Lehet már tudni, hogy mikorra várható az utolsó fejezet magyarul?
Bleach manga
Először is ,ezer köszönet az eddigi munkátokért!
Ami pedig a befejező részt érinti.:
Nagyon olvastam volna még. Ezer megválaszolatlan kérdés lóg a levegőben. Hova tűnt az erő? Kazui azzal,hogy hozzá ért beszívta? Jó lett volna tudni mi lett a többiekkel. Ezt a befejező részt nagyon nem tudom hova tenni. Hiányozni fog az egyszer biztos.
A befejező részről:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Sokan háborogtak azon, hogy a gyerekek nem ismerték egymást, pedig tök logikus az oka. Kisgyerekként nem utazhattak egyik világból a másikba. Végül is nem pár utcányira laknak egymástól, hanem két külön világban. )
https://67.media....o1_500.jpg
Ennyi jár nekem, azt hiszem. XD Ja és elvileg 3 oldallal hosszabb lesz, mint az uccsó fejezet! Könyörgööööm mutassák már be mi lett Uraharáékkal! Ha Orihimét még több képkockán kell látnom sikítani fogok és soha többé a közelébe se megyek ennek a mangának XD)
Kubo leírta a valódi okot netre, hogy miért lett olyan a Bleach vége amilyen.
- Kapásból Kubo a végét már akkor így tervezte (gyerekek, ki kivel jön össze) amikor megalkotta az első részt.
- A rajongói levelekből nagyon sok erőt merített, többször akarta abbahagyni a Bleachet, mindjárt kiderül miért.
- Az elmúlt 10 évben egyre jobban rosszabbodni kezdett Kubo egészségi állapota
- Elsőre azthitte ez csak megfázás és majd jobban lesz , az orvosok is ezt mondták neki, majd egyre több idejét kellett ágyban töltenie. (nagy szünetetekre meg is kaptuk akkor a magyarázatot) Míg a Jump magazin egyre csak erőltette ,hogy dolgozzon. Amikor már azthitte jobban érzi magát újra és elkezdett dolgozni újra csak rosszabbul érezte magát és egy folyamatos körforgássá alakult.
Mindennap csak az járt a fejében, hogy mit tegyen, folytassa? abbahagyja? nem tud már olyan minőségben dolgozni az állapota miatt, viszont egy igaz Mangaka a lehető legtöbbet hozza ki magából, nagyon elkeseredett volt és letört és minden napját ez az érzés járta át. És a story még csak félig volt kész...
Egy nap viszont kapott egy levelet se név se cím nem volt feltűntetve, csak egy levél volt. Egy beteg kisfiútól jött.
A kisfiú leírta neki, hogy már nem hatnak a gyógyszerek, elveszítette az életkedvét, nem tud már semmit sem élvezni az életben. Sem a tv sem a játék nem tudja már feltölteni őt, folyamatos fájdalmai voltak és meg akart már halni , ráadásul az orvosok 18 hónapot jósoltak a számára.
A kisfiú elhatározta hogy utolsó napjait manga olvasással fogja eltölteni. Rengeteg mangát olvasott el köztük utolsóként a Bleachet. A Bleach volt az egyedüli manga a kórházban, amitől azt érezte van értelme a holnapnak , megváltoztatta a napjait újra erőt adott neki. A kisfiú azt kérte, a levelet halála után adják át Kubonak. A levél végén ez állt: Kubo mester csak 1 végső kérésem van hozzád. Kérlek írd a Bleachet úgy, ahogy TE akarod. Az az amit én olvasni akarok. Kubo azóta próbálja kideríteni hogy ki írta ezt neki és ebben kéri a rajongók segítségét.
Ez a fordítás lényege, Kubot tehát tényleg siettette a Jump, de már nehéz volt neki dolgoznia az egészségi állapota miatt. ezért is csapta össze kicsit a végét . Nagy respect neki hogy ilyen egészségi állapottal még dolgozni tudott és befejezte a Mangát, ha már elkezdte. Mivel a megfázáshoz hasonló tünetei voltak/vannak Kubonak, sejtem milyen betegsége lehet, sajnálom. És a kissrácnak is respect.
Én akkor se tudok igazán a Bleach végével kibékülni. Az utolsó harcban túl sok a logikátlanság vagyis inkább a baj, hogy nem lett megmagyarázva pontosan mi is történt a végén. Nagyon sok karakter kihasználatlan maradt, pl. Grimmjow, Nell stb. Az egész úgy ért véget nah most itt legyen vége és pont. Bach a halhatatlan isten csak úgy eltűnt. Az, hogy Ichigo utolsó kardcsapása miért működött ellene csak belemagyarázni lehet. Szóval ahhhh
Egyesítve 2017.02.24 23:17:20:
Tessék ez lenne a kibővített extra chapter Korábban volt szó, hogy lenne még pár plusz oldal.
http://imgur.com/...
Sziasztok! Tudom, hogy már rég vége a Bleach mangának és már egy ideje nem vitatéma, viszont én csak nemrég olvastam el, és egy dolog aggaszt nagyon, mégpedig hogy mi lett Uraharával és Yoruichivel (illetve a többiekkel, akik velük voltak az utolsó harcban)? Mert nekem nem tiszta, hogy most akkor tényleg meghaltak-e, és ha igen, akkor hogy a fenébe lehet az, hogy semmi, de semmi szó nincs erről utána a mangában...Urahara számomra a fő kedvenc az egész történetben, és szerintem volt annyira fontos karakter, hogy ha tényleg meghalt, legalább megemlítsék....Ha valaki tud valamit és megírná, annak nagyon-nagyon hálás lennék.
Komolyan?? Biztos vagy benne? Mert amúgy én először simán továbbolvastam annyira nem az jött le, hogy meghaltak, még a búcsúzkodásból sem, meg eleve furcsának gondolom, hogy ennyitől meghaljanak, pláne hogy a Nel is ott volt és akár meg is menthette őket...Aztán onnantól nem volt róluk szó és azt feltételeztem, hogy meghaltak akkor, de szó szerint kimondva nem lett...
Valóban elég összecsapott befejezés lett, amit nagyon sajnálok, szerintem szuperjó történet volt.
Mert ha meghaltak volna akkor arra tuti lett volna utalás. De ha neked van erre utalásod bizonyítékként jöhet.
Utána nem lett kifejtve ha jól emlékszem, de Nell utánuk ment megmenteni őket. Szóval nem hiszem, hogy meghaltak volna.
Ugrás a fórumra: |