Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
amani
De jó, már itt is a kövi rész! :)
Köszi szépen! Nagyon bejövős ez az anime!
 
tyber16
K.rva jó volt ez a 4. rész! :D Sukuna egy állat a szinkronhangja meg valami csodálatos! A birodalom kiterjesztése pedig epic lett :D Ez animáció ez valami fantasztikus és NINCS CENZÚRA! K.Ö.SZ.Ö.N.Ö.M. ! Remélem kitart ez a minőség a 24. rész végéig. :bow
Off téma de fogalmam sincs hogy lesz energiája a MAPPA-nak ezek után az Attack on Titan 4. évadjára mikor elvileg a legjobb animátorai a Jujutsun dolgoznak.
De amit itt a Jujutsuval leművelnek az meseszép * - * Bocsánat ez egy nagyon ömlengős hozzászólás lett de oda-vissza vagyok a sorozatért :D
 
Bastian
Szerintem a Kárörvendő Szentély lehetett volna jobb is. Valamiért igen a háttérbe rakták, és azt sem értem, hogy mit keresett Sukuna kimonóban előtte? Tudnék ötletet mondani, hogy mi lehetett az elképzelés, de abba is bele tudnék kötni, így ezt most nem áll össze. :hmm

Illetve ezek a humoros szegmensek a részek végén látványosan eszik a műsoridőt. 3 oldal maradt az aktuális fejezetből, amit ha feldolgoztak volna abban az 1 percben, ami elment a szegmensre, sokkal királyabb zárást produkálhattak volna. Hosszú távon ez akár idegesítő is lehet...


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
tyber16
A kimonós Sukuna nekem is furcsa volt főleg hogy utána egyből a következő vágásnál már megint az eredeti ruha volt rajta. Mintha azt a jelenetet egy későbbi részhez csinálták volna csak ide is berakták. Azok a rész végi "vicceskedő" jelenetek nekem is kilógnak a sorból főleg mert ahogy te is írtad Bastian, ha a maradék 3 oldalt még beleteszik sokkal izgalmasabb vége lehetett volna a résznek.
De ezektől függetlenül is azért minőségi a feldolgozás undorító cgi nélkül (rád názek Dorehodoro). Legalábbis eddig :D Remélhetőleg a későbbi részekben odafigyelnek az ilyen apróságokra. Eddig lassú tempóban halad a feldolgozás csak nem kapkodják el a későbbiekben.
 
Bastian
Abban én is egyetértek, hogy kitűnő az adaptáció eddig. Maradjon is így, vagy legyen még ennél is jobb. B-)

1. rész
A 2. fejezet első két oldalával indítottak a titkos kivégzésről. Szerintem nem számít, hogy előrehozták, maximum az újonc néző érdeklődését jobban felkeltette. Ha a 2. rész elején lett volna, abból is kiderülne, hogy Yuujit elkapják Sukuna ujjának lenyelése után.
Ha már az ujj lenyelése, ez egy szembütünő eltérés a mangához képest. A végeredmény ugyanaz, de nekem jobban tetszett, hogy a mangabéli Yuuji nem agyalt a dolgon, már azt követően a zsebébe nyúlt, hogy az Átok először a földhöz vágta, nem volt táncolás a halál szélén a szokásos "Nincs más választásom!" körítéssel, nem repült fel az ujj a levegőbe, nem ette meg majdnem az Átok.
A manga azzal indít, hogy Megumi keresi az ujjat és Gojouval telefonál. Az animében a titkos kivégzés utáni jelenetet követően egy anime eredeti jelenet van, amiben Yuuji telefonál be a kórházba. Remek kiegészítés, az is tetszett, hogy megmutatták, amikor a virágárusnál járt Yuuji.
Az Átok gyanúsan megcsöcsörészte Yuuji senpaiját. Nem bírtak ott magukkal az animátorok...

2. rész
A Gojou vs. Sukuna nagyrészt anime eredeti volt a látványosságát illetően. A mangában Gojou nem ül rá Sukunára, csak kikerüli, megüti egyszer, majd kivédi a csapását. Az animében repültek, forogtak, átlagon felül romboltak. Újabb pluszpont.
Az urnás rész anime eredeti. Yuuji valóban hamvasztani ment, de a beszélgetést kint ejtették meg, Megumi szintén kint csatlakozott hozzájuk. Ezért sem haragszom a MAPPA-ra.
A füstölős imádkozás fejezetborító volt.
A baba elleni harcon is dobtak a látványon. Úgy cikázott, mint Bellamy a One Piece-ben. :D

3. rész
Nobara karakterdizájnja nem tetszik. Személyes vélemény, de nem rajongok az ajakkiemelésért, már-már olyan, mintha rúzs lenne a száján. A mangában szerintem nem ilyen látványos, vagy egyáltalán nincs ott. Pakunoda lett belőle a Hunter x Hunter-ből. ^^"

4. rész
A mangában Yuuji nem mondja, hogy Sukunára vált, miután a többiek elmenekülnek, csak arra kéri őket, hogy meneküljenek el, ő meg próbál időt nyerni nekik. Lehet, hogy magától értetődő, mert Megumi is burkoltan azért maradt a helyszínen.
Nobara kapott egy rövidke extra jelenetet, ahol megjegyzi, hogy az utolsó szögénél tart. Valamint amikor Megumi megmentette, a mangában rendesen sérült volt az egyik szeme. Az animében talán leheletnyit kevésbé volt nyitva, de sérülésnem volt rajta, így furcsán vette ki magát, hogy utána bekötözött szemmel ült a kocsiban.
A Kárörvendő Szentély-ről már írtam.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
tyber16
"Az Átok gyanúsan megcsöcsörészte Yuuji senpaiját. Nem bírtak ott magukkal az animátorok..." A mangában csak ott csöcsörészi meg mikor magába olvasztaná, ott látványosan meg is nyomja a csöcsrészt, egyébként ott mikor először mutatják az átok keze látványosan Yuuji nunókáján van :D Tudta ő hogy hova kell nyúlni. De persze amúgy ilyen lehetőséget egy animátor se hagyna ki. Minimális didkózás mindig kell xD. Bár én is meglettem volna nélküle de így jót röhögtem rajta hogy igen ezt persze ábrázolni kellett :D.
"Pakunoda lett belőle a Hunter x Hunter-ből. ^^" - fú baszki ezen behugyoztam a röhögéstől :D. Nekem ez a változat is tetszik.

Engem ami nagyon zavart az most az 5. részben a harc jelenet. Nagyon nem tetszett hogy átmentek Bleachbe, ahogy házakon át repítik egymást..... a mangában 1 ütés volt és a becsapódást Megumi tompította Nue-vel. Itt pedig előtte átütik őt 3 házon és alig van rajta pár karcolás......XD. Nagyon hülyén nézett ki és ezt egy oda nem illő felesleges bővítésnek gondolom mert nagyon elüt attól amit eddig láttunk.
 
Bastian
5. rész
Pontosan, tyber. Szóvá is akartam tenni, hogy a mangában Megumi nagyon helyesen, védi magát folyamatosan Nuéval, hiszen láttuk az Átokméh ellen, hogy Sukuna a fizikai erejével is betonszinteket tör át megerőltetés nélkül. Nem tudom, mi lehetett az elképzelés, de szegény Meguminak fel sem szabadott volna tudni állnia, ha az 1. rész után már el kellett látni.
Ha jól hallottam, Hayamin szólaltatta meg Tsumikit. :)
A Panda szeretett Gilgamesh és Sanemi hangjával virgonckodhat. :D
Groot hangját nő adja, csak eltorzítják. A vulkánfejű bácsi hangját külön a szerző kérte, telitalálat. Mini Cthulhu nagyon cuki. *.*
A szerzetesruhás fickó elég agyasnak tűnik. ;)


Az OP-ED páros szerintem egyébként fenomenális! B-)


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
tyber16
Szerintem csak egy animátor unatkozott és annyira bunyót akart már csinálni hogy ide beszúrt valamit XD.
Tsumiki hangján én olyan jót röhögtem. Imádom Hayami Saori hangját de annyira hirtelen jött hogy itt is benne van :D. Mostanában mindenhova beteszik ami nem baj mert nagyon jó szinkron csak vicces hogy már ide is betették :D. De hangja ettől még ugyanúgy zene a fülnek :bow A faember hangja meglepett hogy nő lesz :O Kíváncsi leszek rá. Vajon más hangokat is kért a szerző a karakterekhez? Nem lepődnék meg ha pl Megumit is ő kérte volna mert tökéletes hangot kapott, amikor olvastam a mangát én már ott is őt képzeltem alá :D
Viszont én nem tudok megbékélni az OP-ED zenéivel pedig illenek az animéhez de nekem egyik se tetszik zeneileg. VISZONT az opening animációja az valami.... az valami nem igaz mennyire bocsánat de k.baszott jól néz ki. Megkockáztatom hogy ez egy új szint :D Már nem tudom hányszor visszanéztem de nem tudok betelni vele. Az az animáció ami benne van ezzel a grafikai ábrázolással szemgazmust okoz :D Mivel 24 részes az anime ezért a 2. openingnek is hasonlót várok B-)
 
Csillaghullas
Az tényleg túlzás volt, hogy Megumi épületeken repült át, és nem lettek súlyos sérülései, de látványilag azért elég jól sikerült. Bár még jobban tetszett az öklözés Sukunával.
 
KaukazusiGyikember
Az opening nekem is nagyon tetszik. Nekem egyáltalán nincs vele bajom zeneileg sem, a képi világa pedig tényleg iszonyat jó. Utóbbit a Dr. Stone openingjeihez tudnám hasonlítani, ott is az volt, hogy fokozatosan derült ki az epizódokból a néző számára, hogy a főcímzene melyik képsorát miért látja. :)


Sokaknak angolul van az aláírása.
Na, az enyém pont nem.
Az enyém gyíkul van.
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
amani
Köszi szépen az új részt! :)
 
nago
Köszi szépen a fordítást!
Nagy kedvenc lett :)
 
Bastian
6. rész
Az OP képsorai a piknikkel szépen kiegészülnek újabb és újabb karakterekkel. Lassan nem férnek majd rá a képkockára. :"D
Tartottam az emberpörkölős résztől az étteremben, de még félelmetesebb lett azzal, hogy a nő elégett a kijutás előtt. A mangában nincs benne az a kúszás. Szép munka!
Lehet, hogy az angol felirat hülyesége vagy a kifejezés nem egyértelmű, a mangában Gojou mindenesetre pofont mond Ichijinek, nem homlokpöckölést.
A Yuuji által mondott technika referenciák anime eredetiek. Nyilván az összes a Shueisha/WSJ tulajdona, de a mangában csak jóformán sóhajtozott a Power Bomb után, nem akart Reiganozni stb.
A Go Go Gojou valószínűleg Hikaru no Go referencia. Ikszdé
Jövő heti előrejelzés: Gojou avatarok születése, a férfi és a női nézők bugyijának lecsusszanása. ;)


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
KaukazusiGyikember
Lehet, hogy az angol felirat hülyesége vagy a kifejezés nem egyértelmű, a mangában Gojou mindenesetre pofont mond Ichijinek, nem homlokpöckölést.

Mi jók vagyunk, nálunk sallernek lett fordítva. :D


Sokaknak angolul van az aláírása.
Na, az enyém pont nem.
Az enyém gyíkul van.
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
Hadron
Már nagyon rég éreztem ilyet egy animénél mint most ennél. Egyszerűen annyira be szippantott hogy valami fenomenális , már az első résznél is nosztalgiát éreztem-mer azé nekem eléggé hajaz ez a koncepció a BLEACH-re:D , de azért itt jóóval másabb a felállás-pláne most hogy így be lettek nyögve a technika és képesség nevek:D:D.
Szöval tényleg régen volt már az , hogy minden rész után ennyire várjam a következőt.

Akkor a homlokpöcköléssel még egy dolog amit csatolni lehet más animéhezB-) , legalább is az angol forddítás alapján.

Úgyhogy ezer hála és köszönet , hogy viszitek a projectet:bow:jaja
 
Ugrás a fórumra: