Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Peti94
Most visszaolvastam és a másik fórumon az LN olvasók spoilerben már leírták, hogy megszállás volt.
Satella megszállta Emiliát és az ő testét használta fel, hogy a fizikailag is ott tudjon lenni, hogy tombolhasson.
Ha nem megszállás lett volna, akkor bárhol bármikor megjelenhetne és bárkit megölhetne, nem kellene neki Subaru akin keresztül megfigyeli a világot.

Inkább nem mennék bele jobban a többi témába, mert még nem volt szó róluk az animében. Túl spoileres. ;)
 
Celam
Lehet, hogy neked van igazad attól függetlenül, hogy ott a fejdíszéből/ruhájából adódóan az egyértelműen Satellának tűnik.

Ami kikövetkeztethető az nem feltétlenül spoiler. Tény, hogy a korábban elhangzott teória is közrejátszott abban, hogy lejátszódott ez a gondolatmenet a fejemben. Ha te és mások is (akik valamennyire ismerik a light novelt is) spoileresnek tartjátok ezt a témát, akkor valószínű, hogy tényleg ez áll a történet hátterében. Dramaturgia szempontból is nagyon hatásos lenne az biztos. Nem lesz könnyű kivárni a januárt.
Addig is jó lenne valamit nézni, ami felkelti érdeklődésemet.

Titeket milyen animék szippantottak be közel annyira vagy legalább annyira, mint a Re:Zero? Hasonlóan kiszámíthatatlan cselekményre, árnyalt karakterekre és borzongásra vágyom.
 
Peti94
Nem olvasom az LN-t csak belefutottam pár spoilernek tűnő dologba, ezért a legtöbb elméletet spoileresnek tartom, még akkor is ha nem igazak ;)
Én is csak az anime és 1-2 spoiler alapján következtetek dolgokra.
De lehet, hogy a spoilernek gondolt dolgok nem is azok, csak "rajongói elméletek".

A megszállt Emilia kinézetére nincs igazán magyarázat, lehet, hogy egyszerűen a készítők így akarták kihangsúlyozni, hogy ott bizony megszállták Emilia testét.

De ezeket a kérdéseket felteheted a másik fórumon is ott többen olvassák az LN-t, ezért ők tudnak pontos válaszokat adni. ;)
 
Celam
Lehet írok majd a másik fórumba is, bár talán jobb nem elspoilereztetni magamnak a dolgokat, hiszen annál izgalmasabb lesz a januári folytatás, minél kevesebb dolgot tudok biztosra a történet alakulását illetően. Majd az évad folytatása alatt lesz igazán jó kielemezni az aktuális részeket és abból újabb következtetéseket levonni a LN ismerete nélkül.

Téged egyébként melyik animék fogtak meg hasonló szinten vagy még jobban, mint a Re:Zero? (főként olyan művekre vagyok kíváncsi, melyek elemeiben hasonlóak.)
 
goku5
Hát mostanra sikerült megnéznek ezt az évadot. Nem igen akarok visszaolvasni, meg később se igen írni, na de akkor is.
Komolyan nem értem én ezt a sorozatot. Az első évad még jó volt bejött. Ez a második számomra olyan értelmetlen volt.
A nagy leleplezéseknek amik az utolsó részben voltak már legalább az évad felénél már tisztában voltam.
Kedves főhősünk arckifejezéseit érzelmeit meg hagyjuk már. Leginkább düh és harag kellene hogy legyenek, még ennyi halál után is. Erre mindig az az ijedt, kétségbeesett arc. Na kész.
Arról nem is beszélve hogy pont így kellet véget érnie a sorozatnak? Na de most komolyan?
Oly sok számomra értelmetlen dolog volt benne meg ugráltak a dolgok között. Most akkor mi is van?
Megnézem majd a folytatást is de ez az évad számomra igencsak nagy csalódás volt. Valahogy nem tetszett.
Valahogy kezdetben volt még út remény de ez most mi akar lenni?
Hátha majd a következő évaddal csak jobb lesz és lesz némi értele is. Bár tényleg ahogy véget ért miért kellet ezt így kettévenni ha tényleg nemsoká jön a folytatás? A SAO-val is így jártak, bár annak a folytatása még a végéig jó is volt. De miért is kell így szétszedni 1-2 szezon kihagyással? Inkább kezdenék később és adnál le egyben az egészet.
 
Ugrás a fórumra: