Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
andris97
TS első gyűrűje az a kötés ugye? mivan ha Oscar kolbász börtönt fog tudni csinálni és belsejében mérges gáz terjed szét :D
 
Peti94
Hasler írta:
Egy étel típusból sose lesz támadó típus ez alap szerintem.
Inkább olyanra lehet gondolni hogy kap egy olyan lélekgyűrű képességet ami támadó képességet ad vagy épp átváltozik tőle olyasmivé mint a bűbáj démon volt és tud harcolni. Én úgy gondolom hogy egy étel típusnak nem feltétlenül csak buffot adó képessége lehet.
Ha tegyük fel megölne egy olyan lélekszörnyet ami például visszatükrözi a támadásokat . Ha kapna egy olyan kolbászt ami ezt a képességet kapja mondjuk 30 percre visszatükröz minden képességet. Vagy egy olyan változat ami idéz mondjuk napi 1x tud csinálni egy ilyen kolbászt és megidéz vele egy sárkányt.Ami mondjuk egy 8. gyűrű lenne és egy olyan 80+-osnak megfelelő lenne a sárkány ereje.
A legnagyobb baj az hogy ebben nagyon vakon repülünk milyen irányba is mehet el Oscar.
A másik lehetőség egy op külső lélekcsont .


Igen az sokkal valószínűbb, hogy támadó, alakváltó vagy esetleg visszatükröző képességet ad.
Viszont az idézést kizártnak tartom, mert így bárki idézhetne amikor megeszi mondjuk a 8. képességéből létrejött kolbászt.
Ilyenkor kinek engedelmeskedne az idézett "lény"? Oscar-nak aki létrehozta vagy annak aki megette a kolbászt?
 
puhavagyok
Én csak arra tudtam gondolni amikor ezen elmélkedtem hogy megöl pl egy tigris szörnyet és ha azt a kolbászt megeszi akkor felölt ilyen tigris alakot és megkapja az erejét stb..

Egyesítve 2020.10.19 23:09:15:
De gondoltam még hogy megtanulja azt a gyűrű fúziós képességet és ugye ott az összes lélekgyűrűből csinál 1 pacek kolbászt ami hihetetlen erővel bír
Szerkesztette: puhavagyok - 2020.10.19. 23:09
 
goku5
Emlékezzünk amikor is TS elsőnek hívta elő a 8 pókláb lélekcsontot küzdelemben. (41.rész) A vén szörny unokája azonnal azt mondta hogy variáns lélek amikor is meglátta a póklábakat.
És eleve amikor is TS megszerezte a póklábakat akkor a többiek is kérdezték hogy nem-e változott meg a harci lelke. Nem-e módosult.
Szóval csak tud a harci lélek gyűrű hatására változni. Akár extrém módon is. De azért én is azt mondom hogy a legjobb támadónak csak egy külső lélekcsont lenne. Vagy legalábbis olyan lélekcsont amit lehet támadásra is használni. Na majd meglátjuk ezt hogyan is oldják meg.
A mostani rész vége de inkább a következő részből sok minden ki fog derülni. Pláne milyen társaságba is keveredett.
 
Malkavita87
A rész végét megint úgy zárták le, hogy alig bírrd kivárni a kövi részt :D
 
Peti94
Elég sokféle variáció lehetséges, de a legtöbb elmélet túl extrém ahhoz, hogy megtörténjen.
A támogató típusú lelkek között az Étel típusúnak van egy nagy előnye, hogy nem kell ott lennie akkor amikor az ételt felhasználják.
Vagyis előre legyárthat minden gyűrű képességével 1-1 ételt, amit odaadhat bárkinek, aki később is felhasználhatja.
Így nem is kell a csatamezőn lennie, mert már az induláskor elláthatja a többieket ételekkel, amiket a csata közben bármikor felhasználhatnak.

Ezzel szemben például Rongrong-nak ott kell lennie a közelében annak akin a képességét használja.

Viszont egy elhúzódó csatában ez pont hátrányt is jelenthet, mert ha később több ételt akar a többieknek adni, akkor valahogy el kell juttatnia hozzájuk. Ez ugye a nagy csatamezőn elég nehéz lenne, mert nem szaladhat oda mindenkihez, hogy "Tessék itt az utánpótlás".
Az az előnye, hogy bárki felhasználhatja az ételeket, még hátrány is lehet, mert ha egy ellenség/lélekszörny megszerzi és megeszi, akkor őt fogja támogatni az étel.
Szerkesztette: Peti94 - 2020.10.19. 23:47
 
Holdpenge
Hát bizonyos kolbászok limitje , hogy eltűnjön szűkös pl 2 perc a 4ik gyűrűjéből ha jól emlékszem :D de kíváncsian várom, hogy a qmonopóliumunk mit talált ki :D
 
Malkavita87
Szerintem oscar múltjához fog kapcsolódni a változása. Róla még semmit sem tudunk
 
tayes
Az agymenéshez kapcsolódva, a gránátos ötletet kicsit továbbgondolva. Oscar egyik gyűrűjét pl egy gomba szörny leölésével szerezhetné, amitől gomba kolbásza lenne. Ez nem buffként működne, hanem mint egy debuff gránát. Eldobja és az ellenfél körül egy kolbász spóra mező keletkezik, ami korlátozza az ellenfelet valamilyen szinten. Hasonlóan mint TS lándzsája. Oscarnál pl. A mezőben tartózkodó ellenfelek nem tudják használni a lélekerejüket. B-)
Hogy a szövetségesekre ez ne legyen hatással, a gombakolbásszal egyszerre pár anti gombakolbászt is létre tudna hozni, ami immunissá teszi a társait és magát a mezővel szemben.

Amúgy Chakra-val történt valami? Mintha az összes hozzá kötődő projekt csúszna.
 
Ayagii
Igen, de mivel ő nem írt semmit nektek, ezért nem írok más nevében. Határozatlan ideig még csúszni fog ez is meg az ST is, de én attól még fordítom, tehát ha Chakra lesz, úgyis megkaptok majd mindent idővel. Nem kell türelmetlenkedni.
 
gyurko91
Bármi is történt reméljük hamr megoldódik. #powertransferison
 
Hasler
Várjunk egy pillanatot és az a forgatókönyv hogy meghal fel se merül senkiben ?
Ha elindul a háború nem lenne logikus hogy az amúgy is szintbe és erőben még nem a legjobb 7 szörny közül egyet vagy kettőt megölnek ?
 
andris97
Hasler írta:

Várjunk egy pillanatot és az a forgatókönyv hogy meghal fel se merül senkiben ?
Ha elindul a háború nem lenne logikus hogy az amúgy is szintbe és erőben még nem a legjobb 7 szörny közül egyet vagy kettőt megölnek ?


Szerintem nem Oscar lesz az aki meghal. Ő szintben azthiszem nem is nagyon volt lemaradva. Én leginkább Dagira tudok gondoni, de ha csattanót akarnak akkor viszont Mubai lesz.
 
Severum
Ha ezeket csinálja Oscar akkor gyakorlatilag oda jut ahonnan elindult.
Ő azért ment hogy képes legyen megvédeni Rongrongot, ha az nem valósul meg és csak még erősebb támogatóként tér vissza, akkor kár volt elindulnia.
Én is azt a vonalat képviselem hogy meg fogja változtatni a gyűrűk képességeit és/vagy olyan gyűrűket szerez amik jobbak a harcra. Ezt úgy képzelem hogy az ételeinek lesz olyan hatása amivel harcolhat.

Szerintem nem fog meghalni senki a Shrekből, legalábbis egyenlőre, esetleg talán XW.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Malkavita87
Szerintem senki nem fog meghalni közülük, hanem ha nagy csattanót akarnak, heten felforgatják a világ rendjét :)
 
Ugrás a fórumra: