Köszi szépen már nagyon vártam csak igy tovább.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Remélem majd lesz is kikkel kibeszélni a sorozatot.
Igaz amíg nincs fenn minden rész addig nem biztos hogy érdemes, nehogy spoilereket olvassanak akik most kezdenének bele de még várniuk kell.
Severum írta:
Remélem majd lesz is kikkel kibeszélni a sorozatot.
Igaz amíg nincs fenn minden rész addig nem biztos hogy érdemes, nehogy spoilereket olvassanak akik most kezdenének bele de még várniuk kell.
Köszönöm az új részeket.
Kicsit furcsának tűnik a részek sorrendje ,de a 'régi rajongók' örülnek ennek a megoldásnak!
Respect, a naruto-kun közösségnek, hogy befogattátok ezt a sorozatot, bár elüt a profiltól.
Remélem Ayagii is tudja újra élvezni a fordításokat és közzétételeket a 'váratlan' közjáték után.
Hát igen a régi függők már remegtek rendesen!
Akik meg majd belekezdenek lesz mit nézniük 2-3 napig.
Bár nem mindenki néz annyi animét mint én.
basic_User írta:
Kicsit furcsának tűnik a részek sorrendje,de a 'régi rajongók' örülnek ennek a megoldásnak!
Köszönöm a tájékoztatást Ayagii.
Előzőleg: "Kicsit furcsának tűnik a részek sorrendje ,de a 'régi rajongók' örülnek ennek a megoldásnak!"
Nem, kritika volt, sőt én is láttam a régi részeket, amiket hetente fordítottál, és akkor is élveztem a sorozatot.
Elképzelni sem is tudom, hogy mekkora munka az újrafordítás és egységesítés, főleg mivel neked is van magánéleted.
Örülök, hogy nem hagytad a fenébe, és maradt energiád erre, és érdekes lesz majd újranézni az elejétől a sorozatot.
Ugrás a fórumra: |