"Bleach manga" téma.
Az aktuális manga fejezet kivesézése.
Spoilerek belinkelése, beírása, kibeszélése tilos! Azzal fáradj át a szomszéd témába!
Bleach manga
Legalább megtudtuk már az 5 nem kívánatos személy listáját is. A tippek is bejöttek végül kik lesznek, viszont érdekes volt, hogy mi alapján osztályozták őket. Aizennel már történhetne valami, becsatlakozhatna a harcba, illetve Yuha Bach láttán se nagyon parázott be, szóval tényleg sokat erősödhetett ő is.
És végre.... Urahara Bankai!
Komolyan mondom, Kubónak 1 oldalt kéne csinálnia minden héten mert 1 oldal mindig jó és érdekes.
Egyébként van itt olyan még aki elhiszi, hogy Kisuke Bankaija érni fog bármit is? Mármint én személy szerint 9 éve vártam erre a pillanatra, azóta a Bankai olyan, mint egy falat kenyér. Ha jól akarsz lakni akkor csak szarnak a pofon de egyébként semmi értelme. :roll
Ez az egyetlen manga ami nem fog hiányozni ha vége lesz pedig ez volt életem első mangája. Minden héten, évek óta ugyan az van. Valaki powerupol, a kövi héten a másik tag powerupol. De a történet nem halad igazából sehova.
Egyetértek Kuroval, ha az eddigi új/megújult Bankai-ok között sajnos több volt, ami az emberek nagy részének nem jött, mint ami igen, legalábbis a fórumozók véleménye alapján.
Elég negatívan éltem meg azt is, hogy Kisuke egyből a Bankaihoz folyamodott, jó azt már sejteni lehetett, amikor megjelent, hogy ebben a harcban elfogja sütni, de, hogy ilyen hamar azt nem gondoltam volna.
Itt megtekinthető a 71. kötet borítója:
http://www.shonen...ml#comic02
Úgy érzem Kubo kicsit fáziskésében van, mert ebben a kötetben kb. csak 1 fejezetben szerepelt Mayuri és Nemu, a többi már Kyouraku harcáról szólt, szóval én inkább Kyourakura, Nanaora, vagy Lillere számítottam volna. :roll
Tilon írta:
Nekem is, mint Uraharának, az szúrja a szemem., hogy Aizen ellen nem nyúlt a Bankaijához, de most meg igen.
Komolyan mondom, ha még egy "humanoid" bankai előkerül én tökön szúrom magam... Csak nekem nem jönnek be ezek ? 2 okból.
Ad1 vagy nem csinál semmit maga a bankai megtestesülése mert az
effektje AOE...
Ad2 vagy el kezd harcolni és akkor a gazdája nem csinál semmit se...
Annak idején sajnáltam, hogy Askin nem Mayurival került össze, mert ők kettejükre baromi kíváncsi lettem volna. A két méregkavaró
De rájöttem, hogy Kisuke végül is Mayuri elődje, szóval ugyanolyan jó csatának nézhetünk elébe, ha Kubo is úgy akarja B) Nekem nincs bajom a humanoid bankai-al. Az a shinigamik lelkéből születik, akik szintén humanoidok, szóval miért ne lehetne gyakori, hogy a bankai is az? :-)
Ugrás a fórumra: |