Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Ayagii
A vének és TH apja az első generáció. TH és TX pedig második. Ezáltal a többit kilehet találni. Ugyan csak le volt írva, de csak gondolatként, úgyhogy gondolom nem találták elég fontosnak, hogy belerakják, ha még Tiantiant sem rakták bele :D
 
nago
goku5 írta:
Visszatérve arra hogy a klánnak hogy lehet csak 3 lélekcsontja az tényleg rejtély számomra.
Mármint hogy van elvileg egy olyan felvetés hogy minél idősebb egy lélekszörny annál biztosabban ad majd lélekcsontot is.
És egy másik olyan ha van lélekcsontod az segít a fejlődésben. Hogy gyorsabban kultiválj. Gondolom ez is hozzájárult TH rekord fiatal TD címéhez is.


Biztos van benne valami csavar. Gondolom lehet őket csoportosítani, és mivel egy TD-nek is megfelel, ezért nagyobb lehet az értéke. + extrán harmonizálhat a kalapáccsal.
 
Malkavita87
126
ígéretesnek ígérkezik, bár egy szót se érterttem belőle :D főleg a végén, ha jól láttam, Oscarnak a 6. gyűrű megszerzése közben, lesz egy koponya csontja, amit meg kell majd védenie :)
 
Ayagii
Csak most kezdek neki, de az 125. előzetes alapján már alig várom, hogy újra láthassuk a hét szörny többi tagját :D
 
Malkavita87
Én nem bírtam ki, megnéztem :D de csak következtetni tudok mi lehet benne :D az öreg 3 feltételére vagyok a legkíváncsibb :)
 
Ayagii
Na most kb. 99%-ig kész vagyok a résszel, és azt kell mondanom, hogy csalódtam. Teljesen átírták majdnem az egészet... Szomorú... :(
 
pancsa26
Lehet valahol az eredeti művet olvasni magyarul vagy angolul? Mert azok alapján amiket írsz Ayagii nagyon érdekelne. Bocs ha már kérdezték.
 
okostibi
https://www.novel...uluo-dalu/

Moderátor: Ennyi erővel pornóra is mutathatna a link. Nagyon nincs ínyemre, amikor azon a szaros 1 értelmes mondaton is spórolnak az emberek.
Szerkesztette: Bastian - 2020.10.17. 18:04
 
http://-
Malkavita87
Ayagii írta:

Na most kb. 99%-ig kész vagyok a résszel, és azt kell mondanom, hogy csalódtam. Teljesen átírták majdnem az egészet... Szomorú... :(


Azért még adjunk neki egy esélyt :) Nem kérdezek előre, majd a felirat után meglátjuk :)
 
Ayagii
Malkavita87 írta:

Azért még adjunk neki egy esélyt :) Nem kérdezek előre, majd a felirat után meglátjuk :)


Igazából maga a rész nem volt rossz. :D Csak engem bántott, hogy a jeleneteket benne átírták. Ebben az esetben ez teljesen felesleges volt. Nem tartott volna se tovább, se kevesebb ideig a rész, ha az eredetit követték volna. Nem volt benne semmi vérengzés, vagy kisgyereknek nem illő dolog, ami miatt átírhatták volna. Egyszerűen tényleg nem látok semmi indokot az egészre.
Ezeket azonban nem fogom ide lefordítani, mert akkor másfél teljes fejezetet le kéne fordítanom, hogy minden a helyén legyen :D

Majd ha publikálva lett a rész, összefoglalom a változásokat. Sajnos még úgy is ki kell hagynom pár dolgot, ami nagyon fontos lett volna, mert valószínűleg a következő részben lesznek akkor ezek benne.
 
frensip
sziasztok ma várható a kövi rész????
 
andris97
Ayagii írta:

Na most kb. 99%-ig kész vagyok a résszel, és azt kell mondanom, hogy csalódtam. Teljesen átírták majdnem az egészet... Szomorú... :(Már nagyon várom ugyhogy jöhet :D
 
soproni513
mikor lesz fent új rész
 
frensip
lehet holnap lesz meg:)
 
alfaboy85
sziasztok de legalább irjatok hogy várjunk vagy ne !!
 
Ugrás a fórumra: