Hozzászólások
Bleach manga - Spoiler és annak megbeszélése
Exkirion
"Ez az olvastam valahol, hogy" kezdetű dolgot (már modtam de), ha nem hivatalos forrásból jön, akkor sürgősen felejts el, mer úgy hülyeség, ahogy van.
Bárki írhat bármi marhaságot, hogy védje a mangát bárhová a neten.
Ha nem hivatalos forrásból jön az infó, akkor kb kezelheted is azonnal úgy ahogy van hamisnak.
 
akemy17
Luna írta:

Azt olvastam hogy Kubo azért csinált Ichihime endinget, mert annyira rossz volt a viszonya a SJ-pal, hogy nem akart profitot hozni nekik az utolsó kötettel. Mert ha az Ichiruki canon lett volna, akkor a fanok többsége (aki Ichirukis), odáig lenne és venné mint a cukrot. De ezzel a húzással Kubo kicseszett velük. XD Én nem tudom, hogy ebből mi igaz, de akkor is reálisnak tűnik.


Úúúú, hogy ez mennyire belemagyarázás szagú. Ikszdé (...Tutira egy Ichirukis találta ki, hogy vigasztalja magát...) Könyörgöm, ne fogjunk már mindent a rossz viszonyukra.
Pont ma beszéltem Daisetsuval, hogy számunkra annyira egyértelmű volt a párocskák alakulása, hogy még "izgulni" is elfelejtettünk ezen. Úgyhogy senki se mondja, hogy ez olyan hű de meglepő volt, én pl. már évekkel ezelőtt beletörődtem, hogy ez így lesz. Ichigo és Rukia az egyik legjobb fiú-lány barátság és kész. ;)
 
Hiei
Témát lezárom a jövőben erre már nem lesz szükség.
 
Ugrás a fórumra: