Hozzászólások
Bleach manga - Spoiler és annak megbeszélése
Luna
Ha meglátok egy vörös copfos mini Rukiát sírni fogok, haha. XD Na de bakker... ez egy dupla fejezet. Ilyen kevés történés van benne? Mondjuk ha Aizen elnyújtja a dumáját, akkor igen. Na de, mi az, hogy Ichika és Kazui sosem látták még egymást?
Nem hiszem el, hogy Ichigoék és Renjiék minimum azóta nem beszéltek, hogy a kölkeiknek emlékeik lettek volna a másikról. ( szóval kb. 5 éve minimum nem látták egymást.) És ha 10 év telt el, a gyerekek meg kb. 9 évesek, akkor most mi volt? XD Az évzáró napján Orihime közölte Ichigoval, hogy terhes? Vagy akkor nem 9 évesek, hanem mondjuk 6 évesek és akkor elfogadható, mert 21 évesen inkább szül az ember, mint 18-19 évesen. Kubo sem lehet ennyire gyökér, na. XD De ez akkor is tök furi...

És hol vannak Uraharáék? Az arrancarok? A Fullbringerek? :O Amúgy tuti Aizen lett a Lélekkirály. De amúgy jah, ennél jobb befejezést nem lehetett volna kitalálni ennek a mangának, sajnálom, hogy így el lett rontva a végére, meg lehetett volna csinálni normálisan is, ha nem sietik el. :( Mondjuk volt már olyan, hogy nem volt igaz a spoiler, de már egy hete mindenki azt hajtogatja, hogy Ichigonak és Orihimének gyereke van, szóval csak igaz. XD
 
Hiei
Én elégedett vagyok. Eljutottam arra szintre, hogy akkor lettem volna mérges, ha jó befejezést csinál Kubo. Így nem marad bennem hiányérzet. Örülök, hogy véget ért Már évek óta a Jump szégyenfoltja volt.
Azt kapta végnek, amit az egész érdemelt. Már az Arrancar arc vége is cinkes volt. A lejt menetet pedig képtelen volt megállítani.
Évente jó ha egy-két fejezet volt, ami említésre méltó lett. Ennek tükrében nagyon nagyon sokáig húzta és valljuk be érdemtelenül. Amilyen hévvel indult, akkor pofára eséssel zárult.
Továbbra is fenntartom, ha nem lopta az első arcot valakitől, akkor ki kellett volna hagynia mindig egy-két évet mielőtt folytatja, hogy legyen ideje kitalálni mit akar. Képtelen hétről hétre normális színvonalas mangát csinálni.
 
Luna
https://66.media....o1_400.jpg

És itt van Renji és Rukia lánya. :D
 
Gather
De cuki :3 Amúgy nekem valamiér egy mini Anko juttot eszembe a Narutoból :hmm
 
Luna
Most, hogy mondod, tényleg. xD Nagyon nagy. :D
 
Exkirion
Egész aranoys.
Őszintén annyi bajom van ezzel az egész gyerekelés dologgal, hogy valami hihetetlen mód nem illik a szériához, mert itt aztán még annyi szerelmi szál se volt, mint a Narutoban.
Oké volt az a kőkemény 1 jelenet Orihimével meg Ichigoval, mielőtt Kurosaki-kun papagáj (komolyan olvassátok vissza az utóbbi 10-15 fejezetet, Orihimének volt kb 2 szövegbubija, ami nem Kurosaki-kunozás volt) lelépett Aizennel.
A Narutoban legalább központi fókuszban volt a család és annak szerepe a narrativában szóval várható volt egy ilyen befejezése, de itt, függetlenül attól, hogy én szeretem az ilyen befejezéseket, nem nagyon van létjogosultsága...
Pláne Renji és Rukia nekem mindig inkább testvéreknek tűntek, mintsem olyan valakiknek akik potenciálisan összejöhetnek...

Apropó... Nem úgy volt, hogy ez full szines lesz vagy mi?
 
Luna
De úgy volt... akkor nem is értem, hogy miért nem az... amúgy van aki szerint még ez is fake. XD Komolyan mondom, egyes Ichiruki fanok nem tudnak veszíteni. Ez van és kész.

Egyébként Exkirion, én végiggondoltam a dolgot, és de, volt bennünk potenciál és egyértelmű volt, kik lesznek együtt. Pláne a végére. Renji beszéde vitte nálam a dolgot.

Azontúl volt egy pilotja a sorozatnak. Az egyértelmű Ichihime volt. A rendesben meg Orihime, mikor megtalálta a bátyját, a Kurosaki klinikára vitte be. Ichigo nyitott ajtót. És akkor is vele volt, mikor elhunyt náluk Sora. Ichigo elveszítette az anyját. Ha valaki, ki értené meg jobban Orihimének ezen részét, mint Ichigo? Ishida elveszítette az anyukáját ugyancsak, de ő lemondott Orihiméről mert tudta, hogy a lány nem fog kiszeretni Ichigoból. Szerintem Orihime már a klinikán eldöntötte, hogy Ichigo az ő "hercege", és sosem feledte el érzéseit iránta.

Renji sem Rukia iránt. Az ő történetükön mindig könnyezem, ha átgondolom. :( Szegény Renji... és ez hogy földönfutó gyerekekből erős shinigamik lettek és családot alapítottak, olyan szép befejezés nekik. :3 Meg Orihimének sem volt családja, megérdemelte ő is.

Az más tészta, hogy nem adtak elég reflektort a két párocskának. Rukia nem úgy nézett ki, mint aki viszonozza Renji érzéseit. Ichigo inkább, de konkrét dolog nem volt a részéről sem. Na mindegy.

És mondjon aki, amit akar, de nekem még mindig az Ichiruki a legszebb barátság, ami egy shounenben férfi és nő között létrejöhet. :) Nagyon jól megírta legalább ezt a részét Kubo... azt leszámítva hogy a kölkeik nem ismerik egymást. Ez szánalmas... komolyan mondom. Mi az, hogy most találkoznak először? Ichigot ennyire nem érdekelte már SS, hogy soha nem is vitte fel a családját oda? Vagy legalább Renji és Rukia hozta volna le a lányukat előbb. Na mindegy.

Ja és most akkor az ő sorsuk is az lesz, mint Ichigoé és Rukiáé. XD A fejezet címe: Halál és az eper. És kerek lett a kör, mert az első fejezet címe is ez volt. :D Ah jó ez így lehetne rosszabb is, na.
 
Jaeger
Bár még semmi se biztos, de ha jól értem Icihigo olyan lett mint a faterja?:D Tehát már nem nagyon változik át Shinigamivá csak a családjával él. Ami fura mivel meglátogathatná Rukiáékat néha.

Meg arról volt szó, hogy olyan nagy az ereje, hogy nem maradhat az élők között. Mondjuk lehet az rá a megoldás, hogy elzárták az erejét és nem változhat át.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Tralala
Azért ne vicceljünk már gyerekek. aki azt mondja voltak utalások arra hogy ki kivel jön össze az csak védeni akarja a mangát meg belemagyarázni hogy ne tűnjönk annyira fosingernek mint ami. Narutót lehet sok minden miatt szidni de Kishi tartotta magát ahhoz amit elkezdett, a kapcsolatok LOGIKUSAN voltak kialakítva több 100 fejezettel előtte már lehetett tudni vagy sejteni ki kivel lesz együtt HA együtt lesz.

It meg konkrétan egyetlen egy SZERETLEK nem hangozott el. Az hogy Hime nyomott majdnem egy puszit Ichigo arcára semmit se jelent. Ichi neki mindig is egy hős megmentő volt akire felnézett. Arról nem beszélve hogy ezzel nem csak a fanokat hanem magát is képen okádta Kubo mert állandóan azt hangoztatta hogy "Nem lesz szerelmi szál SOHA. Nem fog összejönni senki senkivel." Konkrétan két szerelmi szál volt a mangában 15 év alatt. Az egyik mikor megtudtuk hogy jött össze Isshin az asszonnyal meg az amikor flashbackeltek egyet Rukia nővéréről Bya-val. Oszt csók.

Hiei tökéeltesen megfogalmazta amit gondolok. Kicsit sem fog hiányozni a Bleach mert az IGAZI Bleach mangát már évekkel ezelőtt lezártam.

Tőlem aztán lehetnek bármilyen űber cukik a kölkök de semmi logika nincs bennük. Azon kívül hogy kufircoltak és meglettek. Még Ichi meg Hime hagyján. Ichi 20-on x évig nem látott nőt pucéran szóval amint Hime ráugrott nem is tudott ellenállni. Na de könyörgöm Rukia meg Renji? Mintha én össze akarnék jönni a húgommal. Még a gondolattól is hánynom kell. Igen nagyon közel álltak egymáshoz szerették egymást de ennyi semmi több. Ha mindenkinek gyereket csinálnák aki közel áll hozzám akkor a falu tele lenne a kölkeimmel. :D

Egyébként ami a színes oldalt illeti szerintem ti félreértettek valamit. Ez nem Naruto. :D Sehol nem volt írva hogy full színes lesz az egész. Annyi volt írva hogy a borító színes lesz. Kubo a büdös életbe nem ölne bele annyi időt hogy full színes legyen a manga. Ő nem Kishi meg Mashima. Lehet őket szidni de Kubo a lábuk nyomát se csókolhatja meg...

A vicc hogy ezen a mangán nőttem fel konkrétan és az egykori kedvencemből okádék lett. Még szerencse hogy volt más mert eret vágtam volna. :D

Ja és a legszebbet a végére hagytam.

A spoilerek nem kamuk ergo akkor az is igaz hogy Ichi kölkében tovább él az All Mighty erő ergo megkapta Bach erejét. :D
 
Exkirion
Hát, Ichigo egyszer látta Yoruichit pucéran, aki még viccelt is vele, hogy jól nézze meg mert nem fog még egy ilyen jó nőt látni többet mesztelenül XD
És igaza lett XD
 
Luna
https://67.media....iy_540.jpg

https://67.media....iy_540.jpg

https://65.media....iy_540.jpg

https://66.media....o1_500.jpg

https://66.media....o1_250.jpg

na jó, Ichigo hogy néz már ki? XD Ez a kölyök meg kiköpött Orihime,de megzabálom. :) És biztos nincs 9 éves. xD
Jobban megnézve a kislány inkább kiköpött Senna. XD De valahogy volt egy ilyen megérzésem, hogy Renji és Rukia lánya úgy fok kinézni, mint ő. :D Nem volt rossz movie na. :D

Amúgy én ezt az endinget lustaságnak tekintem és itt látszik mennyire unta Kubo a banánt. :P Katasztrófa, hogy így el kellett küldeni a süllyesztőbe ezt a történetet. :P

https://www.tumbl...ki/recent#

Yuzu és Karin annyira cukik ugyancsak. :3

https://65.media....wr_540.png

Ezen a képen meg a fentin tök máshogy néz ki Renji és Rukia gyereke. Most vagy egy flashback van és nem most találkoztak a picik először, vagy Renjinek és Rukiának vagy egy lánya meg egy fia. xD Amit teljesen kétlek.
Szerkesztette: Luna - 2016.08.18. 08:23
 
batai15
Ichigo hogy néz ki ? A fiúk aranyos,a kardja meg tensa zangetsu.
Na jó ezzel az endingel meg utáltam a mangát
 
Luna
https://67.media....o1_540.jpg

Borító. XD Komolyan most akkor Keigo repül Tatsuki felé, hogy adj egy csókot? XD ( nem ) Amúgy meg még mindig odáig van Rukiáért, valami olyasmit mond, hogy Rukia megérkezett!!! XD

http://www.mangas...bleach-686

Az egészet tessék végignézni!

Jönne már ki az egész RAW. :D Ichigo és Rukia olyan, mint mindig. :D Ennek nagyon örülök.
Szerkesztette: Luna - 2016.08.18. 09:46
 
Papirtigriske
Oké, hát ez borzasztó erőltetettre sikerült, úgy, ahogy van és nagy kár érte, bár nem tudom, számíthattunk másra? Nem akarok feleslegesen károgni, de ez a hirtelen családosodás is elég karakteridegen, főleg Renjiéktől, de oké, végülis lezárás. Ichigo ezzel a hajjal meg tiszta Naruto XD Megvárom a teljes fejezetet, de eddig a lehetséges összkép, hát... nem fekszik, legalábbis nekem.
A live action pedig... ne már.
 
Luna
Azt olvastam hogy Kubo azért csinált Ichihime endinget, mert annyira rossz volt a viszonya a SJ-pal, hogy nem akart profitot hozni nekik az utolsó kötettel. Mert ha az Ichiruki canon lett volna, akkor a fanok többsége (aki Ichirukis), odáig lenne és venné mint a cukrot. De ezzel a húzással Kubo kicseszett velük. XD Én nem tudom, hogy ebből mi igaz, de akkor is reálisnak tűnik. Nagyon meg volt kötve Kubo keze, és ebbe nem szólhattak bele, hogy kit-kivel hoz össze. Szóval, ha nem utálta volna a WSJ meg Kubo egymást, talán nem ilyen párocskás endinget kaptunk volna. :P
 
Ugrás a fórumra: