Hozzászólások
Fórumszabályzat
Cartnecker
FÓRUMSZABÁLYZAT

Hatályba lépés: 2018. április 17. 00:00
Érvényes: Visszavonásig

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK:

Ne sértegess másokat, ne használj trágár kifejezéseket, ne zaklasd fórumozótársaidat.

A Téma címe meghatározza a témát. Ne térj el a témától, csak a témával kapcsolatos hozzászólást küldj. A Téma első hozzászólását pedig mindig olvasd el, mert a témára vonatkozóan fontos tudnivalókat és egyedi szabályokat tartalmazhat.

Csak akkor nyiss új Témát, ha nincs ilyen a Fórumon.

A Fórumon a helyeslésből, köszönésből, smileykból/halmozott smileykból, avagy semmi lényeges információt nem tartalmazó - hozzászólások törlésre kerülnek. Lehetőség szerint írj minimum 1 egész, összefüggő mondatot!
Egyes Témákban "2 ill. 3 soros" szabály van, melyről a Téma címéből és első hozzászólásából értesülhetsz (lásd 2§). Ez azt jelenti, hogy az adott Témától függően minimum 2 ill. 3 teljes(!) sort kell írnod, ellenkező esetben a hozzászólás törlésre kerül.

Ha ugyanabba a Témába többször is írnál egymás után, inkább a legutolsó hozzászólásodat szerkeszd! A dupla hozzászólás küldése akkor megengedett a Fórumon, ha a két hozzászólás között legalább 24 óra eltelik.

Csak akkor idézz egy másik felhasználótól, ha feltétlenül fontos, és kerüld az idézetek felhalmozását. Akik figyelemmel követik a Témát, tudni fogják, kinek a hozzászólására válaszolsz. Amennyiben idézel, csak a lényeget idézd, ne az egész hozzászólást!

A Fórumon a politikai, vallási és szexuális témák megbeszélése csak kulturált formában megengedett. Ha a moderátor/adminisztrátor úgy ítéli meg, hogy ez nem így valósult meg, akkor a hozzászólás törlésre kerül.

A spammelés és a felesleges kérdezés elkerülése végett ajánlatos visszaolvasni, illetve használni a Fórum keresés funkcióját.

Az avatarok maximális magassága 200 pixel lehet. Az aláírás szélessége és magassága (melybe a szöveg és a kép is beletartozik) méretét maximum: 750x200 pixelre engedélyezzük. Az avatar és aláírásképek mérete ne haladja meg a 400 Kbyte-ot.

10§ A Csevegőn belül a Csak csajok Témába, csak lányok írhatnak, a Férfi topicba pedig csak fiúk.

11§ Ha spoilert szeretnél írni, kérjük a spoiler gomb használatát, hiszen sokan nem szeretik, ha lelövöd egy történet csattanóját. Mi számít spoilernek? Minden olyan hozzászólás, amely a jelenleg, Japánban futó animék történetét megelőzi. Viszont az anime Témákban szigorúan tilos a spoiler, még spoiler gomb használata mellett is.

12§ Kérjük, jelezd az Adminisztrátornak vagy a Moderátornak, ha nincs lehetőséged használni az ékezetes karaktereket. Ellenkező esetben minden olyan hozzászólásodat töröljük, melyekben ezek nem találhatóak meg.

13§ A fórumon a moderálás a Moderátor dolga. Helyette vagy a nevében intézkedni szigorúan tilos.

14§ A Naruto-Kun.hu oldalon kívüli, kizárólagosan magyar nyelvű animés weboldalak egyértelmű említése és linkelése tilos. Más témájú, nem animés weboldalt meg lehet említeni és lehet linkelni.
Anime, manga ismertetők elhelyezése a Fórumon:
1.) Külföldi (nem magyar) honlapról származó ismertető esetében az ismertetőre mutató link beilleszthető a hozzászólásba.
2.) Magyar ismertető esetén szöveges formában illeszthető be a hozzászólásba. Közvetlen, az ismertetőt tartalmazó honlapra mutató link beillesztése tilos és kitiltást vonhat maga után!

15§ A Fórumon a több regisztrációval rendelkező személyek azonnal végleges kitiltásra kerülnek. Nem azért kapsz büntetést, hogy utána más néven visszajárj lejáratni magad.


§ A szabályok nem ismerete nem mentesít a büntetés alól! §


MODERÁTOROK ÉS BÜNTETÉSEK:

A Moderátori felszólításokat és figyelmeztetéseket mindenki vegye komolyan és tartsa be!

A Moderátorral/Adminisztrátorral és a döntéseikkel vitatkozni nem lehet, az ilyen üzenetek törlésre kerülnek, szélsőséges esetben pedig a fórumozó is kitiltásra kerül.

A Moderátor/Adminisztrátor kékkel vagy pirossal írt hozzászólásait "Nem tetszik" értékeléssel illetni tilos, büntetést vonhat maga után.

Ha valaki többszöri felszólítás után is figyelmen kívül hagyja a Moderátori felszólításokat és/vagy figyelmeztetéseket, az számoljon a Fórumról való kitiltással.

Természetesen azok, akik nem tartják be a Fórumszabályzatban leírtakat, büntetésre számíthatnak. A büntetés mértékét mindenkor az adott téma Moderátora és/vagy az Adminisztrátor határozza meg.

A moderátori/adminisztrátori figyelmeztetéseket ebben a Témában találod.
Szerkesztette: Tapion-sama - 2018.04.16. 18:54
 
http://naruto-kun.hu
Ugrás a fórumra: