Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
sipikiraly2008
Köszi az eddig munkátokat!

Nagyon zsír még mindig. Én nem bírtam megnéztem a két új részt angolul, de felirattal is meg fogom nézni :D

Az aki előttem kérdezte, hogy mi lenne ha nem várnám meg azt a 30 részt ami a két részre "szakadt" anime közben van, a válaszom a saját példámon: semmi, így is úgy is élvezhető, de pótolni kell, mert úgy az igazi :D
 
goku5
Hát nem is tudom, hogy azok 70-80 ezer évesek lennének. Valahogy sokallom ezt a számot ahhoz képest hogy TS szinte egymaga legyőzte őket. Kapott segítséget, de nem olyan sokat. És hogy maga elbírna egy ilyen időssel valahogy nem hinném. Talány még olyan 50.e évesben még ki is egyeznék. De a képességeik és gyűrű elbírásukhoz képest szerintem idősebbek.
 
Peti94
Azért azt is vedd figyelembe, hogy eddig eltelt 1000 év alatt csak 8 Gyilkos Isten lett, és a legtöbb lélek mester már valószínűleg 60-70. szint körül volt, amikor beléptek a Pokoli útra.
Ebből kiindulva, ha csak 50.e éves lélek szörnyek lennének, akkor nem jelentett volna gondot átjutni rajtuk egy 60+ szintűnek.
San meg már jóval erősebb, mint azt a szintje mutatja, szóval ha ő képes volt legyőzni őket, akkor a magasabb szintű lélek mesterek is le tudnák győzni az ott lévő szörnyeket.
(Valószínűleg legtöbben az utolsó szinten buktak el.)

De amúgy láttuk, hogy Tang Hao is elég fiatalon (talán Ah Yin-nel való találkozás előtt) járta meg az utat és neki is sikerült átjutnia rajta (de nem ölte meg),
 
goku5
Valahogy pont ezért gondolom, hogy 50.e éves lehetett. Mivel egy olyan 60-70 szintű egymaga vegye fel a harcot egy 50.e évessel még megfelel. Ha idősebb lenne nem biztos hogy átjutottak volna. Most meg még ha ketten is voltak de sikerült megölniük pláne TS még 50+os szintű.
Egy idős lélekszörnyet sokan inkább csapatban vadásznak minél idősebb annál erősebb kell hogy legyőzze.
Milyen idősre vadászik egy 60-70-es szintű? Ez most komoly kérdés! Ezt nem vita kedvéért írtam. Hanem kíváncsiságból, hogy még el is bírjon vele.
 
Peti94
Az egész Mészárló városnak az az egyik lényege, hogy aki oda belép az ne tudjon kimenni.
Pont ezért a Pokoli Úton is olyan erős lélek szörnyek vannak (nehezítésként) amiket egy átlagos lélek mester ne tudjon legyőzni, és ne szerezhessék meg olyan könnyen a Gyilkos Isten Mezőt.

Ha "csak" 50 e éves lélekszörnyek lennének, akkor "túl könnyű" dolguk lenne, és sokkal többen átjutottak volna az 1000 év alatt, így több Gyilkos Isten lenne.
Ezért idősebbeknek kell lenniük, és a 70-80 e. éves lélek szörnyet még pont el tudnának kapni élve, így is nehéz lehetett odavinni, (a még idősebbeket pedig szinte lehetetlen lett volna odavinni).
(Még az is lehet, hogy a város direkt ezeknek a lélek szörnyeknek az élőhelyére épült)

Egyesítve 2020.08.10 13:36:05:
goku5 írta:
Milyen idősre vadászik egy 60-70-es szintű? Ez most komoly kérdés! Ezt nem vita kedvéért írtam. Hanem kíváncsiságból, hogy még el is bírjon vele.


A saját hozzászólásod megadja rá a választ: (a 24. oldalon)
goku5 írta:
Egyszer Ayagii írta ezeket a számokat:
1. gyűrű: 423 éves
2.: 764 éves
3.: 1.300-1.800 között
4.: 3.000-5.000 között
5.: kb. 12.000 éves
6.: kb. 20.000 éves
7.: 30.000-50.000 között
8.: 50.000-100.000 között
9.: 100.000 éves


De azért elég sok mindentől függ, hogy egy lélek mester milyen erős lélek szörnyet tud legyőzni.
San-ból kiindulva (aki egy zseni), néhány tehetséges lélekmester képes lenne legyőzni a szintjéhez illő idősségű lélekszörnyet.
PL 50. szinten képes lehetnek legyőzni egy 50.000 éveset és 60. szinten egy 60.000 éveset stb.
Szerkesztette: Peti94 - 2020.08.10. 14:05
 
goku5
Na ez az a felsorolás amire én is gondutam. Ha 60-70-es akkor a hozzájuk legerősebbre is nézzük akkor 50.e éves kb de legyen 60.e.
kb ilyesmiből indulva saccolok annyi időset.
És más legyőzni (megölni) és más átjutni rajtuk. Legyőzheted, de nem muszáj megölnöd.
Itt a szörnyeknek hazai pálya előnye. A lélekmesterem korlátozva vannak a gyűrűik miatt. (gyengébbek) meg eleve nehéz körülmény. És még a város királya is lehet próbálja befolyásolni őket. Ez elég gyengítés a mesternek könnyítés viszont a lélekszörnynek.
Na meg hogy csak egyedül harcoltak eddig most meg csak párban vannak pláne TS-t pont erre készítette fel az apja. Az elmúlt 2 év erre szolgált. Előzőek ismeretlen helyzetben voltak.
És hát szerintem semmiféleképpen még ironikusan se nevezhető egy 50.e éves szörny "könnyűnek".

TS-t meg ne nézzük! Ő messze felrúgta az eddigi szinteket. Gyűrűben is:
3. kb 2000 év feletti.
4. kb 10000 éves
5. meg kb 25.000 éves. Egy szinttel ha nem másféllel múlja felül az eddigi szinteket.
8. nak más simán jöhet neki 100.000 éves.
Szerkesztette: goku5 - 2020.08.10. 15:26
 
Malkavita87
Ayagii írta:

Lehetne, hogy a 117. Részről nem beszélünk? Hiszen nem jelent még meg hivatalosan.


Ugyse bírjuk ki :DElkülönítve a többieknek szól :)

Amúgy szerintem Tang San sokat köszönhet a kalapácsnak, hisz most szinte csak arra támaszkodhat és a rejtett fegyverekre. Emellett nagyon rugalmasan alkalmazkodik a helyzetekhez, ezért is fogja tudni megszerezni a gyilkos mező képességet.
 
Peti94
goku5 írta:
És hát szerintem semmiféleképpen még ironikusan se nevezhető egy 50.e éves szörny "könnyűnek".


Azért egy 80-90. szintű lélek mesternek egy 50.000 éves lélek szörnyet legyőzni nem lenne nagy dolog, (San 100. győzelménél ott volt 9 db 80+ szintű), így sokkal többen átjuthattak volna és megszerezhették volna a Gyilkos Isten címet. Pont ezért nehezítésképpen nem 50 e. éves, hanem idősebb 70-80 e. éves lélekszörnyek vannak a Pokoli úton, hogy még egy TD-nek se legyen könnyű dolga, ha meg akarja szerezni a Gyilkos Isten Mezőt.
Szerintem a városba belépők minimum 50. szintűek, és bent a halottak Lélekerejének elszívásával gyorsan ellehet érni a következő kerek szintet.
Így ha valaki bemegy mondjuk 70. szintem akkor mire elkezdi a Pokoli Utat, már lehet, hogy elérte a 80. szintet és ha "csak" pár 50 e. éves lélekszörny állná az útját akkor simán megszerezhetné a Gyilkos Isten Mezőt.

De igazából nem is tudjuk, hogy az a 8 Gyilkos Isten hányas szintű volt amikor megszerezték ezt a címet.
Simán lehet, hogy mindegyik 70+-os és most San és Hu Liena az egyedüli akik már 60. szint alatt megszerzik a Gyilkos Isten címet.
Szerkesztette: Peti94 - 2020.08.10. 16:28
 
Hasler
Az a baj hogy nem veszitek figyelembe azt a tényt hogy itt nem elsősorban a szint számít mivel nem tudják használni a gyűrűk képességét.
Szóval akinek nem olyan lelke van amit alapból is lehet fegyverként használni gondolok itt eszköz lélekre amit fegyverként lehet pl TS kalapács vagy kard esetleg akkor az elég nagy hátrányba van.
Szóval TS-nek a rejtett vegyvertek és a Tang szekta tudása simán dobott rajta egy 20-25 szintnyi előnyt egy átlagos lélekmesterrel szemben.
Az meg hogy egy 80 as szintű simán elintéz egy 50-80 ezer éves szörnyet vagy egy TD itt megint nem érvényes mert a gyűrű képességet nem tudja használni szóval eléggé szopatós egy vizsga.
 
Peti94
Nem csak az eszköz lelkek hasznosak itt, San utolsó meccsén voltak olyanok akiknek szörny lelke volt, és simán használták, a passzív képességeket ugyan úgy megkapják tőlük (ahogyan Hu Liena is a róka lelkétől a gyorsaságát)
Attól még, hogy a gyűrűk képességét nem tudják használni, a szint ugyan úgy egy fontos tényező, mivel minél magasabb szintű valaki annál több gyűrűje van így több passzív képessége lehet.

Ráadásul magasabb szinten több harci tapasztalata lehet és nagyobb rá az esély, hogy több lélek csontja van valakinek, így még akkor is átjuthat valaki, ha a harci lelke olyan aminek aktív képességek nélkül nem veszi hasznát.

Persze rendesen megnehezítik a dolgukat, hogy minél kevesebben érjék el a célt, pont ezért voltak eddig olyan kevesen akik végig értek.
Szerkesztette: Peti94 - 2020.08.10. 18:13
 
Malkavita87
Ha megfigyelitek, nagy szerepe van a pokol löttynek is, mert hatással van a gyilkos aurára. Tang San nem egyszer megállítja Hu Liena-t, amikor kezdi elveszteni az eszét. Valószínűleg ezért nem képesek sokan elérni a gyilkos isten mezőt és halnak bele a pokol útba.
 
Peti94
Malkavita87 írta:

Ha megfigyelitek, nagy szerepe van a pokol löttynek is, mert hatással van a gyilkos aurára. Tang San nem egyszer megállítja Hu Liena-t, amikor kezdi elveszteni az eszét. Valószínűleg ezért nem képesek sokan elérni a gyilkos isten mezőt és halnak bele a pokol útba.


Nem csak Hu Lienara, de még San-ra is hatással van, pedig ő nem is ivott belőle.
Az a "láva" gyakorlatilag a Pokoli nedű amit megisznak.
Akiknek nem elég erős a mentális ereje azok már az elején kiesnek (egymás ellen fordulnak és megölik egymást), ezért is számít, hogy valaki magasabb szintű legyen, mert így magasabb a mentális ereje is. ;)
 
Holdpenge
Hát igen pedig HL nak is ott a lelekcsont amitbibi nenetől kapott megis halucinál , bár a vicc az csupán az, hogy ő tényleg TS :D
Kíváncsi vagyok (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: gyöngyel mit kezd majd amit a szörny lecsapása után kapott ill. a szintjét hogy dobta meg az esemenyy? )
Alig várom a fordítást mert még angolból sokat nem ertek de magánélet is van a világon így is sokat kapunk a csapattól amiét hálás vagyok ezért kivárok ameddig kell ;)
 
goku5
Köszi a fordítást!

Na így más sokkal világosabb pár dolog.
Akkor az a mező TS egy új passzív képessége lenne? Nem gyűrűn alapuló. Érdekes hogy eddig nem mutatták.
A kis rókalánynak meg szintén két lélekcsontja lenne hasonlóan Ts-hoz egy külső és egy koponya. Nem gondoltam hogy az a rókafarok egy külső lélekcsont. Azt hittem csak harci lélek kivetülés. De vajon mikor szerezhette? Tornán vajon megvolt csak nem volt alkalma használni? Ez is kapta vagy saját szerzemény? Ezekre azért nagyon kíváncsi lennék.
Na akkor ő is képes a lézersugárra. Pedig mintha bűbáj lenne fordítva, amikor használja.
Amúgy ezt a farkat használva még el is hinném hogy elérte a 100 győzelmet, anélkül nehezen. Hogy nem használta még akkor?
 
Peti94
A "Kék-ezüst Mező" olyasmi lehet, mint a kalapács villámai, a a használatához nem szükséges külön aktiválni a harci lélek egyik képességét, mert ez egy alapból meglévő "természetes" képesség.
Gondolom Ah Yin-nek is megvolt lélek szörny alakjában is.

Ebből adódóan, a Gyilkos Isten Mező valószínűleg a Kalapácshoz fogja kapcsolni a Gyilkos Auráját és így lesz egy "Tiszta Ég Kalapács mező" képessége vagy hasonló :D

Hu Liena valószínűleg a külső lélekcsontot is Bibi-dongnak köszönheti, lehet hogy nem személyesen tőle kapta, de nagy rá az esély, hogy segített neki megszerezni.
Amúgy régebben beszéltünk már róla, hogy nem biztos, hogy át lehet adni a külső lélekcsontot, mivel az "összenő" a tulajdonosával és vele együtt fejlődik, így valószínűleg ha a tulajdonos meghal a külső lélekcsont is elpusztul.

Biztos, hogy használta a külső lélekcsontját (csak nem mutatták), anélkül nehéz lett volna elérnie a 100 győzelmet. ;)
Szerkesztette: Peti94 - 2020.08.10. 23:34
 
Ugrás a fórumra: