Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Ayagii
Ma délelőtt házimunka miatt nem tudtam az új részen dolgozni, délután pedig nem vagyok itthon (késő estig), tehát mára ne várjatok új részt.
 
Hasler
Jó szórakozást! nyugodtak vagyunk majd csinálod ha lesz rá időd :)
 
sipikiraly2008
Már vagy 10x frissitettem, hátha megjön a rész :D
 
frensip
Ma este várható valami????
Csak érdeklődöm ennyi:):D
 
Ayagii
Jó kérdés, nem tudom :D
 
Pwent
Köszi a fordítást :bow!!!
 
sipikiraly2008
Köszönöm az új részt ütős volt :)
 
HePe83
Köszi
 
Holdpenge
én is köszönöm :D
hát érdekes harc volt bár a következő ismét érdekes lesz :D kíváncsi vagyok epik harcnak nézünk elébe :D
 
goku5
Köszi szépen a fordítást!
Ez egy nagyon jó kis rész volt. De egyre inkább érzem hogy rövid ez a heti 14-15 perc! Nagyon fel tudják csigázni az embert majd mindig váratni!

Elsőnek is egy kérdés! Ha jól sejtem a harc alatt nem használta a gyilkos isten aurát ugye? És ha jól sejtem a vének is csak LD-k. Nagyon várom már a következő rész harcát!
Amúgy elég meglepő 1-2 dolog! Nem sok idő telhetett el mégis TS már 59 szintű! Mikor végzett az akadémián még csak 57 volt. Gyorsan nőtt az ereje 2 szintet. Ez meglepő!
Az meg még meglelőbb hogy egy idősebb korosztálybeli is csak 64 szintű! (és legerősebb abban) Azt hittem kicsit azért erősebbek azért már a klántagok!
És ami a fő! Végre láthattuk mi is az 5. gyűrűjének a képessége!
És tényleg nem sok valaki tájékozott a klánban TS-nal kapcsolatban. Azért tényleg van mire felvágnia. Lehet egy csöppet arrogáns.
De ahogy látom a vének között is akad valaki aki potenciális támogatója lehet Ts-nak. De azért arra a 3 feltételre is nagyon kíváncsi lennék.
Ha jól sejtem a bejelentés TH-ról az lesz hogy visszaadta a lélekcsontjait. És gondolom hogy az ezzel járó következményeket is.
Amúgy meg eleve szép így kitagadni, sértegetni egy olyan hatalmas zsenit mint TH! Még jó hogy nem fordult akkor a vének ellen. Nem sok esélyük lett volna.
Következő harcban meg jöhet a kalapács és a 3 lélekcsont! Már ez milyen félelmetes hogy 3 lélekcsontja van. Amikor is azok milyen ritkák és értékesek. Meg eleve a klán 3 lélekcsontbából most hozott vissza kettőt.

Amúgy nem tudom másnak is feltűnt-e de az előzetes végén TS már a klán ruháját viseli! Vagy legalább az apjától kapottat.
Az meg megint csak jó kérdés mennyire lesz engedékeny a 7. vén a harcban. Mennyire veszi komolyan? És ha nem is nyerne TS akkor is elismerné-e?
 
amani
Köszi szépen! :)
 
Peti94
goku5 írta:Nem sok idő telhetett el mégis TS már 59 szintű! Mikor végzett az akadémián még csak 57 volt. Gyorsan nőtt az ereje 2 szintet. Ez meglepő!

Azért annyira nem meglepő, nemrég elnyelt egy 100.000 éves lélekcsontot, így simán ugorhatott 1-2 szintet ;)
 
giovanni54
goku5: Az elején, amikor bejönnek a vének, TS gondolja: "A nyomás sokkal erősebb a bácsikáménál. Nem bírom tovább" Aztán a nénikéje eléáll, és megkönnyebbül, a 7.-ik vén pedig visszavonja az aurát.
A bácsikája TD, ezek szerint a vének is valami hasonlóak lehetnek, legalábbi bitang erős lélek douluók.
 
Holdpenge
Igen ez az 5ig képesség bitang lett a kalapács s egy lándzsa brutko , igen TSnak most mindent bele kell adnia tang szekta tudás kalapács kékezüst fű 3 lélekcsont s szerintem meg is foglya tenni!!
Az ellenfele meg tuti nem bírja majd ki csak az ereje 30_40%át használja csak :D

Egyesítve 2020.10.04 20:05:24:
2 aura menő lesz már most alig várom
Szerkesztette: Holdpenge - 2020.10.04. 20:05
 
Maxxum
Kö szöi Szépen!
Ütős rész volt . :D
 
Ugrás a fórumra: