Hozzászólások
Bleach anime
Jaeger
Sziasztok!
Kuro, hogy a fenébe jött ki az, hogy szarok a Bleach fillerek?:D
Pont az anime különlegessége, hogy voltak benne ötletek meg kreativitás pl. a Pl. A zanpakutou-s az szerintem egész jó volt, vagy ott van a nem tudom pontosan mi a neve, de az amikor lassan elvesztette az erejét. Oké, hogy logikátlan, de szépen végig lett vezetve, hogyan gyengült egyre jobban :D
A végén lévő bossharc amikor harcol Ichigo Kageroza ellen az elég király lett és nincs nagyon párja még ma 2016-ban sem :D
De mondjatok még egy animét, ahol ilyen részletesen vagy nem is tudom mi a megfelelő kifejezés rá harcol egymás ellen két fél kardokkal.

https://www.youtu...K5gBmMAsFw
17 perctől a lényeg.

A Fullbring arc meg elég megosztó lett. Nekem bejött mert Kubo nagyon jól átadta abban az arcban az érzelmeket. Szerintem zseniális, ahogyan Ichigo egyre jobban kétségbeesik az arc folyamán és elég jók a csavarok is benne.
 
Luna
A Bleach fillerek egész jók. A Fulbringer arc nekem speciel bejött. :D Igaz a grafika néhol nem tetszett, elég érdekesre sikerültek a fejek egyszer-kétszer, a mangában ezzel nem volt gond. Kellőképpen érzelmesre sikeredett, a csavarok valóban jók voltak, időnként jókat nevettem is rajta. :D Szerintem sokaknak az volta a baja az egésszel, hogy nem volt igazán "blícses". Ez alatt azt értem, hogy hiányoztak belőle a shinigamik meg a hollowok. :D Na, de kérem, erre ment ki az egész. Valóban, ha azt veszem, tényleg a legmélyebb pontja volt a történetszálnak, de ennek ellenére sem volt rossz.
 
hachiko68
Valószínű az az oka az arc népszerűtlenségének, hogy ha a népszerűségi pollokat is nézzük, Ichigo kivételével mind shinigami a legnépszerűbb karakter. Rukia, Toshiro, Byakuya, Renji. És szerintem a rajongók többsége őket hiányolta (többek között én is).
 
Luna
Igen, eléggé elvesztette az egész a lényegét a shinigamik nélkül. :/ Azért betehettek volna a történetbe pár jelenetet az ő életükből is, meg hogy hogyan szervezik Ichigo erejének visszaadását... habár akkor nem lett volna olyan drámai a feloldás, azután, hogy Ichigo összegörnyedve bőgött egyet... Így legalább meglepetésszerű volt a halálistenek megjelenése.
 
Kvaczi
Kedves Tagok!
Nemrég teljesen elölről kezdtem a sorozatot. Most ott tartok hogy Ichigo legyőzte Grimmjow-t (167.rész) majd a következő részben a Lelkek világában új kapitányt választottak (kitérő rész) majd a 169.részbe pedig megérkezik egy hercegnő az élők világába és mindenki otthon van , sértetlen és semmi magyarázat nincs hogy mi történt? hogy kerültek haza? mi lett Aizennel?
Tehát a kérdésem ... kihagytam menet közbe részeket vagy lesz még visszatekintve folytatása a történetnek?
 
Bastian
Kedves Kvaczi!

Ezt a csúnya jelenséget úgy hívják, hogy "filler", azaz töltelék.

A Bleach anime története a megegyező nevű mangán alapszik, tehát mindig van egy fő történetszála, esetünkben az Aizenes. Azonban, amikor közel kerül az anime a manga legfrissebb történéseihez, akkor töltelékrészeket gyártanak, mert ha beérnék a mangát, akkor nem tudnának miből dolgozni. Ilyen töltelékrészek voltak a bountos részek is. Ezek a részek anime eredetiek, a mangában nem történtek meg. Az évek folyamán a stúdió egyre lustább lett velük, ezért nem is vette a fáradságot, hogy keressen egy logikus pontot a beillesztésükre, hanem gond nélkül megszakított egy történetszálat és fillerezett, holott az előző részben teljesen máshol voltunk.

Ha akarod megnézheted őket, de mivel nem történtek meg a mangában, így jelentőségük nem lesz a jövőre nézve, nyugodtan kihagyhatók.

http://bleach.wik...i/Episodes
Ha egy rész töltelék, az itt külön be is van jelölve a Type oszlopban, zöld háttérrel, Filler felirattal.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Jaeger
Annyit még hozzátennék, hogy azért a Bleach egyike azoknak a sorozatnak amikor a fillerek nem voltak olyan rosszak :D

Van 1-2 ami nem olyan nagy szám, de van viszont pl. a Zanpaktous vagy a Nozomis ami szerintem nagyon jó lett. :)


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
georgekoizumi
Ugyanez a kettőt akartam én is írni. A Zanpaktous hasznos tud lenni elég sok kardról tudunk meg bővebbet (és ebbe a fillerbe Kubo is jelentősebb szerepet vállalt, tehát nem is hülyeségek derülnek ki, hanem olyanok amik a főszálnál is értelmet nyernek).

A Nozomis szintén baromi izgalmas és jól felépített, szerintem élvezhető volt! ;) (Én szívesebben néztem mint a fullbringeres nem filler szakaszt....)
 
Jaeger
Nekem a fullbringes arc is bejött szóval :D Leírtam már párszor, de ott nagyon jól átadta a drámát és jó volt a karakterek közt a feszültség.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Newcomer79
Sziasztok ! Én a Bleach et még anno egy tv csatornán néztem esténként jó pár éve volt és azokat láttam ebböl adódoan amik szinkronosak voltak pontosan 168-at aztán abbahagyták és én is, utána viszont most újra elkezdtem az elejétöl 168-tól volt vlmi kihagyás a történetben mert ahogy abbahagyták az egy kicsit értelmetlen volt legalábbis nekem pl grimmjow harc vége volt viszont nem adtak választ mi történt pl rukiaval chaddal renjivel és így tovább.... 169 résztől uj évad lett és annyi voltmindenki visszatért az élök világába mindenki él és kezdödik egy új történet szála.... ha vl ki tudna infót ,magyarázatot adni annak örülnék (mangaban lehet választ kapnák nem néztem) Elöre is köszönöm az infót üdv bleach fan
 
Bastian
Kedves Newcomer79!

A kérdésed előtt pontosan 5 hozzászólással vetődött fel ugyanez a kérdés, amit a kérdésed előtt pontosan 4 hozzászólással meg is válaszoltam. ;)


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Rico88
Hála a jó Istennek hogy nincs Bleach anime! Már az Aizen-es végkimetelnél is szar volt. Pedig nagy FAN voltam (VOLTAM ÉVEKIG) . De már a manga is nulla (szar, semmi ,büntetés az emberiségnek, időhúzás). Rég elfáradt az egész, akár a Narutó.
 
Mina
Bastian: örülök hogy idetévedtem és örülök hogy megnéztem az "5 hsz-szel ezelőtt lévő kérdésre a 4 hsz-szel ezelőtti válaszodat" :D Köszi :) Mert az az igazság - biztos én vagyok ilyen béna memóriájú mindig - hogy számomra annyira kerek volt némelyik filler-szál hogy amiatt lett a szemembe összevissza az anime és ott tartok, hogy azt sem tudom eldönteni jó vagy nem jó. Tény arra persze rájöttem hogy mennyire nem illik a történetbe valami de annyira kerekre csinálták tényleg hogy azt gondoltam én nem vágom ennyire a történetszálat. Lehet, hogy meg kellene néznem a lista alapján, fillerek nélkül és talán érteném a történetet, hogy igazából mi is tartozik bele és mi nem. Olyan jól indult! :(
 
Asuma76
Remélem hamarossan befejezik a mangát hogy az anime újra elkezdjen futni :D egyszerűen imádom ezt az animet :D
 
krisztian201
Én inkább Anime párti vagyok, kivárom hogy folytassák :)
 
Ugrás a fórumra: