Hozzászólások
Bleach manga
chickpea
Én azért gondoltam, hogy meghaltak, mert hát Urahara bocsánatot kér, hogy mindent Ichigora meg Rukiára kell hagynia, és mondja az ő útja itt véget ér...és ezek után semmi szó nincs róluk. Nincsenek ott az utolsó fejezetben. De nem egyértelmű, pontosan azért, mert Nel ott van, és megmenthetné őket.
 
Jaeger
Erre mondtam, hogy csak találgatni lehet :D De nekem úgy tűnt, hogy Nell megmenteni indult őket, mondott is valami hasonlót, hogy Urahara számított erre az esetre ha mind bentragadnak a gömben és akkor neki kell segíteni.

Erre utalt, hogy szerette volna látni Ichigot de nem teheti így meg.

Amugy a bocsánat arra utalt, hogy nem tud tovább harcolni szerintem. Lehet Bach ellen lett volna valamilyen trükkje, de így Ichigonak egyedül kellett megoldania. Amire a mai napig nem kaptunk magyarázatot xD Tehát, hogyan győzte le Bachot.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
chickpea
Értem. Hát mindegy. Azért jobb lett volna, ha konkrétan le van írva a mangában ez az egész....Nem is értem, hogy lehet így befejezni. Köszi, hogy válaszoltál. :)
 
Jokerke
Ha jól hallottam a nemrég kijött light novel-ben, ami Rukia és Renji összeházasodásáról szól, Yoruichi szerepelt, szóval ő biztosan él.
 
Tilon
Igen, elvileg tanár lett az akadémián, és Urahara is életjelet adott magáról egy üzenet formájában. Még nem olvastam az ln-t de van pár érdekes infó róla. Monjuk kár, hogy így kell betömni a manga hiányosságait.


"Meg kell ölnöm--- vagy engem öl meg." - Yatogami Tohka

"---Mutasd meg nekem. A világ újraírásának ostoba és meggondolatlan tettét; és hogy mennyit bocsát meg mindebből Isten." - Tokisaki Kurumi
 
Luna
Annak, aki nem olvasná el, vagy nem érdekli az egész (jelesül itt vagyok én) megosztok pár infot, remélem nem baj:

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Először is, 3 évvel a háború vége után játszódik a történet, szóval Ichika nem lehet több 6 évesnél, ahogy Kazui sem, de az ő esetében beszéljünk inkább 5 évről, mivel Orihime és Ichigo még nem voltak együtt ezen a ponton.

A legjobb az egészben az, hogy Renji amúgy rátukmálta Ichigora Orihimét, mondván, megvárattatni egy ilyen lányt... És Ichigo úgy jött rá, hogy Orihime mindig szerelmes volt belé, hogy előtte neki is leesett, hogy szereti. Ez alapvetően cuki is lenne, csak nem bírom ezt a párosítást és kész. XD

http://vignette2....-prefix=en

Túl szomorú az arca, szerintem. Szép, meg minden, de láttam már ennél sokkal szebb rajzot is Kubotol Rukiáról.

https://dailyanim...jpg?w=1200

Így kell menni az oltárhoz. :P

https://dailyanim...amp;crop=1

Rukia aranyos, ahogy Kyorakuval beszélget. És a nagy jelenet, ahol Ichigo VÉGRE sikeresen hazakíséri Orihimét, és közben szerelmet vall neki.
(Megmondom őszintén, egyedül ez a hazakísérés dolog mondatta velem, hogy ebből Ichihime lesz, sajnos mást nem tudok felhozni, ami annyira megalapozta volna ezt a párost, ezért böki a csőröm annyira. :/)

Egyéb illusztrációk:
https://dailyanim...ve-you.jpg

https://dailyanim...ve-you.jpg

http://68.media.t...2_1280.jpg

Renji és Rukia bejelentették a nagy hírt, Yoruichi kínos szituba keveredett, mikor ő csak meg akarta nézni Kira "sebét" az oldalán (szóval megtanultuk, hogy Yoruichinek semmi szerepe nincs fanservicen kívül...), Orihime és Riruka cuki.

Ezen kívül:
- Rukia Orihimének mondta meg először, hogy össze fognak házasodni Renjivel.
- Orihime varrta Rukia fátylát.
- Orihime nem folytathatta tanulmányait anyagi okokból.
- Orihimének az eper virága a kedvence.
- Renji még mindig nem mozog otthonosan az emberek világában.
- Mint már említettem, volt egy férfi a férfival beszélgetés Renji és Ichigo között, ahol Renji azt is megjegyezte mennyit legyeskedik Ichigo Orihime körül.
- Rukia azért nem hívatja magát Rukia Abarainak, mert eszméletlenül kínosan érzi magát miatta, és nem akar minden egyes alkalommal az ájulás határáig vörösödni.
- Elvileg az oltár előtt nem sokkal is rosszul volt...
)

Ezt elolvastam egyszer egy tumblr postban, azóta sem foglalkoztam vele. XD Bocsássatok meg a savanyú hangvételért, de felbosszant az egész, hogy így kellett elvarrni, ráadásul egyetlen kép sem sugároz valami földöntúli boldogságot, ha megfigyelitek, innentől kezdve levonható a konklúzió, hogy talán nem így akarta ezt az egészet Kubo.

Az azonban sokkal sanszosabb, hogy tulajdonképpen a végén már fogalma sem volt arról, hogy mit is akart az egésszel...
 
jasek89
Breaking News: Elvileg folytatni fogják a Bleach-t. :D
 
Avaren
Úgyis Aizen hiányban szenvedtem. xD
 
Jaeger
Az oké főnök, de hivatalos forrás?:D Mert igy bárki mondhat bármit.

Én semmi hivatalos cikket nem találtam, hogy folytatódhatna. Fanmade anime készül amit hamarosan lehet kiadnak, de semmi folytatás a mangáról vagy az anime folytatásról.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Shiro
A clickbait megtévesztő lehet...

Egy 500 oldalas artbook fog majd megjelenni.
Forintosítva közel 60 ezret kéne érte perkálni.

Forrás:
https://www.anime...on/.132437
http://www.j-blea...


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Germa66
Sziasztok!

Ez egy reddit poszt, amiben taglalva van a kubo és társa által kiadott light novelek infoi. Fenntartással kezelendő mivel hivatalos fordítás nincs és elvileg nem is lesz, de szerintem akkor is érdekes olvasmány lehet és van egy két jó sketch is Kubotól. lefed néhány lyukat.

https://www.reddi..._your_own/
 
Ningen
Na ezt is befejeztem, mondjuk szívesen olvastam volna még belőle egy picit :D

Összességében, nagyon jó kis történet volt ez, bár kicsit hirtelen volt a lezárás, hogy egyik fejezetben még Ichigo a halál szélén, rá 2-vel pedig már családja van :D


"I understand what you are getting at father. And, as such... I have decided that I must relinquish my position as tenth seat. From now on I am just... just plain old Erina." - Nakiri Erina
 
https://kitsu.io/users/361132/library
Ugrás a fórumra: