor soha többet nem akarok látni ilyen CGI Csontvázakat borzalmasak voltak ... de a hangjuk az és a csonttörés hangja az 10/10. Reméltem ezt legalább kibővítik legalább 2-3 részes harccal én kíváncsi lettem volna pontosan hogy történt az 1000 évvel ezelőtti háború , helyette le zavarták 25 percbe egy elég momumentális történést ami kicsit szomorú . Mondjuk én ettől az animétől semmit nem vártam tudván hogy mi volt a mangában de ez a rész most várakozáson aluli volt az előző részek legalább a mérce felett voltak .
Köszönöm a munkátokat!
Az egyik legjobban várt pillanat volt részemről Yamamoto bankaia, végre animálva is látni fantasztikus és még a múltból is hoztak pár pillanatot pluszba. A mangában is a legemlékezetesebb volt és hát másodjára is látni a csata végét még mindig keserű élmény, de nagyon jó rész volt.
Kis infó az eredeti (első) Gotei 13-ról megjelent egy hivatalos kép, pont a rész előtt futottam bele a youtubon. Akit érdekel keressen rá bátran Kubo megint alkotott, nagyon jók a dizájnok.
Ugrás a fórumra: |