Hozzászólások
Bleach manga
Papirtigriske
Rukiából gondolom azért lett kapitány, mert kellett valaki a 13. osztag élére, akkor kinevezték a hadnagyot. Plusz mert főszereplő. Byakuya meg hogyhigy hova lett? A többire tippem sincs.
 
Delta
Nem volt ott a kapitányi találkozón.
 
Tilon
Biba0523 írta:

Sziasztok!
Lehet hogy csak én nem látom de valaki bebírnál linkelni az ucsó fejezetet magyarul?

Kommunikációs zavar miatt csak késve lett elkezdve a szerkesztés. Hozzuk majd a fejezetet megkésve, de törve nem!


"Meg kell ölnöm--- vagy engem öl meg." - Yatogami Tohka

"---Mutasd meg nekem. A világ újraírásának ostoba és meggondolatlan tettét; és hogy mennyit bocsát meg mindebből Isten." - Tokisaki Kurumi
 
Jaeger
Byakuya később szerepelt tehát ő megvan csak nem ment el a találkozóra.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Luna
Mi az, hogy nem volt a találkozón? XD Yadomaru Lisa mellett a csukott szemű hapi Byakuya.

http://naruto-kun...ach/685/17
 
kristofkristof
Bár engem nem annyira lepett meg, hogy ennyire meg volt feletkezve néhány ember Byakuyáról. Ő már azon kevés kapitányok között volt, akik a manga elején is kapitány volt és még csak egy szövegbubit sem kapott. Jó most lehet mondani, hogy az utolsóban igen, de az már csak ilyen alibi szerepeltetés volt az én szememben és végére már tényleg annyira jelentéktelennél vált a karaktere, hogy az valami hihetetlen. Komolyan nincs vele különösebb bajom, de hogy még egy komolyabb harcot sem kapott, így jobb lett volna ha nem éli túl az As Nodt eleni harcot. Ezt csak azért mondom, mert Kubo tényleg nem kezdett vele semmit sem az egész arc alatt, és Byakuya nálam a legnagyobb pazarlások élmezőnyében van. Anno még Robertettel, Nananaval is félmunkát végzett, Candiceről meg nincs információnk, szerintem Kubo csak szimplán megfeledkezett róla. Ikszdé Pedig Byakuyától megnéztem volna, hogy akár még két Quincyt is lever egyszerre. *-)
 
Delta
Az volt a baj, hogy Kubo is beleesett abba a Hibába amibe a legtöbb Shounen író. Egyszerüen túl bika lett már a főellenség. Ugyan ez történt a DBS-ben, a FairyTailben, a NS-ben. Egyszerüen mindent a főszereplőre (és annak társára lásd Naruto+Sasuke) bíznak. Tehát a főgonosz már olyan szinten tápos, hogy egyetlen.ember tudja CSAK legyőzni. Eeből kifojólag a többi mellékszereplő a feledés homályába merül.

Más téma: Bleach utolsó fejezet (tudom ez az oldal MÉG nem fordította le). Egyértelmű, hogy lesz folytatás. Kubo nem egy "kiskaput" hagyott hanem egy egész ***** galaktikus átjárot. Tehát olyan függő befejezése lett az egésznek, hogy arra szó nincs.

SPOILER ALERT!!!

Az utolsó fejezet úgy ér véget, hogy... (Hagyok időt annak hogy valaki becsuklya a szemét) ... Renji és Rukia lánya, valamint Ichigo és Orihime találkozik. És kész szlusz pasz VÉGE! Komolyan? Tehát ez mi?
 
Papirtigriske
Ez a vége. Kétlem, hogy ez még spoiler lenne bárkinek is, meg is lett egyszer-kétszer már tárgyalva, szóval a poén lelőve. :D Egyébként most végigpörgettem és nekem olyan függővég érzete van (bár ahogy visszaolvastam, nem csak nekem), kíváncsi vagyok ez szándékos-e vagy sem.
Byakuya meg, még mindig azt mondom, hogy akkor lett volna igazán epic a karakter, ha As Nodt ellen elvérzik. Sokkal nagyobbat szólt volna minden szempontból.
 
kristofkristof
Annak ehhez nem igazán van köze annak, hogy a főellenség bika. Volt azért csomó Quincy akik ellen lehetett volna küzdeniük, csak Kubo nem nagyon kezdett velük semmit pl. Nanana, Robert, Jaz Domino, Meninas, Candice, akikben lett volna potenciál, főleg az első háromban, utolsó kettő kicsit idétlen volt.

Plusz még azzal is tudta volna ezt Kubo ellensúlyozni, hogy Bach ellen megy az 5 nem kívánatos személy. Na azt én megnéztem volna, szerintem az nagyon epic harc lehetett volna. Mind a négyet elfogadtam volna, hogy az utolsó harcban segít Ichigonak, persze a végén lerostálódtak volna, de felvezetésnek tökéletes lett volna.

Szerintem sem lesz folytatás, van egy olyan érzésem, hogy Kubo nem sokat foglalkozott a befejezéssel és ezért lett ilyen kiforratlan.
 
Delta
Hát az 5 nemkivánatos személyek kiléte kiderült? Az egyik Icchi volt azt tudjuk. Yama-yi-t likvidáltak tehát csak 4en maradtak. Aizen Sosuke is rajta van a listán de ő segített is. A többit nemtudom kilehet.
 
kristofkristof
Igen, kiderült, még Askin elleni csatában.
1. Kurosaki Ichigo
2. Zaraki Kenpachi
3. Ichibei Hyosube
4. Aizen Sousuke
5. Urahara Kisuke
 
Sidea
Kubonak már a f*sza ki volt a Bleachel szerintem. Lehetett érezni már jó régóta, hogy azért csinálja csak mert sanyargatva van. Byakuyát is ki akarta nyírni, de a fanok vissza sírták. Szerintem a harcokat nagyjából kitalálta, a többibe meg bele sz*rt, mert nem érdekelte, csak, hogy vége legyen már végre. Szerintem ki sem találta, hogy ki s mi a Lélek Király, csak van azt jó lesz. Azért is gondolom, mert a végtagjai is csak később lettek leválasztva, minthogy megjelent volna, meg csak később lett kikristályosodva. A ship-elés sosem foglalkoztatta, szóval szerintem Ichigo és Rukia már csak direkt sem jöttek össze, hogy kib*sszon a IchiRuki fanokkal.

Ui.: Jah, egy team fight-ot én is megnéztem volna az ötössel Juhász ellen, de beértem volna egy normális Aizen+Ichi(+Urahara) vs Bach fight-al is.
 
sacsu
Kubo nagyon sok mindent összecsapott pedig rengeteg potenciál volt ebbe a mangába.A szerelmi részről nekem Gin és Rangiku kapcsolata sokkal érdekesebb és maradandóbb mint Ichigo és Rukia vagy Orihime kapcsolata.Elég meglepő fordulat volt számomra Gin esete Aiezzenal, hogy mit és miért tett. https://www.youtu...2BWLusqi08
 
filipendula ulmaria
Kedves Naruto-Kun.Hu!
A Bleach utolsó fejezete mikor lesz elérhető magyarul?
 
Azazel
A fele már készen van, de sajnos eléggé kaotikus volt az elmúlt 2 hetem, így a szerkesztés is sajnos csúszott. Nem igérek semmit, de megpróbálom elkészíteni legkésőbb vasárnapig.
 
Ugrás a fórumra: